Dating Apps

Hur skriver jag en effektiv Tinder-beskrivning när man är man?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du tog till Tinder och trodde att du skulle förorsaka förödelse. När allt kommer omkring måste det sägas att du var kungen på domstolen i gymnasiet och gymnasiet. På universitetet ? Hela amfiteatern hade bara ögon åt dig. Du var skämtens kung, du hade en ostoppbar klädstil och du hängde med ett paket alfahänder som bara fick dig att se bra ut. Du har precis tagit examen från college och träffar nu några färre personer. Så du har bestämt dig för att gå på Tinder och fortsätta gasellejakten på digitala nätverk. Tinder-fotot är skarpt, Tinder-beskrivningen är skarp och din jaktradie är tillräckligt stor för att lova dig lite spel innan säsongen är över.

Bara, voila, det har gått flera veckor att du sveper som en obeveklig men ingenting kommer. Det verkar som att du har sträckt din linje fel eftersom tappen inte biter. Hur är det möjligt ? Det kan inte vara dina foton eftersom du läser vår artikel om Tinder-foton och har införlivat alla värdefulla tips. Det är också tack vare dina foton att din matchräknare inte har stannat vid noll och att du inte klagar som om du inte har någon tinder-matchning. Endast bör det vara över 1000 per timme, så det finns utrymme för förbättringar. Och om det inte är bilderna är det förmodligen beskrivningen på Tinder.

Hur är din Tinder-beskrivning? Är hon på toppen? Är du riktigt säker på det macho OSS 117-skämtet? Hon får dig att skratta mycket, men kommer hon säkert att le dem du är på väg att erövra? Inte så säker.

När det gäller Tinder-beskrivning är det många fel och 90% av killarna hamnar i de enklaste fällorna. Vi får dig ur den här röran genom att gå runt tipsen för att ha en Tinder-beskrivning som samlar matcherna. Vi förstör de klassiska fällorna och vi ger dig lite hjälp att klättra in i de 5% av killarna som samlar 95% av matcherna i appen!

tinder-beskrivning

Ingen Tinder beskrivning? Så du är någon som inte har något att säga, därför är du ointressant.

Om du inte har lagt in en Tinder-beskrivning berättar vi gärna att du är en del av från den stora lata kategorin. Grattis. Vi kan säga att du är smart. Du ville inte slösa bort 20 minuter av din tid och sluta slösa timmar med att svepa utan att någonsin konvertera någonting. Det måste sägas att beräkningen inte är särskilt lönsam. Beskrivning är en viktig del av en bra, självrespektande tinderprofil.

Uppriktigt sagt, trodde du att ditt foto skulle göra tricket? Endast Brad Pitt och Alain Delon har råd att inte ha en Tinder-bio. Är du en av de två? Nej, då kommer du att aktivera omedelbart och du kommer att skriva till oss en Tinder-bio som är en hit för att kantra dessa damer.

Varför är detta viktigt?
Varför är detta viktigt? För, till skillnad från dig, är damer cerebrala varelser. Det vill säga att hon i jakten på deras framtida följeslagare inte bara letar efter en perfekt plast. Köttsligt samlag är bara en del av ekvationen för damer. De gynnar också intressanta samtal, berikar intellektuella utbyten och långa kvällar vid eldstaden för att göra om världen. Vad betyder det ? Det betyder att de behöver veta vem du är och de behöver veta vad du tänker på.. Så du kommer att ge dem något att mala och du kommer att skriva en bio värdig de största poeterna. Vi ger dig några tips i resten av artikeln.

«Gillar bio och reser»: gillar du att vara vanlig också?

Det är det, du har äntligen skrivit en Tinder-beskrivning. Grattis, var det inte för svårt? Var inte dessa tre minuter i ditt liv för långa? Vi pratar om tre minuter eftersom vi är säkra på att du knappt tillbringade mer tid där. Du skrev de första sakerna som du tänkte på och det blev till något som:

 • «Jag älskar Starbucks och actionfilmer»
 • «Quentin, 23, bor och växte upp i Paris»
 • «Älskade Spielbergs senaste #sciencefiction-film»
 • ”Jag är ett fan av PSG och Neymar! Död till OM «
 • «Gandhi: var den förändring du vill se i världen»
 • “Yogist och vegan; vem är ute efter en avokadobrunch? «

Klichéer som det? Vi har en krona. Om du har valt att vara så banal, så gör du det du placeras frivilligt i den formlösa massan av 80% av killarna som har en ostrons karisma och som tvingas göra magiska knep för att bli lite intressanta.

tinder-beskrivning

Fortfarande i bristen på originalitet: kopiera / klistra in Tinder-beskrivningen

Du är en ännu större lat tik och du brydde dig inte ens om att skriva något som kom från dig. Nej, en kompis visade dig sin Tinder-beskrivning och du valde bara att kopiera, som den ooriginella människan som du är.

Packade hon sin bio? Var det därför du valde att kopiera? Och tror du att det kom från honom? Han kopierade också, eller hur? Och hur många andra före honom? Förmodligen tusentals. Och bland dessa tusentals killar är det troligt att tjejerna i ansökan redan har sett några dussin.

Så när de ser din profil blir du bara en till av dessa ooriginala förlorare.

Så kopiera / klistra in det, du glömmer.

Att väcka synd: det bästa sättet att skrämma bort dem!

Alla vet att en del av anledningen till att du är på Tinder är att du har svårt att hitta rätt passform i verkliga livet. ”Det beror på att det inte finns tillräckligt med tjejer där jag bor”. Ja, ja, kanske är det också för att du inte är upp till kycklingarna som är värda det.

Hur som helst, bara för att du är desperat eller har plattan betyder det inte att du måste visa det för alla. Ärligt talat, vem vill vara med en hund som har loppor? Ingen. Så visa dessa damer att du har silkeslen hår och undvik beskrivningar som:

 • «Härdad singel, leta efter den som får mig att knäcka»
 • ”Ingen svarar mig på den här appen. Var är respekten? «
 • «Ful och vänlös – kan du gratulera mig?» «
 • «Jag är inte en grekisk gud men jag letar efter den som vet hur man hittar min inre skönhet»
 • «Ensam i mitt skitliv – vem vill komma ur det?» «
 • ”Alla avvisar mig. Är världen så dålig? «

Denna typ av meningar går direkt in i Google Translate-programvaran för den kvinnliga hjärnan och den resulterande översättningen är «Fly, fly!» «. Spela inte den svarta katten, ingen vill ha dig.

Var inte negativ!

Fortfarande i samma riktning som Tinder-beskrivningar som skrämmer bort det kvinnliga könet, finns det supernegativa beskrivningar. Är du frustrerad? Är du upprörd? Inget behov av att låta folk veta. För det första bryr sig ingen om du hatar Emmanuel Macron eller de gula västarna, för det andra är du inte där för att skapa fiender eller visa att du är en del av den (hemska) klanen av klagare.

Tinder är inte platsen att prata om de saker du inte gillar. Tinder måste vara ramen för självförtroende och positivitet.

Så vi fokuserar på de saker som vi gillar att göra och som ger ett leende tillbaka. Flickor vill inte vara med killar som får ner dem hela dagen. De vill ha killar som tar bort dem, som tränar dem, som får dem att se världen.

Så säg inte:

 • ”Jag hatar krävande och svartsjuka tjejer. «
 • «Vill inte träffa tjejer som bor på landsbygden»
 • «Inte intresserad av ointressanta diskussioner»
 • «Stor motståndare till Mélenchon och alla vänsterister»
 • «Till döds de som förorenar och som bidrar till klimatet för global uppvärmning»
 • «Hatar att flyga och resa»

Men säg snarare:

 • «Letar du efter en avslappnad och öppensinnad tjej»
 • «Stadsbor framför den Evige, jag hoppas att du gillar att trampa trottoarerna i städerna»
 • «Stort fan av oändliga diskussioner»
 • «Följare av liberala doktriner, redo att diskutera det med dig»
 • «Vill du komma och rädda haven med mig?» «
 • «Homebody spirit, föredrar att resa genom läsning»

Ser du tricket? Super Likes är din.

«Jag älskar blodets färg»: konstiga saker, glömmer du genast!

Ja, vi har alla våra konstiga små saker. Vissa av oss gillar att gå till bekvämligheterna och lämna dörren öppen. Andra kan inte borsta tänderna utan att gå medan andra har fobi för hicka. Det är det som gör dig original trots allt. Och dessa saker är ganska söta.

Å andra sidan, om du av någon anledning verkligen älskar att tortera insekter, titta på japanska erotiska filmvideor från 60-talet eller glädja över scener av blodbad i skräckfilmer, spara då det goda för dig själv (och kanske, säger vi kanske, ser du någon?).

Det är bra att vara uppriktig, det är bra att vara uppriktig, vara transparent. Det är bra att vilja avslöja sig helt för den person som kommer att dela (kanske ditt liv). Bara, du behöver inte göra det direkt. Du kanske kan göra det steg för steg. Behövs inte avslöja allt i din beskrivning.

Glöm den utökade Tinder-beskrivningen, ingen har ett jobb att erbjuda dig

Det klassiska misstaget hos killen som inte litar på sig själv: skriv allt.

Ingen behöver veta att du hade rätt omnämnande i litteraturstudenten av Lycée Maurice Prévert i Dijon. Ingen behöver veta att din kusin Marguerite är tvåa i springhoppning.

Vi har ingen aning om att det finns många intressanta saker att veta om dig. Bara det kommer att bli nödvändigt att reda ut det.

Vi ger dig en metod:

 • Lista alla element som gör att du sticker ut
 • I den här listan klassificerar du varje artikel
 • Ta de första 10
 • Gå och se tre tjejer i din ålder och fråga dem de tre saker de gillar bäst
 • Ta bara de tre som har begärt mest intresse
 • Nämn dem (på ett subtilt och formulerat sätt) i din Tinder-beskrivning
 • Cumulera tändstickor

Vi slår vad om att du har mer intressanta saker att säga än Mathieu:

mathieu-bio-tinder

«Sparade en kattunge från att drunkna»: markera tillfället från de första orden

Så ja, du har blivit ombedd att vara lite klassisk och inte prata om din passion för insekttortyr. Du bör dock inte lägga saker för banalt (ja, alla älskar filmer och nästan alla älskar att resa).

Om en tjej läser din Tinder-beskrivning, «klickade» hon på ditt Tinder-foto och gillade det istället. Nu vill hon veta mer. du måste ge det en bra anledning att svepa. Studen sniffar ut betet, nu är det dags att sko … så att du kan få en bra stek ikväll (vi älskar spunna metaforer).

Hur skor? Genom att sätta ett skarpt, skarpt slag. Det kommer därför att vara nödvändigt att släppa något lite imponerande som utmanar. Var dock försiktig så att du inte spelar mobbaren och skjuter ett stort slag: detta skulle skrämma bort bytet. Skriv till exempel inte: «Jag är den vackraste mannen på jorden». Men skriv istället något anekdotiskt som «Vann 1996 mitten sektion sötaste barn tävling.»

tinder-beskrivning

Alla egenskaper måste förstås: inget behov av att kasta blommor i Tinder-beskrivningen

Så ja, du måste visa upp dig själv i din Tinder-beskrivning. Inget sätt att prata om din dyslexi, dina kärlekshandtag eller din stamming när du är stressad. Vi pratar bara om positiva element.

Endast det kommer att vara nödvändigt att vara subtil och ha humor. Flickor hatar killar som klagar och gnäller, men de hatar också killar med meloner.

Det är fantastiskt att ha förtroende för dig själv, det är en skräck att vara arrogant.

Så säg inte:

 • «Jag lyfter 150 kg med bänkpressen»
 • «Titta på mig det snygga leendet»
 • «Flera nollor på mitt bankkonto, enkelt»

Men använd istället subtila och väl vägda meddelanden som:

 • Ett foto av dig med medalj vid en sporttävling (inget foto i hallen)
 • Ett trevligt foto som sätter ditt leende framåt
 • En beskrivning som subtilt indikerar ditt yrke eller dina hobbyer som återspeglar en ganska bekväm livsstil.

Vi berättar mer i vår artikel om hur du väljer ditt Tinder-foto.

Självhån? Ett effektivt vapen men svårt att hantera

Självhån? De största förförarens vapen.

Var dock försiktig, mellan självspott och förhalning finns det bara ett steg. Vi sa det tidigare i artikeln: du behöver inte vara ledsen, du kommer att skrämma bort dem.

Självspott fungerar inte för alla. Dess effektivitet är proportionell mot din nivå av falskhet. Om du är en enorm hunk, kommer alla att uppskatta det faktum att du vet hur man skrattar åt dina små brister. Om du är ful som en lus och det är uppenbart, så bry dig inte om skämt om din kroppsbyggnad (vi kommer synd om dig).

Var också noga med att göra självskämt på de bra punkterna. Spela inte kortet med falsk blygsamhet, det fungerar bara sällan. Om du ser mycket snygg ut, skratta åt hur svårt det är att orientera dig, komma ihåg namnen på människor, förbli lugn eller ha tålamod. Om du är supersmart, skämt om dina svårigheter att anpassa dig socialt, göra roliga saker etc.

tinder beskrivning

Dessa element som hjälper till att starta en konversation: att integrera i din Tinder-beskrivning!

Slutligen måste det sägas att en Tinder-beskrivning används främst för att starta en konversation. Det är en kopplingspunkt att starta en konversation. Kämpar du för att hitta slagord och starta en Tinder-konversation? Så hjälp personen framför dig att börja för dig och ge dem ett första Tinder-meddelande.

Bland de element som utlöser konversationer finns det:

 • skämt
 • nämner en tidigare resa
 • en rolig anekdot som får dig att vilja veta mer
 • framkallandet av en helt originell talang
 • tvåvägs citat

I slutändan förblir Tinder-beskrivningen det näst viktigaste objektet (det första är Tinder-fotot) i en profil, så missa inte det. 80% av killarna gör misstaget att inte sätta något eller kopiera / klistra in en väns bio, var inte den killen.

Ta dig tid att tänka igenom saker, hitta saker som gör att du sticker ut, vara kortfattad och skriv en effektfull beskrivning som kommer att utlösa en konversation. Var skarp men var inte för aggressiv. Du måste vara tillräckligt subtil för att skapa intresse utan att skrämma bort.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply