plocka upp kvinnor

Hur vet du vad hon känner mellan vänskap och kärlek?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Det är aldrig lätt att veta vad någon tycker om oss. Och vid många tillfällen kunde vi tolka vissa tecken felaktigt och förvirra dem med andra. När vi vill veta vad en person känner för oss kan det till och med vara mer komplicerat! Är det kärlek eller vänskap, hur vet du hur hon känner för dig? Det är ett mysterium för många män! Att skilja mellan dessa två känslor är ibland mer komplex än vad det verkar.

Du gillar någon och vill veta vad de tycker om dig, och om de ser dig mer som en vän eller som en framtida följeslagare? På några punkter kommer vi att visa dig de tecken som hjälper dig att se tydligare i hans känslor!

Hur man vet vad hon känner: kärlek eller vänskap, olika känslor

Kärlek och vänskap är olika känslor, som ändå ibland kan vara mycket lika. Faktum är att när vänskapen är mycket stark kan uppmärksamheten som man väcker till den här personen närma sig en kärlekspersoner. Det finns dock ingen fysisk attraktion, och ingenting verkar gå utöver denna vänskap.

Men även om du förblir vänner i långa år kan du fortfarande ha starka känslor för en person, som en dag blir kärlek utan anledning! Detta kan hända ofta mellan två nära vänner. Men hur kan vi se att denna vänskap har förvandlats till kärlek? Finns det några tecken på att du kanske märker denna förändring hos den person du gillar?

Även om kärlek och vänskap kan kopplas ihop bör dessa två mycket olika känslor inte misstas. De uttrycker sig således inte på samma sätt, och det är möjligt att separera dem genom att uppmärksamma de tecken som skickas av den här personen.

Vad är hans känslor?

Kärlek eller vänskap: dessa tecken som visar hur du vet hur hon känner

För att hjälpa dig att bestämma de känslor som den här personen känner samlade vi in ​​några tecken som är specifika för människor i kärlek och för människor som bara skulle känna vänskap. Det kommer definitivt att hjälpa dig att veta hur personen känner för dig!

Kärlek eller vänskap, hur man vet vad hon känner för dig: tecken på vänskap

Vänskap kan vara komplicerat. Ibland kan det till och med spridas till kärlek, vilket gör det särskilt svårt att se tydligt och veta vad den personen tycker om dig. Om hon ser dig som en vän kan hon agera på följande sätt:

Hon försöker inte fysiskt närma sig

Denna punkt kan särskilt berätta att den här personen bara känner vänskap mot dig. När hennes känslor är starkare kan hon försöka komma närmare dig och göra allt hon kan för att få fysisk kontakt. Tvärtom, om hon bara ser dig som en vän, vill hon hålla sitt avstånd.

När du är sida vid sida kommer hon inte att förlänga denna kontakt. Allmänt kommer hon inte att vara mer öm mot dig än med en annan person. Och när du bara är ni två kanske hon till och med är extra försiktig med att hålla avstånd!

Hon tar hand om dig och skyddar dig

En vän är där för dig. Hon gör allt för att skydda dig och följa dig genom de svåraste tiderna i ditt liv. Hon vill se till att du är okej och att du tar livet på den säkra sidan.

Så om något händer dig kommer hon alltid att stå upp för dig, även inför andra människor som vill skada dig. Hon kommer att vara där för dig, och du kan berätta för henne vad som oroar dig och vad som oroar dig.

Vet vad hon känner.

Men medan hon skulle göra allt för att rensa dig när något går fel, kommer hon inte att vara lika bekymrad som om hon hade romantiska känslor om dig.

Hon pratar med dig om kärlek och andra män

Om den personen ser dig som en vän kommer de verkligen inte att tveka att berätta om andra män de kan träffa! Hon berättar vad hon tycker om sina senaste möten, mannen hon gillar mest just nu och till och med vad de kunde göra tillsammans. Du är hans förtroende, inget mer!

Den här kvinnan som bara tänker på dig som en vän kan också be om din åsikt. Hon kanske vill veta hur du känner för en specifik person, en man hon gillar. Om du känner för henne kan det vara svårt att ge henne vad hon förväntar sig! Men tappa inte förtroendet, det betyder inte att det inte kommer att vara möjligt för dig att träffas igen senare och att hennes känslor skiljer sig från dem hon upplever nu.

Hon ser inte alltid till att hålla kontakten via meddelanden

Även om du pratar med varandra regelbundet, om den här personen inte har speciella känslor för dig, kanske de inte alltid håller konversationen igång.

Ibland kan du chatta om allt och ingenting, bara för att chatta. Du kan också prata om dina favoritprogram, nyheter eller vad som händer med din grupp vänner. Men när konversationen är över kan hon kanske inte hitta ett ämne för att starta om det. Hon kan lämna dina utbyten som det är och inte skicka ett meddelande för att hålla kontakten. Det kan till och med ta dagar innan det kommer tillbaka till dig!

När någon har romantiska känslor är det vanligtvis svårt för dem att inte skicka meddelanden till dig för att kontrollera dig. Behovet av att hålla kontakten påverkar främst människor i kärlek!

Kärlek eller vänskap, hur man vet vad hon känner för dig: tecken på kärlek

Nu när vi har sett vad tecken på vänskap är kan vi gå igenom några tecken som kan avslöja denna persons romantiska känslor för dig. Om hennes beteende förändras och hon uppvisar mer än ett av följande tecken, tänker hon förmodligen inte på dig som bara en vän. Du har bundit dig starkare och kärleken är inte långt mellan er två.

Kärlek eller vänskap.

När ni inte är tillsammans försöker hon ta reda på vad ni gör och med vem

Om den här kvinnan har romantiska känslor för dig, kommer hon troligen att försöka lista ut vad du gör med din dag. Hon är intresserad av dig, vad du gör. Hon vill höra från dig och att veta vad du gör gör att hon kan projicera sig själv vid din sida in i ditt liv.

Även om du kanske inte kan tillbringa all din tid tillsammans, så känns det som att hon är med dig. Utöver det kan hon också ta tillfället i akt att se till att du inte träffar nya kvinnor. Hon är rädd att du kan träffa någon annan än henne!

Hon pratar med dig om framtiden och inkluderar dig i sina projekt

Två vänner kan prata om sin framtid, men det är inte därför de ingår i gemensamma projekt. När han pratade med dig om deras framtid kan den här personen också skicka meddelanden, avsedda att få dig att förstå att de gillar dig.

Hon kan berätta för dig att föreställa dig själv i ett förhållande och beskriva en person som till exempel ser ut som du. Det kan också uttrycka önskan att åka på en resa med dig eller till och med säga att du verkligen inte kommer att bo långt ifrån varandra. Det, för att inte tala om andra människor i framtiden, som bara är ni två.

Hon lägger fram sin charm för att behaga dig

Den här personen som känner för dig mycket mer än vänskap, kommer också att se till att lägga sin charm fram för att behaga dig. Hon kommer att vara uppmärksam på hur hon klär sig, hon kommer att se till att sätta på sig kläder som du gillar, att styla håret och se till hennes fördel för dig.

På samma sätt kan det också lyfta fram styrkorna för att förföra dig. Det kan vara hans bröst, hans ben, allt som en man knappast kan motstå! Hon kommer inte att tveka att göra sitt bästa för att behaga dig. Om du gillar henne vackert och väl kan det inte dröja länge innan du ger efter för hennes charm!

Du pratar i långa timmar i telefon

Vi pratade om det tidigare, när den personen bara ser dig som en vän, kanske de inte gör allt för att återuppväcka diskussionen med dig. Tvärtom, om hon har romantiska känslor kommer hon att försöka få dig i telefon så ofta som möjligt. Hon kan erbjuda att ringa dig, ibland även utan att behöva säga någonting, bara för att höra din röst och prata småprat.

Det är ett tydligt tecken på att hon gillar dig. Utöver det kan den personen också ordna att hålla meddelandekontakt med dig. Ser hon alltid till att hålla dina konversationer igång? Det är verkligen att hon har svårt att klara sig utan dig och att hon vill behålla detta band.

När hon pratar med dig har hon intrycket av att vara i ditt företag, och den närhet börjar. Hon kan lita på sig och försöker upptäcka dig i sin tur. Du kommer in på djupare ämnen än om du bara var vänner. Det här är riktiga ledtrådar om den personens känslor! Du kommer snart att inse om han gillar dig på det sättet.

Om du letar efter något att prata om med en tjej kan den här artikeln vara något för dig!

Våra tekniker för att flytta från vänskap till kärlek

Vill du kunna charma den personen du gillar så mycket, gå från vänskap till kärlek? Ibland, oavsett vad du gör, kommer hennes känslor för dig inte att förändras. Men i andra fall kan vissa tekniker fungera till din fördel och tillåta dig att vända trenden i hennes fall!

Vi inbjuder dig att upptäcka några av dessa tekniker, som kan göra det möjligt för dig att göra skillnad. Ibland måste du dock ha tålamod för att få den personens kärlek till dig själv.

Mellan kärlek eller vänskap, hur vet du vad hon känner?

Kärlek eller vänskap, hur man vet vad hon känner för dig: spela på likgiltighet

Likgiltighet är ibland ett mycket kraftfullt vapen för dig att förföra en person. Många gånger kanske samma person inte inser hur de tycker om dig. På grund av detta kan du dra tillbaka dig, kanske få henne att komma tillbaka till dig, ibland snabbare än du tror.

Om du slutar svara på hennes meddelanden och inte längre visar hennes betydelse, kan hon känna en brist, vilket kommer att visa henne vilken typ av hennes verkliga känslor du har. Som ett resultat kan hon komma tillbaka till dig och ändra hur hon är med dig och visa gester från en lockad kvinna.

Testa hans svartsjuka

Vad händer när hon ser dig med någon annan? Vet du vad den här personen känner? När du bara är en vän blir det inte varmt eller kallt för honom. Men om hennes känslor inte är fasta kan hon få en konstig känsla när hon ser dig med någon annan. Kanske var det elstöten hon behövde ifrågasätta sig själv.

Efter det här avsnittet kan hon komma tillbaka till dig och vara annorlunda. Du kommer säkert att märka dessa förändringar, till exempel en fysisk tillnärmning. Då vet du att det är dags för dig att bekänna dina känslor för honom.

Se till att dela speciella stunder med henne

Som du kommer att förstå, för att förvandla kärlek till vänskap, kan en person behöva en chock, vilket får dem att ifrågasätta sig själva. Att spendera mer tid med henne kan också få henne dit, speciellt om det här är speciella stunder som bara två av er upplever.

Du kan till exempel bjuda in henne på semester och spendera lite tid tillsammans borta från din dagliga rutin. Detta gör att du kan upptäcka dig själv annorlunda, och kanske till och med tillåta födelse av romantiska känslor. Du kommer utan tvekan ha en bra tid tillsammans, det är upp till dig att göra ditt bästa för att få hennes favoriter!

Upptäck den här artikeln: Hur man berättar om du är kär: dessa tecken som aldrig bedrar

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply