Dating Apps

Hur matchar man på tinder? 12 tips för att få fler matcher

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ingen Tinder-match på flera veckor? Du sveper, sveper, sveper men ingenting kommer. Du känner att alla tjejer springer ifrån dig som pesten. Vad pågår ? Är Tinders algoritm blockerad? Visas du åtminstone i potentiella matcher för tjejerna du har svept på? Är detta bilden av din nya profilbild? Det är dock toppen på detta foto mellan vänner i Sables d'Olonne. Så, kan det vara fel i beskrivningen av Tinder? Gillade någon skämtet du tog upp från Gad Elmalehs show? Gillar tjejer inte längre killar med humor? Du kanske borde ha lagt ett citat från en grekisk filosof?

Frågorna virvlar i tankarna, men du kan inte hitta något svar. Ditt senaste Tinder-datum går nu mer än 6 månader tillbaka och det måste sägas att din rang som nätverksjägare har fått en hit. Problemet med allt detta är att du fortfarande inte har hittat orsaken till symptomet. Din bästa kompis sa till dig att «tjejer hänger inte längre på Tinder» men du tror det bara hälften. Det måste sägas att din kusin Baptiste har datum med Tinder-missiler varje fredag ​​kväll. Du bad honom om råd men han själv vet inte hur han ska förklara varför han lyckas så här på Tinder. Det måste sägas att från höjden av 90 meter och 80 kilo muskler borde det inte vara för svårt för honom.

Men var säker, du behöver inte ha den garvade hy av din kusin Baptiste för att samla matcherna. Det finns en mycket specifik metod som består i att analysera alla element som kan utgöra ett problem men också att förstärka alla de som kan ge dig poäng. Inget mer panik och racking din hjärna, vi ger dig våra nyckelfärdiga tips. De 100 Tinder-matcherna är dina!

hur matchar man på tinder

Fritt fält: utöka sökparametrarna!

Vi börjar med det uppenbara och vi lägger alla chanser på vår sida! Så bredda dina sökparametrar. Om du bor i förorten Chalon-sur-Saône och har lagt din radar på tjejer mellan 24 och 26 år inom en radie av 5 kilometer, kan vi berätta att det blir svårt att hitta den sällsynta pärlan .

Vad menar du att du inte vill vara för tolerant? Kommer du bakom antalet Tinder-matcher som du inte har tid att hantera dem längre? Så är inte riktigt fallet. Så vi slutar vara valsamma och vi bestämmer oss för att expandera till tjejer mellan 22 och 29 år och vi har kul med en radie på drygt sextio kilometer. Det kommer att göra dig bra att komma ut från Chalon-sur-Saône lite och utforska landet.

tinder-match-parametrar

Inte för mycket information i bio: så lämna en del av mysteriet för att provocera Tinder-matchen

Har du fyllt i din Tinder-beskrivning? Det är väldigt bra, det sätter dig över massan av alla latare som inte har tagit sig tid att skriva hundra tecken för att hitta kvinnan i sitt liv. Men om du blev flammad och kastade upp ett helt stycke om din barndom i norra Aquitaine, gjorde du förmodligen ett misstag. Och du kommer antagligen inte ha några Tinder-matchningar.

Faktum är att för många av dessa killar kopierar / klistrar in sitt CV i Tinder-beskrivningen. Ingen kommer att anställa er, så lugna er. Varför är det ett problem? För det första eftersom det visar att du inte har förtroende för dig själv. Du har faktiskt spridit allt i hopp om att det finns minst ett element (men du vet inte vilket) som tilltalar dessa unga damer. För det andra eftersom det inte längre lämnar någon del av ett mysterium. Och så kommer du inte att ha några Tinder-konversationer.

Om du avslöjar allt i bio, vad är poängen med att matcha dig för att ta reda på mer om dig?

Skrämma inte bort dem: du behöver inte prata om din passion för ryska brottslingar

Tinder-matchen är lite som den cerebrala handlingen «hej, den här killen har potential, låt oss ge honom en chans». Tinder-matchen är en första, medveten validering från kvinnors sida. Vem är killarna som matchar mycket? Det här är killarna som fyller alla rutor: bra attityd, väl tagna foton, lite coola beskrivningar, potentiellt intressanta samtal. Dessa killar är inte konstiga, konstiga.

Med två ord
Det finns massor av konstiga killar på Tinder och tjejerna vet det. De vet hur man upptäcker den här typen av pojkar långt borta, och de vill verkligen inte ha den. Så spela kortet av normalitet och enkelhet. Prata inte om dina galna passioner (oroa dig inte, vi har alla). Spara detta för senare. För tillfället är du här för att bli validerad.

Det första fotot? Gör inte vågor!

Fortfarande i enkelhetens filosofi – vi pratar nu om det första fotot. Det första fotot är det allra första steget, det är det allra första som valideras av dessa damer. Det måste därför komma in i naglarna.

Ingen validerar ett foto av en kille helt full eller klädd som en mexikansk dansare. Du behöver inte försöka få galleriet att skratta, du är inte där för det. Killarna som har flest matcher har alltid enkla, rena, skarpa, avslappnade Tinder-foton. För det första fotot, tänk «BCBG» (= Bon Chic Bon Genre). Inget foto i gymmet, inget foto med en Ferrari, inget provocerande foto. Föredrar ett trekvartalsfoto, ett litet leende, en liten, välskuren neutral polotröja och en ren frisyr. Sök i ditt fotogalleri och ta den som är den mest felfria, det blir din mest värdefulla allierade.

Så gillar Garrison:

match-tinder-garnison

Och inte som Evan

hur gör man på tinder

Ett enda foto? De kommer att tycka att du är ful

Det är bra, du tog dig tid att skriva en bio och du var inte lat. Eftersom du bara laddade upp ett Tinder-foto. Där rörde du dig.

Varför är det ett problem? Eftersom tjejer inte validerar en kille som bara publicerar ett foto. Antingen kommer de att hitta dig fula och inte svepa, eller så kommer de att hitta dig söta men vill se ett andra foto för att validera. Ljug inte, du gör detsamma med tjejer.

Så skjut inte dig själv i foten och lägg till några foton i din Tinder-profil.

Följande bilder? Gör lite vågor så får du en Tinder-match!

För följande Tinder-foton är emellertid regeln omvänd. Det första fotot är en validering från din sida «i naglarna» eller «bra chic bon genre». När flickan «klickar» på ditt första foto beror det på att hon tyckte att du såg intressant ut. Nu måste vi visa honom att den här snygga lilla killen i själva verket inte är tråkig till döds.

Du spelade nykterhetskortet på det första fotot och vi gratulerar dig. Nu ska du kontrastera allt detta med ett foto som är lite mer «kryddigt». Var försiktig, med kryddig menar vi inte «caliente». Så fortfarande inget foto i rummet där du går ihop för att spränga dina vener.

När vi pratar om ett kryddigt foto pratar vi om ett foto av dig som åker skidor, kyte, surfar eller fallskärm. Vi pratar om det här fotot högst upp i Kilimanjaro eller framför Angkor-templen. Vi pratar om foton som får dig att drömma, vi pratar om foton som visar att vi inte är uttråkade av dig, vi pratar om foton som visar att du har ett liv.

När flickan klickar på ditt första nykter, skarpa, rena foto. Hon har validerat dig men i hennes baksida undrar hon fortfarande om du inte är lite monoton, till och med rent tråkig. Visa henne att den första i klassen hon blev kär i också är en enorm kille som kommer att veta hur man ska ge henne spänning.

tinder-its-a-match

Ingen humor? Ingen karisma? Du kommer inte ha några Tinder-matchningar

Se upp för helt platta och monotona beskrivningar. Tack vare oss har du nu undvikit felet i den utökade beskrivningen. Det är dock inte för att du skriver något kort att det måste vara dödligt tråkigt.

Tvärtom måste det vara kort men skarpt. Det tar vettighet, subtilitet och lite ondska. Du måste visa att du är karismatisk.

Detta är ganska svårt med foton, såvida du inte lägger ett foto av dig själv som talar vid en Ted-konferens framför en jublande publik. Så det är i beskrivningen att det kommer att bli nödvändigt att få poäng.

Inga negativa element i bio (ingen gillar klagarna eller deprimerade)

Vi franska gillar att klaga. Vi gillar att tik och vi får även vänner som har de saker vi hatar tillsammans som en sak gemensamt. Det är en del av vår kultur och vår originalitet. Det är dock nödvändigt att känna till gränserna för dessa befogenheter.

Vi säger direkt, Tinder-beskrivningen är INTE platsen att klaga på. Tinder-beskrivningen är (till viss del) den digitala butiksfronten i ditt liv. Flickor gillar inte att dra och pessimistiska killar. De vill ha energiska, motiverade, självsäkra killar som kommer att transportera dem.

Prata istället om saker du gillar: det här är saker som får dig att må bra. Ingen bryr sig om att du hatar trafikstockningar.

Super Like: den lilla hjälpen som går bra!

Super Like Tinder vet du? Det är den fantastiska lilla boost som gör att du kan sticka ut framför de tjejer du gillar mest. Principen är enkel: det är som ett liknande, förutom att flickan direkt får besked om att du gillade henne. Så det är en Super Like.

Fördelen med Super Like ligger i dess sällsynthet: du har bara en per dag. Så om du gillar en tjej, vet hon att du spenderade din super en gång dagligen som bara för hennes vackra ögon. Det är som den första blomman du ger henne. Det är din generösa sida och hon kommer att vara tacksam. Om hon ser att du har tagit det första steget kommer hon förmodligen att vara lite mer villig att matcha dig också och se vad som ligger på magen. Så glöm inte att använda din dagliga Super Like.

superliknande-Tinder

The Boosts: Visa dig själv för fler damer för fler Tinder-matcher

Fortfarande i kategorin av dessa små verktyg som går bra, det finns Boosts. Du vet ?

Tinder Boost skickar din profil till toppen av din potentiella matchkö i 30 minuter. I grund och botten, när du använder en Boost, ser många fler tjejer din profil passera. Enligt Tinder kan detta tjäna dig tio gånger så många matcher.

Hur göra ? Du kan köpa en Boost när som helst. Du får dock automatiskt en per månad när du prenumererar på Tinder Plus eller Tinder Gold.

Var dock försiktig, när du försöker slå många användare samtidigt ökar dina chanser att få matcher, men att få massor av högkvalitativa matcher garanteras inte av Tinder Boost. Med en dålig profil och en Tinder Boost kan du bara bli sparkad ut mycket snabbare än normalt. Så ta också resten av våra råd med i beräkningen.

boost-match-tinder

Stavningsfel ? Tinder-matchens värsta fiender

Killarna som gör stavfel i sin Tinder-beskrivning är killarna som bestämde sig för att skjuta sig i foten genom att placera sig i kategorin stora förlorare, eller fettlata.

Låt det sägas, stavfel skrämmer bort tjejer. Stavfel = ingen Tinder-matchning. Det visar att du inte ens tog dig tid att läsa dig själv ELLER att du inte gick i skolan så länge. Hur som helst, det är inte något som får dig att lysa.

Det kostar dig ingenting att få en vän korrekturläsa din beskrivning. Du skriver högst 5 rader, det är inte svårt att inte göra misstag. Så gör inte det.

Prata om dina passioner i bio

Flickor som killar de har saker gemensamt med. Att matcha någon är att öppna dörren till en konversation.

Om flickan tror att hon inte kommer att kunna ha en intressant konversation med dig, kommer hon inte att matcha dig.

De allra flesta av Tinder-samtal handlar om varandras passioner, så nämn din redan från början: i beskrivningen. Var försiktig, som vi sa ovan: prata inte (ännu) om dina galna passioner. Håll koll på sakerna utan att också falla för de saker som alla älskar: filmer, resor och fotografering (erkänn, du sätter en av de tre i din beskrivning).

Skapa en jury av mycket krävande tjejer

Slutligen, vem är bättre än en grupp tjejer att veta vad tjejer verkligen gillar? När du har följt alla våra tips som listas ovan, visa din profil för en grupp förvalda tjejer. Visa dem dina nya foton och din nya beskrivning. Fråga dem uppriktigt vad de tycker om det och lyssna noga på deras råd.

Ta dig också lite tid att sitta ner med dem och se hur de surfar på Tinder.

Du kommer att se vilken typ av profil de blinkar på och du kommer att se att det finns trender som finns överallt. Du kommer att se deras uttryck för avsky när de passerar bilden av en skjortlös kille i en klubb och du kommer att se att de inte kommer att vara okänsliga för Louis och hans välpassade polotröja. Du kommer att se vilken typ av humor de tycker om i beskrivningarna och du kommer också att se vilka element som gör att de skäms bort. Titta noga och anteckna.

Slutligen är det framför allt att ifrågasätta dig själv och använda de vapen du har till ditt förfogande att samla Tinder-matcher.

Det första du ska förbättra är din profilbild: den första ska vara smutsfri och följande ska vara spännande och visa upp dig. Sedan kommer beskrivningen: den ska vara kort, snygg, lätt, subtil och lite humoristisk.

Slutligen finns det en rad verktyg som du kan utnyttja. Du kan använda Super Like-funktionen för att visa dig själv i din favoritflickas telefon för dagen. Det finns Boost, som placerar dig högst upp i stacken (använd den bara när du har optimerat ditt profilfoto och Tinder-beskrivning). Slutligen finns det inställningarna: ja, du kan kräva. Var dock inte alltför kräsen (speciellt om du fortfarande inte har 100 matcher) och ge tjejerna en chans som kanske inte har uppfyllt dina första kriterier.

Nu när du har matchat i spader är allt du behöver göra att skicka ditt första tindermeddelande genom att hitta en bra fångstfras.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply