Dating Apps

Hur väljer jag rätt Tinder-bilder? 10 tips för att multiplicera dina matcher med 5!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Tinder-fotot är lite som omslaget till en bok. Du kanske har Candide, The Stranger eller Les Misérables i dina händer, om omslaget är sönderrivet, plastiskt och med tvivelaktiga bilder, kommer du aldrig att köpa det litterära arbetet som är gömt nedan.

I den här artikeln förklarar jag hur du väljer ditt Tinder-foto, en av de bästa dejtingsapparna i Sverige men också runt om i världen. Det skulle vara synd att missa ett fantastiskt möte på grund av ditt foto! På tal om det, läs min recension på Tinder.

Vikten av att välja rätt foto på Tinder

På Tinder är det samma sak. Om du är en ung miljonär, enarque, super trevlig och med en kropp av en grekisk gud men ditt Tinder-foto härstammar från din 14-års boom, akne och skära till skålen som en bonus, kommer du inte riktigt att kapsla hjärtan. Människor som inte har fantastiska bilder har vanligtvis inga matchningar på Tinder.

Låt oss inte dölja det uppenbara längre: de flesta är lata. Ja, lata människor. Lata människor som inte har tagit sig tid att leta efter ett vackert Tinder-foto som skulle förbättra dem. De flesta av er har tagit slumpmässigt: ett foto från flera år sedan, ett skolbild, ett foto från din kusins ​​bröllop för 3 år sedan, ditt Linkedin-foto eller Facebook-profilbilden du senast ändrade 2010. Bravo! Genom att vägra att ta 15 minuter att tänka har du precis minskat dina chanser att få dina matcher med 90%!

Kanske trodde du att på Tinder, vad som är viktigt är inre skönhet? Att det i slutändan inte betyder något och att kvinnor framför allt letar efter en ung man som kommer att förföra dem med sin känsla av konversation? Ja, just det ? Tror du att hon sveper på din konversationshistorik eller på din profilbild? Tinder, låt oss inse det, är sfären av yttre skönhet. Sluta vara naiv och byt ut det här fotot med din för stora polotröja.

bilder på tinder

Selfien i rummet i sammandragningsläge som det första Tinder-fotot? Du glömmer genast

Om du går till tyngdrummet är vi villiga att satsa flera hundra tusen dollar på att du redan har tagit selfies av dig själv efter ett träningspass (för trängsel, allt detta) i spegeln i omklädningsrummet. Det är inte dåligt att bicep, eller hur? Det måste sägas att resultaten är imponerande (och vi gratulerar er). Du kan visa fotot till dina vänner, din sporttränare och till och med din mamma. Detta foto har dock inget att göra på Tinder. I så fall insisterar vi.

foto-tinder-muskel

Varför ? Två huvudorsaker: För det första kommer det inte att imponera på någon. Sedan, med ett foto som detta, kommer du automatiskt att klassificeras i den mycket speciella kategorin av killar som tjejer gillar att kalla beaufs. Innan du anländer till din profil kommer den vackra Louise förmodligen att ha sett ett dussin bilder av killar i rummet dekorerade med citat som «No pain no gain» eller «Énorme et Sec» (gör inte detta misstag, vi kommer att diskutera. i vår artikel om Tinder-profilen). Är du säker på att du vill vara en del av den här kategorin? Nej.

Om du dödar dig själv 6 dagar i veckan i gymmet och gör det mer för tjejerna än för den estetiska sidan, förstår vi att du vill ha en viss avkastning på investeringen. Ja, du kan visa att du är ett berg av muskler. Gör det bara subtilt. Det vill säga: ingen selfie, inget shirtless eller linne. Ta ett lite ofarligt foto med en något tät T-shirt (när vi säger «tight» menar vi «slim fit», inte «gjuten som en dansares linne på Ibiza»).

Lamborghini i fonden? Ställd i VIP-hörnet? Cigarr i handen? Välkommen till nördiga

Du gick på Champs Élysées, Croisette, Promenade des Anglais eller på Presqu'île och du såg en magnifik chickgul Ferrari. Direkt, du tog ett foto. Klassen, kort sagt. Kanske tror människor som ser dessa foton att de är dina? … Menar du verkligen det?

Antalet killar som lägger bilder med sportbilar (som inte tillhör dem), jeroboams av champagne (som de betalade för vid 16) och falska Rolexer (från Ventimiglia-marknaden) kan räknas i spader på Tinder.

Alla dessa killar klassificeras i allmänhet i kategorin «badgers» av dessa unga damer som går i gångarna i denna förförelse-app.

Ärligt talat, det imponerar inte på någon. Var lite mer subtil och undvik att skjuta dig själv i foten. Att visa upp bredvid en flammande bil kommer att bevisa att du är någon som värdesätter ytliga saker. Ärligt talat, vem vill vara med en sådan person?

Huvudfotoet: det måste vara felfritt

Huvudfotoet är ungefär tio gånger större än följande. Varför ? Eftersom hon bara kommer att titta på följande bilder om hon gillade huvudfotoet (eller åtminstone «fascinerad»). Huvudfotoet är verkligen omslaget, introduktionen, begynnelsen, löftet om ett stort äventyr. Om du inte övertygar om det första intrycket, kommer du aldrig att ha ett datum på hörnterrassen. Det måste därför vara perfekt, rent, snyggt, oklanderligt.

Vad är ett perfekt huvudfoto? Detta är inte ett foto som imponerar, det är inte ett foto där du är bar överkropp, det är inte ett exceptionellt foto, det är helt enkelt ett foto som du ser «trevlig» eller «charmig» ut på. Det här är den typ av foton som borde få honom att säga «Hej, han ser snygg ut», «Hej, jag vill se vad som ligger bakom det lilla leendet fullt av självförtroende.» Ser du vad vi pratar om? Vi visar ett exempel nedan.

bra tinder bilder

Han ser snygg ut, eller hur?

Vad du måste komma ihåg:
Skapa inte vågor. Mellan ett foto som 10 personer kommer att älska men 90 personer kommer att hata och ett foto som 80 personer kommer att hitta bra och 20 personer kommer att hitta bra, föredrar det andra. I tydligare termer: föredra ett foto som är enhälligt. Det är ofta ett trekvartalsfoto, med en vanlig bakgrund, en välutrustad polotröja, en oklanderlig frisyr och med en trevlig kille, full av självförtroende.

Har du en elak kompis? Ta ett Tinder-foto med honom

Var försiktig – vi kommer inte att vara politiskt korrekta. Vi kommer inte heller att gå igenom fyra vägar: har du ett foto som ser mer ut som Quasimodo än Aladdin? Ta ett litet foto, det kommer att markera dig. Faktum är att studier har visat att det finns en kognitiv bias som går i denna riktning. Om en kvinna ser dig i sällskap med en man som är mycket mindre lycklig fysisk, kommer hon att ge dig fler poäng. i hans värdesystem.

Var dock försiktig så att du inte driver denna regel till det yttersta. Om du bara tar bilder med dina mest missformade kompisar, undrar du varför du bara umgås med fula (ja, även den mest rättfärdiga flickan undrar). Och du vet, som de säger, «du är bara genomsnittet av de 5 personer du tillbringar mest tid med».

Det är ingen mening att ta ut dräkten i tre delar! Å andra sidan glömmer du också sandalerna.

Du behöver inte sätta på dig en kostym för att ta det bästa Tinder-fotot som möjligt. Slutligen handlar det om sammanhang. Om vi ​​ser att du har tagit på dig din Celio-kostym för att ta ett foto i ditt rum (med klädstrecket bakom), är det fan. Å andra sidan kan ett foto i en välskuren kostym, taget på ett oskyldigt sätt, under en bröllopsceremoni i en domän i södra Sverige, göra tricket.

Uppenbarligen gör kläder munken på Tinder. vi såg aldrig någon grann med ett fanny pack, sandalstrumpor eller en puffig skjorta. Men om du inte har något val eftersom det är dessa tillbehör du bär varje dag, så finns det inget vi kan göra för dig.

Le eller möta Tinder-fotot? Det beror på vilka vibbar du vill ge din profil

stephen-photo-tinder-bio

När det gäller det enkla uttrycket att anta på Tinder finns det ingen ultimat regel. Det beror verkligen på intrycket att du vill sticka ut, men också din personlighet.

Är du den typen av surfare, super trevlig och uppmärksam? Du kan sätta på dig det stora leendet. Är du mer en introvert som föredrar forntida litteratur och kvällar vid brasan? Visa ett neutralt ansikte (var inte tråkig).

I allmänhet föredras ofta ett leende (det ger en positiv bild i ett Tinder-foto). Han är dock ett tveeggat svärd. Att le är en konst. Öva och se till att du inte tar på dig ett hårt eller falskt leende.

Har du någon brioche? Ta ett beskuret bystfoto

Det är viktigt att inte ljuga för dig själv. Var och en har sina egna små brister. Om du är överviktig eftersom du har fyllt på dig själv flera gånger under den senaste månadens måltider, undvik att visa det öppet. Du känner till teknikerna: 3/4 foton, med lösa kläder, långt ifrån, i en grupp vänner etc.

Har du en början på skallighet? Undvik foton där du kan se det här lilla boet på toppen av huvudet! Är du kort? Undvik foton med dina basketkompisar. Har du en stor finn i pannan? Vänta några dagar innan du tar ett foto. Du förstod logiken.

Nästan samma Tinder-foto 3 gånger? Det är en tristess

foto-tinder-tre gånger

Vi skrev ovan att det första Tinder-fotot var överlägset mest Viktig. Vi har inte ändrat oss. Men det betyder inte att andra inte tillåter dig att få poäng.

Föredra foton som inte liknar varandra – och särskilt foton som står i kontrast. Om ditt första foto ger dig en extrovert luft (vi tänker på bilder på skidåkning eller på en rockkonsert), föredrar du nykterhet för det andra fotot.

Vad du måste komma ihåg:
Som en allmän regel föredrar vi skarpa, fläckfria foton som omslag, sedan mer «riskabla» foton för resten av albumet. Det tredje och fjärde fotot är perfekta ställen för några galna foton.

Semester i Peru, porträtt med en kattunge i armarna, ögonblicksbild vid världscupen: dessa foton som utlöser samtal

I linje med allt vi skrev ovan säger vi att lite mer utgående bilder är välkomna efteråt. Det finns foton som alltid kommer att utlösa samtal och spara dig besväret med att tänka på Tinder-slagord.

Bilder av din semester i Sydostasien, på ikoniska platser, kommer alltid att ställa frågor. Foton med kändisar fungerar också bra (inte för mycket kontrovers: föredrar Kylian M'Bappé framför Donald Trump). Topp för det första Tinder-meddelandet.

Slutligen, se upp för det klassiska misstaget: dubbelhaksselfies.

Den dubbla hakan! Ett fel som verkar lätt att undvika men som alltför många män redan har begått hittills. I allmänhet bör du undvika selfies så mycket som möjligt (du hittar någon som tar en bild av dig). Men i den inte så bra kategorin av selfies finns det de hemska bilderna som faller under kategorin dubbelhakor. Korsa aldrig den röda linjen! Ser du inte vad vi pratar om? Ett exempel nedan.

fotoindustridoublement

I slutet av dagen spelar det ingen roll om du är Brad Pitt eller Mister Potato Head, det är inte plasten som tar bilden. Ett bra Tinder-foto är ett foto som inte faller i den klassiska fällan. Ett bra Tinder-foto är ett foto som du inte kan säga något om förutom att det är trevligt. Tveka inte att be din fotografkompis att ta sin Nikon och komma och göra en liten fotografering i stan. Slutligen är det bästa sättet att välja ett foto som kommer att tilltala dessa damer att be råd från kvinnorna omkring dig. Så var inte blyg. Dessutom kommer ett bra foto att du kan ha en bra Tinder-konversation. Glöm inte att arbeta med Tinder-beskrivningen.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply