seriös flirt

match slagord: hur man uppmärksammar det första meddelandet?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När du vill flörta på match, efter att ha beskrivit din match-profil är slagordet extremt viktigt. Detta kommer faktiskt att vara det första meddelandet som gör att du kan flirta med de singlar som intresserar dig. Detta kommer att avgöra framtiden för ditt samtal och även för ditt kärleksliv. Ju mer framgångsrik du är i ditt tillvägagångssätt, desto mer sannolikt är det att du får svar. Här är våra tips för att förbereda din slagord match.

Varför förbereda ditt slagord bra?

 

match är en av de bästa seriösa dejtingsidorna i Sverige. Dess meriter har lockat ett stort samhälle. Men vem sa hög närvaro, sade hårdare tävling. Du måste då visa originalitet för att lyckas med att sticka ut från mängden och visa upp dig själv. Så här kan du hitta kärlek. Därför är din profil, din match-annons och ditt sätt att närma sig andra singlar extremt avgörande.

Slagfrasen är därför mycket viktig för att visa upp dig själv och framför allt göra dina potentiella partners vill prata med dig. Om det verkar trivialt är det inte och många singlar gör misstag som skadar deras image och ger dåliga intryck. Här ger vi dig råd för att skapa ett match-slagord som kommer att belysa dig och får dig att sticka ut för att hitta kärlek och varför inte bygga ett varaktigt förhållande!

Vad du ska undvika i ditt slagord match

Först och främst, låt oss börja med vad man inte ska göra som en första metod för match. Verkligen, många singlar tenderar att underskatta detta steg tänker att detta första budskap inte är viktigare än de andra och att deras kvaliteter och deras personlighet redan kommer att betona dem tillräckligt.

Det här är hela problemet! Kom ihåg att dina friare inte känner dig! Dessutom får många medlemmar, särskilt kvinnor, dussintals eller till och med hundratals meddelanden per dag.

Om du inte sticker ut positivt har du liten chans att få svar och kan snabbt ge upp tanken att flirta på match genom att skrika bluff.

Här är vad du absolut bör undvika att göra i en match-slagord:

Båten fraser

Undvik fångstryck utan originalitet som «Hej, hur mår du?», «Hej, kan vi prata?», «Hej! Vad letar du efter här?». Dessa meningar har redan sagts om och om igen och du kommer att drunkna i mängden. Du måste vara original om du verkligen vill fånga din kärleks uppmärksamhet.

De vulgaritet

Olämpliga, påträngande eller oförskämda meddelanden bör undvikas. Exempel: «Tär bra «,» Du har en insta «,» Fri att prata, vi har en tid? «. Den här typen av meddelanden får inte singlar att svara på dig eller lära känna dig. Dessutom, majoriteten av medlemmarna på match är där för att hitta kärlek, med denna typ av meddelande kommer du att ge ett negativt intryck.

De fel och den SMS-språk

Lär dig att skriva och uttrycka dig är extremt viktigt i ett första meddelande. Undvik grammatiska fel, felstavningar och SMS-språk som ger en ganska negativ bild av dig. Således, nej: «Hej, hur mår du?», «Du är väldigt söt».

De komplimanger för kroppen

Många singlar tycker att dejting på internet kommer med komplimanger för kroppen. Denna typ av fångstfras på match är dock mycket utbredd och inte särskilt original. Dessutom, det ger intrycket att du lägger stor vikt vid det fysiska och särskilt att du tänker framför allt på sex. Så undvik de första meddelandena som: «Mycket vacker 😉», «Du har väldigt vackra ögon».

A negativt meddelande

Ett meddelande till negativ konnotation kan bara tjäna dig. Så undvik meningar som: «Du är den första tjejen jag pratar med sedan min senaste upplösning», «Jag gillar dig mycket men jag vet inte om jag kunde vara upp till dig». Klagan fungerar inte i flirta antingen på internet eller i verkligheten! Du måste vara positiv och visa att du är intressant.

A Meddelandet är för långt

Skriv inte sidor och sidor heller! Verkligen, ett meddelande som är för långt tröttnar mycket lätt din friare. Dessutom kanske du inte ens läser hela ditt inlägg och gör ett dåligt intryck. Så var kort och koncis!

De fyra tipsen för en relevant fångstfras!

 

Nu när du vet vad du inte ska göra i ett match-slagord, ger vi dig våra tips för att skapa en fångstfras som gör att du sticker ut. Först och främst, kom ihåg att alltid anpassa din inställning!

Ett ooriginalt meddelande kan faktiskt ge intryck av att du kopierar och klistrar in alla tjejer som intresserar dig och detta kan ha en mycket negativ inverkan på din svarsfrekvens! Kom ihåg att kvinnorna och männen på match behöver dig att ge dem betydelse. Således måste du visa ditt intresse genom att arbeta med din fångstfras.

Det är således inte möjligt att ge dig en typisk mall för det första meddelandet som ska skickas. Ändå ger vi dig här våra hemligheter så att du enkelt kan göra effektiva, relevanta och originella match-slagord. Här är de 6 sätten att anpassa din inställning!

Använd foton

Bilder från en enda person är ett av de bästa materialen för att anpassa din slagord. Detta gör att du kan visa någon de är intresserade av dig och att du har tagit dig tid att titta på deras foton.

För att göra detta, häng på en detalj! Till exempel, om flickan publicerade ett resefoto: “Wow, det här landskapet är vackert! Var är du exakt? »

Ju mer du visar ditt intresse, desto mer sannolikt är du att få uppmärksamhet.. Tveka inte att använda humor eller till och med ha en lite provocerande ton, detta kommer att överraska henne och starta konversationen i en lekfull ton!

Hämta inspiration från beskrivningen

Tveka inte heller att använd profilbeskrivningen för att inspirera dig ! Det kommer faktiskt också att visa att du är intresserad av hans profil. Om du till exempel läser att din utmanare är en science fiction-fan kan du använda dessa element i ditt första inlägg som:

«Hej Julie, jag ser att vi har många saker gemensamt … Så jag har en snabb fråga till dig: Mer Star Wars eller Lord of the Rings?» »

På det här sättet visar du honom dina intressen men du öppnar också konversationen som gör det lättare och trevligare att fortsätta diskussionen.

Originalitet framför allt

Tänk på att det är viktigt att sticker ut från andra kandidater. Det finns många sätt att göra detta. Som förklarats ovan kan du hämta inspiration från bilderna eller beskrivningen av flickan du gillar. Du kommer också att kunna uppnå något mer knäppa med en touch av humor. Till exempel : «Jag föredrar att varna dig, jag är en stor rebell … Jag öppnar paketen med chips från botten.» Genom att fokusera på originalitetskortet med en knäppa ton har du större chans att fånga hans uppmärksamhet och få svar efter ditt meddelande.

Du kommer också att kunna överraska din friare eller friare genom att prata med honom på ett annat språk, till exempel: «Cześć, jak się masz?» vilket betyder Hej, hur mår du på polska? Med denna typ av tillvägagångssätt kommer du att väcka deras nyfikenhet och kunna starta en konversation mycket enkelt. Du behöver inte vara flerspråkig för den här typen av tillvägagångssätt, det gör Google translate!

Spela det vågiga kortet

Att vara djärv kan vara mycket riskabelt men också extremt givande. Medan många singlar gillar det mjuka tillvägagångssättet, är andra trötta på detta tillvägagångssätt och kommer att uppskatta kontantsidan. Du kan till exempel starta ditt meddelande enligt följande:

“Hej Eloise! Din beskrivning tilltalade mig starkt precis som dina vackra bilder. Jag kommer inte åka dit på fyra sätt, du verkar för mig vara en väldigt intressant tjej och jag skulle mycket vilja lära känna dig. Svara mig om du är nyfiken 😉 «

 

Om du föredrar att använda humor kommer du att kunna blanda djärv och udda ton genom att erbjuda ett meddelande som:

«Fortfarande bra för imorgon?» » Med den här typen av meddelande kommer din potentiella partner utan tvekan att svara förvånad: » Varför ? » och du kan bjuda med «Bah för bröllopet» eller «Att äta en kaka». På så sätt kommer du att kunna starta konversationen i en lätt och rolig ton och få ett datum mycket snabbare än förväntat.

För att avsluta, med dessa tips kan du skapa en personlig match-fångstfras som fångar din samtalspartners uppmärksamhet. Framför allt, tveka inte att vara djärv och testa flera tekniker för att hitta den som passar dig bäst!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply