seriös flirt

match-annons: 10 tips för att skriva din match-beskrivning

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Beskrivning är viktig på en seriös dejtingsajt. Det är faktiskt med den här som du kommer att ge ett bra eller dåligt intryck till andra singlar. Så försumma inte din match-annons!

För att hjälpa dig i detta steg levererar vi 10 praktiska tips. Tack vare dessa tips vet du hur du gör din match-annons effektiv och attraktiv.

match-annons: varför behöver du vara försiktig med din beskrivning?

När du surfar på en dejtingsajt som match är det du uppmärksammar mest profilerna hos andra registrerade medlemmar. Beroende på informationen i beskrivningen bestämmer du om du vill kontakta honom eller inte. Varje match-profil har därför största vikt. Mycket ofta är singlar som inte får svar eller förväntade resultat de med en dåligt skriven, ofullständig match-profil med låg kvalitet.

match-beskrivningen är en av de viktigaste delarna i din profil. Genom att ta hand om henne och göra henne attraktiv kan du få upp till 75% fler svar!

match-annons: 10 tips för en lyckad beskrivning

För att träffa vackra människor på match är beskrivningssteget avgörande. För många singlar tenderar att försumma detta steg genom att erbjuda en trivial eller till och med helt tom annons. Din framtida svarsfrekvens beror dock till stor del på din beskrivning. Ju mer tid du tar för att göra ett originellt och relevant meddelande, desto mer sannolikt är det att du hittar kärlek på denna dejtingsajt. Här är våra 10 tips för en effektiv match-beskrivning.

Tips nr 1: Undvik stavfel

Först och främst bör man undvika grammatiska fel och stavfel! En annons fylld med misstag eller skriven på SMS kommer inte att få singlar att vilja dröja kvar på din profil och kommer att träffas någon annanstans. Så var uppmärksam på formen och ha en oklanderlig stavning ! Speciellt för din slagord på match: vi är inte på Tinder!

 

Tips 2: Var tydlig och kortfattad

Beskrivningen syftar till ge en kort glimt av din personlighet. Du måste då hålla det kortfattat och inte skriva en roman. Målet är att den intresserade parten på en bråkdel av en sekund kan läsa din annons och få en positiv uppfattning om din personlighet. Beroende på dina preferenser kan du spela den humoristiska tonen eller ge information om din sökning efter ett match-förhållande. För att hjälpa dig kan du hämta inspiration från profiler som du gillade och vad du vill läsa. Oavsett om du vill skapa mysterium, visa din karaktär eller till och med få folk att skratta, låt din fantasi springa vild !

Tips # 3: ärlighet är viktigt

Det är självklart ! Det är nödvändigt var uppriktig från A till Ö. Oavsett om du letar efter ett seriöst förhållande, ett en-till-ett-datum eller om du tvivlar är det viktigt att säga det. Du måste spela franchisekortet, vad du än önskar! En person som tydligt uttrycker sina avsikter kan bara göra ett gott intryck. Franchising är också det bästa sättet att sticker ut och därför sticker ut från mängden. Och genom att vara ärlig är det mycket mer troligt att du träffar ett möte enligt dina anhöriga och dina önskningar. Så du har allt att vinna genom att vara uppriktig!


råd nr 4: Var original

Stå ut från andra beskrivningar genom att satsa på en original match-annons! Du kommer att kunna sticka ut från mängden och därför sticker ut! Faktum är att alltför många singlar är rädda för att göra ett dåligt intryck och förblir sedan i banaliteten för att hoppas få mer uppmaning. Tyvärr fungerar det inte så. Ju vanligare du är, desto mindre uppmärksamhet kommer du att ägnas. Genom att välja originalitet får du fram din personlighet och du har större chans att få svar från friare som ser ut som du! Vem vet … Du kanske möter en själsfrände!

Tips 5: Var inte rädd för att använda humor

Humor är ett mycket bra vapen att förföra på match. Dessutom, om du vill spela humorkortet i din beskrivning, tveka inte! Du kan välja en ganska rolig, udda beskrivning eller spela det absurda kortet genom att presentera dig själv som en äventyrare på jakt efter kärlek. Diskussionen leder automatiskt till något roligt!

Tips nr 6: Odla mysteriet

Om du inte är så bekväm med humor kan det vara extremt givande att kultivera mysteriet! Här handlar det om att skriva en beskrivning för att fängsla dina läsare. De kommer att vilja veta mer om dig och har därför bara en önskan: kontakta dig för att lära känna dig!

Tips nr 7: Välj rätt sökord

För att skriva en match-annons som sticker ut och väcker uppmärksamhet kan vissa ord och uttryck läggas till i din beskrivning:

  • jag gillar : detta ord gör det möjligt att visa vem du är och att säga vad du gillar med precision. Var noga med att inte upprepa ”jag” för mycket med risk för att låta pretentiös.
  • Upptäck : på match (som på andra dejtingsajter) måste du väcka nyfikenhet. Du kan säga att du gillar att upptäcka nya länder, nya platser … Detta visar din nyfikna sida och din önskan att upptäcka. Genom att använda denna term uppmuntrar du också medlemmar att upptäcka dig.
  • Rolig : detta ord är perfekt för att markera din Boutentrain-sida. Lägg gärna till roliga uttryck i din beskrivning, men håll det naturligt och överdriv det inte.
  • Allvarlig : om du letar efter en bestående relation kan den här termen vara mycket användbar. Faktum är att andra singlar som letar efter ett romantiskt möte blir lättare intresserade av din profil.

Tips 8: Var konsekvent

När din match-beskrivning är klar måste du kontrollera den skriftliga informationen och se om den stämmer överens med hela din profil. Faktum är att ditt foto, din beskrivning och ditt smeknamn måste matcha. Om du till exempel skriver att du älskar att resa men lägger upp ett foto av dig själv på soffan är det inkonsekvent. Och om du väljer ett smeknamn som refererar till ett av dina intresseområden, glöm inte att nämna det i din beskrivning. Har du presenterat dig som en leende och positiv person? Välj ett foto som ger dig ett stort leende.

Tips 9: läs, ta bort, justera och korrekturläsa

Har du skrivit din match-profil? Lägg inte upp det inom en minut. Ta dags att läsa igen och gör ändringar vid behov. Först, ta bort allt du anser vara överflödigt. Organisera sedan dina idéer genom att säga det viktigaste först. Se till att du inte har blivit alltför förpackad i dina idéer och skrivit av ämnet. Om du inte är säker på dig själv, tveka inte att låta din annons läsa för dina närmaste. Slutligen, läs, redigera, ta bort och justera för att få en beskrivning som ser ut som du och som passar dig.

 


råd nr 10: Bli inspirerad av dessa få exempel på match-annons

Som förklarats ovan är det nödvändigt att vara original och skapa en personlig beskrivning för att träffa singlar som ser ut som dig. För det är verkligen bra att få uppmärksamhet, men om det kan leda till ett seriöst förhållande är det bättre! För att hjälpa dig att tillämpa våra råd ger vi dig några exempel på match-meddelanden.

”Jag är obesluten: Jag vet inte vad jag ska välja mellan vaniljglass och chokladglass. «

Här spelar vi på humor för att få uppmärksamhet. Dessutom kan det ge friare idéer för att skriva ett första meddelande.

«Alltid sent, jag kommer ändå till mitt möte som planeras på dagen.»

Även här använder vi humor samtidigt som vi avslöjar ett personlighetsdrag. Naturligtvis, om du är en punktlig person och inte tål att vara sen, använd inte den här typen av beskrivning, du kan stöta på människor som inte passar dig.

”Jag gillar att upptäcka världen … Jag letar efter en liten globetrotter som följer med mig i mina många äventyr. «

I det här exemplet går vi efter mysterium och ärlighet. Således förklarar vi tydligt vad vi letar efter när vi tar hand om att inte säga för mycket för att väcka nyfikenheten hos våra framtida friare.

match tillkännagivande: fallgropar att undvika

På en seriös dejtingsajt bör vissa misstag undvikas för att göra en attraktiv annons och därmed öka dina chanser att hitta rätt person.

Välj SMS-språk

Det är ännu värre än stavfel! Vissa beskrivningar är skrivna helt på SMS-språk. Glöm den här idén!

Skriv en beskrivning som är för lång eller för kort

Hur som helst är det inte bra. Om du säger för mycket kommer läsarna inte att ha något intresse av att interagera med dig. Omvänt, om du säger lite, kommer andra singlar att göra det har intrycket av att läsa en slarvig match-beskrivning.

Skriv småprat

När du läser igenom din match-annons, var uppmärksam på att det inte finns för många klichéer. Din annons måste få folk att vilja. Så lämna ut banala fraser som: «Jag heter Jean. Jag är 30 år gammal. Jag gillar att gå på bio och lyssna på musik».

Var pessimistisk

Ännu värre än banaliteter är pessimism verklig kärlek dödar! Framför allt, inte synd på dig själv! Singlarna som är närvarande på match vill framför allt träffa vackra människor, komma bort från allt och ha det bra. Så undvik beskrivningar som: «Jag skilde mig från min fru för mer än 6 månader sedan och jag försöker med svårigheter komma över det».

Tack vare dessa få tips vet du nu hur man skriver en original, effektiv och givande match-annons. Glöm inte någon av dessa detaljer för att se till att du gör ett bra intryck på andra singlar som är registrerade på webbplatsen.

Det är dags att skriva din match-annons! Och glöm inte att vara dig själv!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply