plocka upp kvinnor

Hur ringer jag framgångsrikt ett flickans nummer?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

De numclose, det är naturligtvis en grundläggande steg som måste behärskas för att bli en enastående förförare ! Och ja, ingen muddra utan numclose! Dating singlar är en sak, men få ett första datum, det är en annan! Det handlar inte bara om att närma sig en kvinna, du måste veta hur man kan förföra för att uppnå framgång! Men saker är inte alltid så enkla som de verkar. Så, hur kan jag be om en flickans nummer?

Tidpunkt

hur man ringer en flickans nummer

De timing, som många element i förförelsekonsten, är det viktigt! Så det första du ska undvika är att gå för fort. När du träffar en tjej du gillar behöver du inte efter några sammanfattande utbyten, fråga honom direkt om hans telefonnummer. För om du inte har lyckats skapa det minsta förbindelse, hon vill inte träffa dig igen!

Det bör tas i beaktande att kvinnor kontaktas regelbundet. Du bör veta att de därför är utrustade med ett slags anti-trög sköld, som du kan komma på om du går fel! De tenderar att vill bli av med dig så fort.

Så du måste vara lite tålmodig, försök förföra med alla strängar du har till din bågeoch skynda inte på saker. Om du vill förföra den här tjejen och varför inte erövra henne, måste du vara lite smartare!

Om du närmar dig en kvinna på gatan och ber henne direkt om hennes telefonnummer, du kommer att skickas beta. Dessutom kan hon inte ens bry sig om att svara dig! Och vi kommer att förstå det! Skulle du ge ditt nummer till någon som bara brydde sig om att fråga? Någon du absolut inte känner till, och som inte ens har brytt sig om att chatta på några minuter? Om du verkligen vill att det ska fungera, måste du gör lite mer ansträngning än så ! Och ja, att flirta är lite mer komplicerat än så!

Så, avstå från att be honom om hans nummer för tidigt, för att kunna förföra, måste du ha tålamod.

Chatta, det här är grunden!

För att kunna få flickans nummer, det måste naturligtvis förföra henne. För det måste vi väcka hans intresse. Gå sedan in i ett verkligt förförelsesspel. Om du närmar dig henne i en bar eller liknande tenderar hon att vara misstänksam i första hand. Kvinnor som är vana vid att bli accosted kan vara snarare ovilliga att chatta med en främling. Så vi måste börja med att arbeta med bekvämlighet.

Diskutera och försök att göra henne bekväm. När du flörtar med en tjej försöker du göra henne lugn. Målet här är att skapa en riktig anslutning vilket får honom att vilja ge dig sitt nummer så att han kan se dig igen. Så vi måste spendera så mycket tid som möjligt med henne för att få henne att känna riktigt bekväm med dig. När du väl har byggt förtroende blir hon bekvämare att ge dig sitt telefonnummer.

Försök att provocera privata skämt, som gör resten mycket lättare. Och naturligtvis vet du verkligen att tjejer är så mycket mer förförd av män som vet hur man får dem att skratta. Om du försöker förföra henne måste du sticka ut. Om du kan få en kvinna att skratta, har du en bra start! Flörta med en kvinna är ofta beroende av humor.

Försöka» starta en konversation om de saker hon älskar att göra, hans hobbyer, hans passioner osv. Att prata med en tjej intresserar sig för henne, det är en av de förförelsekoder. Tveka inte att visa henne din personlighet och ha förtroende för dig själv, även om du är lite blyg, var inte rädd, du får henne att spricka!

När du har lärt dig mer om henne och vad hon tycker om att göra på fritiden kommer du att ha det alla element för att göra ett mötesförslag att det blir svårt för henne att vägra, men det är nästa steg!

Så kort sagt, vet hur man ringer en flickans nummer, det är helt enkelt att lyckas glädja honom. Kort sagt, det är att lyckas med att förföra den här kvinnan nog så att hon har vill följa upp. Att vara förförisk är också det, saker är inte begränsade till att vara tilltalande fysiskt. För att flörta med en tjej måste du veta hur man har lite tålamod!

Hitta rätt ursäkt

numclose tekniker

Att veta hur man ringer en flickans nummer, den bästa tekniken är att ha en bra ursäkt ! Och den ursäkten, du förstår det under konversationen. Du har fått lite information, och särskilt om aktiviteter hon tycker om särskilt. Så du kommer att använda den för att föreslå en utgång.

Du behöver inte boka en tid direkt, men det kan du bjud in honom att gå med dig under en utflykt med vänner. Denna attityd kan tilltala tjejer eftersom det inte går för fort, du får dig själv att vilja!

Men du måste göra det subtilt. Gillar hon film? Du åker dit om några dagar med dina vänner, erbjud dig att gå med dig! Är hon intresserad av ett visst ämne? Bra att du snart kommer att delta i en konferens om detta ämne, hon kan gå med dig dit!

När du lockas av en kvinna, du ser till att erbjuda något som intresserar honom, det är en av de bästa förförelseteknikerna! Att prata med en tjej letar efter möjliga kontakter, så att du sedan kan använda dem till få honom att träffa dig igen.

Men hur ska du organisera dig själv? Vi kommer att behöva närma oss snabbt frågan om organisation ! Hon kunde ge dig sitt nummer så att du kunde hantera logistiken! Och där har du det, affären ligger i väskan! En man som vet hur man förför gör det utan att tycks göra det !

Låt oss vara ärliga, hon ser nog att du kommer med dina stora hovar! Men det är inte därför hon kommer att vägra. Om du har kommit bra överens och strömmen är på eftersom din teknik verkar vara tilltalande och du verkligen har skapat en anslutning, då hon kommer utan tvekan att gå med på att träffa dig igen ! Det är under detta möte som du kommer att kunna få henne att ge efter! Om hon vägrar detta datum, dra tillbaka och ta chansen senare.

Hur man fortsätter ?

Okej, hon går med på att leverera det berömda numret till dig ! Så den enklaste lösningen är att ta ut din telefon och be den att ange sitt nummer. För undvik köket som kan sänka spänningen mellan dig, överväga att gå till din telefonbok själv så att hon kan ange sitt nummer direkt. Hon har inte nödvändigtvis samma modell som du, så göra det lättare för honom !

Du kan också använda en metod som ser ultra old-school ut idag men som fortfarande kan fungera: pappersversionen ! Ta ut din anteckningsbok och penna och be honom att skriva sitt nummer där! Så det är lite gammaldags, men fördelen med denna teknik är att den kom ihåg ! Som du vet kan du förföra dig genom att sticka ut! Var noga med att förlora den berömda anteckningsboken! Att förföra människor är först och främst få dem att komma ihåg dig !

Annars har du en sista teknik: memorera numret hon kommer att ge dig muntligt. Var försiktig, för att prova detta måste du vara säker på hans färdigheter i minnet ! Det är en teknik att gynna när du känner att det är obekvämt att ge dig deras nummer offentligt, framför sina vänner. Vill du locka en tjej? Så du anpassar dig !

När du gillar att förföra, letar du inte nödvändigtvis efter lätthet. Genom att fortsätta på det här sättet ger hon ditt nummer diskret utan att någon förstår det. Det är en teknik att föredras för lite blyga förförinnor !

Tänk naturligtvis att snabbt glida bort eller dra nytta av det faktum att hon flyttar bort till skriv ner numret ! Hon tror nog att du inte kommer ihåg numret. Det blir därför desto mer positivt överraskad när du skickar ett första meddelande till honom! Här tillåter denna teknik verkligen göra intryck, och dessa saker kan vara förföriska. Så vi utnyttjar det till fullo.

Men det är inte för alla. Om du inte har ett bra minne är det fortfarande mycket arbete för ingenting ! Du måste försöka förföra genom att ta hänsyn till dina styrkor!

Kontrollera numret

förföra en tjej

Tänk på kolla numret hon precis gav dig. Om du inte har presterat bra och hon försöker bli av med dig, kanske gav hon dig en fel nummer. Även kvinnor som gillar att locka män uppmärksamhet använder denna teknik för att bli av med några killar som de inte gillar. Det finns en teknik för att verifiera att det nummer du får är rätt.

Läs numret igen och omvänd de två sista siffrorna. Om hon tar dig tillbaka är det rätt nummer. Om hon gav fel nummer kommer hon antagligen inte att märka felet och du vet att det inte fungerade!

Gav hon dig fel telefonnummer? Det är att han inte gillar dig och dethon vill inte träffa dig igen. Synd, men åtminstone du slösar inte bort tid att vänta på att hon ska svara dig! Det är bättre att ta reda på det så snart som möjligt, det kommer att hindra dig från att slösa bort din tid med en tjej som inte är intresserad … Gå till ditt nästa mål !

Och ja, att försöka förföra en tjej fungerar inte alltid! Inte alla kommer att bli kär i dig! Vad gör vi i det här fallet? Vi slutar slösa bort vår tid och vi åker flörta med en annan tjej!

Du har numret, vad händer nu?

Det är det, hon gav dig sitt nummer, och dessutom det är ett riktigt tal ! Saker ser bra ut! Men innan du rullar ner och går med dina vänner så snabbt som möjligt, stanna och chatta lite längre.

Håll dig med henne ett tag och visa att du inte var där bara för numret! Hon kanske känner för det du anser att hans nummer är någon form av jakttrofé och att du inte bryr dig riktigt om henne direkt. Och så, om hon är upprörd svarar hon kanske inte på ditt meddelande… Att förföra en kvinna är att få henne att känna sig viktig för dig.

Så håll konversationen lite, fortsätt försöker skapa kontakter, privata skämt, etc. När du träffas igen har du redan skapat tillräcklig länk för att göra kontakten enklare. Om du är van vid att flirta med tjejer vet du att detta är ett viktigt steg för att göra uppföljaren enklare. Detta gör att du kan förbered marken för nästa gång.

Du lägger sedan alla chanser på din sida. I själva verket kommer du att passera för en riktig gentleman, och det finns inget sexigare än det för en tjej! Vem skulle vilja förföra en man som inte är en sann gentleman ?

Denna uppmärksamhet har fördelen av verkligen förföra kvinnor som försöker attrahera män som sticker ut från mängden. Så genom att göra den extra ansträngningen kommer du att lyckas locka så många människor som möjligt!

Att lära sig förföra, som ni vet, är ganska konst! Att veta hur man frågar efter en flickans nummer är den viktigaste lektionen som faktiskt kan tilltala den här personen att vara tålmodig. För att göra jobbet, utan att rusa. Sätt dig i skorna för den här tjejen som, om hon är van att locka män uppmärksamhet, också brukade kontaktas mycket regelbundet. Så vi måste att vara bättre än andra, Det är så enkelt ! För att förföra en tjej, ta dig tid att intressera dig för henne.

ha en flickas kontakt

Det första meddelandet

Du vet nu vad allt steg för hur man ringer en flickans nummer. Då kommer tiden för honom skicka ett första meddelande. Men att flirta med sms är också ganska konst! Vi måste försök få henne att skratta av text, detta är återigen det bästa sättet att behaga kvinnor.

Kom ihåg naturligtvis att ursäkten du hittade för att låtsas att du behöver få hans telefonnummer är detta din introduktion.

När du väl har flickans nummer vet att det är möjligt att lära sig förföra av meddelanden. Naturligtvis kommer alla textmeddelanden i världen aldrig att ersätta en riktig konversation. Var uppmärksam på tonen som fortfarande inte förmedlar meddelanden. Du behöver inte sätta din favoritflirtiga fras där, tänk på meniga skämt som du har sedan ditt samtal.

Alla frön du planterade vid den tiden, ja det är dags att skörda dem ! Om du inte riktigt vet hur man får en tjej att skratta över text, håll det enkelt! Du vill inte förstöra allt nu.

Och där har du det, du vet nu alla tekniker att veta hur man ringer en flickans nummer ! Det är din tur !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply