dejting över 50

Ourtime gratis för kvinnor: måste kvinnor betala?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ourtime lanserades av match och är en dejtingsajt tillägnad singlar över 50 år som vill träffa sin själsfrände. För att underlätta möten erbjuder Ourtime sina medlemmar olika praktiska funktioner: utbyte med meddelanden, skicka blixtar, delta i evenemang för att träffas i verkligheten … För att dra nytta av alla alternativ som erbjuds måste du registrera dig och ta ett abonnemang. Men Låt oss säga att imorgon är gratis för kvinnor ? Kan kvinnor njuta av webbplatsen utan att betala ett öre? Svar.

Ourtime gratis för kvinnor? (Nej)

Låt oss vara tydliga, Ourtime erbjuder inte speciellt gratispaket för kvinnor. Faktum är att tjejerna inte kommer att kunna ha fördelarna med prenumerationen utan att betala. Senior dejtingsajt beslutade att sätta alla på samma nivå. Så, män och kvinnor måste teckna ett abonnemang för att erhålla alla funktioner som finns på plattformen.

Många seriösa dejtingsajter väljer att erbjuda fullständig tillgång till kvinnor helt gratis. Detta görs vanligtvis när en plattform är ny inom fältet eller vill locka ett större antal kvinnor.

Faktum är att man på dejtingsajter ofta är majoriteten som tenderar att frustrera dessa herrar eftersom konkurrensen är hårdare och det blir svårare att hitta kärlek. På samma sätt uppmanas kvinnorna extremt, vilket tenderar att tröttna på dem eftersom de känner sig lite trakasserade.

Ourtime gratis för kvinnor

Om Ourtime inte erbjuder erbjudandet, till skillnad från sina partners, är det av goda skäl: webbplatsen behöver inte det! Verkligen, match dotterbolagLåt oss säga att imorgon redan har användarnas förtroende, ett stort samhälle såväl som'en mycket bra meritlista.

Om det inte finns någon officiell gratis entré för kvinnor, det är fortfarande möjligt för dem att använda Ourtime utan att betala eller ens för att få ett abonnemang till ett reducerat pris. Vi förklarar allt detta för dig mer detaljerat.

Låt oss säga gratis imorgon för kvinnor: är det möjligt ändå?

Även om Ourtime inte strängt taget erbjuder gratis tillgång till kvinnor med alla fördelar med prenumerationen, är det fortfarande möjligt för dem att surfa helt gratis på webbplatsen och till och med träffa vackra människor.

Gratis registrering: det perfekta erbjudandet för att undvika att betala på Ourtime

Naturligtvis, den magiska formeln för att inte betala Ourtime när du är kvinna, det är gratis registrering! Med denna formel kommer du faktiskt att kunna:

 • Skapa en effektiv och fullständig profil
 • Lägg till bilder
 • Se alla profiler för singlar på webbplatsen
 • Chatta med premiummedlemmar
 • Se och gå till Let's Ourtime-evenemangen.

 

Således, med denna kostnadsfria formel Ourtime, har du inte tillgång till alla funktioner som finns på plattformen och kommer inte att kunna skicka ett första meddelande till de singlar du gillar. Du kommer dock att kunna chatta och lära känna dina premiumkandidater som har kontaktat dig i förväg. Du kan också delta i de många evenemang som organiseras av plattformen, till exempel kvällar för snabbdating eller matlagningsverkstäder.

Den kostnadsfria registreringen är enligt vår mening det bästa alternativet att börja på Ourtime och därmed skapa din egen åsikt på webbplatsen. Dessutom använder många kvinnor den här versionen för att träffa sina friare. Men om det inte passar dig eller du inte verkar hitta kärlek, var inte panik! Det finns lösningar för att få ett abonnemang till förmånliga priser!

Finns ett 3-dagars gratis erbjudande på plats?

Många av er undrar om Ourtime 3 dagar gratis erbjudande erbjuds av Ourtime-webbplatsen. Tyvärr detta erbjudande erbjöds aldrig av webbplatsen, till skillnad från match som erbjöd 3 gratis dagar till nya registranter för några år sedan. Idag raderade match det.

Vad kan Say Demain-prenumerationen göra för kvinnor?

Om du vill njuta av webbplatsen och dess alternativ ännu mer måste du teckna ett abonnemang. Tre är tillgängliga för dig: en, tre och sex månader.

Men vad är skillnaderna mellan ett gratis och betalt konto?

Om du är kvinna, ett betalt konto erbjuder många fler möjligheter till åtgärder än ett gratis konto. Du kommer kunna :

 • Kontakt alla medlemmar du gillar, inklusive de som inte har prenumererat på Premium-erbjudandet.
 • Dölj medlemmar som inte intresserar dig; perfekt för att spara tid i din forskning!
 • Att skicka blinkar för att visa ditt intresse för en registrerad person.
 • Njut av förmånliga priser för organiserade evenemang.
 • Navigera på webbplatsen utan att störas av annonser.

Förutom dessa fördelar kan du också välja ytterligare alternativ för att göra dejting ännu enklare:

 • Premium-alternativ vilket gör att icke-prenumeranter kan skicka meddelanden till dig och läsa vad du skickar dem.
 • ZEN-alternativ : den här funktionen låter dig aktivera kontaktfiltret för att välja medlemmar som kan kontakta dig och veta om och när dina meddelanden har lästs.
 • Boostern för att öka din profils synlighet och därmed öka dina chanser att bli kontaktade.
 • Inkognito läge för att göra din profil osynlig under önskad tid.

Är det möjligt att minska kvinnor i morgon?

Du vill prenumerera på en Let's Say Imorrow-prenumeration, men priserna verkar lite för höga? Var medveten om att det finns ett mycket enkelt trick att få Ourtime till reducerade priser.

Faktum är att priserna för Ourtime-prenumerationerna är följande:

 • 1 månad för 39,99 Kr
 • 3 månader för 86,97 Kr
 • 6 månader för 119,94 Kr.

Så om vi konverterar de olika priserna till månadsräntan får vi:

 • 1 månad: 39,99 Kr / månad
 • 3 månader: 28,99 Kr / månad
 • 6 månader: 19,99 Kr / månad.

På detta sätt, genom att prenumerera direkt på 3-månaders erbjudandet får du 27% minskning på din månatliga prenumeration. På samma sätt får du genom att välja 6-månaders prenumeration 50% rabatt! Välj alltså varaktigheten på din prenumeration väl, så kommer du att kunna göra riktiga besparingar …

Ourtime gratis för kvinnor: vår slutsats

Om det är möjligt för en kvinna att testa Say Demain-webbplatsen och använda några alternativ utan att betala någonting, kan vi undra varför det inte finns något gratis konto för det rättvisare könet, till skillnad från vissa dejtingsajter som gör det. a.

använd gratis låt oss säga imorgon för kvinnor

Som tidigare angivits, webbplatsen Ourtime tar ställning för jämställdhet. På Ourtime är alla därför på samma nivå! Webbplatsen syftar också till kvalitet och mycket ofta innebär detta en betald prenumeration.

Men som ni kan se har kvinnor betydande fördelar genom att registrera sig gratis! Tack vare dessa kan du träffa vackra människor gratis! Och med tanke på webbplatsens effektivitet har du inga problem att hitta en person som matchar dig!

Allt du behöver göra är att registrera dig gratis och dra nytta av de funktioner som erbjuds av den kostnadsfria registreringen Ourtime! Fantastiska möten väntar på dig!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply