plocka upp kvinnor

Hur man närmar sig en tjej framgångsrikt?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du har alltid varit väldigt blyg och det måste sägas att det kan vara mycket skrämmande att starta ett samtal med en tjej du inte känner. Du har ingen aning om hur du närmar dig en tjej, du vet inte ens om hon gillar dig. Om inte, finns det en god chans att hon kommer att avvisa dig.

Du har provat flera tekniker. Du rökade («ursäkta mig, skulle du inte ha en cigarett?») Medan du inte ens röker, gjorde du killen som letade efter information, du försökte komplimangstekniken … men ingenting fungerade. Varje gång har du haft misstänkta utseende och besvärliga tystnader.

När det gäller att närma sig en tjej, vare sig på gatan, i baren, i en restaurang eller på en fest, ska du aldrig improvisera. Det finns några genomtänkta tekniker och strategier som ökar din omvandlingsfrekvens med 10. Först och främst finns det många misstag du inte borde göra. Sedan finns det analysen: alla tjejer närmar sig inte varandra på samma sätt och du måste variera dina krokar. Vi berättar mer i resten av artikeln.

Vilka är platserna att närma sig en tjej? Begränsa dig inte till klubbar och fester.

Ja, eftersom det är enkelt att dejta på kvällen är klubbar och klubbar de favoritställen att komma till en tjej. Men tro inte att du bara kan hitta tjejer på dessa platser.

I verkligheten vet du aldrig när eller var du kan träffa en tjej som skulle vara öppen för dina förslag.

Om du letar efter din själsfrände, håll ögonen öppna och var uppmärksam vart du än går: på jobbet, på kaféer, på gatan, på din moster Jeannines 60-årsdag. Var lika försiktig som när du försökte ansluta till tjejer i gymnasiet.

Med detta sagt finns det två viktiga saker att tänka på:
Det finns platser som är mycket svåra. Om du lyckas närma dig en tjej i toalettpappersdelen i ditt lokala snabbköp är du en mästare. De flesta människor går inte till livsmedelsbutiken eller banken för att hitta kärlek där, varför konventionell visdom med rätta antyder att barer, klubbar och fester är de bästa ställena att träffa tjejer på. . Förvänta dig inte ett bra svar om du försöker hämta tjejer från platser de måste åka eftersom livet kräver det. Var inte den där konstiga killen som väntar utanför tobaksbutiken.
Tänk istället på vart du åker för att få lite frisk luft. Vi tänker på kaféterrasser, friluftsmarknader etc. Det är troligt att tjejerna som befinner sig på sådana platser kommer att vara åtminstone lite mer villiga att träffa nya människor, eftersom de inte är upptagna med det dagliga livets sysslor ( till skillnad från flickan som går till apoteket). Ingen vill bli plockad upp när deras sinne är upptagen med att lösa problem. Om du närmar dig en tjej på college, föredrar du lekplatsen.

Hur man närmar sig en tjej: visa att du har förtroende för dig själv! Detta är nyckeln

För att närma sig bra är det nödvändigt att förstå dynamiken mellan man och kvinna. I väst lockas kvinnor i allmänhet främst av mäns sociala makt och inflytande; män dras främst till fertilitet och hälsa. Det finns en hel värld av saker som män kan göra för att föreslå social makt och därmed bli mer attraktiva, och det spelar roll när man vill närma sig en kvinna på gatan.

Så hur gör du det? Överväg att utveckla en stark känsla för stil eller en skarp humor. Tänk på hur du kan framhäva din lockelse för att lyfta fram dessa element. Det mest grundläggande och kanske det mest användbara sättet att visa att du har «social kraft» är att ha förtroende för dig själv.. Genom att visa din förmåga att prata och agera säkert visar du att du inte har något att frukta från andra män, vilket ger dig en relativt kraftfull makt. Det är därför det ofta sägs att förtroende är allt i datingvärlden.

Vad du måste komma ihåg:
Så när du närmar dig en tjej, rodna inte, stamma, fnissa nervöst. Ha en fast, lugn och beslutsam promenad. Visa att du kan lyfta världen på dina axlar. Det handlar också om kroppsspråk.

Hur man närmar sig en tjej: gör ditt kroppsspråk perfekt.

Vem vill prata med en kille som inte står upp eller som är utbredd i en soffa? När du närmar dig en tjej spelar det du säger. Men hur du uttrycker det är nog mer. Kroppsspråk är helheten, det är allt du gör för att kommunicera, det är inte orden som kommer ut ur munnen.

prata och flirta med en tjej

Kroppsspråk är det primära sättet med vilket människor kommunicerar emotionella tillstånd till varandra, vilket gör det till ett viktigt «språk» att lära sig om du vill vara på topp när du närmar dig en tjej. Det skickar mycket fler meddelanden än du tror

Här är några grundläggande tips för att vara på topp:

 • Le när du tittar på någon
 • Titta ordentligt i ögonen
 • Titta inte på kvinnans privata delar
 • Rak i ryggen
 • Anta en «öppen» position
 • Se avslappnad men mottaglig
 • Uttrycka, tala mjukt och tydligt, utan att tveka.
 • Var inte för taktil med personen framför dig, speciellt om du inte känner till dem.

Slagfrasen? Det är väsentligt

Du måste alltid ha ett bra slagord i åtanke.

Börja med att tänka på vad du ska säga till flickan du tittar på innan du säger det.. Du behöver inte sätta för mycket press på dig själv, det behöver inte vara något surrealistiskt – bara något coolt, som hjälper till att starta en konversation. Var inte för aggressiv, speciellt när du flörtar med en blyg tjej.

Vi ger dig exempel på fångstfraser som alltid går bra, naturligtvis används vissa bara i vissa sammanhang:

 • Vem känner du till den här festen?
 • Jag såg dig komma ut ur biografen, gick du för att se Tarantinos sista film? (för en tjej du slår på gatan)
 • Jag ser att du har en bok av Proust, han är min favoritförfattare
 • Hej, kan jag skaffa dig en drink?

Försök att göra personliga krokar. Det gör ett gott intryck för att det visar att du verkligen är intresserad av det, att du har lagt märke till en viktig detalj och att du är redo att lyssna på den. Undvik saker som är honung eller helt på sin plats. Undvik också krokar där hon bara kan svara «ja eller» nej, det är svårt att studsa av den typen av svar och starta en konversation.

Du kan också välja att vara väldigt lätt och kommentera vädret. Du kan inte gå fel med en ofarlig observation av vädret eller någon annan saklig fråga. Detta ger dig ett säkert ämne för att bryta isen. När hon har svarat kan du gå vidare till mer intressanta ämnen. Gör det till en fråga snarare än ett uttalande. Säg något som «Trevlig dag idag, eller hur?» Eller «Jag hoppas att det regnar snart snart, eller hur?» Detta ger honom möjlighet att svara. Du måste dock vara några steg framåt och planera några diskussioner beroende på svaren hon ger dig.

Det är ett ofarligt tillvägagångssätt och det är som att kasta en första rad: du ser om fisken är intresserad. Om hon svarar dig kort är hon förmodligen inte det. Om hon fortsätter till en annan diskussion eller returnerar frågan till dig, kanske hon gillar dig.

Du kan naturligtvis prova humor. Men det här är ett tveeggat svärd. Det kommer att bli nödvändigt att ta skämtet korrekt och särskilt att använda sammanhanget. Här är några exempel att använda med stor försiktighet:

 • Om jag ber dig om ett datum, skulle du svara på samma som du skulle svara på den här frågan?
 • Du är så otrolig att jag glömde mitt slagord
 • Det finns ett problem med min mobiltelefon: Jag har inte ditt nummer på den.
 • Finns det en flygplats i närheten eller tar det bara mitt hjärta?
 • Gör något galen idag: kom och ta en drink med mig
 • Tror du på kärlek vid första anblicken, eller ska jag gå vidare igen?
 • Se min vän där borta, han vill veta om DU tycker att jag är söt.
 • [Main tendue] Kan du hålla det här för mig medan jag går en promenad?
 • Vet du hur mycket en isbjörn väger? [Non, combien?] Tillräckligt för att bryta isen … hej, jag är (sätt in ditt namn här).
 • Tyvärr, men du är skyldig mig en drink. [Pourquoi?] För när jag tittade på dig tappade jag min.

Hur man närmar sig en tjej

De viktigaste råd att följa och misstagen att inte göra

När du närmar dig en tjej kommer hon att döma dig inom 3 sekunder. Efter 4 sekunder kommer hon redan att ha en mycket exakt åsikt om dig och vet om hon gillar dig eller inte.

Så du har bara 3 sekunder att behaga, så du kan lika gärna lägga oddsen till din fördel.

Uppdatera din garderob. När du mår bra med dina kläder kommer du naturligtvis att projicera lite självförtroende. Så, dike de lösa, rippade jeansen och investera i välpassade kläder av god kvalitet som hjälper dig att se bäst ut..

Lyssna. Försök inte dominera konversationen. Ställ många frågor och lyssna noga på hans svar. Att lyssna visar att du är intresserad av vad hon har att säga. Hon kommer att uppskatta. Dessutom tycker alla kvinnor om att prata om sig själva. Håll dig engagerad i konversationen, ta reda på vad hon har att säga. Ge tips om vad du gillar att göra. Svara på hennes frågor och låt henne lära känna dig lite bättre, men jaga inte heller, poängen är att involvera och fascinera henne, inte irritera henne.

Undvik kontroversiella ämnen. Att ta med kontroversiella ämnen i konversationen kan få henne att känna sig obekväm, obekväm eller helt enkelt arg. Undvik att fråga hennes syn på ämnen som politik eller religion under ditt första samtal, annars kan ditt förhållande sluta innan det ens börjar. Håll dig lätt och subtil. Om du träffar en tjej, prata inte om hennes förhållande.

Var «vänlig» snarare än aggressiv. Okej, du är inte här för att skapa en ny kompis. Men om du bara fokuserar på att ha det bra kommer det omedelbart att göra atmosfären trevligare. Om du rusar in och försöker slå in det för snabbt, kommer du att låta som svält och tjejer hatar det. Viktigast, var cool. Alla är på tårna när de träffar nya människor för första gången, så slappna av och ta inte någonting personligen. Om du är avslappnad blir det mycket lättare för henne att ha kul också.

Slutligen kräver att närma sig en tjej lite analys, lite finess och lite subtilitet. Du måste vara ordentligt förberedd och spela med osäkerhet samtidigt som du upprätthåller en attityd som avslöjar ett visst förtroende för dig. Vad du säger när du närmar dig en tjej är oerhört viktigt. Det slutar dock inte där: ditt kroppsspråk uttrycker en helt annan uppsättning känslor och meddelanden som skickas direkt till den du längtar efter. Så var uppmärksam på det och arbeta med alla dessa aspekter. Så du vet hur man närmar sig en tjej.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply