Dating Apps

Hur skriver jag ett bra första Tinder-meddelande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Efter mycket eftertanke sa du till dig själv, ” varför inte jag «? Och du är du registrerad på Tinder… Men där, flörta på Tinder, det är inte så enkelt som de säger. Det är nödvändigt våga ta steget, och det är lättare sagt än gjort! Men oroa dig inte, vi är här för att ge dig alla nycklarna till att lyckas på Tinder! Speciellt för detta särskilt stressande ögonblick: det första meddelandet som utbyts på Tinder !

För det första, Grattis, du har matchat! Nu är det din tur att visa den här kvinnan att du är värt det!

Hitta vår åsikt om Tinder i vår detaljerade artikel.

De grundläggande principerna

Du kanske har märkt att Tinder är en hyperkonkurrenskraftig plats. Speciellt när du är en man. Eftersom kvinnor är mer krävande än män. Så vi måste håller med om att göra en liten ansträngning. Om du inte är den Ryan Gosling officiella lookalike, kvinnor kommer inte att böja sig bakåt för att träffa dig! Först, ta hand om din Tinder-profil, detta är grunden! Och det är naturligtvis vad som får dig matcher (du har inga Tinder-matcher? Följ vår guide). Tinder-fotot måste naturligtvis vara på toppen, liksom din Tinder-beskrivning.

bra dating app

När det gäller det första inlägget är målet att sticka ut. Du kan inte föreställa dig hur många män som är nöjda med en » Frälsning «Eller» Hej hur är det ? «. Så mycket att säga till dig att frekvensen av svar på denna typ av meddelande är nästan noll. Att visa att du har gjort en ansträngning, ännu mindre, gör dig verkligen tjäna poäng.

Vi föreslår inte att du skriver ett block som beskriver dina känslor för personen, bara anpassa din inställning lite ! Det finns ett lyckligt medium! Grundprincipen är att du måste göra i originalet. Och måste måste måste humör ! Fick du honom att le? Så du har helt klart lägg alla chanser på din sida.

Vad du måste komma ihåg:

Ingen metod, inget första meddelande på Tinder är 100% effektivt ! Och ja, du pratar med unika individer, vissa kommer att uppskatta din inställning, andra inte! Så var inte för hård mot dig själv.

Det finns dock vissa typer av meddelanden som hjälper dig bryta isen mycket lättare.

Baserat på personens profil

Naturligtvis är detta grunden. Vilket bättre sätt att personifiera ditt budskap än att basera dig på profilen för personen i fråga? Studsa vidare några av hans foton, eller ännu bättre, på en del av hans profil. Detta är toppen för en bra Tinder-fångstfras.

Din tatuering är fantastisk, den gjordes i Thailand, eller hur?

Visserligen är detta inte det mest humoristiska tillvägagångssättet, men hon kommer inte att kunna låta bli att lägga märke till att du har uppmärksammat hennes foton!

Gillar du serier? Har du en favoritförfattare?

Hitta gemensamma drag i din biografi är också ett utmärkt sätt att bryta isen och ha en bra Tinder-konversation.

Om du ställer frågor vars svar finns i profilen, då du fick en dålig start ! För att det är smickrande att veta att personen som vill prata med dig gjorde (mycket liten) ansträngning för att se vad som hände på sidan av din profil!

Men om du kan dessutom där lägg till en touch av humor, då har du kryssat för alla rutorna!

Bra att veta :

Se upp för komplimanger. Du kan gratulera tjejen för hennes utseende, men du kan lika gärna säga det direkt, det är egentligen inte det som fungerar bäst.

Om du komplimangerar hennes kropp, det kan till och med få dig att se ut som en stor tung… Och du är väl medveten om att många kvinnor har ett ganska strikt grovt tungt filter! Så försök bygga förtroende istället.

Å andra sidan, komplimangerar ett inslag i hans personlighet (vi vet, du har inte mycket info!), kan ge dig en riktig boost. Smicker, ja, men inte vilken som helst!

Använd och missbruk humor

Ibland blir saker komplicerade när profilen nästan är tom. Faktum är att på Tinder väljer många att inte fylla i beskrivningen och bara lägga till några bilder. Det är därför nästan omöjligt att anpassa din inställning!

I det här fallet måste du ta lite mer risk för att hitta ett bra första meddelande att skicka på Tinder!

Vi rekommenderar därför humor!

humör

Men du har också den irriterande frågan:

Chokladlag eller pain au chocolat-team?

Eller:

Min mamma tycker att vi skulle göra ett mycket trevligt par …

Detta är en bra metod för att kontrollera om flickan har lite andra grad!

Den galna tekniken

Du har inte för mycket inspiration, inget att basera dig på i den aktuella kvinnans profil, men du vill ändå slå spiken på huvudet? Så det är dubbelt eller ingenting ! Kom igång med den galna frågan, hon borde inte motstå lusten att svara dig!

Vem tror du skulle vinna i en strid mellan en giraff och en delfin?

Vissa kommer att ha mycket starka åsikter om detta ämne, tro mig!

Vet du varför flamingorna är rosa?

(SPOILER: det är på grund av räkorna de äter, ja, du får bättre svaret !!!)

Det lexikala fältet av kärlek

Tänk på en viktig sak: målet är att mötas. Du kan därför välja den mest direkta metoden, genom att nämna en potentiell relation, från det första meddelandet. Stor risk, stor belöning !

första meddelande-Tinder

Vet att det inte är på Tinder du kommer att lära känna henne, det är möjligen under mötet. På Tinder har förförelse företräde, så vi vågar !

Några planer för kvällen ?

Enkelt och riskabelt! Men vem som inte försöker någonting har ingenting, eller hur?

Innan vår kärlekshistoria börjar måste jag veta: är du typen som delar din tallrik?

Du insinuerar redan idén om en berättelse, idén ligger i hans huvud! Och vad mer, du använder ditt mest formidabla vapen, din humor!

Tänk om vi sa att vi träffades på Suckarnas bro i Venedig?

Här spelar du på det faktum att vissa människor inte antar mötet på Tinder. Det antyder att din berättelse kommer att hålla och tillför lite isbrytande humor.

Tänk om det är hon som tar det första steget?

Och ja, vi är i 2019, det är inte längre människors rätt att ta det första steget ! Det betyder inte att du ska låta honom göra allt jobbet! Det tar rätt studsa tillbaka på hans meddelanden, för att skapa intresse.

Det bästa sättet för en tjej att ta det första steget är att fyll i din profil korrekt. Och ja, precis som du kommer att lita på att hon ska inleda konversationen, så kommer hon också att göra det. Och sedan, oroa dig inte mer för att veta vilket första Tinder-meddelande att skicka honom, hon kommer att ta hand om det!

Låt oss specificera det, Att låta henne ta det första steget är inte ett erkännande av svaghet ! Om hon tog initiativet till att inleda en konversation beror det på att hon inte nödvändigtvis överensstämmer med denna tradition som kräver att det är för mannen att göra det första. inte. Detta är fallet med fler och fler kvinnor och det är inte en dålig sak.

Men det betyder inte att du bara måste svara på dina frågor med ja eller nej, spela spelet! Det är fortfarande mer intressant när konversationen är balanserad.

Vad man ska undvika för ett första meddelande på Tinder

Det finns några meddelanden på Tinder som är av riktiga kvinnliga pushers ! Så var försiktig så att du inte hamnar i dessa fällor.

Den första fällan är naturligtvis att inleda konversationen med » Hej «. Det är trivialt, du brydde dig inte ens om att skriva hela ordet, kort sagt, vi vet mycket väl att det är fel, men för henne, a priori du är inte värt omvägen !

skriv ett meddelande på tinder

Tyvärr stavning fungerar som ett filter för många kvinnor. Så, om du har några luckor inom detta område, försök att åtminstone ta hand om den första meddelande. Korrekturläsa dig själv, be en vän att korrekturläsa dig, utnyttja din korrigerare, kort sagt, anstränga dig!

Mycket sexuella anspelningar eller beauf skämt är att absolut förbjuda. Vem vet, kanske gillar hon den här typen av humor, men det krävs ett förtroendeklimat för att kunna komma med denna typ av skämt. För att det är den ultimata folien när det gäller det första meddelandet ! Och dessutom riskerar du att förtjäna din plats på instagramkontot @ perlesmasculines …

Vi undviker också den mening som ses och granskas: » din far är en tjuv … »Och andra ultra cutesy och gammaldags tekniker. Detta visar att du inte har gjort några ansträngningar och att du fortfarande tror att den här typen av meningar kan fungera … Spoiler: så är inte fallet!

Nu, du är nu helt beväpnad för att ta itu med den hänsynslösa världen i Tinder!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply