Dating Apps

Hur tar jag bort ett Badoo-konto?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Badoo Badoo står som en av Världens mest populära dejtingsajter. Med några 450 miljoner registrerade över hela världen, dess framgång är absolut obestridlig. Men du kanske har hittat kärleken, eller du kanske bara vill skymma dig för online-datering ett tag. Och sedan måste du gå igenom steget med raderar ditt konto. Men du kanske har hört det att ta bort ditt Badoo-konto kan vara mycket komplicerat, eller till och med omöjligt! Var säker, det är det inte!

Visst är Badoo det redo att göra vad som helst för att hålla dig bland sina medlemmar ! Som sagt, genom att följa några mycket enkla steg, kommer du utan tvekan att lyckas radera ditt Badoo-konto permanent.

Vilka är stegen för att ta bort ett Badoo-konto?

här är procedur för att radera ditt Badoo-konto:

Först och främst måste du naturligtvis börja med dig anslut till din Badoo-profil. Klicka sedan på litet hjul som finns längst upp till höger på skärmen är det ikonen » inställningar«.

Du kommer att se alternativet » Ta bort profil«Det är uppenbarligen inte den mest synliga knappen! Du kommer då att erbjudas att dölja din profil, stänga av meddelanden etc. ignorera alla dessa förslag och klicka på » fortsätt att radera profil«.

hur man tar bort ett badoo-konto

Du kommer då att behöva ange ditt lösenord, ange sedan captcha för att uppsägningen ska vara effektiv. Då kommer du att bli ombedd att anledningen till att du lämnar Badoo. Det är dags att förklara dina skäl till att lämna Badoo: Har du träffat någon? Kan du inte se de falska bilder som används av skurkar för att skapa falska profiler? Vet du inte hur man flörtar på Badoo?

Bra att veta :
Tveka inte här för att beskriva orsakerna som gör att du lämnar Badoo. Det är faktiskt tack vare användarens feedback att plattformen kan fortsätta att förbättra.

Då är allt du behöver göra bekräfta att du vill ta bort din profiloch voila, din profil kommer att raderas!

En mycket enkel procedur

Som du kan se, proceduren är faktiskt väldigt enkel. Du behöver bara följ instruktionerna på skärmen. Du måste faktiskt följa instruktionerna på flera skärmar och flera gånger bekräfta att du har bestämt dig för att avsluta Badoo. Även om du kommer att ställas samma fråga flera gånger tar proceduren högst några minuter.

Det räcker till bekräfta flera gånger att du vill lämna Badoo, det är allt! När denna procedur har genomförts, du har inget mer att göra på din sida, det är Badoo som tar över och som kommer att fortsätta med raderar din profil.

Sedan, Badoo skickar ett mejl till din adress som innehåller en återställningslänk som gör att du, om du ångrar ditt beslut, kan återställa din profil. Om du har bestämt dig för att lämna Badoo, strunta i bara detta meddelande.

Varför säger vissa att det är omöjligt att radera ditt Badoo-konto?

Tja, för efter att ha följt alla dessa steg, i verkligheten, raderas inte ditt konto omedelbart, det inaktiveras helt enkelt. Var inte panik, det är bara en 30 dagars försening tillhandahålls av Badoo om du ändrar dig. Detta innebär att du under de 30 dagarna efter din begäran om att ta bort ett konto helt kan välja att göra det återställa din profil. Du hittar din fullständig profil liksom alla meddelanden som du skickade till plattformen.

Du kommer därför att få e-postmeddelanden som innehåller länkar vilket, om du följer dem, gör att du kan återaktivera ditt Badoo-konto. Om du ignorerar dessa e-postmeddelanden kommer ditt konto att raderas efter 30 dagar. Så tappa inte tålamod, din borttagningsförfrågan har beaktats, Badoo erbjuder dig helt enkelt en deadline så att du kan ändra sig.

Å andra sidan, om du klickar på länkarna som skickas via e-post från Badoo, då din profil återställs automatiskt. Det kommer ta återuppta hela proceduren från början för att avsluta prenumerationen. Om ditt beslut är slutgiltigt, ignorerar du helt enkelt dessa e-postmeddelanden, och din profil kommer att raderas av plattformen.

Kan jag verkligen ta bort mitt konto?

Självklart ! Om e-postmeddelandena som uppmanar dig att återställa din Badoo-profil är för mångakan du fortfarande markera dem som skräppost. Således kommer du inte att bli frestad att klicka på länkarna för att återställa din profil! Faktum är att du kanske får några!

Kortfattat :
Att radera ett Badoo-konto är därför relativt enkelt, men det är inte omedelbart. Det är av den anledningen att du kanske hör vissa människor säga att det är svårt eller omöjligt att radera deras Badoo-konto. Det är inte så ! Att ta bort ditt Badoo-konto är inte svårt, det är bara lite långt innan din begäran är effektiv.

Hur tar jag bort Badoo från min dator?

Om du är en Badoo-användare kan du ha laddat ner den Badoo Desktop. I det här fallet måste du också om du vill lämna det sociala nätverket ta bort det här programmet från din dator. Inga bekymmer, proceduren är inte komplicerad alls. I själva verket behöver du bara följa exakt samma procedur som du använder varje gång du vill avinstallera ett program.

För att radera applikationen måste du gå till kontrollpanel från din dator. Därifrån, leta upp delen » program«, Och välj raden» avinstallera ett program«. Bland alla program som är installerade på din dator bör du upptäcka Badoo. Klicka sedan bara på» avinstallera«och voila!

Bra att veta :
Observera att avinstallation av programmet inte betyder att ditt konto raderas från plattformen! det blir därför nödvändigt att radera din profil på plattformen, samt att ta bort applikationen på din dator.

Jag kan inte ta bort mitt konto

ta bort badoo-profil

Om du av någon anledning inte verkar bli av med Badoo, tveka inte att göra det Kontakta Kundservice, genom att klicka här. Du kommer att kunna förklara problemet du har, och Badoo-lagen hjälper dig att lyckas stänga ditt konto.

Det här är en onlineformulär, tveka inte att ge så många detaljer som möjligt om de problem du stöter på så att Badoo-team kan hänvisa dig så enkelt som möjligt.

Kortfattat, att ta bort ditt Badoo-konto är väldigt enkelt. Visst kommer du att märka att Badoo sträcker sig mycket för att hålla dig tillbaka! Du kanske till och med märker kampanjerbjudanden som är avsedda att hålla dig på plattformen! Men om du följer vart och ett av stegen i den här artikeln kommer du att kunna lämna plattformen utan problem. Du måste bara veta att du måste 30 dagar till Badoo för att effektivt ta bort ditt konto.

Det enda som kan skada din prenumeration är att klicka på länken » återställa din profil »I e-postmeddelandena som skickas till dig. Det räcker för dig ignorera dessa meddelanden, och din profil kommer att raderas effektivt efter den 30 dagars avkylningsperiod. Det är därför inte omöjligt att ta bort ditt Badoo-konto, det är till och med ganska enkelt!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply