seriös flirt

Hur man skapar en attraktiv match-profil?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När du vill förföra på match är din profil det första andra singlar kommer att titta på. Det är därför viktigt att veta hur du lyfter fram dig själv på din match-profil. Men inte alla känner till vilka koder som ska införas för att optimera sin profil. Här ger vi dig tips för att ha en attraktiv match-profil och därmed öka dina chanser att träffa andra singlar.

Hitta vår åsikt om match, för att få vår allmänna åsikt på denna dejtingsajt.

Dating på match går igenom din profil

När du vill hitta kärlek på en seriös dejtingsajt som match kommer du först att titta på profilerna för de närvarande singlarna. Ju bättre deras porträtt, desto mer vill du lära känna varandra bättre. Detta sätt att närma sig romantisk dejting på internet är vanligt för alla och din profil blir ditt visitkort som gör att du bättre kan flirta.

 

Precis som att ta hand om ditt utseende när du går ut eller har ett datum, måste du polera din profil för att göra den attraktiv.

Ofta är det största problemet för singlar som inte lyckas flirta på match deras profil. Att ha en sida som gör att du vill arbeta. För att hjälpa dig att öka din svarsfrekvens efter ett första meddelande såväl som uppmaningsfrekvensen ger vi dig våra goda råd för att få en bra match-profil.

match-profil: de två viktiga punkterna

match är en av de bästa dejtingsajterna i Sverige. Således är frekvensen på plattformen stark och du måste göra mer ansträngningar för att sticka ut från mängden och träffa din själsfrände. För att ha en kvalitativ match-profil bör två huvudpunkter inte förbises. Dessa är smeknamnet och profilbilden.

Valet av smeknamn

När du registrerar dig för en seriös dejtingsajt är det första du ska välja ditt användarnamn. Den här verkar ofarlig men är extremt viktig i din sökning efter kärlek.

Smeknamnet är faktiskt det första som andra singlar kommer att se, ofta omedvetet. Så om du vill göra ett intryck och göra ett bra första intryck finns det några regler som hjälper dig att välja:

 • Var inte oförskämd eller arrogant. Ex: Bitch69, Beaugoss72. Detta kan ha stor inverkan på vilken typ av singlar som kontaktar dig eller inte.
 • Undvik neutrala hakar så mycket som möjligt. Ex: Thomas33, Lea12, Tom.D. Dessa smeknamn är mycket mångsidiga och du riskerar att inte märkas eller att du inte kommer ihåg.
 • Ta ett stämningsfullt smeknamn. T.ex: Voyageur-desmers, EspritFun, Drole-de-dame. Med denna typ av smeknamn kommer du att framhäva din personlighet och dina hobbyer, vilket faktiskt kommer att väcka nyfikenheten hos andra singlar.
 • Var originell. Ex: Kattunge, dqjkfeppa, Ovanlig. Ju mer du har ett smeknamn som markerar sinnet och som bara används väldigt lite, desto mer kommer du att lyckas uppmärksamma dig själv.

Valet av smeknamnet ger också material till dina friare för att starta konversationen!

 

Betydelsen av profilbilden

När ditt smeknamn har valts måste du bestämma din profilbild men också den för ditt fotoalbum. Detta val är extremt viktigt. Faktum är att många singlar förlitar sig på klichéer för att ge en uppfattning om ditt utseende. Du måste då vara omtvistad för att träffa rätt person.

För profilbilden är det viktigt att undvika:

 • Var flera på bilden: Singlar kommer då att ha svårt att veta vem du är.
 • Markera ett landskap eller djur utan att visas på bilden: Du kan inte tas på allvar.
 • Foto av dålig kvalitet: Ett skott med för mycket bakgrundsbrus förbättrar inte din match-profil och kan göra ett dåligt intryck.
 • Selfies: Speciellt om det är selfies i badrummet kan du snabbt skjutas åt sidan innan du ens tittar på din beskrivning.
 • Filter: För att undvikas absolut kommer du inte att tas på allvar.

Faktum är att dessa typer av foton bara kommer att tjäna dig på din match-profil eftersom de inte förbättrar dig. För att få ett vackert foto som lyfter fram dig rekommenderar vi:

 • Ta en kvalitetsbild: Vänd dig till en professionell fotograf eller en vän för att ta din bild från din bästa vinkel.
 • Var väl klädd och upprullad: Det kommer att lyfta fram dig och fånga ögat.
 • Leende: Ju lyckligare och mer utåtriktad du ser ut, desto mer intresserad kommer du att vara i andra singlar.
 • Håll dig naturlig: Tanken är att kunna komma på datum, om du inte ser ut som dig själv på bilden och i verkligheten riskerar du att besvikna dina potentiella partners.
 • Markera din personlighet eller dina intressen: Ju mer ditt foto återspeglar din personlighet, desto mer sannolikt är det att du lockar singlar som är kompatibla med dig. Det kan vara ett foto på en resa om du är backpackare, spelar gitarr för musiker eller till och med skrattar.

Ytterligare bilder

Därefter kan du lägga till andra foton i dina profiler. Detta är inte obligatoriskt men rekommenderas starkt. Dessa ytterligare bilder gör det möjligt för dina friare att verifiera att du inte är en falsk. Dessutom hjälper det dem att få en bättre uppfattning om vem du är. För att göra detta rekommenderar vi att du:

 • Ladda upp mellan 3 och 5 ytterligare bilder: Du bör inte lägga för mycket eller inte tillräckligt. Intresset är att kunna sätta helt olika bilder från varandra.
 • Visa olika sidor av din personlighet: Varje foto ska sikta på att visa en av dina sidor. Du kan släppa en som lyfter fram ditt sociala liv. En som visar din kärlek till djur. En annan som avslöjar sporten eller sporten du tränar. Sedan en som presenterar de resor du har gjort.
 • Välj bilder som sticker ut: Gå inte vilse i mängden genom att använda samma typ av foto som andra singlar. Det viktiga är att fotot kan beskriva dig utan ord och därmed kan representera dig troget.

Beskrivning är viktig

matchs tillkännagivande är också mycket viktigt och ofta för underskattat. När du har tittat på ditt smeknamn och dina foton kommer en enda person att läsa din beskrivning. Om en medlem är ovillig att flörta med dig kommer den beskrivningen att tippa skalorna till din fördel eller inte. Därför är det viktigt att det är:

 • Utan stavfel: Ju fler misstag det finns, desto mindre seriöst kommer du att tas.
 • Inte för långt eller för kort: Om annonsen är för lång kan du tröttna på andra singlar och om den är för kort kanske du inte verkar vara tillräckligt involverad.
 • Original: Gör inte samma beskrivning som de andra och använd inte båtmeningar.

För att kunna sticka ut och därmed förbättra dig själv kan flera tips läggas in i din beskrivning som:

 • Den roliga och knäppa tonen: Om du kan få singlar att skratta är det mer troligt att du kontaktas.
 • Odla mysteriet: Försök att få medlemmar att upptäcka dig lite mer genom att betona deras nyfikenhet.
 • Ödmjukhet: Var inte arrogant eller pretentiös, det tenderar att skrämma bort andra singlar.
 • Var uppriktig : Var tydlig i dina förväntningar och ljug inte!

Slagfrasen, för att ge din match-profil mer vikt

När du är klar med din profil måste du börja flirta. Detta steg är också oerhört viktigt! Där kommer du Du måste då välja rätt match-slagord, hålla dig artig och locka dina krossars uppmärksamhet. Faktum är att många singlar, särskilt kvinnor, får dussintals eller till och med hundratals meddelanden per dag på match. Det är då viktigt att lyckas med att differentiera sig för att få svar.

Vad du inte ska göra på din match-profil

Vi har gett dig många tips för att förbättra din match-profil och göra den attraktiv. Vi vill också komma tillbaka till dig om de misstag du absolut bör undvika. I själva verket kan dessa allvarligt handikappa dig och förklara varför du inte får svar eller begäran.

 

Har en ofullständig profil

Om du lämnar vissa kategorier ofyllda, inte lägger till foton och inte anstränger dig för att beskriva dig själv, kommer du inte att få friare att vilja kontakta dig. Faktum är att det på allvarliga dejtingsajter är viktigt att säga nog så att andra singlar kan se dina vanliga affiniteter och därefter gå i förförelse via chatten.

Var arrogant

Ett av misstagen som många singlar gör på dejtingsidor visar upp för mycket. Således kommer du att se väldigt arrogant ut, du måste då arbeta på din ödmjukhet för att lyckas visa dina egenskaper utan att överdriva det.

Välja fel foton

Dina foton är det första singlar kommer att titta på. Du måste då ta hand om dem och undvika suddiga bilder, foton tillsammans med en medlem av det motsatta könet eller något annat fotografi som kan ge en dålig bild av dig. Din profilbild måste vara attraktiv! Vem vet … Kanske tack vare det här skottet kommer din friare att ha en förälskelse på dig …

Att överdriva

Medan många singlar inte gör tillräckligt genom att inte fylla i sin profil noggrant, gör andra för mycket. Så lägg inte tio foton eller en beskrivning på storleken på en roman. Det kommer också att ge dig en nackdel och skrämma bort dina friare. Du måste hålla det enkelt men effektivt!

För att avsluta hoppas vi att den här artikeln hjälper dig att förbättra din match-profil!

Om du vill veta mer kan du läsa våra artiklar om matchs tariffer

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply