plocka upp kvinnor

Hur man kan vara taktil med en tjej du gillar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Om allt går bra mellan dig och du gillar henne kanske du vill ta ditt förhållande ett steg längre. Men hur man kan vara taktil med en tjej? Det kan ta dig ett tag, och du måste se till att det är rätt tid, och att hon är redo att ta det här steget också!

Om du inte vet hur, och du är rädd för hennes reaktion, ger vi dig några tips för att få dig närmare henne. Det är upp till dig att följa dem för att lyckas med att hålla henne i dina armar!

Hur man är taktil med en tjej: att veta hur man tar sig tid

Om du gillar den här tjejen kan det vara väldigt svårt att hindra dig från att vara taktil med henne. Du gillar allt om henne, och du lockas, utan att kunna kontrollera dig själv. Men vet att detta inte händer på några minuter. Om du letar efter ett seriöst förhållande och vill bygga ett solidt förhållande med den tjejen du gillar, borde du ta dig tid.

Så det första datumet kanske inte är den perfekta tiden för att försöka få en taktil försoning med den här tjejen. Det kan ta fram till det tredje datumet, eller till och med längre tid, för dig att komma närmare henne fysiskt. Naturligtvis beror det på ditt förhållande och hur du både känner och ser saker.

Det kan dock vara fördelaktigt att lära känna dig själv först. Genom att ställa henne frågor om sig själv och hennes liv kan du lugna henne och låta henne öppna sig för dig. Dessutom kan det så småningom födas ett band mellan er två.

Om hon ännu inte hade känslor för dig, ju mer du pratar, kan hon komma närmare dig. Så du kan äntligen prova lyckan och komma närmare henne på ett taktilt sätt, utan rädsla för att hon kommer att reagera negativt. Att ta dig tid kan vara din bästa teknik!

Var taktil.

Hur man är taktil med en tjej på några få punkter

För att hjälpa dig att bli taktil med den här tjejen du gillar, erbjuder vi dig följande tips. Det är upp till dig att följa dem om hon intresserar dig, och om du vill komma närmare henne på ett mer intimt sätt! Du kommer snabbt att se om hon är redo för det, eller om hon avvisar din försoning.

Det är upp till dig att agera därefter utan att glömma att respektera det!

Gå gradvis

Som vi just har förklarat för dig måste du ta dig tid för att gå in i en ny fas i ditt förhållande med den här tjejen. Det kan vara väldigt svårt att hålla fast eftersom attraktionen är så stark, men resultatet kommer verkligen att vara värt dina ansträngningar.

Dessutom måste du komma närmare henne på ett gradvis sätt. Hur kommer man dit? Börja först med blyga försoningar, som hjälper dig att förstå om hon är redo att ta nästa steg. Du kanske vill se till att du rör vid hennes hand mer än du är van vid, borsta hennes hand och komma nära henne mer än nödvändigt. Om det inte driver dig bort, och det kommer också närmare, kan du gå vidare till nästa steg.

Den här gången lägger du till exempel handen på ryggen eller hjälper henne att ta bort ett imaginärt blad som fastnat i håret … Lite efter lite kan dessa utbyten leda till att du faller i varandras armar. De kan låta dig kyssa henne, om hon är känslig för alla dina kontakter och inte är överdriven. Genom att gå gradvis kommer du att kunna skapa lust hos henne! Detta kan hjälpa dig att veta hur du kan öka den sexuella spänningen.

Det finns taktil och taktil: vad kan tas som ett intrång

Det finns faktiskt olika sätt att vara taktil, och inte alla kan uppfattas på samma sätt, beroende på hur du gör det. Du gillar det och vill gå längre med det. Men ni känner inte varandra så bra. Du närmar dig henne och du skjuter handen på skinkorna, du håller dig för hårt för att få henne att känna vad du vill, eller du rör vid hennes bröst.

Om hon inte känner samma sexuella spänning som du, kanske hon driver dig bort! Du har inte rätt att komma nära en kvinna på det här sättet om hon inte har gett dig tillstånd att göra det och om du inte känner att hon kanske också vill.

Var taktil med henne.

Hur man är taktil med en tjej: välj rätt tid

Det finns en tid för allt, och kanske var det inte dags att komma nära henne fysiskt. Om hon pratar med dig på ett seriöst sätt, om en punkt som är viktig för henne, eller om ett problem i hennes arbete till exempel, försök att koncentrera dig på vad hon säger dig, snarare än att leta efter en anslutning till varje pris. fysisk. Du kommer lätt att se om det är rätt tid eller fel tid, och du kan agera på det för att komma närmare henne!

Tryck inte på henne om hon inte känner sig redo

Du tycker att det här är rätt tidpunkt och att allt är på plats för att skapa ett fysiskt tillnärmning med henne. Men när du till exempel tar henne i handen rör sig hon bort och skjuter bort dig. Hon kunde tydligt säga att hon inte är redo och att hon behöver mer tid.

Du måste förstå och respektera henne och ge henne det utrymme hon behöver, utan att sätta press på henne. Låt henne inte känna att du är besviken och låt henne komma närmare dig gradvis. Du kanske har tolkat hans tecken felaktigt och agerat för tidigt!

Hur man är taktil med en tjej: lär dig att tolka hennes tecken

För att veta när det kan vara rätt tid att komma närmare den här tjejen måste du analysera de signaler hon skickar till dig. Det är inte så komplicerat om du är uppmärksam på det! Om hon ger dig eldiga blickar och hon också försöker komma närmare dig fysiskt, är du på rätt väg.

Tvärtom, om hon distanserar sig och inte verkar vara särskilt bekväm en-mot-en med dig, bör du hellre ha tålamod innan du försöker förena. Du måste bara vara uppmärksam på hur hon beter sig runt dig.

Det behöver inte allt handla om din fysiska anslutning

Är ditt enda mål att komma närmare henne fysiskt? Du letar bara efter den här köttliga kontakten, och resten spelar ingen roll för dig? Om du bara vill ha en övernattning och den här tjejen letar efter ett seriöst förhållande, ska du vända dig till någon annan.

Om inte, måste du lära känna henne och intressera dig innan du försöker matcha. Allt behöver inte kretsa kring denna bro, hon måste känna att hon intresserar dig för att kunna gå längre med dig.

Hur man är taktil med en tjej.

Låt det komma till dig, eller låt det hända naturligt

Om du inte vet hur du ska bete dig kan du lika gärna låta henne komma till dig. Det kan vara hon som tar det första steget, till exempel genom att röra vid din hand. Du behöver då bara svara honom.

I andra fall kan du känna att den här fysiska sammanfaller naturligt. Ni två möts, kommer närmare och närmare, spänningen är för mycket och du slutar kyssa. Detta tillvägagångssätt hände naturligt utan att det var särskilt på initiativ av någon av er. Naturligtvis kan det vara annorlunda om hon bjuder in mig till sin plats.

Hur man är taktil med en tjej: glöm inte att tänka på din hygien!

Slutligen, om du vill skapa köttlig kontakt med den tjej du gillar, kom ihåg att du måste vara uppmärksam på din hygien! Detta är en viktig punkt, inte att förbises.

För att göra det trevligare för henne, överväga att raka eller behålla ditt skägg. Kom ihåg att borsta tänderna och bära rena kläder och lägg till några droppar parfym i uppsättningen. Det kan ha sin effekt med den tjejen du gillar! Så småningom kan din berättelse utvecklas tills denna fysiska tillnärmning äntligen är möjlig. Gör ditt bästa för att veta hur man är vacker!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply