seriös flirt

Match Premium: hur utnyttjar du detta match-erbjudande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Under några år har match varit det # 1 online dejtingsajt. Avsedd för singlar som vill bygga en bestående och seriöst förhållande, match erbjuder mycket bra resultat. Å andra sidan, för att dra full nytta av dess funktioner, är prenumeration på en prenumeration nödvändig (du kan välja mellan 1, 3 och 6 månader). Du hittar dessa erbjudanden i vår artikel om match-tariffer. Men dessa match-erbjudanden är intressanta, för alternativ kan läggas till till dessa. Bland dem finns det match Premium vilket gör att du kan njuta av större synlighet och få tillgång till fler kontakter.

Låt oss se mer detaljerat detta berömda match Premium-erbjudande och hur du kan dra nytta av det.

Vad är match Premium?

match Premium är ett alternativ som erbjuds av match-webbplatsen. Detta är tillgängligt förutom en av de klassiska prenumerationerna. Som angivits tillåter detta Premium-erbjudande dig attfå tillgång till fler kontakter och föreslås som en prioritet för andra singlar.

Genom att prenumerera på detta erbjudande kan du också kontaktas av personer som ännu inte har tecknat ett abonnemang. Med match Premium kan du därför skicka meddelanden till alla singlar som du gillar, oavsett om de har betalat för ett abonnemang eller inte; en bra poäng att få fler svar!

match Premium: vem riktar sig erbjudandet till?

Alternativet match Premium är intressant för motiverade singlar och verkligen vill bygga ett seriöst romantiskt förhållande. Tack vare detta erbjudande lämnar du därmed liten chans för människor som helt enkelt vill upptäcka webbplatsen innan de betalar för en av match-prenumerationerna.

Premiumalternativ: effektivt att kontaktas mer

Som förklarat, med match Premium kan du kontaktas av personer som ännu inte har tecknat ett abonnemang. Förutom denna fördel tillåter detta alternativ dess användare att dra nytta av större synlighet, eftersom match Premium tillåter honom att göra det gå upp i sökresultaten andra singlar.

Med match Premium ökar därför dina chanser att komma i kontakt med en person du gillar.
Exempel för att illustrera denna idé: du har ett match-konto och du kontaktas av en medlem med «Premium» -status. Även om du inte har betalat för någon prenumeration kan du handla med den utan att behöva betala ett enda öre.

Gränsen för match Premium är dock som följer: om du gillar en Premium-medlem måste du vänta tills den senare kontaktar dig för att kunna chatta med honom. Som gratis medlem kan du inte skriva till dem direkt. Så du måste ha tålamod, men ingenting hindrar dig från att skicka honom en blixt. Detta kan få honom att skriva till dig.

Hur lägger jag till Premium-alternativet i min prenumeration?

För att lägga till Premium-alternativet i din prenumeration är proceduren snabbt och lätt. Du behöver bara använda länken «Bli premium» syns på många sidor på matchs webbplats. Den aktiveras omedelbart när din betalning har validerats. Så snart match Premium är aktiverat kan du börja njuta av dess fördelar.

Vad kostar Premium-alternativet?

match Premium erbjuds till ett pris av 9,99 Kr / månad.

Men glöm inte att detta Premium-erbjudande är tillgängligt utöver din prenumeration.

Obs! Du kan inte dra nytta av match Premium om du har köpt din prenumeration via iTunes. För att dra nytta av dess fördelar måste du därför välja och betala för din prenumeration direkt på webbplatsen eller match-applikationen.

Hur känner jag igen en Premium-medlem?

För att känna igen en Premium-medlem är allt du behöver göra att se om en guldfärgad krona syns på hans profil.

De olika prenumerationerna som erbjuds av match

Som förklarat är det nödvändigt att teckna ett abonnemang för att kunna utnyttja match Premium-alternativet. match erbjuder dig tre olika varaktigheter: en, tre och sex månader. Genom att prenumerera på en av dem kommer du att kunna njuta av webbplatsen 100%, få åtkomst till dess olika funktioner, läsa och skicka meddelanden så mycket du vill, men också:

  • Navigera på webbplatsen utan att bli störd av reklam.
  • Använd insatsen ”Jag letar efter” på de besökta profilerna.
  • Dra nytta av förmånliga priser på evenemang.

Så snart du väljer din prenumeration kommer du att kunna lägga till ett eller flera alternativ (inklusive Premium).

Vad kostar match-prenumerationer?

Du har valet mellan tre formler:

  • En månad presenteras till priset av 29,99 Kr.
  • Tre månader visas till priset av 19,99 Kr / månad.
  • Sex månader presenteras till priset av 9,99 Kr / månad.

Ju längre varaktighet desto mer minskar månadspriset. Men dessa tariffer är relativt prisvärd och gör match till en av de billigaste dejtingsidorna på marknaden. Dessutom är match nummer 1 online dejtingsajt där alla hittar sitt konto.

match Premium: ett riktigt intressant alternativ?

Om du vill hitta kärlek är det därför att ta ut ett match-abonnemang oundviklig. Som en gratis medlem kommer du faktiskt att vara begränsad i dina handlingar och du kommer inte att ha tillgång till alla funktioner på webbplatsen. Genom att välja ett match-abonnemang kommer du därför att kunna dra full nytta av match-webbplatsen och dess funktioner.

Förutom prenumerationen är alternativet match Premium också en intressant lösning för att vara mer kontaktad och synlig för singlar. Tack vare det här alternativet kommer du att kunna utbyta med personer som du gillar och med statusen «Premium», du kommer att kunna kontakta de singlar som intresserar dig, har prenumererat eller inte. Med detta erbjudande får du också fler svar och bra resultat.

Dessutom är Premium-erbjudandet tillgängligt: ​​det visas till priset av 9,99 Kr / månad.

Om du vill dra nytta av match Premium, kom ihåg att du måste teckna ett abonnemang. Oavsett vilken tidsperiod du valt kan du aktivera det här alternativet och dra nytta av det direkt efter din betalning. När du väl är aktiverad är allt du behöver göra att chatta med de singlar du gillar.

Om du vill leva ett varaktigt och seriöst förhållande är match därför dejtingsajt för dig. Men glöm inte att skapa en effektiv och omfattande profil för att maximera dina chanser!

För att ta reda på mer, läs vår artikel om match-kampanjkoder.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply