Dating Apps

Njuter av gratis Happn: vilka funktioner för att träffa människor?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Letar du efter en kärlekshistoria eller vill ge dig ut på ett kortlivat äventyr, men vet inte hur du ska nå dina mål? Det är sant att vissa dejtingsajter har ett stort antal inaktiva användare, eller falska konton, vilket gör det svårt att hitta intressanta profiler när du vill hitta singlar. Och i verkligheten är det ännu svårare att träffa kvalitetsfolk! Många människor har inte tid att gå ut, arbetet har en viktig plats i våra liv och i detta sammanhang blir mötet med människor något väldigt komplext. Varför inte välja Free Happn?

För att låta dig hitta din lycka utan att bryta banken och utan att bli lurad av oärliga webbplatser, inbjuder vi dig att upptäcka användningen av Happn. Det är möjligt att välja premiumversionen av dejtingsidan, men du kan också välja att använda Happn gratis. Vilka funktioner kan du dra nytta av? Vilka är fördelarna med att använda Happn gratis? Vi svarar på alla dina frågor i resten av den här artikeln! Detta gör att du kan uppleva användningen av Happn på egen hand, vilket kan leda till oväntade möten.

Happn gratis.

Vad kan du hitta i Happn-appen?

Happn-appen låter dig träffa singlar som du vill träffa människor på internet. Detta är en fransk applikation där du kan hitta de viktigaste funktionerna i dejtingsapplikationer av denna typ, med unika verktyg för att öka möten. Happn fokuserar framför allt på ett mycket kraftfullt geolokaliseringsverktyg som låter dig rikta in dig på profiler som är nära dig. Således är det möjligt att träffa dig personligen ganska snabbt om du vill!

Den här geolokaliseringen låter dig också följa rörelserna från andra singlar som använder applikationen på en karta. Tack vare den här kartan kommer du att kunna se vilka platser som är mest frekventa av de profiler som intresserar dig mest. Du får också ett meddelande om du träffar en Happn-ungkarl medan du är på språng! Detta ger dig möjlighet att träffa honom och kanske till och med starta en lång kärleksaffär med honom. Av dessa skäl tilltalar dejtingsapplikationen främst unga stadsbor, som är vana att röra sig och visa dynamik i sin forskning.

Olika funktioner

Förutom det geolokaliseringssystem som vi just berättat om, kan Happn också låta dig dra nytta av olika andra funktioner. Om du vill veta vår åsikt om Happn är det en programvara som nödvändigtvis gör att du kan träffa intressanta människor!

  • The Crush Time. Detta spel kommer att erbjudas dig vid olika tidpunkter på dagen. Det låter dig träffa människor medan du har kul. För detta spel kommer olika profiler av singlar att erbjudas dig, fyra i antal. Du har några sekunder på dig att välja den profil som skulle ha kunnat förföras av din. Om du hamnar på rätt profil vinner du en konversation med den personen! Allt du behöver göra är att starta konversationen, du vet redan att hon gillar din profil!
  • Föreslå möten. Applikationen låter dig också, från din egen mobiltelefon, föreslå möten till andra användare. Välj den aktivitet du väljer och erbjud den till singlar. Det kan vara ett datum eller en enkel promenad, som du tycker passar. Intresserade har 6 timmar på dig att svara. Efter denna tid kan du välja vem du vill träffa. Det är en original metod att hitta kärleken.

Den gratis Happn-appen.

Hur utnyttjar du gratis Happn?

Du läste rätt, det är absolut möjligt att prova Happn-appen gratis! För att göra detta måste du helt enkelt skapa ditt konto i applikationen. Du kommer att se att detta också är ett mycket snabbt och enkelt steg att ställa in. För att uppnå detta kan du välja att gå igenom Facebook eller skapa ett konto direkt med din egen information. Om du vill gå igenom Facebook kommer du bara att bli ombedd om ditt lösenord. All information som redan finns på ditt Facebook-konto kommer automatiskt att överföras till din profil, du behöver inte lägga till den en andra gång. Bland denna information kommer ditt namn och din ålder och dina passioner att användas. Din profilbild läggs också till automatiskt.

Om du föredrar att inte använda ett Facebook-konto för att ansluta kan du identifiera dig fritt med din e-postadress. Lägg sedan till all information som kommer att begäras, nämligen ditt användarnamn, ditt kön, din ålder och din typ av forskning. Du är fri att lägga till information om dina favorithobbies, bilder för att illustrera din profil, vad du än vill! Och hela processen är helt gratis.

Funktioner till hands:

När du väljer att fortsätta gratis användning är dock inte alla funktioner tillgängliga och vissa åtgärder kan blockeras. För att använda dem måste du välja ett premium Happn-konto. Låt oss ta reda på vad du fortfarande kan göra:

  • Gör din profil perfekt. Som du kan se är det helt gratis att skapa en profil på Happn. Således kan du ta all den tid du vill lägga till information, som du vill. Arbeta med din profilbild, lägg till dina passioner, beskriv personen du letar efter och vilken typ av möte du vill ha … Du har hela tiden för dig själv att skapa den bästa profilen att förföra online!
  • Upptäck andra singlar. Du kommer också att kunna se profilerna för andra singlar. Du kan sedan välja de profiler som väcker ditt intresse mest. Den stora kärleken kan gömma sig i den här listan över singlar!
  • Distribuera krossar till dina favoritprofiler. När du bläddrar bland andra singels profiler kan du välja att gilla en profil när som helst. På ansökan skickar vi en «förälskelse» till den person vi är intresserad av. Om den personen också svarar med en förälskelse kan diskussionen börja. Den här Happn-specifika funktionen är helt gratis!
  • Skicka Hej. När profiler erbjuds till dig, som vi just har förklarat, har du möjlighet att skicka en förälskelse på Happn. Om du är särskilt lockad av någon kan du direkt skicka ett «hej» till dem. Denna exceptionella anmälan visar ungkarlen ditt intresse för deras profil. Personen i fråga kan svara på dig så att du kan lära känna varandra. När du använder en gratis Happn-profil har du möjlighet att använda tre hej. Om du vill ha ett större antal kan du välja en premiumprofil.

Använd gratis Happn.

Vår slutsats om gratis Happn

Således är Happn-appen tillgänglig i en gratis version för de användare som vill ha den. Från din mobiltelefon kan du träffa singlar som är i samma stad som du. Detta möjliggör möten nära hemmet, med människor som delar din smak och passion. Även om det inte är möjligt att komma åt alla programmets alternativ i fritt läge kan du ändå ta dig tid att utforska applikationen för att se om det är rätt för dig. Många funktioner kommer fortfarande att vara tillgängliga för dig! Börja utan ytterligare dröjsmål om du vill träffa människor och hitta din själsfrände.

Upptäck den här artikeln: Upptäck Happn: vad är principen om en charm i dejtingsappen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply