dejting över 50

Låt oss säga morgondagens recensioner: vår åsikt och användarnas

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Online dating-plattformar är inte längre unga människors skydd. Idag är det inte för att vi har nått en viss ålder som vi nödvändigtvis ger upp vår kärlek och sexliv. Bara när du träffar nya människor utanför din egen grupp av vänner blir det svårare och svårare när du blir äldre. Det är därför många seriösa dejtingsajter online börjar fokusera på människor över 50 år. Och så är fallet med Ourtime, den bästa senior dejtingsajten : Så här är vår åsikt om denna dejtingsplattform som riktar sig till mogna människor.

Ourtime, vad är det?

Du kommer att förstå, låt oss säga imorgon, det är en plattform där du kan göra romantiska möten. Det är match som är ursprunget till skapandet av denna webbplats. match, du vet säkert, det är den mest kända online dating plattformen, och dess framgång är väl etablerad: med mer än 8 miljoner par tränade på plattformen, det är helt klart en mycket effektiv allvarlig dejtingsajt.

Så varför skapa en webbplats särskilt för över 50-talet ? Eftersom vi inte träffar människor på samma sätt som 20 år som 50 år och äldre! På denna plattform, du måste vara minst 50 år gammal att registrera dig, och du kommer därför bara att träffa människor i din egen ålder, vilket gör att du kan träffas enklare. Faktiskt är match en webbplats där det finns (mycket) många registranter, varav majoriteten är mellan 30 och 40 år gamla. Det kan därför verka lite svårt att göra hål i det när du når en viss ålder.

 

Givet att fler och fler äldre söker kärlek, match har därför beslutat att ägna en plattform bara för dem! Du behöver inte sortera igenom tusentals match-profiler längre din egen plattform i över 50-talet ! Låt oss säga att imorgon är på ett sätt match för seniorer.

Ourtime, hur fungerar det?

Enligt vår åsikt är en av de största fördelarna med Saying Tomorrow att det är ett mycket tydlig och lättanvänd plattform. För att komma igång kommer du att kunna registrera dig gratis och därmed upptäcka profilerna för singlar i din region.

Vi rekommenderar att du ta dig den tid som krävs för att fylla i en korrekt, fullständig och ärlig beskrivning, detta gör att du kan träffa fler människor. Faktum är att de som stöter på din sida omedelbart vet vem de har att göra med, och om din profil är full kommer de att vara mer angelägna om att komma och prata med dig. Skulle du ta steget att kontakta en profil som du inte har någon information om?

För att bekräfta din registrering behöver du också svara på en serie frågor med fokus på dina förväntningar när det gäller mötet.

Du kommer också att kunna nämna vad som är dina favoritaktiviteter, din smak och naturligtvis dina partners preferenser. Detta gör att webbplatsen kan erbjuda dig prioriterade medlemmar som uppfyller dina förväntningar. Så ta dig tid att svara på frågorna på allvar, det kommer bara att förbättra kvaliteten på din upplevelse på plattformen.

Hur möter jag människor?

Du är registrerad! Nu hur man går vidare till träffa kvinnor i din ålder ? Webbplatsen erbjuder dig flera möjligheter att träffa människor.

test säga imorgon

Karusellfunktionen

Om du går till » karusell «kommer du att kunna se ett visst antal profiler som rullar. Det är de profiler som presenteras för dig av webbplatsen själv, eftersom de uppfyller dina förväntningar. Du svarade faktiskt på ett visst antal frågor under din registrering. Baserat på dina svar har Ourtime därför identifierat en ett antal profiler som tycks matcha dina förväntningar när det gäller romantiska möten.

Om du gillar profilen som visas klickar du på » Ja «. Om den andra personen också klickar ja, då du kommer att få kontakt. Då är allt du behöver göra att skicka ett meddelande till henne med fördelen att veta att hon redan har uppskattat din profil.

Allt du behöver göra är att ta reda på om du gillar att skriva, då boka tid om saker verkar fungera bra.

Denna karusellfunktion är en av sidans styrkor, vilket gör att du kan flirta med Låt oss prata i morgon och utbyta med människor som redan har en attraktion för varandra.

Onlinefunktionen

På fliken » uppkopplad «, kommer du att kunna se vem som är ansluten till applikationen samtidigt som du. Du kommer naturligtvis inte att se alla anslutna medlemmar, för det skulle förmodligen vara för många av dem, så du kommer att se dem som är i ditt geografiska område. Om du tycker att detta är för restriktivt kan du omdefiniera det geografiska område som passar dig.

Då måste du bara gå besök anslutna profiler, och om du gillar dem är allt du behöver göra att hoppa in och skicka ett första meddelande!

Sökfunktionen

Om du har mycket specifika kriterier kan du använda » forskning «. Detta gör att du kan ange alla kriterier som din framtida partner måste uppfylla, och du kommer att se en urval av profiler som bäst uppfyller dina förväntningar.

Du kan alltså bara se de medlemmar som perfekt matcha dina förväntningar. Denna funktion är särskilt intressant om du är en singel mycket krävande !

När du gillar en av profilerna, skicka bara ett meddelande till dem och vänta för att se om känslan är ömsesidig eller inte!

Blinkar och favoriter

 

Det är mycket möjligt att du inte är det inte tillräckligt säker på att skicka meddelanden direkt till de medlemmar du är intresserad av. I det här fallet har du två andra alternativ.

Du kan skicka en «blixt» : det här kommer att skicka avisering till den kvinna du gillar och låt henne veta att du blev kär i henne. Så om du saknar inspiration för att skicka ett första meddelande som träffar märket kan du alltid skicka en blixt och hoppas att hon tar över och skickar en liten anteckning till dig!

Du har också möjlighet attlägg till en profil bland dina favoriter. Så du kan enkelt gå tillbaka till den här profilen senare, när du blir mer inspirerad. Vet att personen i fråga få ett meddelande berätta för honom att du har lagt till hans profil till dina favoriter.

Aktiviteter och utflykter

Precis som match, Låt oss säga att imorgon organiserar några evenemang. Enligt vår åsikt är detta en av de största fördelarna med denna plattform: du kommer att kunna träffa singlar online, men också under organiserade utflykter. till dig.

Faktum är att Ourtime erbjuder aktiviteter som middagar, workshops och ibland till och med enstaka helger. För att delta, gå helt enkelt till fliken «Aktiviteter», och du kan hitta alla utflykter tillgängliga i ditt område. Allt du behöver göra är att registrera dig och så går du iväg!

Vet att om du inte vågar delta i dessa utflykter ensam, för att du är lite blyg, du kan bjuda in upp till 3 vänner. Detta gör att du kan få självförtroende och våga delta i många utflykter mellan singlar!

Dessutom, en animatör Ourtime är närvarande vid var och en av dessa utflykter för att hjälpa dig att bryta isen. Oavsett din ålder kan det faktiskt vara svårt att våga gå till de kvinnor som intresserar dig. Men med utgångssystemet Ourtime har du det alla verktyg till ditt förfogande att vara så bekväm som möjligt att träffa människor.

Går jag för Det?

Du kanske har några oro att komma igång på en online dejtingsajt. Om du inte är så bekväm med den här metoden bör du veta det denna plattform är särskilt säker. Ja, Ourtime är en riktigt säker plattform. Dina personuppgifter såväl som dina betalningsuppgifter är säkra för att undvika besvär. Enligt vår mening är detta en mycket bra poäng för Ourtime vilken säkerhet för att garantera sina användare en bra upplevelse.

Dessutom, alla profiler på plattformen är verifierade, så att du inte riskerar att falla på en person vars mål är att riva av dig. På vissa webbplatser som är mindre rigorösa än Ourtime är det verkligen nödvändigt att vara väldigt vaksamma för att inte falla i scammers av alla slag. Här, du kan surfa på webbplatsen med lugn och ro, moderatorerna på plattformen letar efter någon profil som kan verka misstänkt för dig garanterar en trevlig upplevelse.

Slutligen, vet att Ourtime har en verkligt pålitlig kundservice. Om du stöter på något problem kan du verkligen skicka ett meddelande till kundtjänst, som kommer att svara dig så snart som möjligt. Kvaliteten på kundservice är enligt vår åsikt en av de stora fördelarna med Ourtime.

Ourtime är därför en säker plattform där du inte behöver oroa dig för att träffa skadliga människor.

Fungerar Ourtime faktiskt?

 

Vad som bör noteras om Ourtime är det medlemmar verkar verkligen motiverade att hitta kärlek. Även om detta uppenbarligen inte kan sägas om alla medlemmar på plattformen, presenterar de allra flesta registranter en riktigt komplett profiloch svarsfrekvensen är tillfredsställande. Enligt vår mening är detta en av de stora fördelarna med Saying Tomorrow. Det är uppenbart att antalet svar du får beror också mycket på din egen profil och din inställning till kvinnor.

Du hittar dock på Ourtime riktigt seriösa medlemmar. Dessutom är moderatorerna på plattformen verkligen aktiva i att identifiera tvivelaktiga profiler, som du också enkelt kan rapportera om du tvivlar på en person.

För att säkerställa att medlemmarna är seriösa, kontrolleras profilfoton och beskrivningar systematiskt för att undvika besvär.

Vilka är styrkorna och svagheterna hos Ourtime?

+ Poäng

 • Riktigt seriösa medlemmar
 • Många och verifierade profiler
 • En tydlig och lättanvänd webbplats
 • Möjligheten att delta i aktiviteter för att träffa singlar i verkliga livet

Poäng –

 • För att komma åt alla funktionerna på webbplatsen måste du prenumerera på en betald prenumeration

Ourtime gratis eller betalt?

Låt oss gå vidare till bekvämligheten med att prenumerera på Ourtime. Precis som de flesta online dejtingsajter, Ourtime fungerar enligt Freemium-modell. Så du kan helt använda webbplatsen Ourtime gratis, men för att kunna använda alla funktionerna på webbplatsen måste du gå igenom en betalt abonnemang.

Ourtime gratis

En prenumeration på Ourtime utan prenumeration lämnar dig uppenbarligen mindre möjlighet bara om du bestämmer dig för att ta ett betalt abonnemang.

Det är fullt möjligt att registrera dig på Ourtime gratis. Du kan bara kommunicera med medlemmar som har prenumererat på en Premium-prenumeration.. Det är därför inte möjligt att skicka meddelanden till personer som inte har prenumererat på en prenumeration. Du har inte möjlighet att lägga till en profil till dina favoriter eller skicka blinkningar.

I alla fall, du kommer att ha gott om tid för att ta reda på om de profiler du gillar finns i ditt geografiska område ! Det är därför ett bra sätt att upptäcka webbplatsen och dess medlemmar innan du förbinder dig.

Dessutom kommer du att kunna delta i Let's Ourtime-evenemangen ! Med en enkel gratis registrering kan du helt registrera dig för att delta i de många Ourtime-evenemangen som arrangeras i hela Sverige.

Naturligtvis kommer du att ha tillgång till genom att prenumerera på en betald prenumeration många ytterligare funktioner men Ourtime Free-erbjudandet är redan en bra start.

Hur mycket kostar prenumerationen?

Om du vill prenumerera på en betald prenumeration erbjuder Ourtime tre olika alternativ:

 • 1 månads prenumeration: 39,99 Kr
 • 3 månader: 28,99 Kr per månad eller totalt 89,97 Kr
 • 6 månader: 19,99 Kr per månad eller totalt 119,94 Kr

Vi ger dig månadsavgiften för information, men tänk på att om du prenumererar i tre eller sex månader måste du betala hela beloppet på en gångär det inte möjligt att betala summan varje månad.

Varning: Observera att när du tecknar ett abonnemang är det det automatiskt förnyas om du inte avbryter det själv. För att inte förnya din prenumeration måste du gå till avsnittet Mitt konto och avbryta förnyelsen.

Säg att morgondagens priser är genomsnittliga för dejtingsajter.

 

Zen och Premium

För att ytterligare förbättra din användarupplevelse, var medveten om att du kan prenumerera på ytterligare två alternativ.

Zen-alternativet

Om du befinner dig bombad med meddelanden kan du använda Zen-alternativet för att säkerställa det endast medlemmar som uppfyller dina kriterier kan kontakta dig. Du behöver inte filtrera dina meddelanden och verifiera att medlemmarna motsvarar det du letar efter.

Dessutom tillåter Zen-alternativet att du ser om meddelandena du har skickat har lästs.

Premium-alternativet

Med det här alternativet kan du skicka och ta emot meddelanden från medlemmar som inte har prenumererat på en betald prenumeration. Som vi har sett kan registrerade medlemmar men inte prenumererar bara kommunicera med Premium-medlemmar. Om du vill utöka dina möjligheter kan du prenumerera på detta alternativ och därmed chatta med fler kvinnor.

Boosters och inkognitoläge

Du kan också använda ytterligare två alternativ som du kommer att köpa punktligt, och inte som en del av ett abonnemang.

De booster låter dig under en period på upp till flera timmar öka synligheten för din profil. Så när den är aktiverad tillåter booster din profil att vara högst upp i kvinnors sökningar. De kommer därför att se din profil först, och du kommer att ha fler anmälningar om besök, och därför möjligheten att kontakta fler kvinnor.

1 booster kostar dig 1,99 Kr. Du kan också köpa ett paket med 5 boosters (7,95 Kr) eller 10 boosters (11,89 Kr)

De inkognito läge, det låter dig navigera på Ourtime utan att behövainget meddelande skickas. Du kan därför besöka så många profiler som du vill, utan att någon märker det, sedan profiler får inte meddelande om ditt besök ! Ett inkognitopass dygnet runt kostar 1,99 Kr. Du kan också köpa ett inkognitopass i en månad, vilket kostar 9,99 Kr.

Vilka är åsikterna från användarna av Ourtime?

 

Att veta om den här plattformen är en verkligt effektiv webbplats, slår ingenting mot användarna av Ourtime!

Hej, intressant applikation jämfört med andra som jag har provat. (Jag hittar mycket fler människor där och profilerna verkar vara allvarligare). Jag kände match i början och det var mindre välorganiserat än Ourtime, vilket jag tycker är enkelt och roligare att använda. Jag är inte en missbrukare, men varför inte. Enda nackdelen jag hittar, ibland kan det finnas ett erbjudande om prenumeration, alla hjärtans dag, jul, sommarlov … Mireille
Funktionell och ganska ergonomisk applikation. Att kunna byta namn (för dig själv) smeknamnen skulle vara ett plus för att bättre identifiera dina kontakter efter utbyte av förnamn (det är möjligt på Parship …) En liten negativ punkt på den missbrukande moderering av profilens presentationstext, som så länge du är där använder du en ovanlig litterär term. Vi försöker igen eller vi frågar, och där fungerar det utan någon form av förklaring … Pascal
Mycket bra gjort, sökningarna efter regioner är korrekta och det är inte tomt! Folket i foto är inte falska profiler. På mindre än en vecka fick jag mer än 10 blinkningar! Jag rekommenderar denna dejtingsajt. Jacques
Appen är jättebra! Användningen är väldigt enkel och profilerna är detaljerade. Tack, låt oss säga imorgon! Max
Jag hittade en själsfrände tack vare Ourtime! Tack så mycket, jag lämnar dig och förnyar inte min prenumeration..bise à tous..😘. Michael
Ourtimeskulle jag säga att det är en seriös webbplats med ett kompetent, dynamiskt team, kort sagt: ett team av proffs! Så tveka inte längre till dina surfplattor! Philippe
Mycket trevlig webbplats, anpassad till vår generation. Alltid svårt att leda till ett trevligt möte, men artiga diskussioner ger upphov till hopp 🤗. Franck

Som du ser får Ourtime några riktigt positiva recensioner.

Vad klagar missnöjda medlemmar på?

Om vi ​​vill vara ärliga kan vi självklart inte säga att 100% av åsikterna om Ourtime är positiva! Vissa talar till och med om en Ourtime-bluff! Men om du tittar närmare inser du att sanningen är helt annorlunda.

De flesta negativa recensionerna handlar om en låg svarsfrekvens. Du borde veta att sätt att närma sig kvinnor är mycket viktigt att hoppas på att få ett svar. Om du är nöjd med ett «hej, hur mår du?» »Tänk dig sedan att de mest efterfrågade kvinnorna får tiotals per dag ! Det blir därför nödvändigt att lägga lite av din till sticker ut från andra män !

Vissa användare ångrar också närvaron av några falska profiler. Det finns faktiskt. Å andra sidan är de det väldigt få i jämförelse med andra dejtingsajter. Verkligen, måttlighet är mycket allvarlig här, och dessa profiler raderas så snart de hittas. Det är dock möjligt att vissa kommer att glida genom sprickorna. Du måste därför vara vaksam för att undvika besvär. Tyvärr är detta en fråga som alla dejtingsajter online kämpar med.

Låt oss säga vanliga frågor

Vissa frågor dyker upp ofta om Ourtime, här är vad du behöver komma ihåg.

Hur avslutar jag prenumerationen på Ourtime?

För att avsluta prenumerationen är allt du behöver göra:

 • Gå till avsnittet Mitt konto
 • Att välja Stäng av min profil
 • Klicka på För att radera ditt konto, klicka här .

Du kommer då att få ett bekräftelsemeddelande via e-post.

Varning: Det är viktigt att du tar bort din prenumeration först. Annars förnyas den automatiskt. För att göra detta måste du gå till ditt konto och klicka på prenumerationsavsnittet och sedan säga upp prenumerationen.

Hur kontaktar jag Ourtime?

Låt oss säga att imorgon har mycket effektiv kundservice. Du kan kontakta dem via kontaktformuläret i avsnittet «Hjälp». Du kan också kontakta dem från måndag till fredag ​​från 10 till 18 per telefon på: 01 70 36 70 34. Slutligen kan du skicka dem ett brev till adressen: match CS 10002 75320 PARIS cedex 09.

Ourtime eller match?

Låt oss säga att Tomorrow och match är två seriösa dejtingsajter som tillhör samma grupp. På detta sätt är deras drift liknande. Den stora skillnaden är att Ourtime är exklusivt för singlar över 50 år. Omvänt är match mer generalist och gör ingen åldersskillnad.

Det är då upp till dig att bestämma vad som är bäst för dig. Var dock medveten om att om du är över 50 kommer du att kunna visas på båda plattformarna om du vill med ett enda konto.

Vår åsikt om Ourtime

Vår åsikt om Ourtime är verkligen positiv. En webbplats specifikt tillägnad singlar över 50 år saknades verkligen. Det är faktiskt en kategori av befolkningen som hittills har använt dejtingsajter lite, men det är väldigt annorlunda idag och det skulle vara synd att utelämna en hel del av de singlar som vill träffas.

Vad vi gillar med Ourtime är framför allt enkel användning på webbplatsen. På några minuter har du förstått hur det fungerar och kommer att kunna spela med alla sidans funktioner.

Enligt vår mening är det som gör skillnaden mellan Ourtime och andra dejtingsajter möjlighet att blanda virtuella och verkliga möten. Du har faktiskt tillgång till massor av aktiviteter anordnade av Ourtime i ditt geografiska område, för att träffa singlar när du vill komma ut ur den virtuella världen.

Låt oss säga att imorgon är enligt vår åsikt det bästa sättet att träffa nya människor för 50+. Genom att låta dig komma i kontakt med många kvinnor, via plattformen och via aktiviteter, lägger du alla chanser på din sida att börja ditt liv igen.

Du kan hitta våra åsikter om andra dejtingsajter för äldre: vår åsikt om Elite Rencontre Sénior, vår åsikt om Our Beautiful Years och vår åsikt om Singles50, tre andra plattformar dedikerade till över 50-talet.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply