seriös flirt

match-tariff: hur mycket kostar match-prenumerationen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du vill registrera dig på match, men två frågor rör dig innan du tar steget: vad är match-priserna? Hur mycket måste jag betala för att dra nytta av alla webbplatsens alternativ? Ta reda på det i den här artikeln varje match-tariff i detalj. Som vi beskriver i vår recension av match är den här webbplatsen den bästa i Sverige för att möta kvalitet men framför allt är det bästa priset.

Efter att ha läst kommer du att veta hur mycket kostar de olika match-prenumerationerna och huruvida det är möjligt att dra nytta av attraktiva rabatter.

match: WEBBPLATSEN för allvarlig dejting

När det gäller allvarliga dejtingsajter, match kommer omedelbart att tänka på. Varje dag välkomnar plattformen tusentals nya registranter och på medlemssidan webbplatsen står för mer än 6 miljoner. Dess gemenskap är därför betydande!

Om du vill registrera dig på match, notera det registrering är gratis. Med den här gratisversionen kommer din actionkapacitet att vara begränsad: du kommer att kunna konsultera andra medlemmars profiler, diskutera med Premium-profiler och delta i match-evenemang som arrangeras i hela Sverige. Om du vill komma åt alla alternativ på webbplatsen måste du ta ut ett abonnemang. Du kan välja mellan ett abonnemang på en, tre eller sex månader.

 

Om du vill dra nytta av gratis match måste du därför registrera dig. Med gratis registrering kommer du att kunna:

 • Dra nytta av webbplatsens gratis aspekt.
 • Dra nytta av din gratis registrering så länge du vill.
 • Chatta med premiummedlemmar.
 • Se profilen för medlemmar som vädjar till dig.
 • Delta i match-evenemang som anordnas för att träffa singlar i verkliga livet.

Vill du komma åt alla webbplatsens alternativ? Du måste då teckna ett abonnemang. Tre erbjuds dig enligt dina behov och förväntningar. Här är varje match-tariff.

match-tariff: priset på match-prenumerationer

För att dra nytta av de många match-funktionerna måste du därför välja en prenumeration. Tre alternativ är tillgängliga för dig: en, tre och sex månader. Här är varje match-hastighet i detalj:

 • En månad : 29,99 Kr.
 • Tre månader : 59,97 Kr eller 19,99 Kr per månad.
 • Sex månader : 59,94 Kr eller 9,99 Kr per månad.

Ju mer du väljer en längre varaktighet, desto mer tjänar du på en intressant månatlig kostnad. Således, med sexmånadersplanen, kommer priset per månad till dig 9,99 Kr per månad medan priset på en månads prenumeration är 29,90 Kr.

Genom att teckna ett abonnemang kommer du att kunna:

 • Använd meddelanden för att chatta med andra medlemmar.
 • Navigera utan reklam.
 • Dra nytta av förmånliga priser på evenemang.
 • Se inlägget «Jag letar efter» på de besökta profilerna.

Tidigare betalade kvinnor inte för ett match-abonnemang. Idag måste de betala sin prenumeration på samma sätt som män.

Alternativ för att förbättra din match-upplevelse

Efter att ha upptäckt match-priserna är här priset på de alternativ som är tillgängliga för dig när din prenumeration har valts.

ZEN-alternativet ger dig tillgång till ytterligare fördelar :

 • Möjligheten att veta om dina meddelanden har lästs. Det är också möjligt att veta när de rådfrågades.
 • Tillgång till kontaktfilterfunktionen som gör att du kan kontaktas av medlemmar som endast uppfyller de kriterier du har valt.

Premium-alternativet ger dig tillgång till fler kontakter. Genom att välja det kan du kontaktas av medlemmar som ännu inte har tecknat ett abonnemang. Hitta all vår information om detta match Premium-alternativ.

 

Priset för dessa match-optioner är 6,99 Kr per månad för ZEN-alternativet och 9,99 Kr per månad för Premium-optionen. Om du vill kombinera de två måste du betala 14,99 Kr per månad.

match-pris: andra funktioner för att optimera dina chanser att bli kontaktade

För att öka dina chanser för kontakt och till öka synligheten för din profilkan du prenumerera på Booster-erbjudandet. Genom att aktivera den markeras din profil och kommer att vara högst upp i söklistan. Du kommer att kunna ses bra, vilket gör att du kan upptäckas lättare och snabbare.

För att aktivera Booster-funktionen måste du lägga upp ett foto på din profil och fylla i din profil för att ytterligare locka andra medlemmars intresse.

Ett annat alternativ erbjuds: Inkognito läge. Tack vare det kan du gör din profil osynlig under önskad tid. När detta alternativ är aktiverat kommer du att kunna besöka alla profiler du vill ha. Din profil förblir diskret!

match tariff: hur man använder webbplatsen utan att betala någonting?

Som du har sett kan du dra nytta av din gratis registrering för att konsultera andra medlemmars profiler, interagera med Premium-medlemmar och delta i evenemang som anordnas av match. Genom att registrera dig gratis kan du börja träffa fantastiska människor! Det är en bra start, som ofta kallas gratis match-erbjudandet.

Det är väldigt enkelt att dra nytta av din gratis registrering. Ge bara upp på sidan för registrering, fyll sedan i de olika begärda fälten. Du behöver inte ange dina kreditkortsuppgifter. Du kan därför inte dras tillbaka.

Gratis registrering är därför idealisk för att testa webbplatsen och upptäcka den på djupet innan du tar ett betalt abonnemang. Du kommer att kunna veta om det finns ensamstående och seriösa medlemmar nära dig.

Free match: en bra lösning för att upptäcka webbplatsen och dess funktioner utan att betala någonting!

Medan match-priserna är överkomliga är gratis registrering idealisk för att börja chatta med Premium-medlemmar, för att konsultera profilerna för medlemmar du gillar och för att delta i de olika evenemangen som organiseras av match. Tack vare dessa blir dina virtuella utbyten verkliga! Observera att du kan använda webbplatsen gratis så länge du vill.

 

Om du bestämmer dig för att betala för en prenumeration, vet att ett enkelt trick kan göra det möjligt för dig att dra nytta av en attraktiv minskning när du prenumererar. Faktum är att du kan få en månadsprenumeration på 5 Kr! Denna typ av match-kampanjkod erbjuds inte varje gång. Men om det erbjuds dig, tveka inte att dra nytta av det!

match prenumerationspris: attraktiva priser för denna seriösa dejtingsajt

match är ett riktmärke för seriös dejting. Förutom ett stort samhälle erbjuder det dig intressanta funktioner som gör att du kan hitta din själsfrände med några få klick. För att dra nytta av webbplatsen och alla dess alternativ måste du ta ett abonnemang för önskad varaktighet : en, tre eller sex månader. Genom att välja en av dess prenumerationer kan du använda webbplatsen som du vill och dra nytta av alla dess alternativ som du vill. Utan att glömma läget ZEN, BOOSTER eller INCOGNITO som är perfekta för att berika din match-upplevelse!

Förutom överkomliga match-priser kan du också dra nytta av attraktiva rabatter, vilket avsevärt sänker priserna. Men om du vill testa webbplatsen innan du betalar någon match-kurs, Registrera gratis ! Tack vare denna registrering kan du diskutera, konsultera profiler och börja göra fantastiska möten!

I Sverige börjar 1 av 4 kärlekshistorier på match. Varför inte du ?

 

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply