plocka upp kvinnor

Hur vet du när du ska släppa affären med en tjej och när du ska fortsätta dina ansträngningar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Att veta när man ska släppa affären med en tjej är inte alltid lätt. Naturligtvis har du fortfarande hopp om att ditt förhållande kan växa med henne. Du gillar henne, och du vill gå längre, att göra ditt bästa för att se till att hon svarar på dig på ett positivt sätt. Detta är dock inte alltid uppenbart. Du tror att du måste försöka igen, fortfarande erbjuda henne att gå ut tills hon svarar på dig på ett positivt sätt … Vet att du ibland måste veta hur du ska släppa taget och gå vidare.

För att hjälpa dig att veta när det kan vara bra att gå vidare hjälper vi dig att tolka de tecken den här tjejen kan skicka dig. Det är ingen mening att slösa bort din tid om du inte intresserar honom så mycket som du vill!

Hur man vet när man ska släppa affären med en tjej: de tydligaste tecknen

Även om det kan vara svårt att ge upp om du gillar den här tjejen, finns det några tecken som inte låter dig gå fel om hur hon känner för dig. Det är upp till dig att se tydligt att sluta försöka förföra henne, om det inte leder till någonting. Det är ingen mening att dröja kvar med den här tjejen som inte är känslig för dina charmar eller vars hjärta kanske redan är upptagen. Du hittar många andra tjejer, som kommer att vara ivriga att gå längre med dig!

Om den här tjejen beter sig så här med dig och hon skickar följande tecken till dig, kommer du att veta att det är bättre att gå vidare. Hon kan sluta blockera dig om du inte gör det!

Hur man vet när man ska släppa affären med en tjej: hon svarar aldrig på dina meddelanden

Du smsar honom hela dagen. Du checkar in med henne, frågar hur hon har det, vad hon gör, om allt går bra i hennes liv och vad hennes nuvarande planer är. Hon svarar dig länge efter dina meddelanden på ett mycket kort sätt. Hans mål är att låta dig förstå att konversationen inte intresserar honom och att det är bättre att avsluta det.

I andra fall kan hon till och med sluta svara helt och hållet. Om hon efter några veckor fortfarande inte har hört från dig och du ser på sociala medier att allt är bra med henne, gå vidare. Hon är verkligen inte intresserad av din närmande, tyvärr för dig.

När ska jag släppa affären med en tjej.

Hon hittar alltid en bra ursäkt för att vägra dina datum

Oavsett vad som händer lyckas den här tjejen alltid hitta en ursäkt som gör att hon inte kan acceptera dina dejtförslag. Hon har läkarmottagning, hon jobbar sent på kvällen, hon har en familjemiddag planerad, eller hon var planerad att träffa en vän. I sista stund känner hon sig inte bra och hon lämnar dig strandad, med ett datum avbrutet i sista stund.

Om detta händer en eller två gånger behöver du inte vara orolig. Men om hon systematiskt hittar en ursäkt för att vägra dina datum, bör du förstå att det är bättre att gå vidare. På samma sätt som meddelanden kanske hon helt enkelt inte svarar på dig. Det är ingen mening att erbjuda henne ett datum varje dag, hon kommer inte att acceptera mer följande gånger om hon inte är intresserad!

Hon ställer dig inte frågor och försöker inte lära känna dig

Även om du kan försöka komma närmare henne vid flera tillfällen, från hennes sida, gör hon inget försök att lära känna dig. Det kan vara svårt att inse och erkänna det, men hon är inte intresserad av dig.

Hon ställer dig aldrig frågor om dig själv, hon försöker inte ta reda på vad dina passioner är, vad du gillar att göra för att försörja dig, eller vad dina planer för framtiden är till exempel … Om du märker att hon inte ‘ t ställa att du aldrig har frågor, och hon gör ingenting för att intressera dig, det är bättre att gå vidare.

Hon skickar ett mycket tydligt tecken på att hon inte är intresserad. Hon gillar inte dig, så hon vill inte veta mer om dig. Återuppta dig utan att dröja kvar med det!

Hur man vet när man ska släppa affären med en tjej: hon berättar om sina kärlekshistorier

En tjej som berättar om sina aktuella kärlekshistorier är ofta en tjej som bara tar dig som vän! Hon ser dig som sin förtroende, och hon tvekar inte att anförtro dig om sina senaste favoriter. Hon ber dig om din åsikt om en sådan och sådan man, och hon försöker ta reda på vad hennes handlingar kan betyda och ber dig om råd om detta. Det är mycket tydligt: ​​du intresserar honom inte.

Du kanske till och med vill fortsätta, säga till dig själv att hon kan ändra sig och i slutändan hitta dig attraktiv … Ofta är det bättre att släppa det. Om hon inser sitt misstag kan hon komma tillbaka till dig senare. Slösa inte bort din tid på att försöka förföra henne om hon förblir okänslig!

När ska man släppa taget.

Det driver tillbaka dina fysiska anslutningar

När du tillbringar tid med henne gör du ditt bästa för att skapa fysisk kontakt. Du försöker stryka hennes hand, du kommer nära henne och hoppas att det här kommer att kräva en annan, och att hon också vill stå emot dig, och kanske ännu mer vem vet!

Men istället för att vara reaktiv och komma närmare dig i gengäld, går hon iväg. Den här tjejen kan till och med skjuta bort dig och få dig att förstå att hon inte vill ha en sådan tillnärmning till dig! I det här fallet bör du visa respekt och inte försöka gå längre med henne om hon inte känner för det.

Om hon vägrar all fysisk kontakt med dig kan det bero på att hon är blyg och behöver tid. Du säger till dig själv att du inte vet hur du ska vara taktil med en tjej. I de flesta fall vill hon bara inte.

Hur man vet när man ska tappa affären med en tjej: hon säger tydligt att hon inte är intresserad

Förutom de tidigare tecknen, som kan låta dig dra slutsatsen från analysen att hon inte är intresserad, och att du ska gå vidare så fort som möjligt, kan den här tjejen också berätta detta tydligt. Hon tycker att du går för långt och hon är trött på att se dig snurra runt henne. Hon säger direkt: hon gillar dig inte.

I det här fallet är det ingen mening att försöka, det är ett tydligt tecken på en kvinnas ointresse. Det kan vara svårt att leva med, men åtminstone vet du tydligt vad det är! Du kommer att kunna ge dig ut igen på jakt efter flickan i dina drömmar så snabbt som möjligt utan att slösa bort din tid i en ensidig berättelse.

Hon visar sig nära dig, men ingenting kommer någonsin att gå längre

Slutligen, i andra fall, kanske det inte allt är så lätt för dig att förstå. Den här tjejen kan vara mycket ambivalent i sitt beteende med dig. En dag visar hon sig nära dig och får dig att tro att hon gillar dig. Nästa dag är hon väldigt avlägsen och hon svarar dig inte.

Du kanske vill hålla ut, även om det ofta inte kommer dig någonstans – tvärtom. Kanske tycker hon om ditt företag och känner sig önskad. Men han gillar dig inte. Ditt förhållande kommer alltid att förbli platoniskt.

Att veta när man ska släppa affären med en tjej.

Hur vet du när du ska släppa taget med en tjej och när du ska hålla fast vid det?

Som du kan se kan de tidigare tecknen hjälpa dig att förstå att det är bättre att släppa taget och gå vidare så snart som möjligt. Den här tjejen är inte intresserad, så det är ingen mening att trakassera henne med meddelanden eller telefonsamtal. Tvärtom kan det göra ditt fall värre i hans ögon!

Vissa tecken kan dock vara vilseledande, och den här tjejen kan istället försöka testa dig för att förstå hur du känner för henne. Här är vad hon kanske vill att du ska förstå genom att göra detta:

Hon vill inte tas för en lätt tjej

Den här tjejen kanske är rädd för andras dom. Hon kommer precis ut ur ett annat förhållande, eller hennes vänner dömer henne bara snabbt, och hon vill inte låta som en «lätt tjej» när hon närmar sig dig. Det betyder inte att hon inte vill. Mycket ofta kan kvinnor få denna typ av kommentarer om de följer mötena. Således föredrar de att skydda sig själva genom att helt enkelt undvika att svara på dig.

Se till att du ser henne privat och se henne allt oftare. Om spänningen mellan er är hög kan det snart misslyckas med att hålla tillbaka!

Hur man vet när man ska tappa affären med en tjej: hon skulle vilja lära känna dig bättre

Om hon vägrar alla dina datingförfrågningar kan det också bero på att det är för tidigt för henne. Innan hon accepterar och ser dig ansikte mot ansikte måste hon veta mer om dig. Hon vill lära känna dig, upptäcka dig innan du tar nästa steg.

Du bör anstränga dig för att ställa frågor till henne och skämma bort dig själv med henne. Så småningom kan hon sluta koppla av med dig, och din närmande kan då vara möjlig. Ha tålamod!

Att släppa det.

Hon provocerar dig med sin likgiltighet

Att spela likgiltighet är också en mycket välkänd flirtteknik. Denna berömda radiotystnad gör att den här tjejen kan veta om hon intresserar dig. Om det inte tillfredsställer dig och det försvinner över en natt kommer du också att försvinna.

Tvärtom, om du gillar det, kommer du säkert att försöka ta reda på vad som är pågår. Du kommer att höra från henne, och du kanske till och med går ur vägen och kommer ännu närmare henne för att få henne att komma tillbaka. Det kan vara exakt vad hon letade efter! Kom ihåg denna punkt!

Hon försöker göra dig avundsjuk

Återigen kan de tecken som denna tjej skickar dig strida mot vad du föreställer dig. Hon pratar med dig om sina kärlekshistorier och påpekar inte att en sådan man gläder henne på gatan … Försöker hon inte göra dig avundsjuk? Om hon vill veta vad du tycker om henne är detta en mycket effektiv teknik!

Det är upp till dig att kunna se tydligt i hennes spel, att förstå när hon försöker provocera dig och när hon helt enkelt inte är intresserad. Du kommer att se, detta är ofta mycket lätt att förstå om du är uppmärksam på det!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply