seriös flirt

match gratis i 3 dagar: är det möjligt att använda match gratis i 3 dagar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

match är riktmärket för seriösa dejtingsajter. Förutom att dra nytta av ett stort samhälle ger den här webbplatsen dig tillgång till praktiska funktioner som gör det möjligt för dig hitta en enda person du gillar med några få klick.

Förutom olika och varierade alternativ erbjuder webbplatsen också prenumerationer till attraktiva priser. För en tid sedan erbjöd match dig också en gratis 3-dagars provperiod under vilken det var möjligt att dra nytta av webbplatsen och alla dess funktioner utan att betala någonting. Erbjudandet var tillgängligt för nya registranter. Idag har dessa tre fria dagar tagits bort. Men det är fortfarande möjligt att dra nytta av Gratis match och några fördelar utan att betala någonting. Så hur man kan dra nytta av match utan att betala en krona ?

Några ord om match

I mer än 15 år har match varit det riktmärket för seriös dejting. Det gör det enkelt för singlar som letar efter ett seriöst förhållande att hitta sin själsfrände, oavsett var de bor. För att hjälpa dig att hitta en enda person du gillar, sajten erbjuder dig olika praktiska funktioner.

Men tillbaka till vårt huvudämne: är det möjligt att dra nytta av match gratis idag?

Gratis match-registrering 3 dagar

Som de flesta dejtingsajter är registrering på match gratis. Tack vare din registrering kommer du att kunna njut av praktiska funktioner så att du kan träffa vackra människor utan att betala någonting. Om du vill komma åt alla alternativ på webbplatsen måste du ta ett betalt abonnemang. Tre val är tillgängliga för dig: en, tre och sex månader.

 

För att sticka ut från sina konkurrenter, brukade match erbjuda ett 3-dagars gratis test erbjudande så att du kan njut av webbplatsen utan att betala någonting. Erbjudandet erbjöds utan förpliktelse.

Hur kan jag dra nytta av 3 gratis dagar på match?

För att dra nytta av detta frestande erbjudande måste du gå igenom en speciell sida. Endast din e-postadress och en pseudonym begärdes. Du var också tvungen att fylla i din profil. När din profil var klar och din e-postadress validerad började din 3-dagars gratisperiod. Genom detta erbjudande kan du börja träffa i 3 gratis dagar. Under denna period hade du inga begränsningar! Du kan njuta av webbplatsen i fullständig frihet utan att spendera ett enda öre!

Kortfattat :
match 3-dagars gratis erbjudande är inte längre relevant idag. Det är nu möjligt att använda webbplatsen gratis via gratis registrering. Naturligtvis är du begränsad i dina handlingar, men du kan fortfarande dra nytta av praktiska funktioner som gör att du kan chatta, konsultera profiler och delta i match-evenemang organiserade över hela Sverige.

match gratis 3 dagar: slutet av denna fria period, men …

De 3 fria dagarna gick mycket snabbt. Idag har detta erbjudande upphört, men du kan fortfarande njuta av webbplatsen gratis. Denna lösning är Gratis registrering. Tack vare det kan du börja träffa och njuta av intressanta fördelar:

 • Gratis registrering : för att registrera dig behöver du inte betala någonting. Naturligtvis kommer du inte att ha tillgång till alla funktionerna på webbplatsen, men du kommer att kunna chatta med Premium-medlemmar, se profilerna för singlar du gillar och delta i match-evenemang för att träffa riktiga människor i din stad.
 • Obegränsad registrering : du kan dra nytta av din gratis registrering utan tidsbegränsningar. Det finns ingen tidsgräns!

Här är några praktiska tips för att få ut det mesta av din kostnadsfria registrering och för att optimera dina chanser att träffa nya människor:

 1. Fyll i din profil noggrant : genom att ta dig tid att slutföra din profil har du en mycket bättre chans att träffa människor snabbt och enkelt. Så ta dig tid att fylla i din profil. Detta är viktigt för att upptäckas av andra seriösa singlar!
 2. Ta hand om din beskrivning : en välskriven beskrivning utan stavfel och med en touch av humor är viktigt för att kontaktas av andra profiler.
 3. Välj en givande profilbild : om du inte vet vilket foto som gör att du sticker ut mest, tveka inte att göra några tester. För att göra detta, välj ett foto och redigera det om du ser att det inte är tilltalande. Genom att ändra din profilbild kommer du att kunna se vilket foto som lockar medlemmar mest.
 4. Delta i match-evenemang : med din gratis registrering kan du delta i match-evenemang som arrangeras över hela Sverige. Tack vare dessa händelser blir dina virtuella möten verkliga!

Använd match gratis nu!

Som du kan se var match det den enda dejtingsajten som erbjuder ett 3-dagars test erbjudande så att du kan utforska, navigera fritt och dra nytta av alla webbplatsens alternativ utan att betala ett enda öre. Tack vare detta kampanjerbjudande kan du därför dating online gratis !

 

För närvarande erbjuds inte längre detta prövningserbjudande. Men det är fortfarande möjligt att dra nytta av webbplatsen och vissa funktioner via gratis registrering. Genom att registrera dig gratis kan du konsultera andra medlemmars profiler, interagera med Premium-medlemmar och delta i de evenemang som varumärket organiserar nära dig.

Free match: vad ska jag göra efter den 3-dagars gratisperioden?

Efter perioden på 3 fria dagar var två möjligheter tillgängliga för dig:

 • Du kan fortsätta använda webbplatsen som en gratis medlem. Med gratisregistreringen kan du konsultera andra medlemmars profiler, diskutera och delta i kvällar eller andra match-evenemang.
 • Du kan teckna ett match-abonnemang. Flera alternativ är tillgängliga för dig (en, tre eller sex månader). Ju mer du väljer en längre varaktighet, desto mer minskar månadspriset.

De priser som match tillämpar är konkurrenskraftiga jämfört med de priser som fastställs av andra dejtingsajter.

Att läsa :
Gratis match för kvinnor? Våra tips

Njut av gratis match längre än 3 dagar

För närvarande är det möjligt att njut av match under önskad tid och utan att betala någonting tack vare gratis registrering. För att göra detta måste du skapa ett match-konto, svara på några frågor och sedan noggrant fylla i din profil. Genom att registrera dig gratis kan du njuta av match gratis, långt bortom den tidigare 3-dagarsperioden!

Med gratis registrering, du också dra nytta av intressanta fördelar. Du kan :

 • Handla med Premium-medlemmar.
 • Se profilen för medlemmar som vädjar till dig.
 • Delta i evenemang anordnade av match nära dig.

Hur får jag tillgång till alla alternativ på webbplatsen?

Vill du utnyttja webbplatsen till fullo och dra nytta av alla dess funktioner? Det finns bara en lösning för detta: ta ett abonnemang. Tre erbjuds dig; en, tre och sex månader. Ju mer du väljer en längre varaktighet desto mer minskar månadskostnaden:

 • En månads prenumeration kostar 29,99 Kr.
 • Tre månaders abonnemang kostar 59,97 Kr (19,99 Kr per månad).
 • Sex månaders abonnemang kostar 59,94 Kr (9,99 Kr per månad).

match-priser är därför överkomliga.

För ytterligare :

För att optimera dina chanser att bli kontaktad och göra seriösa möten kan du också välja ett alternativ:

 • ZEN-funktionen för att ta reda på om och när dina meddelanden har lästs + tillgång till kontaktfilterfunktionen för att kontaktas av medlemmar som uppfyller dina kriterier. Priset är 6,99 Kr per månad.
 • Premium-funktion att kontaktas av medlemmar som ännu inte har tecknat ett abonnemang. Priset är 9,99 Kr per månad.
 • Booster-funktionen för att markera din profil.
 • Inkognito läge för att göra din profil osynlig under önskad tid.

Innan du tar ett abonnemang rekommenderar vi att du utforskar webbplatsen genom gratis registrering. Du kan därmed få en uppfattning om dess funktioner och styrkor.

Betald dejtingsajt: en garanti för tillförlitlighet och säkerhet!

match är en seriös dejtingsajt som är känd över hela världen. han har mer än 6 miljoner registrerade och varje dag registrerar tusentals människor sig på match för att hitta rätt person att dela sitt liv med.

Referens i allvarlig dejting, match är den viktiga dejtingsidan! Du kan lita på honom!

Vi vänder oss till detta plattform för att hitta din andra hälft är därför en bra idé. Dessutom är det faktum att du måste betala ett abonnemang för att få tillgång till alla webbplatsens alternativ en garanti för säkerhet. På match är du säker på att göra seriösa och kvalitativa möten. Det finns inga bedrägerier och alla registrerade profiler finns för en och samma sak: att hitta sin själsfrände med vilken de ska leva en vacker och lång kärlekshistoria. Även om det kostnadsfria match-erbjudandet inte längre existerar, precis som det kostnadsfria match-erbjudandet för kvinnor, är det fortfarande plats 1 i Sverige och i fransktalande länder.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply