seriös flirt

match recension: vår dom efter 1 månads test och kundrecensioner

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

match, det är utan sammanhang den bästa allvarliga dejtingsajt online ! Omöjligt att du inte missade det! Men bara för att det är känt betyder det inte nödvändigtvis att det är bäst! Det är av den anledningen som vi testade match : här är vår åsikt på den berömda dejtingsidan.

Vi kommer därför att granska webbplatsens drift, dess fördelar och nackdelar, för att äntligen ge dig vår fullständiga åsikt om match. Så, match, är det värt det? Vi ger dig våra intryck och åsikter från användare av denna webbplats.


Vad är match?

Du vet förmodligen redan svaret på den här frågan! match är förmodligen online dating webbplats den mest berömda ! Skapades 2002 av Marc Simoncini, idag representerar den referens i allvarlig dejting.

Tvivlar du på det? match, det här är 8 miljoner par tränade ! 2014 identifierade match 5 miljarder interaktioner mellan medlemmar av plattformen! Något som gör dig yr! Men om dessa siffror är så imponerande, beror det på match spelar på kvalitet. Detta gör att plattformen för närvarande kan vara Mest rekommenderade online dejtingsajt.

 

Allt detta för att berätta att det är att inte registrera sig på en obskur dejtingsajt där man inte hittar någon riktig profil … tvärtom, det är en webbplats, vi kunde inte vara mer seriösa !

Vi menar inte att säga att den här webbplatsen är helt perfekt (det finns ingen!). Men när det gäller servicekvalitet, match är enligt vår åsikt en av de bästa.

Vill du göra din egen åsikt om match?

Just nu kan du registrera dig FRI på match och njut av följande fördelar:

 • Hitta singlar från din stad / region
 • Bli kontaktad och chatta med premium singlar
 • Delta i match-evenemang och träffa singlar från din stad (match-kvällar, matlagningsworkshops etc.)

Vem kan vi hitta på match?

Så många människor är registrerade på match att det är svårt att måla ett porträtt av den typiska användaren. Du bör dock veta en sak, det är att webbplatsen är avsedd särskilt för människor som letar efter ett seriöst möte. Det betyder inte nödvändigtvis att det uteslutande är vad människor letar efter, men om det är en täckeplan du letar efter har du lite svårare att hitta den här.

match är därför särskilt avsedd för människor som letar efter kärlek.

När det gäller medlemmarnas profil kan det inte vara mer olika. Detta är inte en webbplats som specialiserar sig på någon speciell typ av profil. Vem du än är, kommer du troligen att hitta människor att prata med.

Du kommer hitta människor i alla åldrar och som har olika yrken. Faktiskt är match en allmän webbplats där alla typer av människor samlas. Gemenskapen är verkligen enorm eftersom match har inte mindre än en miljon medlemmar enligt vår uppskattning och inte mindre än 12 miljoner besökare per månad. Planete Radicale konstaterar dock i sitt match-yttrande att den genomsnittliga webbplatsmedlemmarna är 35 år gamla. Om medelåldern tidigare var högre, lanserade match för några år sedan, säg i morgon, sin plattform tillägnad senior dating.

Kortfattat :
matchs starka punkt är storleken på dess gemenskap och mångfalden av profiler som finns där.

match, hur fungerar det?

Låt oss nu se hur webbplatsen fungerar.

Registrering

Registreringen på match är relativt enkel, och vi kommer inte att ljuga för varandra, det är lite samma sak på alla dejtingsajter! Du måste fylla i din match-profil och lägga till vackra bilder. Kom ihåg att en oattraktiv profil betyder att du kanske missar den sällsynta pärlan. Så även om det är lite smärtsamt, vi tar oss tid att få en trevlig, välinformerad profil med exakt information och helst beströdd med lite humor!

Hur möter jag människor?

 

Det bör först noteras att sajtgränssnittet är relativt enkelt. Kanske lite grundläggande för vår smak, men denna enkelhet har fördelen att göra match till en tydlig webbplats och riktigt lätt att bemästra.

Beroende på vad du har nämnt i din profil kommer webbplatsen att erbjuda dig medlemmar som matchar dina kriterier. Du kan därför börja med att besöka dessa profiler. Var dock medveten om att så snart du bläddrar i en persons profil, den får ett meddelande om ditt besök. På samma sätt kommer du att meddelas varje gång någon tittar på din profil.

När du stöter på en profil som tilltalar dig har du flera alternativ. Du kan » blinka på den «Genom att skicka ett meddelande till honom» kärlek vid första ögonkastet », Som hon får på sitt konto. Du kan också lägg till din favoritprofilkommer det också att meddelas. Du kan sedan återvända till den här profilen senare och börja diskussionen. Naturligtvis kan du också se vem som har lagt till dig bland sina favoriter.

Eller helt enkelt kan du Skicka ett meddelande till honom !

Kortfattat :
Observera att det också är möjligt att besöka profiler utan att märkas ! Med inkognito-alternativet (betalt alternativ), kan du visa alla profiler du vill utan att de får något meddelande.

Då blir det nödvändigt att gå till forskning. Tack vare a filter som du själv kan ställa in, kommer du att kunna komma åt profilerna för medlemmar som matchar dina kriterier.

Vår åsikt om match-händelser

match, det här är också evenemang organiserade i hela Sverige så att singlarna i regionen möts. Om du fortfarande föredrar direktsändning, varför inte registrera dig för en av de många match-evenemangen?

Och ja, genom att vara registrerad hos match har du möjlighet att registrera dig för ett evenemang nära dig. Det finns något för alla: blinda testkvällar, kryssning med Halloween-teman, salsakvällar osv. Om du inte riktigt vågar gå ensam kan du dessutom bjuda in upp till 3 vänner att följa med dig. Är du verkligen blyg? A animatör de match kommer att vara där för att hjälpa dig att bryta isen med kvinnorna du möter där.

Så oavsett om du föredrar möten borta från skärmen eller i verkligheten så har match täckt dig!

Är match gratis?

För att förstå hur match fungerar måste du förstå hur prenumerationer fungerar. Faktum är att principen är ganska enkel: det finns en helt gratis version av match, och som redan erbjuder vissa fördelar.

Med en gratis registrering kommer du att kunna skapa en profil som kommer att synas av alla medlemmar, och se profilerna för registranterna. Du kommer att kunna söka efter profiler mer exakt tack vare filtren och delta i evenemang. Du kan också lägga till vissa profiler till dina favoriter. Å andra sidan, omöjligt att skicka meddelanden och ta det första steget ! Du kan dock kontaktas av Premium-medlemmar och svara på dem.

➜ Upptäck match utan att betala!

Enligt vår åsikt den fria versionen av match erbjuder redan möjligheten att träffa människor. Det låter dig kontrollera att det verkligen finns profiler tillgängliga i ditt geografiska område innan du registrerar dig! Och sedan det faktum att kunna kontaktas och svara på Premium-medlemmar (därmed vikten av en bra profil), detta ger möjligheter. Och du kan också testa fältet under match-evenemang (fester, matlagningsworkshops etc.)

Den betalda versionen av match

Med en betald prenumeration kommer du att kunna kommunicera med de profiler du gillar, vilket är samma syfte med manövern! Du kan också skicka blinkningar, blockera eller bara gömma medlemmar som du inte gillar, och till och med inaktivera annonser vilket kan vara irriterande på webbplatsen.

En prenumeration gör det också möjligt för dig dra nytta av fördelaktiga priser för att delta i evenemang organiserad av match nära dig.

Hur mycket kostar prenumerationen?

Du kan välja att registrera dig på match i 1, 3 eller 6 månader. Ju längre du väljer en prenumeration, desto bättre är det månatliga priset. Här är match-priserna:

 • 1 månad: 29,99 Kr
 • 3 månader: 59,97 Kr (eller 19,99 Kr per månad)
 • 6 månader: 59,94 Kr (eller 9,99 Kr per månad)

Vet att det finns regelbundna Kampanjerbjudanden så att du kan dra nytta av fördelaktiga priser.

Det är för att lyfta fram det priserna är desamma för män och kvinnor, vilket är ganska sällsynt inom online dating, där de flesta webbplatser erbjuder gratis registrering för kvinnor, i hopp om att återställa balansen mellan ultra majoritetsregistranter och registranter!

Om det här priset verkar vara för högt för en tjänst som du inte känner till, tveka inte att fråga skapa en gratis profil. Du kommer att kunna se om det finns singlar du är intresserad av i ditt område. Då kan du alltid registrera dig om du vill prova upplevelsen.

Och glöm inte att du kan registrera dig FRI på match medan du åtnjuter fördelar:

 • Hitta singlar från din stad / region
 • Bli kontaktad och chatta med premium singlar
 • Delta i match-evenemang och träffa singlar från din stad (match-kvällar, matlagningsworkshops etc.)

Ytterligare alternativ

match erbjuder också sina abonnenter två betalda alternativ för att lägga till sin grundabonnemang är det Premium-alternativet och Zen-alternativet.

Premium-alternativet låter dig kontakta och kontaktas av personer som inte har prenumererat på en betald prenumeration. Som vi har sett, utan prenumeration kan du inte skicka eller ta emot ett meddelande, och det är inte riktigt sant. Utan prenumeration kan du kontakta och kontaktas, men bara av Premium-medlemmar.

Med det här alternativet kan du ocksåvisas först i sökresultaten andra medlemmar. Din profil blir därför mycket mer synlig och du kommer att kunna träffa fler människor.

Zen-alternativet, det, låter dig se när dina meddelanden har lästs. Det låter dig också aktivera » kontaktfilter«. Det senare gör att du kan kontaktas endast av medlemmar som uppfyller dina kriterier. Det här alternativet kan vara väldigt intressant om du någonsin blir offer för din framgång och du drunknar bland alltför många mottagna meddelanden.

Priserna :

 • Premium-alternativet kostar förutom din prenumeration 9,99 Kr per månad.
 • Zen-alternativet kostar 6,99 Kr per månad.
 • Premium + Zen-paketet kostar dig: 14,99 Kr per månad.

Var medveten om att prenumerationer och deras alternativ är automatiskt förnyas från en månad till en annan. Så om du vill avsluta prenumerationen räcker det inte att vänta till slutet av månaden eftersom din betalning kommer att förnyas!

Vår åsikt om engångsköp

Dessutom finns det Ytterligare 2 alternativ som du kan köpa: booster och inkognitoläge. Dessa två alternativ ingår inte i din prenumeration, deras köp är enstaka och deras åtgärd har en begränsad varaktighet.

De booster tillåter, som namnet antyder, att öka din profil. När en person söker efter geografiskt område eller efter vissa kriterier, om du matchar, då du kommer att visas först i sökresultaten. Denna booster fungerar i upp till flera timmar. Eftersom din profil är mycket mer synlig bör du märka mycket mer än tidigare.

När du köper en booster aktiveras den omedelbart efter ditt köp. Å andra sidan, om du väljer paketet, aktiveras endast den första boostern vid köp. Du kan då välj när du vill aktivera följande.

Betygsätta :

 • 1 booster: 1,99 Kr
 • 5 boosters: 7,95 Kr
 • 10 boosters: 11,89 Kr

De inkognito läge, honom, tillåter dig under en begränsad tid att gör din profil osynlig till andra. Således kan du navigera mellan profiler utan att ditt besök genererar ett meddelande. Du kan sedan se så många profiler som du vill utan att dessa profiler får besked om ditt besök. Du kan välja under inköpet hur länge du vill att detta inkognitoläge ska vara.

Betygsätta :

 • 24 timmar: 1,99 Kr
 • 1 månad: 9,99 Kr

Vår åsikt om märket för den perfekta herren

Här är en ganska speciell egenskap hos match. Som ni säkert vet är dejtingsajter platser som snabbt kan bli smärtsamma för kvinnor. Medan män utgör majoriteten av dejtingsajter, kvinnor smuler ofta under stress, inte alltid artiga, ofta insisterande män.

För att övervinna detta problem har match därför skapat match-märke. Om du uppfyller ett visst antal kriterier kommer du att kunna få certifiering att du är en gentleman, och därför kommer kvinnor att ha större förtroende för att prata med dig.

För att få det här märket, gå inte i panik, det är väldigt enkelt ! Allt du behöver göra är att fylla i din profil till 70%. Du måste därför fylla i följande delar i din profil:

 • Ålder
 • Skära
 • Civilstånd
 • Typ av förhållande sökt
 • Nationalitet
 • Har barn / önskar barn
 • Silhuett
 • Rökning
 • Studier

Det blir då nödvändigt lägg till minst ett foto i din profil. Då måste du titta på 4 handledning som kommer att förklara för dig hur man kontaktar en kvinna och leder diskussionen utan att gå överbord, samtidigt som man respekterar webbplatsens regler. Då har du underteckna stadgan för den perfekta mannenoch voila! Vi kan bara se att reglerna för att få märket inte är riktigt svåra att följa!

Men detta märke kan verkligen göra skillnad för dig. Kvinnor som ofta uppmanas kommer naturligtvis att gynna diskussioner med herrar för att undvika problem.

Bra att veta :
Men uppmärksamhet, moderering av webbplatsen är på jakt efter överflöd. Så bara för att du har märket betyder inte att du har råd med någonting. Uppenbarligen för varje olämpligt beteende med en kvinna kan hon rapportera dig till moderatorerna.

Kan vi verkligen träffa människor på match?

Svaret är helt klart ja. Tack vare det bra rykte, match anländer till locka många prenumeranter, och du kommer därför att ha en tillräckligt stor användarbas för att kunna träffa kvinnor säkert.

Å andra sidan, att träffa så många människor som möjligt, din profil är attraktiv. Det är därför som du ibland måste ägna lite tid åt att bygga din profil för att få kvinnor att märka dig. Om du inte är så bekväm med koder för online dating kan du alltid söka hjälp från Lara.

Lara och coachning av match

 

Lara, det är en botchatt eller en konversationsrobot, vem är där för hjälper dig att lägga oddsen till din fördel. Genom att ge dig råd om de bästa första meddelandena, de bästa samtalsämnena, det bästa sättet att slutföra din profil, är detta en riktig virtuell assistent för romantiska möten ! Förutom att ge dig råd om din profil eller hur du kontaktar kvinnor, kan Lara också föreslå profiler som matchar dina kriterier och ge dig massor av råd för ett bra första datum.

matchs virtuella hjälp stöder 280 000 personer varje månad, inklusive mer än 110 000 i Sverige.

Men om du vill bli coachad av riktiga människor, erbjuder match också den här typen av tjänster. Faktum är att en fotobuss låter dig ta ditt porträtt av professionella för att kunna visa ett profilfoto som kommer att träffas märket! Du kan också begära att se en älskar tränare vilket ger dig en hel rad råd för att möta kärleken. Det här mötet görs enkelt av Skype och är därför tillgängligt för alla!

match sätter också online a urval av podcasts med allmän kunskap för att ge dig material för att mata de första mötena!

match, fördelarna och nackdelarna

+ Poäng

 • Många användare (och framför allt kvinnliga användare!), Även i små städer
 • Kvalitetsservice (få falska profiler)
 • Bra kundservice vid problem
 • Virtuell hjälp tillgänglig gratis
 • Personlig coachning
 • Finns i mobilversion

Poäng –

 • Du måste betala för att lägga till vissa alternativ, förutom din prenumeration
 • Prenumerationen förnyas automatiskt, så du måste vara vaksam
 • Gemenskapen är stor, din profil kan väl drunkna där

Vad är användarnas åsikter om match?

Positiva åsikter om match

Låt oss nu se Användarrecensioner av match. Självklart tillåter inte denna webbplats alla att hitta kärlek. Eftersom match är en mycket stort samhälledärför, för att träffa människor, måste du veta hur du visar dig själv för att sticka ut från mängden.

Mycket seriös webbplats. Även om det är lite dyrt, garanterar det medlemmarnas kvalitet och tillförlitlighet. Jag rekommenderar 100%.
Stor plats! Jag träffade min fru tack vare dem. Det enda negativa är antalet mottagna e-postmeddelanden, nästan varje dag ibland.
Tack match! Idag är vi glada! Och det är tack vare dig!
Jag är mycket nöjd med webbplatsen eftersom filtreringen är effektiv (jag har inte konfronterats med falska profiler). Upplevelsen kan ändå verka vara tvåväxlad om du förutom prenumerationen inte betalar Premium-alternativet.
Tack vare den här webbplatsen, som jag tycker är seriös jämfört med andra, har jag haft fantastiska möten, även om den inte fungerar varje gång. Det är väldigt intuitivt i kontrollerna, många förbättringar har skett jämfört med tidigare. Jag tycker att det är användarvänligt och det finns också organiserade fester. Mycket bra.

Negativa åsikter om match

När du söker på Internet är det fullt möjligt att hitta negativa åsikter om match. Besvikna användare klagar över att de inte kan hitta någon som passar dem, att de inte har svar på deras begäran. Det är alltid mycket svårt att bedöma hans åsikter eftersom vi inte vet hur användare gick med att flirta på match. När vi läser några kommentarer som gråter match-bluff, inser vi att ibland är orden upprörande, stavningen är fel. Svårt att få någon att svara på dig under dessa förhållanden.

Även om vi inte skulle lägga dessa negativa åsikter åt sidan måste vi kvalificera dem och se vad match faktiskt erbjuder: att sätta människor i kontakt. Om strömmen inte passerar är det inte nödvändigtvis plattformens fel och du måste också veta hur man kan ifrågasätta dig själv.

Är match en bluff?

På Internet är det inte ovanligt att se mycket olika åsikter på en mängd olika plattformar. På samma sätt kommer många besvikna människor att klaga på en webbplats och ropa efter en bluff utan att ha verifierat vad de säger. Och det är sant att vi kan läsa på några forum att match är en bluff.

Den främsta anledningen till att vissa Internetanvändare tycker att match är ett bedrag är att de, de allra flesta män, bara får väldigt få svar från deras friare och en del tycker att det är mycket svårt att träffa kvinnor och träffa kvinnor och att ha ett första datum. Men precis som på Elit Singlar, Parship eller webbplatsen för seniorer, säg imorgon, att göra ett romantiskt möte beror framför allt på dig och inte på dejtingsidan!

Med tanke på de många förfrågningar som kvinnor får inom den seriösa dejtingsidan, de svarar inte på alla meddelanden. Män som saknar originalitet i sitt tillvägagångssätt, som kommer att skicka samma meddelande som en kvinna fick 50 gånger dagen innan, har liten chans att få svar. De som gråter bluff är samma som har en profil utan minsta detalj och ett foto som inte fungerar.

Det kan ta tid och du måste göra ansträngningar oavsett om det är på presentationen av din profil eller på ditt sätt att flirta med dina framtida partners. Med tanke på prislistan och de många positiva återkopplingarna på nätet har match dessutom kunnat bevisa sin allvar och äkthet vid flera tillfällen. Således kommer det att vara fullt möjligt för dig att hitta en själsfrände men du måste vara tålmodig, öppen, respektfull och framför allt lära dig att presentera dig själv och vara attraktiv!

match är ursprunget till mer än 8 miljoner par i Sverige och om det var en bluff skulle det veta.

Vår åsikt om match

 

Vår åsikt om match är verkligen positivt. Till skillnad från många online dejtingsajter, tjänsten är riktigt braoch resultaten finns där. Naturligtvis bör man komma ihåg att det är en allvarlig dejtingsajt. De flesta registranter är därför letar efter en seriös historia, och inte en one-night stand. Om det är ditt mål kanske match inte är den bästa appen för dig.

De plattformsprofiler är riktigt olika, alla kommer därför att kunna hitta något som passar dem! Dessutom är det väldigt enkelt att registrera, och att använda webbplatsen eller applikationen är lika lätt. Och om du fortfarande har svårigheter kan du lita på Laras hjälp för att ge dig massor av bra råd om hur man sticker ut och framgångsrikt närmar sig kvinnor.

Dessutom faktum av ge ett märke till herrar gör att kvinnor kan vara bekvämare på plattformen. Detta ökar allvaret hos match, vilket är enligt vår mening en mycket bra poäng. match är verkligen proaktivt för att säkerställa att alla dess användare har det bästa möjliga upplevelse på plattformen.

Uppenbarligen riskerar du att stöta på den här webbplatsen som på alla andra några falska profiler, men det är fortfarande ganska sällsynt.

Den andra nackdelen med webbplatsen är naturligtvis att du behöver en betalt abonnemang för att faktiskt använda webbplatsen. Utan det kommer du inte att kunna chatta med medlemmar.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply