plocka upp kvinnor

Hur man höjer sexuell spänning: höj temperaturen!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du blinkade på en kvinna och du vill ha det till varje pris undvik fällan i vänzonen ? Så vi måste veta hur man kan höja sexuell spänning. För att väcka sexuell lust hos kvinnor finns det en lista över vad man inte ska göra. Eftersom du måste veta hur man navigerar för att undvika de två huvudsakliga fallgroparna: att gå igenom vänzonen genom att inte försöka någonting alls och gå på en stor tung genom att göra för mycket! Allt kommer därför att vara en fråga om balans och kommunikation, verbalt och icke-verbalt. Hur aktiverar jag en kvinna? Här är alla nycklar!

Ha förtroende: stress är kommunikativt!

hur man kan höja sexuell spänning

Om du snabbt vill komma fram till en förförelsesspel för att klargöra dina avsikter måste du försökaha lite förtroende för dig själv. Vi vet att det är mycket lättare sagt än gjort. Men om du är för nervös kommer det att visa sig. Problemet ? För det första är stress inte särskilt sexig, men framför allt är det kommunikativ !

Om du gradvis vill öka spänningen mellan er två är det första målet naturligtvis att lugna henne. Om du gör henne obekväm kommer du inte någonstans och framför allt kommer du att skrämma henne!

Så vi ger dig några tekniker. Vissa är ganska enkla, andra mer vågiga. Om du är lite nervös, att du inte riktigt är van vid att flirta, då börja med det minst riskabla för att få förtroende. Initiera kontakt steg för steg och se hur hon reagerar. Om du går all-in när du inte är säker får du motsatt effekt – hon kommer att springa iväg (kanske till och med bokstavligen!), Och du kan säga adjö till sex.

Ju bekvämare du verkar vara, desto bekvämare kommer hon att vara på egen hand. Ju mer bekväm du känner, desto mer kommer du att veta hur man kan höja sexuell spänning genom att känna dig bekväm i den här rollen. För att veta hur man kan höja sexuell spänning måste du börja med sätta alla i lugn och ro.

Återigen handlar det om balans ! För att förföra en kvinna måste du se ut som du självförtroende, men om du dyker upp arrogant, det fungerar inte heller! Inget behov av tuppar!

Lär dig att dechiffrera hans attityd

Det är absolut nödvändigt att framgångsrikt förstå kroppsspråk av en kvinna du försöker förföra. Du kommer aldrig att kunna förföra hela tiden, och därför måste du lyckas förstå vilka som är mottagliga för dina framsteg. Genom att ignorera dessa typer av signaler kommer du i en mening att gå från sexig till läskig typ.

Lägg märke till leenden, om flickan ser bekväm ut, eller om hon ser generad ut, om hon undviker din blick. Allt detta gör att du kan framgångsrikt hantera din timing. Om du vid första sexuella antydan eller försök att visa spänning från din sida ser att du har gjort henne obekväm, gör det omedelbart. bakre maskinen. Om hon håller din blick och ler uppriktigt till dig, kan du gå, hon vill spela.

Vissa kvinnor brukar använda dessa icke-verbala ledtrådar mycket. Det är inte alltid lätt att säga nej till en man tydligt eftersom hon inte känner dig, hon kanske inte vågar. Så vi försöker läs «kroppsspråket» att veta om vi är på rätt väg eller inte.

Om hon ständigt vänder sig från dig för att prata med sina vänner, undviker din blick, inte ler mot dig eller drar bort kroppen från din, är hon inte intresserad. ännu mindre upphetsad. Det är inte svårt att läsa dessa signaler. Det kan vara lite irriterande, vi håller med, men det gör att du kan justera din inställning för att försöka förföra henne annorlunda. Men, tryck inte för hårt heller! Ibland kommer vissa att vara mottagliga och andra inte. Bli inte avskräckt och gå till ditt nästa mål !

Kolla på henne

förförelse utseende

Så ja, det är ganska enkelt som ett tillvägagångssätt, men det är det bästa startpunkten för att höja sexuell spänning med en kvinna du gillar. Ha charm, och det går igenom ögonen! Du kan läsa många saker i ögonen. Stöd hennes blick och se hur hon reagerar: antingen stöder hon din blick eller så flyr hon från den. Ett leende från dig kan inte förstöra någonting heller!

När hon pratar med dig, fokusera på henne, titta inte någon annanstans, ditt glas, din telefon, det kommer att ha intrycket att du inte bryr dig! Försöka sänka din blick subtilt till hennes läppar när hon talar. Hon kommer utan tvekan att märka det. Du kan också dröja kvar i några sekunder på hennes nacke, hennes klyvning osv. Tänk inte på det för mycket, du vill inte låta hungrig! Du kan stanna där 3 eller 4 sekunder, efter det är det för mycket!

En blick som säger allt kan göra hela skillnaden. Det här låter kanske lite förenklat för dig, men om du kan dechiffrera hans attityd, kommer du att se att du i en titt kan uttrycka många saker. Du får inte sex med bara en titt, men det är en del av förförelse. Om du känner att dina blickförsök går obemärkt förbi, då gå till toppfart !

Rör vid det och respektera gränserna

Målet här är att hitta en ursäkt för att få fysisk kontakt. Försök att komma närmare henne, till exempel att röra vid hennes axel diskret. Du kan också tänka på att lägga handen på ryggen när du till exempel ger henne en kyss. Du kan också ta hennes hand för att gratulera hennes smycken eller till exempel hennes manikyr. Dina gester är av stor betydelse här, och vissa smekningar kommer säkert att öka sexuell lust.

Är du inte säker på hur du ska göra det? Varför inte bara bjud honom att dansa ? Det kommer också att vara en möjlighet att använda blick spel.

Vid den här tiden tar det ägna stor uppmärksamhet åt icke-verbala ledtrådar. Om flickan omedelbart stelnar eller drar sig ifrån dig har du gjort henne obekväm. Så, vi går bakåt och vi går långsammare!

För att höja spänningen behöver du inte gå för hårt. Målet är initiera fysisk kontakt, men igen måste du börja med att göra henne bekväm. För denna typ av teknik är det nödvändigt att göra extremt var uppmärksam på icke-verbal kommunikation. Inte alla tjejer är taktila, och du kan göra henne obekväm mycket snabbt. Så vi initierar fysisk kontakt med en mindre erotisk eller erogen zon, som till exempel händerna, detta tillåter dig bedöma hur bekväm hon är med dig.

Känna till hur man kan höja sexuell spänning genom beröring är det också förstå varandras gränser och uppenbarligen respektera dem.

sexualisera utbyten

Tala med honom

När du väl har använt din eldiga blick och gjort fysisk kontakt är det naturligtvis med dina ord som du kan öka spänningen. Hur man kan höja sexuell spänning när man pratar? Genom anspelningar. Undvik att vara oförskämd, för om det fungerar är det verkligen ett mirakel! Tror erotik och sensualitet snarare än råa sexuella kommentarer. För att upphetsa en kvinna, försök att vara lite subtil! Du behöver inte vara särskilt sexuell och prata om din libido eller ditt sexliv, än mindre om dina könsorgan bli hennes älskare.

Tänk på när du ska fråga frågor lite mer vågiga, lite mer sås, men förblir måttlig. Nej, vi pratar inte om pornografi och vi frågar honom inte direkt vad hans fantasier är! Du vill inte låta som en beauf! Om du vill komma igång kan du ta upp något roligt som hände dig på ett tidigare datum. Var försiktig, vi ber dig inte att prata om dina exer! Håll dig på generalen.

Du kan naturligtvis avvika från en klassisk konversation till ett mer vågat ämne. Pratade du om musik? Varför inte ta itu med den romantiska eller sexuella eskapaden från den här eller den andra sångaren? Från hans förhållande till sina groupies etc. Bio? Prata om en vågad film. Utställning? Känner du den här eller den här artisten som har haft ett helt obehindrat liv? Pratar du om litteratur? Varför inte ta itu med erotiska verk? Detta är spännande, utan att vara för rå. Se det som en möjlighet att bygga upp sexuell spänning.

Du kan prata om sexualitet men varför inte bredda till relationer i allmänhet, allt detta är en del av sexualisering av samtalet. Varför inte ta itu med aktuella frågor och relationer mellan man och kvinna? Om du verkar ha kunskap om dessa ämnen och viktigast av allt är du bekväm med dem kommer du definitivt att få poäng. Är du inte särskilt bekant med ämnet? Fråga! Passa på att skaka upp traditionella man-kvinna-relationer : » du går lite hårt, jag är inte en lätt man!«. Denna lilla humor borde tjäna dig några punkter !

Det är särskilt intressant att gå vidare till dessa ämnen som kan vara lite mindre stygga, speciellt om du har varit lite stark där. Att prata om kärlek och relationer räknas också som sexualisering, men mer subtil. Du sätter dig i en (sexuell!) Partners skor utan att verka hungrig!

Vidta åtgärder

Det är det, dina flirttekniker fungerade bra, du lyckades få henne till dig, eller hon bjöd in dig till sin plats. Vad gör vi nu?

Du kan välja alternativet att vara direkt: » Jag vill verkligen kyssa dig «: Riskabelt men om hon kom till dig är attraktionen troligen ömsesidig !

Eller, erbjuda lite mer fysisk kontakt : smekningar på låret, massage, … Du kan börja med rygg eller nacke, om strömmen går bra kan du utforska andra delar av kroppen och gå till de erogena zonerna. Massera kan vara en form av förspel. Denna typ av fysisk kontakt kan snabbt bygga upp sexuell upphetsning och möjligen leda till samlag!

Men även om allt går bra är det inte omöjligt att du inte kommer att gå längre eller att hon ändrar sig. Det här är spelet. Vid denna punkt, vi insisterar inte. Verkligen aldrig. Som med allt flirtigt, insisterar vi ALDRIG när vi ställs inför ett avslag.

Du tvekar att gå längre? ställa en fråga ! Du kommer att låta honom veta det du respekterar hans gränser, och du vill inte skynda henne. Oavsett var du är, du har också all rätt att säga upp till alla situationer som gör dig obekväm.

öka upp spänningen

Vad man ska komma ihåg i korthet

Även om du på förhand känner dig lite obekväm, som inte försöker någonting har ingenting! Vi måste se tillvara bekväm med att till och med ta upp ämnet sex. Om du skrattar vid varje sexuell framkallning, säger vi dig direkt, det är osannolikt att dina partners väcks!

För det andra är det viktigt för att ha rätt timing. Och för det observerar vi hans partner. Om du gör henne obekväm, måste du snabbt bakåt, har en touch av humor för att få ner obehaget. Om du känner att du har varit lite tung bör du veta komma tillbaka till lättare motiv.

Sedan, när hon känner sig mer bekväm med dig, kan du börja försöka sexualisera dina utbyten igen. Och ja, vi börjar långsamt först och det är bara en gång du känner dig riktigt bekväm att du har råd att visa den sexuella spänningen.

Till sist, prata om sex, men inte det ! Om du spenderar hela dagen med bara sexuella anspelningar och insinuationer, hon kommer förmodligen att hitta dig lite tung. Så vi pratar om det, men vi har också några andra ämnen under vår armbåge!

Kort sagt, att veta hur man kan höja sexuell spänning, Du måste veta hitta en viss balans. Försök med det för att undvika vänzonen och var inte för rå när du pratar om sexualitet för att undvika att låta som en tung kille. Allt ligger i din förmåga att tolka hans attityd. Men framför allt, aldrig insistera med en kvinna som du uppenbarligen känner dig obekväm med. Bättre att missa en möjlighet än att låta som ett rovdjur! Om du är en spelare kommer du att lära dig att erkänna nederlag ibland och lära av dina misstag så att nästa gång, du vet exakt hur man kan höja sexuell spänning undvika dessa fallgropar!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply