seriös flirt

match-kampanjkod: hur får du rabatter på ditt abonnemang?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

match och hans rabattkod, en kärlekshistoria grekiska tragedin sätt : de är gjorda för att vara tillsammans men deras vägar delar sig. Dessutom kan du ha skummat förgäves flera webbplatser som letar efter den berömda match-kampanjkoden. De första goda nyheterna är att du har valt rätt dejtingsajt.

match är verkligen inte längre att presentera, det är ett säkert värde. Och match riktar sig nu även till seniorer med Ourtime! Den andra goda nyheten är att du nu är på rätt webbplats. I den här artikeln kommer vi att förklara för dig hur du betalar ditt abonnemang endast 50 Kr / månad. Och då kommer vi också att ge dig andra ofelbara metoder för att sänka match-hastigheten om och om igen.
Dra nytta av det aktuella testutbudet, vilket gör att du kan dra nytta av match och testa det.

match-kampanjkoden: en myt?

Jag ställde själv frågan. Genom att leta efter kampanjkoden match i varje hörn av nätetutan några tillfredsställande resultat sa jag till mig själv » men förresten finns det den här match-kampanjkoden?«Efter att ha gjort lite mer forskning insåg jag snabbt att min jakt skulle vara förgäves under lång tid framöver. Faktiskt är match-kampanjkoden inte en myt, han existerademen detta hör till det förflutna! Och enligt vad jag kunde se gör det samma sak några år att det inte finns några tecken på en faktisk match-kampanjkod.

Du måste faktiskt ha stött på de webbplatser som erbjuder dig match 3-dagars gratis kampanjkod. Eller kampanjkoden match 7 gratis dagar. Dessa erbjudanden är inte längre giltiga under mycket lång tid. Lyckligtvis, det är inte bara kampanjkoden, det finns också tips och metoder som låter dig betala (riktigt) mindre.

Betala din prenumeration 50 Kr / månad!

Bli inte besviken över att lära dig att match-kampanjkoden inte längre finns. Metoden som jag ska förklara för dig nu är mycket bättre än ett match 3-dagars frikort! Genom att följa detta tips kommer du faktiskt att kunna betala din prenumeration 5 Kr / månad istället för 300 Kr / månad.

Första steget: registrering

Först och främst måste du registrera dig på match. Var så säker, det kostar inte en krona och du behöver bara en giltig e-postadress. Som en påminnelse är registrering på match helt gratis. Oavsett om du är man eller kvinna. Att göra detta :

  1. Utnämning på den officiella sidan:
  1. Fyll i frågeformuläret : födelsedatum, bosättningsort, ålder, kön etc.
  2. Välja ett lösenord samt en pseudonym
  3. Och där går du ! Du är en av de tusentals match-singlarna, flirten kan börja!

Steg två: skapa en fullständig profil

 

Jag antar att du vill börja chatta med andra singlar. i alla fall du måste vänta lite längre. Hur som helst, var medveten om att den gratis versionen av match tillåter dig inte att chatta fritt med andra medlemmar. Så, bättre fokus och få en rabatterad prenumeration!
Hoppa inte över det här steget, tricket kanske inte fungerar. Du kommer nu att fylla alla fält i din profil, och det på ett så komplett sätt som möjligt. Detta innebär att du väljer din bästa profilbild, skriver en framgångsrik match-annons, lägger till tre eller fyra ytterligare bilder i ditt fotoalbum och svarar på alla frågor som rör dina hobbyer och dina förväntningar.
Berätta för dig själv att när du äntligen får din prenumeration är din profil redan klar! Du kommer att kunna skicka ditt första meddelande på match utan att vänta längre!

Steg tre: Var aktiv på plattformen

Målet här är att visa att du verkligen är intresserad av match. Med andra ord, att du är en potentiell kund. Faktum är att den kostnadsfria registreringen, som kallas gratis match-erbjudandet, lockar också många användare som skapar ett konto i bråttom, sedan försvinner och aldrig kommer tillbaka. Du måste absolut skilja sig från mängden och sticker ut. Logga in för att göra detta minst en halvtimme flera dagar i rad. Använd alla alternativ som är tillgängliga för dig. De är naturligtvis inte många. Men du kan till exempel granska profilen för andra medlemmar och gör ett första val.

Fjärde steget: Få din «match-kampanjkod»

Efter att ha använt match-plattformen i några dagar dagligen, lämna det. Låt dig önska, du kommer att se att det inte bara fungerar i kärlek, det fungerar också för att dra nytta av minskningar! Efter ett par dagar, du kommer att få ett e-postmeddelande som ger dig en 6-månaders match-prenumeration på endast 50 Kr / månad.

match-kampanjkod (eller inte): spara pengar!

Som du just har sett, inget behov av en match-kampanjkod att betala mindre! Även om match inte har några medlemmar, vet plattformen hur man ska vara generös med nya singlar.

match: den billigaste dejtingsajten på marknaden

Förutom att vara en av de mest besökta plattformarna är match också bland de billigaste dejtingsajterna på marknaden. Med andra ord, genom att välja match tar du redan ett steg mot din plånboks hälsa. För att ge dig en liten uppfattning, här är några jämförelseexempel:

En månads prenumeration med match: 29,90 Kr / månad. Eller 19,90 Kr / månad i 3 månader. Eller 14,90 Kr / månad i 6 månader.

  • Dating dating : 99,90 Kr / månad. Eller 59,90 Kr / månad i 3 månader. Eller 39,90 Kr / månad i 6 månader.
  • eDarling : 100 Kr / månad. Eller 60 Kr / månad i 3 månader. Eller 45 Kr / månad i 6 månader.

Kort sagt, du kommer att förstå, även utan en kampanjkod är match den billigaste plattformen på marknaden, och överlägset! Därför kan du till och med välja Premium-versionen av match.

Ytterligare 2 tips för att dra nytta av match-rabatter

Du förstår, jag sa till dig, du kom över rätt sajt ! Du vet säkert att match är den billigaste dejtingsajten på marknaden. Och du känner till vår metod för att betala din prenumeration 5 Kr / månad. Jag ska nu leverera till dig ytterligare två tips för att se till att du drar nytta av alla match-rabatter. Som ni kommer se är dessa rabatter mer fördelaktiga och enklare att genomföra än matchs kampanjkoder.

Tips nr 1: Få kampanjer i din brevlåda

Glöm aldrig att kryssa i rutan «Jag vill få kampanjerbjudanden». Det har ofta använts för att lämna den här rutan okontrollerad för att undvika skräppost, men i detta speciella fall är det värt det. Som jag säger dig sa jag, match vet hur man är generös med dessa singlar och du kommer ofta att få minskningar på upp till – 30%.

Tips 2: Välj din prenumeration korrekt

Och ja, det kanske låter logiskt, men det kan du spara mycket pengar om du väljer rätt formel ! Till exempel rekommenderar jag att du inte väljer formeln för en månad. Du betalar fullt pris för en period som inte nödvändigtvis räcker. 6-månadersplanen är den som ger dig den största minskningen: du sparar 57%. i alla fall Jag rekommenderar att du prenumererar i tre månader.
Faktum är att du fortfarande får 43% rabatt och du kommer att se att innan din prenumeration slutar kommer du att få en extra kampanj. Bli inte förvånad över att du föreslår ett abonnemang för endast 10,50 Kr / månad !

Du kommer då att kunna njuta av alla fördelarna med denna plattform, och även match-kvällar, som har blivit ett måste.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply