plocka upp kvinnor

Hur man föreslår ett datum till en tjej: våra tips för henne att säga ja!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Finns det den tjejen du gillar, som du vill föreslå ett datum till, men du vet inte hur du ska göra det? Ibland kan några meningar slå märket för att få hennes uppmärksamhet, och kanske kommer hon till och med att välja att acceptera ditt förslag? Vi kommer att erbjuda dig att upptäcka våra tips och enklaste råd, som säkert kan göra det möjligt för dig att vinna ett datum med den tjej du gillar. Det är upp till dig att omsätta dem i praktiken!

Hur man träffar en tjej: väljer rätt tid

För att träffa en tjej måste du först se till att det är rätt tid. Allt händer med dem som vet hur man väntar! Du har säkert hört talas om detta ord tidigare, vilket gäller mycket bra i det här fallet. Skynda dig inte från ditt första utbyte för att be om ett möte i verkligheten.

Kanske har du pratat med varandra i några veckor på Meetic om vilket vi gav dig vår åsikt här, eller så byter du regelbundet via SMS. Ni stöter på varandra då och då, hos en väns hus, och ni vill gå längre … skynda er inte igenom!

Ta dig tid att prata

Att ta sig tid att prata är viktigt för att upptäcka dig lite efter lite. Du måste gå in i en utbytesfas, och detta kan tillåta dig att lära dig mycket om den här tjejen du är intresserad av. Det kommer att vara viktigt att hon känner sig bekväm, så att hon kan acceptera ditt föreslagna datum. Och det kan vara baserat på dina utbyten, även om de är korta.

Genom att prata om allt och ingenting måste du börja komma närmare. Om allt går bra mellan er två, kan det vara dags att lägga fram ert förslag!

Lär dig att föreslå ett datum för en tjej.

Ta reda på vad deras förväntningar är

Genom att ta dig tid innan du erbjuder honom ett första datum kommer du att kunna ta reda på vad hans förväntningar är. Letar hon efter en seriös historia, eller vill hon bara hitta någon att ha kul utan krångel? Beroende på detta kan du omedelbart erbjuda honom ett datum, om det är vad du också förväntar dig, eller välja att vänta för att visa honom att du är en seriös person.

Du kanske också förstår att det kommer att ta tid för henne att gå in i ett nytt förhållande på grund av ett nyligen avbrott eller annan händelse. Hans förväntningar kommer att vara till stor hjälp för dig!

Gå in i en förförelsefas

Slutligen, om du vill vara säker på att hon accepterar ditt datum, se till att du går igenom en förförelsefas med den här tjejen du gillar innan du erbjuder det till henne! Förutom att prata så ofta som möjligt, skicka signaler för att berätta för dina känslor. Visa kärleksfulla gester, vara nära henne, ge henne komplimanger …

Det kan också göra ditt första datum enklare, och du kan komma närmare mycket snabbare än du någonsin föreställt dig!

Hur man träffar en tjej: den perfekta fångstfrasen

För att föreslå ett datum till en tjej måste du hitta den perfekta fångstfrasen. Var säker, det finns ett antal sätt att fråga honom! Beroende på dess karaktär, dina och dina gemensamma förväntningar kan du välja det sätt som passar dig bäst.

För att hjälpa dig bör dessa olika metoder ge dig några idéer:

Fråga honom via sms

Ett av de enkla sätten att föreslå en tjej till en tjej är att fråga henne per text. På detta sätt tar du mindre risk: du är inte framför henne, så du kommer att kunna dölja din besvikelse lättare om hon svarar dig nekande. Om du är blyg och inte vågar ställa honom frågan ansikte mot ansikte, kan det här vara en bra metod!

Men genom att skicka SMS kan du också ge henne tid att hitta en ursäkt om hon inte vill hitta dig … Så det är ett tveeggat svärd, och du måste veta hur man flörtar med en tjej via sms!

Föreslå ett datum till en tjej per text.

Hur man föreslår en dag till en tjej: den direkta begäran

Om du är tillräckligt säker på detta, fråga henne direkt! Många tjejer kanske gillar det faktum att du är säker på dig själv och inte är rädd för att fråga dem tydligt.

Detta gör det också möjligt för dig att analysera reaktionen hos den tjej du gillar. Om hon gillar dig också och det förslaget gör henne lycklig kan hon rodna och leta efter hans ord. Tvärtom, om hon inte vill acceptera, kommer hon snabbt att byta ämne, att prata om något annat.

Välj en falsk förevändning

«Jag hade reserverat två platser för att se den här nya filmen på bio på onsdag kväll, men min pojkvän släppte mig bara … Vill du följa med mig i hans plats?» Eller igen: «Jag letar efter en outfit för bröllopet till en älskad, skulle du inte vara tillgänglig för att komma och hjälpa mig att välja det i lördags? «

Dessa metoder kan vara mycket effektiva! Du gör det inte klart för henne att det är ett datum, men du låter henne ändå veta att du vill spendera tid med henne. Med förevändning kan hon till och med vara bekvämare att säga ja. Speciellt om du hittar en utflykt som hon kanske gillar!

Hur man föreslår ett datum till en tjej: vänta tills det är hon som föreslår det för dig!

Den här metoden är inte den vanligaste, men om du inte vågar ställa frågan till henne är du rädd att hon kommer att svara dig nekande och du har all din tid framför dig … vänta tills det är hon som erbjuder du en tid!

Men genom att välja den här metoden kan du sluta gå i cirklar, om ingen vågar ta det första steget. Om du vill att mer än någonting ska se det igen, vågar du bättre göra din begäran! Du kanske missar en riktigt bra historia om du aldrig frågar honom.

Hur man föreslår ett datum till en tjej: i konversationen

Du pratar om allt och allt, antingen via meddelande eller i verkligheten och i samtal, säger du till honom: ”Vill du förresten ta en kopp kaffe under dagen? Mycket snabbt kunde hon säga ja till dig. Hon förväntar sig inte det, så hon har inte förberett en möjlig ursäkt, och din fråga kommer att verka mycket naturlig för henne. Utan att tänka kommer hon att acceptera. Du är ganska säker på att lyckas på det här sättet varje gång!

Du kan också föreslå att hon avslutar din diskussion om en varm dryck, och hon kommer nog inte att inse att detta faktiskt är ditt första «riktiga» en-mot-ett-datum.

Erbjud honom ett datum.

Hur ska du bete dig under detta datum?

Hon sa ja ? Klarade du dig att fixa ett datum med den här tjejen du gillar? Grattis! Nu är det upp till dig att ta ansvar, så att det här mötet äger rum i bästa regi.

Var inte blyg, men överdriv inte det

När du hittar dig själv bör du undvika att agera för blyg. Se till att du startar konversationerna för att göra henne lugn. Det är inte hennes sak att göra allt för att mötet ska gå bra! Visa henne att du är säker på dig själv och att hon intresserar dig.

Det är dock ingen mening att gå tvärtom och visa dig själv för säker på dig själv på din första dejt! Låt inte som om allt har vunnit, och ge inte fel bild av dig själv. Var uppriktig och naturlig att behaga honom.

Visa henne att hon intresserar dig

Hitta ämnen som hon kanske gillar och ställ henne frågor om det. Vad hon gillar att göra, vad är hennes nuvarande eller långsiktiga mål, som hennes dag, hennes vecka … Detta möte är din chans att behaga henne och att visa henne att du kan vara en omtänksam och uppmärksam person.

Genom att ta hand om henne och visa henne att du är intresserad av henne, utan att någonsin gå för långt, kommer du att ha en god chans att leda till ett bra datum. Kanske till och med den senare kommer att sluta med den efterlängtade kyssen och att du äntligen kommer att lyckas ta henne i dina armar!

Se till att du klär dig ordentligt

Du bör inte presentera dig på ett slarvigt sätt! Nu när ditt förslag har accepterats är det upp till dig att inte släppa dig själv. Ingenting görs, och du måste fortfarande behaga henne under detta datum så att din berättelse kan utvecklas på ett positivt sätt i framtiden.

Således måste du välja en outfit som belyser dig och där du mår bra. Dina favoritjeans, en färgstark t-shirt som får fram ögonfärgen … Spela med förförelse utan att överdriva det! Hon kommer säkert att märka dina ansträngningar.

Vilken typ av datum kan du föreslå för den tjejen du gillar?

Förutom att veta hur man föreslår ett datum kan det också vara svårt att veta vilket datum man ska föreslå honom. En banal plats, ett möte som är för allvarligt … gör inte detta misstag från ditt första officiella möte!

Föreslå ett datum till en tjej.

Ett en-till-ett-möte

Det som är viktigt att komma ihåg är att detta möte måste äga rum ansikte mot ansikte. Det borde bara vara hon och du, oavsett om det är middag eller en cykeltur. För att detta möte ska kallas som sådant måste du vara två!

Genom att vara ansikte mot ansikte kommer du att kunna lära dig att upptäcka dig själv och berätta för dig vad som ligger i ditt hjärta fritt från andras ögon.

En promenad eller en kaffe

För ditt första dejt, om du har inte riktigt träffats ännu, se till att du erbjuder henne ett datum som inte är särskilt romantiskt. På det sättet kommer du inte att sätta press på henne, och hon kommer inte att känna sig pressad att visa dig sina känslor från det första mötet.

Om allt inte går bra mellan dig och du inte motsvarar så mycket som du kunde ha föreställt dig, kan du ta var och en sin väg. Detta möte utan förväntningar kan också bli ett mycket vackert minne för er båda!

Romantisk middag

Du är en född romantiker och för henne vill du lägga små rätter i de stora. Om du har chattat i flera månader och visat varandra att attraktionen delas, trots allt kan en romantisk middag vara vad du behöver.

Kanske blir det till och med den första i en lång lista! Om du tar henne till en stor restaurang kommer hon att känna sig smickrad av så mycket uppmärksamhet. Var dock försiktig så att du inte överdriver det, om hon inte befinner sig i samma skede som du i det här förhållandet!

Men om du inte gör det bra, kom ihåg att du inte är immun mot ett möte som avbröts i sista stund!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply