Dating Apps

Lovoo recension: en applikation för att hitta kärlek?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Datingapplikationer blir allt fler och det är svårt att hitta den som passar dig bland de många valmöjligheter som finns tillgängliga för dig. Det håller på att hitta de bästa dejtingsapplikationerna som vi erbjuder dig en fullständig åsikt om Lovoo. Denna dejtingsapp låter dig hitta ett flyktigt förhållande precis som kärlek. Här är vad du behöver veta innan du registrerar dig för Lovoo.

Vår åsikt om Lovoo i korthet

Medlemmar och gemenskap

Kvalitet / prisförhållande

Funktioner och gränssnitt

Korrekt

Lovoo är en internationell dejtingsapp. Mellan dejtingsidan och det sociala nätverket erbjuder den allmänna plattformen dig ett roligt sätt att träffa en själsfrände eller en älskare för en natt … Valet är ditt!


Recensioner:
3,75
( 1 röster)Lovoo, vad är det?

Grundades 2001, Lovoo är en dejtingsapp som är en hybrid i Tinder och Happn. Målet här är att låta dig träffa andra singlar enligt din geolokalisering. Således kommer du att kunna försöka hitta kärlek men också att multiplicera kärlekens erövringar eller helt enkelt få vänner. Nära ett socialt nätverk håller applikationen mer än 70 miljoner användare närvarande över hela världen, särskilt i Europa.

Utöver detta måste du veta mer om det.

Utöver detta måste du veta mer om det.

Vi ville därför lära oss mer om denna dejtingsapplikation för att ta reda på om tjänsten som erbjuds är av kvalitet men också för att veta om det är möjligt att möta kärlek inom plattformen. Vår åsikt om Lovoo är i allmänhet positiv även om vissa nackdelar observerades. Vi inbjuder dig att upptäcka vår detaljerade åsikt nedan.

Vad vi gillade

Lovoo har många bra poäng, bland dem kan vi notera:

Dess stora samhälle

Med nästan 70 000 000 användare, Lovoo är en internationell applikation med mycket närvarande medlemmar. Om majoriteten är singlar kan du också träffa par eller gifta medlemmar som letar efter en övernattning. Medan många vill hitta kärlek är andra bara där för stygga relationer eller bara för att chatta. Men kom inte i panik, du kommer att kunna ange dina förväntningar i din profil för att undvika missförstånd. Denna princip används i andra applikationer som till exempel Fruitz. Dessutom kan du hitta vår åsikt om Fruitz om du vill veta mer om denna dejtingsplattform.

Konceptet som fungerar bra

Baserat på ett geolokaliseringssystem kommer du att kunna upptäcka profilerna för medlemmar som är nära dig när du använder applikationen. Detta system gör att du kan träffa singlar som bor nära dig eller till och med att kedja relationer utan imorgon om det är din önskan.

Flera funktioner

Förutom grundläggande funktioner som meddelanden, lägga till vänner eller fotoalbum, erbjuder Lovoo dig mer innovativa verktyg som hjälper dig att hitta kärlek medan du har kul. Bland de många funktionerna hittar du:

 • Isbrytare : Med denna funktion är det inte fotot som bedöms utan ditt slagord. Om personen du pratar med är känslig för ditt första meddelande, accepterar de din chattförfrågan och du kan börja lära känna varandra.
 • Spelet : Här, precis som på Tinder, kommer du att kunna välja medlemmar enligt deras profilbild. Om du gillar en ensam person och de gillar dig också, kommer du att ha en match och kan börja flirta med dig.
 • Live video: Lovoo ger dig ett webbkamerasystem så att du kan lära känna varandra på video och därmed bryta isen innan ditt första datum.
 • Radaren: Denna funktion låter dig se i realtid de medlemmar som passerar runt dig. Detta gör det lättare för dig att göra dina möten verklighet!

Ett ergonomiskt gränssnitt och en nykter design

En annan mycket bra poäng för Lovoo är hans väldigt nykter design och elegant liksom dess intuitiva gränssnitt. Faktum är att alla funktioner är tydligt angivna för att du ska kunna göra rolig och mycket märkbar forskning inom applikationen. Dessutom finns appen tillgänglig på IOS men också på Android. Slutligen erbjuder Lovoo också sina tjänster på en webbplats så att du kan använda de olika funktionerna från din dator.

lovoo åsikt

Få falska profiler

Lovoo är mycket krävande på kvaliteten på de profiler som finns i samhället. Således finns ett modereringsteam närvarande för att säkerställa riktigheten i informationen som skickas in av medlemmarna och därmed minska andelen falska profiler och skadliga medlemmar. Här är bedrägerier sällsynta. Du måste dock vara försiktig eftersom plattformen inte kan garantera optimal säkerhet och vissa medlemmar med dåliga avsikter fortfarande är närvarande. Du kommer att kunna varna moderatorerna vid dåliga möten och vi rekommenderar att du alltid gör ditt första möte på en offentlig plats.

Vad vi gillade mindre

Även om vår recension av Lovoo är ganska positiv har vi märkt några negativa punkter som bör delas med dig.

Inte lämplig för alla

Först är dejtingsappen inte nödvändigtvis lämplig för alla. Verkligen, medelåldern är 26 år och de allra flesta medlemmar har mellan 18 och 35 år. Således blir det svårt för dig att hitta en medlem som motsvarar dig om du är över 40 år.

Man / kvinna-förhållande är inte tillgängligt

Det är svårt att veta om paritet mellan män och kvinnor respekteras inom denna dejtingsajt eftersom informationen inte är tillgänglig. Av de insamlade erfarenheterna verkar det som om förhållandet är balanserat men inga konkreta uppgifter gör det möjligt för oss att bekräfta dessa åsikter.

Inga fotoalbum

Tyvärr är det inte möjligt att skapa fotoalbum på Lovoo, du kan naturligtvis sätta ett profilfoto men inte mycket mer. Det är mycket synd eftersom det kan vara trevligt att se din friare eller hennes friare flera aspekter av dig innan du överväger att gå längre. Lyckligtvis finns det webbkamerachatt!

De fria funktionerna är ganska begränsade

Medan installation och registrering är gratis på Lovoo är de funktioner som erbjuds till freemium-medlemmar fortfarande begränsade och du måste snabbt överväga att ta ett premiumabonnemang om du vill gå längre. En gratis medlem kommer faktiskt inte att ha rätt till obegränsad meddelanden till exempel.

Priser och prenumerationer

På Lovoo är alla i samma båt. Så om de kostnadsfria alternativen inte räcker för dig måste du välja en prenumeration oavsett om du är man eller kvinna. Dejtingsappen erbjuder 4 olika formler :

 • 11,99 Kr för 1 månad
 • 24,99 Kr för 3 månader är 8,33 Kr / månad
 • 42,99 Kr för 6 månader är 7,17 Kr / månad
 • 69,99 Kr för 12 månader är 5,83 Kr / månad.

Med dessa prenumerationer har du obegränsad tillgång till majoriteten av funktionerna utom isbrytaren som fortfarande är begränsad till 3 per dag.

När det gäller betalningsmetoden kommer du att kunna använda 4 olika alternativ :

 • iTunes
 • Google play
 • Paypal
 • Rand

dating app

Vad används krediterna för?

Förutom prenumerationer erbjuder Lovoo ett kreditsystem till Freemium-medlemmar. Därför kan gratis medlemmar använda alla funktionerna i applikationen men på ett begränsat sätt. Som ett exempel har du bara tillgång till en isbrytare per dag med gratisnivån. Således, om du vill använda fler av de verktyg som erbjuds utan att prenumerera på en prenumeration, kan du köpa krediter. Priserna är följande:

 • 2,99 Kr 300 poäng
 • 4,99 Kr 550 poäng
 • 14.99 Kr 2500 poäng
 • 29.99 Kr 8000 poäng.
Det lilla tricket
Det är möjligt att få ytterligare poäng gratis! När du länkar ditt konto till Facebook tjänar du 25 poäng. Likaså om du bjuder in vänner att gå med i Lovoo-communityn kan du tjäna 100 poäng per nykomling!

The Lovoo Likes och VIP erbjudande

När du sveper åt höger betyder det att du gillar en profil och du skickar den liknande, men med gratisversionen är dessa gillanden begränsade. Med premiumerbjudandet kan du bland annat få oändliga Lovoo Likes. Om du vill veta allt om detta speciella alternativ för stora älskare, läs vår artikel om Lovoo Like med VIP-alternativet.

Vanliga frågor

Många frågor dyker upp på Lovoo. Vi har valt att svara på några av dina frågor för att upplysa dig och låta dig bilda dig en egen åsikt om Lovoo.

Hur kontaktar jag kundtjänst?

En FAQ är tillgänglig för att svara på frågor om hur plattformen fungerar. Om du vill få personlig hjälp kan du skicka en begäran via formulär och den kommer att behandlas inom den tilldelade tiden.

Du kan också kontakta dem via e-post: contact@lovoo.com

Slutligen kan du skicka ett postmeddelande med följande adress:

LOVOO GmbH
Prager Straße 10
01069 Dresden

Hur avslutar jag prenumerationen?

Observera att varje prenumeration är föremål för tyst förnyelse. Detta kan verka ganska begränsat eftersom denna förnyelse inte nödvändigtvis meddelas tydligt utan finns i klausulerna i kontraktet. Dessutom är det mycket sällsynt att en generalist dejtingsajt inte använder detta sätt att fungera.

Innan du prenumererar måste du därför säga upp din prenumeration. Att radera ditt konto innebär inte att ditt kontrakt sägs upp och du kan fortfarande debiteras. Att radera din prenumeration kan dock verka ganska komplicerad. Det är faktiskt inte på webbplatsen som du måste avbryta den automatiska förnyelsen utan på den valda betalningsplattformen. Här är de olika sätten att avsluta prenumerationen beroende på vilken betalningsmetod som valts:

 • iTunes: Du måste gå till iThunes, sedan i prenumerationshantering och leta efter Lovoo. Då måste du bara klicka på » säga upp«.
 • Google Play: På samma sätt måste du gå till ditt Google Play-konto och sedan till fliken «Mina prenumerationer», sök efter Lovoo och klicka på » säga upp «.
 • Paypal: För att göra detta måste du gå till ditt Pay Pal-konto sedan på fliken «transaktion». Hitta sedan den som motsvarar betalningen på Lovoo och klicka på «Visa detaljer om autogiro-auktorisering». Du kan sedan välja alternativet «Avsluta».
 • Rand: Med detta betalningsalternativ måste du gå till din Lovoo-profil och sedan välja fliken «Premie» och följ instruktionerna.

När prenumerationen har avslutats kan du avsluta prenumerationen på online dating-applikationen genom att gå till avsnittet » Mitt konto « sen på «Ta bort mitt Lovoo-konto».

Granskning av fördelar och nackdelar

Innan vi förklarar vår åsikt om Lovoo vill vi komma tillbaka med dig om de olika fördelarna och nackdelarna med plattformen i form av en snabb sammanfattning.

+ Poäng

 • Stor gemenskap
 • Koncept som fungerar bra
 • Många funktioner
 • Intuitivt och estetiskt gränssnitt
 • Få falska profiler
Poäng –

 • Inte lämplig för över 40-talet
 • Ytterligare kreditbehov
 • Inga fotoalbum
 • Begränsade gratisfunktioner

Fullständig recension

Vår åsikt om Lovoo är ganska positiv! Faktum är att denna dejtingsapplikation har ett stort samhälle närvarande över hela världen. Dessutom erbjuder Lovoo mycket intressanta funktioner i ett geolokaliseringsdatakoncept. Applikationen är intuitiv med en nykter men märkbar design. Dessutom är de falska profilerna ganska begränsade vilket gör användningen av plattformen trevlig.

Ändå kan vi notera vissa nackdelar som det faktum att det kostnadsfria erbjudandet förblir mycket begränsat och att även med ett abonnemang förblir vissa funktioner mycket begränsade vid användning. Dessutom är det inte möjligt att lägga till ett fotoalbum. Det här alternativet kan dock vara avgörande för att verifiera en profils äkthet eller till och med för att få en bättre uppfattning om sin samtalspartner.

Lovoo åsikt

Slutligen, om generalisten dejtingsapplikationen verkar väldigt intressant men inte är avsedd för över 40-talet eftersom du bara hittar väldigt få medlemmar i din ålder. Dessutom är profilerna på plattformen mycket heterogena och du hittar medlemmar som söker kärlek men också (och framför allt) oseriösa singlar på jakt efter ett förhållande utan framtid.

För att avsluta, vår åsikt om Lovoo är ganska positiv och vi kan bara råda dig att testa ansökan själv för att få din egen åsikt om saken.

Hitta också vår recension om Tinder och vår recension om Bumble.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply