Dating Apps

Hur man startar och håller en konversation på Tinder?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du har lyckades matcha och du lyckades till och med träffa märket under första meddelandet tack vare vår artikel om de bästa första meddelandena att skicka på Tinder och tips för att hantera när du inte har någon Tinder-matchning. Tyvärr är fallet ännu inte i påsen! Innan du anländer till det eftertraktade mötet måste du fortfarande lyckas fortsätta din goda fart och leda en konversation som gör att du vill träffa dig.

Och ja, det skulle vara för dumt om alla dina ansträngningar slösades bort för att du inte lyckades väcka flickans intresse. Så låt oss se hur man har ett bra samtal på Tinder, en konversation som är säker på att få dig att träffas i verkligheten!

Det första meddelandet och tidpunkten

Vi kommer inte att dvela vid det första inlägget med vetskap om att du redan borde vara medveten om alla tekniker som fungerar. Så låt oss bara komma ihåg grunderna.

Vissa säger att du inte ska skicka det första meddelandet direkt efter matchen. Vi är inte av den uppfattningen. Det måste vi alltid vara medvetna om Tinder är en hyper-konkurrenskraftig plats, och att därför, om du inte attackerar omedelbart, kommer flickan att gå vidare till sin nästa match och du kommer att glömmas bort! Så försena inte att skicka det första meddelandet för länge.

När det gäller innehållet i det första meddelandet, nyckeln är att undvika att sjunka ner i banalitet. Överraska henne, få henne att skratta, kort sagt, var unik!

Skapa en anslutning

chatta på tinder

Lättare sagt än gjort ! För att skapa en riktig anslutning under en Tinder-konversation måste du använd dina detektivkrafter ! Sikt igenom flickans profil, glöm inte bilderna och upptäcka detaljer som kan få dig att säga att du har saker gemensamt. Resefoton? En smak för film eller matlagning? Kort sagt, granska all information och hitta vanliga punkter.

Detta gör det möjligt att skapa ett riktigt utbyte, till skapa ett band. Poängen är att få henne att känna sig bekväm runt dig. Detta är vad som kommer att uppmuntra honom att acceptera ett möte i verkliga livet. Om du har saker gemensamt blir konversationen enklare och hon kommer säkert att vilja träffa dig.

Om hon känner av Tinder-konversationen att du i verkligheten inte skulle ha något att säga till varandra, kommer hon att ge upp och gå vidare till nästa match. Var ärlig, skulle du göra om du hade en massa matcher i reserv!

Konversationsbalans

Det är viktigt att konversationen är balanserad. Om du bombarderar henne med frågor känner hon det genomgå förhör ! Om allt du gör är att prata, känner hon det du vet bara hur man pratar om dig själv och att du inte vill upptäcka henne. Så kort sagt, det handlar om balans.

Om du ställer en fråga måste du också svara. Om hon ställer dig en fråga, svara på den och starta konversationen igen genom att ställa en fråga till henne. Om du också går med på att avslöja dig själv, kommer hon att vara mer benägen att låta henne vakta.

Bra att veta :
Kvinnor är i allmänhet misstänksamma, särskilt på dejtingsappar online. För att se till att hon känner sig bekväm och därför går med på att träffa dig, är det upp till dig att anstränga dig skapa ett klimat av förtroende.

Ditt hemliga vapen: känslor

tinder konversation

Fällan här är att hitta dig själv vid ställa mycket vardagliga frågor och tappar snabbt uppmärksamheten. Om dina frågor kokar ner till » Vad gör du i livet ? Hon kommer att bli uttråkad, och du också! Å andra sidan, om du går till frågor som:

Vad ville du göra när du var liten?

du byter till ett annat register, det är original, och istället för att hålla dig till de råa fakta, du vågar dig in i känslan och känslorna.

På samma sätt kan du också begära

Vad gillar du bäst med ditt jobb?

Vad tyckte du om under dessa semestrar i …?

Kort sagt, tricket är att spendera bortom de enkla faktaoch att vara särskilt intresserad av vad hon känner, vad hon gillar, eller inte, i sin vision av framtiden, i hennes känslor för sådant eller sådant. Dessutom är det förmodligen bästa tekniken för att hitta den perfekta datumidén ! Kom ihåg att ditt Tinder-foto också kan väcka känslor.

Använd humor

Hela poängen med en konversation på Tinder är fortfarande att ha kul. Därför vi gynnar en ganska lätt ton, speciellt för det första meddelandet. Gör hela utbytet roligt! Så spela och ta inte dig själv på allvar!

Detta undviker ämnen som politik, pengar och sådana saker som kan skära en konversation plötsligt. Vi stannar kvar lätta, roliga ämnen, tveka inte att reta henne heller, du kommer att se om hon har humor! Vi rekommenderar att du gör ett slagord med humor. Glöm inte att lägga in några i beskrivningen också

Målet är att inte veta allt om personen, det är att visa dem att om de träffar dig, hon kommer att ha det bra.

Aktivera charmen

prata tinder

Det handlar inte bara om att vara rolig och hålla konversationen vid liv fram till datumet. Det är fortfarande nödvändigt aktivera förföringsläge ! När du ställer frågor, försök att implantera tanken på en relation med dig i flickans huvud. Så istället för:

Vilket är ditt favoritresmål?

Föredra:

Kan du föreställa oss att vi åker dit för vår första resa tillsammans?

Så om hon har semesterbilder på sin profil, eller om hon har nämnt att njuta av resor (detta är ganska vanligt), då du har din dörr !

Som för sexualisera utbyten, vet att det är möjligt, men allt ligger i timing och den subtilitet. Du kan gå för det kontant och väldigt snabbt, men det är en mycket riskabel insats! Detta fungerar bara om flickan bara är där för att uppfylla täcken planer! Om detta inte är det angivna målet, prova detta på egen risk!

Vi rekommenderar att duväcka ämnet i en ledtråd snarare än direkt. Upptäck alla dubbelsidiga möjligheter och dra nytta av dem!

Tänk på ditt mål

Poängen med detta utbyte, trots vad du kanske tror, ​​är att inte lära känna varandra. I verkligheten är målet att skapa tillräcklig anslutning så att hon vill träffa dig. Möte i verkliga livet kommer att vara mer gynnsamt för utbyte, det är verkligen där du kommer att lära känna varandra. Annars, vad ska du prata om på din första dejt?!

Så syftet med detta utbyte är att träffas i verkliga livet. Så försök att föreslå mötet Så snart som möjligt. Men hur kan du lägga alla chanser på din sida så att hon accepterar? Genom att inte bara erbjuda att träffa dig, utan genom att erbjuda honom en specifik aktivitet, i förhållande till vad du pratade om.

Pratade du om mat? Vilken synd, du vet den bästa glassbaren i stan! Verkar hon ganska nördig? Lyckligtvis har du adressen till det coolaste bokhandelskaféet i regionen!

var dig själv

tinderchatt

Det är verkligen ingen bra teknik att försöka skicka till någon du inte är. För om din plan fungerar, vad händer då när du träffas personligen? Dessutom vill du glädja flickan, visst, men vill du inte också att hon ska gilla dig? Om hon inte gillar vem du verkligen är, då slösa inte bort din tid ! Du är bättre än så!

Du borde nu ha alla vapen du behöver för att möta den fruktade Tinder-konversationen! Glöm inte att arbeta med din Tinder-profil också.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply