plocka upp kvinnor

Jag lockar inte tjejer: hur lyckas jag flirta med den jag gillar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Har du inte framgång med kvinnor? Var säker, detta gäller ett stort antal män! Ofta tar det bara lite ansträngning för dig att tippa skalan. Jag lockar inte tjejer, vad ska jag göra? Vi hjälper dig att ta reda på vad som tilltalar dig och vad du bör undvika för att förföra flickan du lockas till!

Jag lockar inte tjejer: vad kan fungera mot dig

Om du inte kan locka de tjejer du gillar, finns det en anledning! Var uppmärksam på hur du beter dig, nyckeln kan vara i din attityd.

En av anledningarna till att vi kommer att följa kan förklara din brist på resultat med tjejer.

Du värdesätter verkligen dina charm

Flickor gillar att vara runt män som är medvetna om sina styrkor och som vet hur de ska läggas fram. De kommer dock inte attraheras av en man som tror att han är en mänsklig gud och som tror sig vara mycket bättre än han verkligen är.

Dessa kvinnor letar efter en äkta person, inte en perfekt person. De skulle hellre falla på en man som vet hur man känner igen sina fel än på någon som verkar för smidig och som tar sig själv för allvarligt.

Även om det kan dölja brist på förtroende, bör du vara ödmjuk. Överdriv inte det på din kroppsbyggnad eller din kunskap att wow dessa kvinnor du lockas till. Din charm ska tala för sig själv!

För att behaga kvinnor.

Du tror att du kan göra vad som helst med kvinnor

Vissa män tror att de kan göra vad som helst med kvinnor. De tror att de är världens mästare och föreställer sig att det kvinnliga könet är skyldigt dem allt. För närvarande kommer du dock inte att kunna behålla den här typen av machobeteende med tjejerna omkring dig! Om du inte utvecklas kan du bara avsluta dina dagar på egen hand.

Kvinnor – eller någon annan för den delen – måste respekteras, och du måste visa dem att du ser dem för vem de är och att du respekterar dem. Undvik nedsättande skämt eller kommentarer som inte alltid är väl placerade. Detta bör inte tillåta dig att förföra dem, tvärtom!

Jag lockar inte tjejer: du är för blyg

För mycket blyg kan också göra dina möten svårare. Beviljas, som vi sa tidigare, att visa dig själv för säker på dig själv kanske inte fungerar till din fördel. Du bör dock inte dyka till motsatt extrem heller!

Om du är för blyg kanske flickan du gillar inte ens märker dig. Hur kunde hon? Att stanna i ditt hörn utan att säga någonting hjälper dig inte att upptäcka det eller ens charma det. Du måste ta ditt mod i båda händerna om du vill behaga.

Om du är för blyg för att faktiskt prata med henne, kan du börja med att skicka sms till henne. När konversationen har startat är allt du behöver göra att veta hur man avkodar en kvinnas textmeddelanden för att upptäcka hennes känslor. Det är en teknik som kan hjälpa dig att lära dig att kontrollera din blyghet.

Du bryr dig inte om ditt utseende

Du är inte uppmärksam på ditt utseende och undrar fortfarande varför en tjej avvisar ett datum med dig? Om du inte bryr dig om ditt utseende kan det verka uppenbart.

Även om du inte vet något om mode, bör du ändå se till att du bär kläder som är rena, i gott skick och som ser bra ut på dig. På samma sätt bör du vara uppmärksam på din allmänna hygien, hår och skägg.

Kvinnor är uppmärksamma på män som vet hur man tar hand om dem, gör ett försök!

Jag lockar inte tjejer: du går aldrig in i förförelsefasen

När du gillar en tjej kan du ta rollen som bästa vän och använda din humor för att försöka flörta med henne. Ditt förhållande tar dock aldrig fart, och du förblir alltid samma vän, alltid närvarande, men för vilken du inte känner någon kärlek.

Det kommer säkert att finnas en anledning bakom detta, och det faktum att du aldrig går in i en dateringsfas kan spela en viktig roll. För att förföra måste du visa att du är där för det. Betala komplimanger, använd dina charmar … Kvinnan som står framför dig får inte ta dig för en av hennes vänner!

Jag gillar det inte.

Du är inte intresserad av henne

Du gillar den här tjejen och ändå ställer du henne inga frågor om henne. Du bryr dig inte om henne, du försöker inte ta reda på vad hennes passioner är, vad hon gillar mest eller till och med hennes planer för framtiden.

Tvärtom är det alltid du som talar. Du pratar om dina resor, dina drömmar, allt som kretsar kring ditt liv! Du försöker sätta dig framåt, men du krossar det bara. Hon har inget utrymme att uttrycka sig och hon kommer inte att känna sig lyssnad.

Vad händer om du frågar honom «vad gör du för att försörja dig»? Denna enkla fråga kan ge dig poäng med den här kvinnan.

Jag lockar inte tjejer: du saknar allvar

Vissa tjejer kan också skylla dig för din brist på allvar. Om du inte är uppriktig med de kvinnor du gillar, vet att det kan komma fram. Dessa tjejer kommer att sprida ordet, och ditt rykte som en go-getter kommer verkligen inte att fungera till din fördel.

Om du letar efter ett seriöst förhållande med en tjej du gillar, måste du visa henne att du är pålitlig. Du letar verkligen efter kärlek, och du är inte där för att göra narr av henne.

Kommentera inte kvinnor som du kanske tycker är attraktiva på gatan, låt henne veta att hon är den enda!

Du är alltid för omgiven

När du går ut är du alltid omgiven av ditt gäng. Och i närvaro av den här tjejen är det samma sak, din grupp vänner är alltid bakom dig. Du mår bra, du skrattar och pratar högt … Det kanske inte får henne att vilja komma till dig.

Den här tjejen kan känna sig skrämd, och hon kommer inte att känna att du bryr dig. Om du vill visa henne att hon har fel, lär dig att ta av dig från din grupp vänner. Du måste träffa henne ensam och visa henne att du kan vara seriös och att du har tid att ge henne ansikte mot ansikte. Lämna dina vänner åt sidan i några timmar!

Varför lockar jag inte tjejer?

Jag lockar inte tjejer: hur kan jag förbättra ditt beteende?

Nu när du har sett vad som kan stänga av tjejerna runt dig är det dags att göra vad du kan för att fixa det. Du bör förbättra ditt beteende, så att dessa kvinnor kan hitta dig efter deras smak.

Dessa få tips kan hjälpa dig:

Visa dig mer tillgänglig

För att locka tjejer måste du vara mer tillgänglig och uppmärksam. De borde känna att du har tid att ge dem. Många män gillar att skildra sig själva som mycket upptagna människor. Ansvarsfullt arbete, en sportutövning och kvällar med vänner … Du kommer att ge intrycket av att du inte är tillgänglig för att hitta kärlek.

Tvärtom kommer det att vara viktigt att visa den här tjejen att du kan vara där för henne. Du är där för att lyssna på det, följa med det, ge råd … Du tar dig tid att intressera dig för det och upptäcka det. Genom att göra dig tillgänglig kan du öka dina chanser att förföra dina drömmars tjej.

Var uppmärksam på vad som kan tilltala den här personen du lockas av

Är den personen du älskar ett science fiction-fan? Gillar hon att läsa? Hon ägnar mycket uppmärksamhet åt mode och hennes utseende? Kom ihåg dessa detaljer om henne. Beroende på vad du märker kan du göra vad du kan för att göra dig till din fördel i deras ögon.

Utan att helt förvandla dig själv kan du förbättra din klädstil för att matcha den. Tveka inte att prata med honom om de ämnen som intresserar honom mest och visa honom att du också bryr dig. Lägg märke till vad som tycker henne om dig och lyft fram dina styrkor så att hon kommer ihåg dig!

Jag lockar inte tjejer: hur man gör det?

Göm dig inte bakom någon du inte är

Även om det är viktigt att göra ditt bästa för att behaga den här tjejen, bör du inte gömma dig bakom någon du inte är. Det är viktigt att vara dig själv när du vill behaga någon. Om du inte är uppriktig med dig själv kommer den här historien inte att ha någon stor framtid, och den här tjejen kan bli besviken över din brist på äkthet.

Äg dina brister, dina tvivel och dina rädslor. Det visar att du är äkta och att hon kan lita på dig. Bättre att inte dölja dina fel än att överdriva med dina egenskaper!

Jag lockar inte tjejer: ha förtroende för dig själv

Slutligen är det sista rådet vi kan ge dig för att locka tjejer att få självförtroende. Naturligtvis kan detta vara lättare sagt än gjort!

Det är dock viktigt att du får självförtroende. Du har nödvändigtvis egenskaper och styrkor, som bara väntar på att upptäckas! Du ska inte underskatta dig själv.

Och medan vissa tjejer inte gillar dig betyder det inte att du inte hittar någon som kan se dina sanna egenskaper. Ha tålamod, så småningom kommer du att gilla tjejer också!

Upptäck den här artikeln: Hur berättar du om du gillar en tjej med ett meddelande: de dolda tecknen på vad hon säger till dig

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply