Dating Apps

Ingen Tinder-matchning? De 100 matcherna på tre dagar

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du installerade Tinder och trodde att du skulle knäcka dem alla. Du var säker på att ingen kunde motstå dig. Du sätter ditt bästa Tinder-foto (den med din Vicomte Arthur pikétröja, på en katamaran i Saint Malo), ett citat från OSS117 i bio samt ditt favoritskämt och du har startat maskinen. För dig var det inte en skugga av tvivel. Du har en fantastisk Tinder-profil. Från och med nu, en svepning = en Tinder-matchning. Din Tinder-beskrivning var också högst upp.

Så du gick ut på jakt. Du var ganska svår först. När allt kommer omkring hade mannen i pikétröjan Vicomte Arthur inte råd med någon. Du har ofta svept åt vänster. Vissa var söta, men du hade satt ribban väldigt högt. Efter cirka 30 minuter fortfarande 0 Tinder-matcher. Men du har svept åt höger flera dussin gånger.

Har du varit för krävande? Visst var det – och det var därför matchräknaren fortfarande inte hade startat! Så du bestämde dig i godhet för att sänka ribban och säga ja till några damer som bara var 16/20. Bara trettio minuter senare, fortfarande ingenting, walou, nada, jordnötter. 0 spel, fan.

tinder inga matchningar

Vad hände ? Det måste sägas att du är bra på att hitta ursäkter och där hade du en redo. Detta beror förmodligen på att det var din första dag på Tinder och att administratörerna «inte hade tid att få dig in i deras system.» Så du har förmodligen aldrig dykt upp i någon av dessa damers potentiella matcher. Ingen hade sett din profil, och det var därför ingen hade svept.

Tre dagar senare, med din kropp full av hopp, kopplade du dig igen. Tinder-matcher är dina! Det har nu gått mer än 72 timmar sedan du registrerade dig: du måste ha spelat i de potentiella matcherna för några utmanare. Hur många hade svept på dig? Du var bara tvungen att spela för att gissa det.

Det är inte svårt att föreställa sig vad som hände 30 minuter senare. Du har inte gått förbi fem spel. Tinder-matchen flyr ifrån dig. Plus, du fick slut på ursäkter. Plötsligt sökte du på internet efter metoder för att samla matchningar och du kom hit. Du är på rätt plats. Ta av dig Vicomte Arthur pikétröja, sluta jaga Tinder-matchen, vi ger dig de tekniker som fungerar för att överstiga hundra matcher.

match-tinder

Ge avlägsna länder en chans: utöka ditt sökområde

Vi skulle inte vilja ursäkta för dig, men kanske om du inte har några matchningar beror det på att dina urvalskriterier är för smala? Om du bor i Chenôve på Côte d'Or och din «jaktradie» bara är 20 kilometer, måste det sägas att du aldrig kommer att få möjlighet att samla tändstickor. Du har högst en Tinder-match. Varför ? Eftersom detta minskar antalet potentiella kandidater kraftigt. Inte alla har Tinder i Frankrike (ännu), så kast ett brett nät!

Hur göra ? Följ guiden nedan:

 • Starta Tinder på din iPhone eller Android-enhet.
 • Klicka på profilikonen i det övre vänstra hörnet.
 • Klicka på «inställningar».
 • Dra skjutreglaget «maximalt avstånd» åt höger.

Här är det, nu ska du till och med matcha med parisarna! När allt kommer omkring kan du köra hundra mil för att träffa kvinnan i ditt liv, eller hur?

Letar du bara efter tjejer mellan 27 och 28 år? Lycka till

Det är bra, har du bestämt dig för att upptäcka tjejerna från närliggande regioner? Det är bra. Nu måste du också bredda dina «demografiska» kriterier. Vi vet att när du gick i gymnasiet hade du möjlighet att träffa massor av tjejer i din ålder eller med bara ett års mellanrum. Bara, det är nu svårare. Och det måste sägas att med årenas framsteg raderas skillnaderna mellan åldrarna.

Så var lite mer öppensinnad och utöka dina urvalskriterier med avseende på ålder för dina friare. Vad har du att förlora? Om de någonsin ser för gamla ut på sina foton kan du alltid välja att inte matcha dem. Hur som helst kan du inte säga att du är överfull av spel just nu. Inte sant ?

match-tinder-swipe

Tinder tittar på dig: var online ofta

Tinder är här för att hjälpa dig att matcha, men du måste återvända. Tinder vill inte att tjejerna i appen ska matcha ”spök” killar som kommer att svara på dem 3 dagar senare. Ju mer aktiv du är (= ju oftare du ansluter), desto mer synlighet ger Tinder dig på applikationen.

Anslut varje dag, flera gånger om dagen, svep, kom tillbaka till applikationen, visa Tinder att du är aktiv! Tinder kommer att lita på dig och projicera din profil till alla damer i närheten. Godkänd teknik.

Tinder Gold: det lilla trycket som går bra för en Tinder-match

Tja, här fuskar vi lite för att vi använder den betalda versionen av tinder. Men varför inte, trots allt? Tinder Gold låter dig veta vem som svepte direkt på din profil. Som med magi kommer du direkt till listan över alla kvinnliga människor som har sagt ja till dig redan innan du har tid att döma dem.

Bra att veta :
Tekniskt sett ökar det inte din profils benägenhet att få en Tinder-matchning, men det gör dating «lättare». Låt oss säga att du inte längre behöver ställa in profilerna medan du undrar om de någonsin har «sett» dig i appen eller inte. Flickorna på den här listan har redan dig och har redan godkänt din profil. Sammantaget är det inte obehagligt att spara tid.

Profilbild: skräm inte bort dem …

inga matchningar på tinder

Tinder-fotot är minst 90% av ekvationen. Om din profilbild inte är bra kommer ingen att kunna rädda dig. Du kanske har gjort Polytechnique, har en IQ på 250 och en riktigt rolig bio, ingen kommer att godkänna din profil.

Och när vi pratar om Tinder-profilbilden pratar vi mest om den första. Det måste optimeras så mycket som möjligt. Framför allt får flickan inte säga till sig själv «arghhh inte honom».

Dessutom, vad är ett Tinder-foto «arghhh inte han»?

 • ett foto där du pressar dina biceps i ditt badrum
 • ett foto med dina färgade glasögon nära en porsche
 • ett foto med sexuella referenser
 • ett foto med en närbild av din begynnande akne
 • ett foto med ett mycket tätt leende
 • ett foto med en för stor kostym
 • ett foto i en sandal, med midjeväska, en tät linne
 • … listan är lång

Vad du måste komma ihåg:
Låt oss vara mycket tydliga. Vi ber dig inte att lägga upp ett perfekt foto. Vi ber dig att sätta här ett foto som ger konsensus. Ett foto som säger «han ser charmig ut, jag vill veta lite mer». Så välj ett foto som alla älskar. Ett nykter, snyggt, skarpt och rent foto. Denna typ av foton där «alla tycker att du är bra». Undvik de ovan nämnda överdrifterna.

… Och föredrar ett suggestivt foto!

Denna regel gäller särskilt för foton som anländer till följande positioner. Det första fotot ska få dig att vilja veta mer om dig, ja. Följande bilder ska bekräfta detta intresse som den unga damen skulle ha i dig. Lägg upp intressanta bilder, foton som visar att du har ett liv, foton som visar att du gör intressanta saker, foton som väcker samtal?

Här är några exempel :

 • bilder på din resa till Indien
 • bilder av dig som surfar
 • bilder av dig på Safari i Sydafrika
 • bilder av dig på Elton John-konserten i New York
 • bilder av dig på det högsta taket i Hong Kong
 • foton med en babyapa i armarna
 • bilder av dig på ett humanitärt uppdrag
 • bilder på dig på en fiskebåt
 • om att du spelar ett basebollspel

Allt ovanligt och beundransvärt kommer att göra! Alla vill veta vad du gjorde på den fiskebåten eller namnet på den söta apan du håller på. Ingen bryr sig om hur många ljus din moster firade förra sommaren (så du gissade det, inga bilder på dig på din mosters födelsedag förra sommaren).

Tinder bio: vi måste vilja veta mer …

När fotot har validerats (eller inte) av damen, är det dags för Tinder-bio. Har du inte lagt något i din Tinder-bio? Välkommen till den oinspirerade förlorarklubben.

Naturligtvis måste du skriva något i din Tinder-bio. Tinder bio är utlösaren för en match eller en konversation.

Tinder bio kan vara introduktionen av en vacker kärlekshistoria som du snart skulle kunna skriva. Så arbeta rätt.

Vilken typ av Tinder-bio vill du matcha? Tinder bios som gör att du vill veta mer Självklart ! De måste därför vara suggestiva, subtila och kvicka. Här är några lösa exempel:

 • ”Ärligt talat, jag är här för att hitta mina föräldrar. De försvann en natt för några år sedan, och jag har gjort det hörde att jag kanske kunde hitta dem här. Kontakta mig om du har någon relevant information. «
 • » Mitt jobb är att jaga spöken! Har du aldrig sett spöken? Varsågod «
 • «Söt nog att ta andan ur dig, tillräckligt smart för att ge tillbaka den till dig»
 • » Kärlek besviken mig, pizzor aldrig ”

match-tinder-bio-simon

Du förstår det, gör kvickningar men håll dig lätt. Tunga skämt tilltalar bara dina kompisar ändå.

… Men inget behov av att avslöja allt heller!

Vad annars tråkig än killen som avslöjar allt i sin bio? Ärligt talat vem vill prata med ”Marc-Antoine. Expertbokförare i 17: e arrondissementet i ett hyresföretag. Älskare av pussel och samtida konst. Examen från en ledarlicens i makroekonomi från University of Nanterre. Ursprungligen från Poitiers och älskare av goda viner och illaluktande ostar! «? Helvete, eller hur?

Dessa damer behöver inte veta allt. Genom att matcha dig lägger de inte ringen på dig, de accepterar bara att du går in i deras personliga utrymme (virtuellt, vi ser dig komma) och ger dig en chans att starta konversationen, det är allt. Det är därför de inte bryr sig om din licens inom makroekonomi. Så spara det till senare och berätta om den berömda Elton John-konserten i New York istället.

Det som intresserar dem är om de kan ha en intressant konversation med dig, det är allt.

Stavningsfel i bio? En kula i foten!

Ärligt talat, vem vill prata med den här killen?

ingen match på tinder

Helvete, eller hur? Om du gör stavfel i din Tinder-bio så är du verkligen bak i korgen. Du är i de 5% av killarna som är lata förlorare som inte ens har tagit sig tid att läsa om sin Tinder-bio. Det är oroande, och eftersom du bestämde dig för att spara 3 minuter, låter du 95% av killarna gå förbi dig.

Att göra stavfel är ett tillfälle att visa att du inte uppmärksammar ELLER att du inte har gått i skolan länge. Känner flickor att träffa killar som antingen är lat eller saknar utbildning? Vi låter dig svara på den här frågan. Om du någonsin har svårt, få en vän att korrekturläsa din bio åt dig.

Under 2000-talet är stavning och sätt att skriva mer viktiga sociala indikatorer och väl förankrade i mentaliteter.

Gjorde du toppstudier? Registrera det på Tinder

Omvänt, i allmänhet, kvinnor som killar som har en bra utbildning. Varför ? För det är ofta (inte alla) människor som har lite mer bly i huvudet än genomsnittet av killarna som utgör det manliga könet. Det här är också de människor som de är bäst för att ha ett bra samtal med.

Så om du gjorde HEC eller om du tog examen från Paris Bar, tveka inte att säga det. Men återigen, var subtil! Om du skryter med det är det värst. Det finns en kategori i profilinställningarna som används för att ange din utbildning och ditt nuvarande yrke. Inget behov av att lägga till det en gång till i bio.

tinder-bio-match

Slutligen, svep med dina systrar, dina vänner och dina kusiner! Du kommer att känna till alla hemligheterna i Tinder-matchen

Slutligen är det bästa sättet att testa «ditt spel» på Tinder super enkelt. Du behöver bara sitta en timme med en tjej i din ålder, helst med lite höga standarder, och svepa på Tinder med henne. Om en timme har du tid att se henne döma hundra manliga profiler. Oroa dig inte, tjejer älskar att vara sarkastiska och ge sina åsikter. Således kommer du snabbt att veta vilka som är «deal-breakers» (= elementen som hindrar en tjej från att svepa, som den skjortlösa selfie) och vilka är de element som träffar märket.

Upprepa experimentet med flera olika tjejer. Ju fler exempel du ser desto bättre. Fråga dem vad som fick dem att svepa, fråga dem varför de gillade det här eller det här bioet. Om du inte håller med kan du gärna försvara din åsikt och se de argument hon / hon har lagt fram. Du kommer att lära dig mycket av det.

Efter ett tag kommer du att känna igen vissa mönster, vissa vanor och du kommer att förstå att äntligen 80% av tjejer som 20% av killarna, som nästan alla har samma Tinder-profil.

Slutligen börjar ackumulering av matchningar alltid med samma process: introspektion. Som en Tinder-profil kan alltid för att bli optimerad måste du undra varför vissa tjejer (oavsett hur många) inte sveper på dig?

Det finns många saker du kan förbättra: den som har störst påverkan är möjligen profilbilden. Speciellt den första. Hon är ditt skydd. Hon är introduktionen. Det är ett tveeggat svärd. Det måste få dig att vilja veta mer om dig. Det här är det föremål du behöver spendera mest tid på. Sedan kommer andra och tredje profilfoton. Dessa måste bekräfta intrycket av det första fotot samtidigt som de ger en personlig sida och en till din profil. Sedan, äntligen, men inte minst, organisk. Den ska vara subtil, fin och lätt. Hon måste också sträcka ut stolpar för att kunna starta en tinder-konversation.

Hur som helst, spendera en timme eller två med en tjej du väljer (som inte ingår i din kostymgrupp) på Tinder och att observera att det sveper kommer troligen att vara en mycket lönsam investering. Du kommer att förstå vad tjejer gillar och vad tjejer avvisar. Upprepa experimentet med två eller tre andra tjejer, och det är mycket troligt att du inte kommer att ställa många fler frågor: de hundratals Tinder-matcherna är dina!

Men att samla in matcher är inte allt, du måste fortfarande kunna skicka ett bra första larmmeddelande eller hitta en bra fångstfras.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply