dejting över 50

Låt oss säga tillkännagivandet i morgon: 10 tips för att skriva en effektiv profil

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Har du registrerat dig på dejtingsajten Ourtime och vill ha råd om hur du skriver din beskrivning? Du är på rätt plats! I den här artikeln ger vi er alla våra tips för att skriva en effektiv och attraktiv Ourtime-annons ! Med hans tio tips är du redo att flörta med Ourtime och hitta din själsfrände.

Låt oss säga tillkännagivandet i morgon: vikten av att värdera dig själv

Många ensamstående kämpar för att hitta en själsfrände på Ourtime av en enkel anledning: de vet inte hur man gör det! Internetförförelse skiljer sig verkligen från traditionell flirt. På Ourtime går allt igenom din profil. För detta måste du ta hand om det och slutföra det korrekt. Ett av nyckelelementen i profilen Låt oss säga i morgon är din annons.

Vi har redan gett dig några tips för att förföra Ourtime. Ändå bestämde vi oss för att gå längre genom att ge dig alla nycklar för att göra din annons framgångsrik och därmed locka 2 till 3 gånger fler sökande och förfrågningar.

Säg morgondagens tillkännagivande

Låt oss säga morgondagens annons: 10 tips för att skapa en effektiv beskrivning

För att göra din beskrivning attraktiv måste vissa regler följas. Detta är viktigt för att sticka ut och sticka ut från mängden! Här är de tio punkterna du bör fokusera på för att göra din Ourtime-annons framgångsrik.

1- Skriv en fullständig och relevant beskrivning

En annons på Ourtime måste vara komplett. Det vill säga, beskriv dig själv som du är. Så glöm alltför vaga beskrivningar som «Jag gillar film» och gå längre! Om du är en riktig filmfilm uttrycker du ditt intresse för denna konst genom att ge din favoritgenre eller till och med dina favoritfilmer. Detta kan ge dina friare något att starta konversationen och skicka ett första meddelande till dig.

En bra Cinephile, jag gillar att gå på bio minst en gång i månaden men också titta på mina favoritklassiker igen, som «les tontons flingueurs» eller «kålsoppa». Jag är inte så kräsen, jag är intresserad av alla slag. Oroa dig inte, jag är också ett stort fan av naturen och långa vandringar. Om du känner för det, kontakta mig för att lära känna bättre.

 

 

2- Undvik stavfel

Du måste också vara mycket försiktig med stavningen och undvika grammatiska fel eller syntaxfel. Majoriteten av singlar på Ourtime är mycket förtjust i detta. Så, om du vill bli kontaktad eller få ditt första meddelande besvarat, ha ett oklanderlig stavning !

3- Hitta rätt balans: varken för kort eller för lång

Låt oss säga morgondagens profil

Ett annat tips och inte minst, du måste vara uppmärksam på längden på din beskrivning. En för lång Ourtime-annons kan verkligen bli uttråkad och många singlar kommer inte ens att läsa din beskrivning innan de snabbt glömmer dig. Omvänt, om det är för kort, har du förmodligen inte sagt tillräckligt och du kommer att kunna ge intrycket att din profil har varit slarvig.

4- Var original

Fall inte för banaliteten! Majoriteten av Ourtime-medlemsprofiler har liknande annonser som «Jag är Jean, jag älskar att läsa, musik och film, jag ser fram emot att träffa dig». Denna typ av annons är för kort, för vag och verkligen för vanligt! När allt kommer omkring, vem älskar inte musik? Biografen ? Läser du?

Du måste då visa originalitet för att hoppas kunna sticka ut från mängden. För detta kan du välja en stil som passar dig perfekt (vi kommer att prata om det senare). Satsa också på dina passioner och dina intresseområden. Gillar du att odla en grönsaks trädgård? Att fiska ? Resa ? Prata igenom !

En stor naturälskare, jag har haft min egen grönsaksgård i över 10 år, som jag ägnar stor uppmärksamhet åt. Jag gillar verkligen att vara försiktig med vad jag äter och njuta av frukt och grönsaker som odlas med omsorg och kärlek. Kom och prata med mig om du känner för det, kanske kan jag få dig att smaka på min berömda gryta (var försiktig, receptet är välskött!).
Aktiv och dynamisk, jag är ett riktigt elektriskt batteri och jag gillar att vara ständigt i aktion. Jag utnyttjar pensionen för att resa och upptäcka nya horisonter. Jag letar efter en partner som jag kan gå på äventyr med.
Registrera dig nu på Saying Tomorrow!

5 – satsa på ärlighet

På Ourtime och som alla andra dejtingsidor måste du vara ärlig. Det är viktigt att tydligt uttrycka vad du vill och söker. Om du är osäker är det också viktigt att nämna dem. Franchise är en högt värderad kvalitet. Så var inte rädd för att uttrycka dina önskningar och vad du känner. Genom att tydligt uttrycka dina avsikter är du också det se till att göra ett bra intryck.

Genom att spela ärlighetskortet är det också mycket mer troligt att du träffar någon som du och letar efter samma sak som du.

Efter många år av att leva tillsammans kände jag behovet av att bygga upp mig själv och göra mitt liv som jag anser lämpligt. Jag uppskattar mitt oberoende och jag letar efter någon med samma anknytning att gå ut och dela ögonblick av medverkan.

 

6- Skriv ner vad du känner

Tveka inte i din Ourtime-annons avslöja dig själv lite. Här handlar det inte om att berätta hela ditt liv, utan att uttrycka det som ligger på ditt hjärta med lätthet. Du kan prata om dina sorger utan att gå in på detaljerna.

7- Välj din stil

För att ha en relevant beskrivning är det viktigt att välja en skrivstil. Tvinga dig inte själv och välj den som passar dig bäst som:

  • Humör: om du har en humoristisk sida, tveka inte att lägga fram den i din beskrivning, Ourtime. Genom att spela humorkortet finns det en god chans att din interaktion med andra medlemmar kommer att resultera i något roligt. Och för att förföra är det effektivt!
  • Mysteriet : satsa på mysteriet är en annan bra idé att förföra på Saying Tomorrow. Målet här är att skriva en beskrivning som kommer att fascinera dina läsare. Genom att väcka deras nyfikenhet uppmuntrar du dem att upptäcka dig mer
  • Romantik: Om du har en blå blomma eller en romantisk sida kan du spela den i din Ourtime-annons, så att du kan locka singlar med samma karaktärsegenskap.
  • Konstnärlig : Är du en poet på din fritid? Använd dina färdigheter genom att skriva en harmonisk beskrivning som får dina läsare att resa.
  • Djärvhet: Om du har en naturlig balans, dölj inte den och använd den i din beskrivning. Undvik dock att överdriva det med risk för att låta pretentiös.

8- Låt stå

Som ni vet ger natten råd. Genom att läsa om, ändra, radera och lägga till innehåll i din beskrivning är du troligen lite trött. När det är så är det dags att ta en paus och lämna din annons ute för nu. Så gör något annat och gå tillbaka till din beskrivning nästa dag. Mycket ofta uppstår nya idéer när man gör en annan aktivitet.

9- Läs, ändra, ta bort

Så när du har skrivit din beskrivning, lägg inte upp den direkt, men lämna den lite. Nästa dag, ta dig tid att läs det igen, modifiera element och lägg till dina nya idéer om du känner att det är nödvändigt. Du kan radera vad du tycker är överflödigt och organisera dina idéer och lämna det du tycker är viktigast. Så snart dina ändringar har gjorts, korrekturläsa, radera och justera vid behov. Din Ourtime-annons ska se ut som du och övertyga dig. Om det inte är fallet, gör ytterligare justeringar tills du får önskad beskrivning.

➜ Registrera dig nu på Saying Tomorrow!

10- Glöm inte att fylla i din profil och tänk på resten

Naturligtvis, om du har en fantastisk beskrivning men din profil inte håller på, kommer du bara att träffa väldigt få singlar och är ännu mindre benägna att landa ett datum. Annonsen är faktiskt inte allt du behöver för att underteckna din profil med kvalitetsfoton, noggrant välja ditt smeknamn och lägga till ytterligare information om dina intressen och dina karaktärsdrag.

Därefter måste du också komma i kontakt med singlar och skriva ett slagord Ourtime som ditt första meddelande. detta steg är extremt viktigt och du måste också vara original för att locka din älskling uppmärksamhet. Annars kommer den intresserade inte ens att titta på din annons och dina ansträngningar har varit förgäves.

Låt oss säga tillkännagivandet i morgon: misstag att undvika

Efter att ha upptäckt våra 10 tips för att skriva en effektiv och attraktiv Ourtime-annons, låt oss nu göra misstag att undvika när vi skriver. Dessa fel är mycket ofta fläckig. Resultat: medlemmarna som beställer dem får få resultat. Så var försiktig. Detta kommer att se till att du får meddelanden!

Fel nr 1: En dåligt genomförd profil

Gör inte fullständig din profil ger ett intryck av försummat. Konsekvens: Du minskar drastiskt dina chanser att få svar. Och det är synd! Så ta dig tid att slutföra din Sayons Demain-profil och svara noga på de frågor du får. Detta gör att varje kategori kan fyllas väl och din profil kompletteras med kvalitetsfoton.

Med en Ourtime-annons dåligt eller dåligt informerad kommer du snabbt att se det dina meddelanden får få svar. Omvänt, om du har tagit dig tid att fylla i din profil noggrant, kommer fler singlar att svara på dig.

Misstag nr 2: foton av dålig kvalitet

Ögonblicksbilder som tas på språng och slumpmässigt är ingen bra idé. Med ett suddigt foto, dåligt inramat eller i vilket du är i dålig form (till exempel sovande) riskerar du att göra ett dåligt intryck från början.

beskrivning säg imorgon

Så välj dina foton noggrant. Tveka inte att göra flera för välj det bästa, det som lyfter fram dig mest. Om du inte är säker på vilken du ska välja, be en vän eller älskad om råd.

Misstag # 3: En annons där du är för säker

I din beskrivning måste du vara säker, men inte alltför. Gå inte överbord ! Skryta inte, kräva inte saker, prata inte bara om dig själv … Det är viktigt att ha en vision om livet som ett par, att tänka på ett par och inte en enda person … Detta gör att dina läsare kan projicera sig några sekunder i ett liv vid din sida.

Säg morgondagens tillkännagivande: Vad singlar letar efter

Din Ourtime-annons bör skrivas noggrant. Varje kriterium som nämns ovan måste kontrolleras för en effektiv och framgångsrik profil!

En senior som letar efter ett seriöst möte om Ourtime tar tid analysera varje profil som tilltalar honom. Vad letar han efter i din annons? Kvalitetsbilder som är skarpa, välramade och visar dig, en engagerande beskrivning utan stavfel och välfyllda kategorier för att ta reda på mer om dig.

Dessa olika element tillsammans kommer att tillåta dig att kontaktas mycket mer. Du kommer att kunna göra maximalt seriösa möten!

Du har nu all information du behöver för att korrekt skriva din Ourtime-annons. Det viktiga är att ta dig tid och bygga en profil som passar dig. Anta den stil du är mest bekväm med, välj meningsfulla foton, ett smidigt smeknamn och skriv en attraktiv beskrivning som varken är för kort eller för lång. Med en välskriven annons kan dina läsare bättre förstå dina förväntningar och önskningar. En bra profil har också fördelen att underlätta diskussioner!

När din Ourtime-annons är klar kan du börja chatta med singlar du gillar. För att göra detta, satsa på en bra fångstfras! Det är din tur !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply