flirta på nätet

Original dating webbplats profil: 10 annonser och exempel som fungerar

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Det är mänsklig natur att säga ja eller nej till många saker baserat bara på utseende. Vi gör det hela dagen: ja för denna saftiga pizza, nej för denna broccoli-sallad. Ja till den här charmiga kvinnan i pumpar, nej till den här kvinnan med för kort hår och extra kilo. Vi har alla våra preferenser och de ställs ofta in på en bråkdel av en sekund. Dessa preferenser är väl förankrade i vår interna algoritm och de börjar automatiskt när vi zappar på dejtingsajtprofiler.. Även om dessa preferenser är intima och personliga finns det element som ofta finns … och det är därför du är skyldig dig själv att skapa en originalprofil på en dejtingsajt.

Annars slår algoritmerna dig snabbt ut och du kommer aldrig att prata med någon. Vi ger dig några tips för att klara dig och veta hur du kontaktar en tjej på internet.

Först: om dina foton är dåliga kommer ingen att läsa vad du skrev

Vi säger direkt: utan rätt foton betyder inget du skriver.

Visst, det här är en artikel om hur man skriver en originalprofil för en dejtingsajt, men om du inte har rätt uppsättning bilder kommer inte ens de största författarna i vår tid att kunna hjälpa dig.

När du väljer dina foton, se till att varje foto du publicerar är smickrande (ska vi verkligen komma ihåg det här?). Om du kan kombinera det med bilder som också avslöjar dina intressen och de mest tilltalande personlighetsdrag, får du dessa damer att läsa dig.

foto dejtingsajt

Beta fisken: placera ledtrådar i din profil

Ju svårare det är för en kvinna att inleda en konversation med dig, desto mer sannolikt är det att de går vidare till nästa profil, oavsett hur lite de gillar dig.

Att lägga till det som kallas «bete» fungerar kring detta problem: du hjälper läsaren att inleda konversationen.

Här är ett exempel på en bra beskrivning, med lite bete:

”Min Labrador och jag planerar en resa till de mongoliska stäppen i slutet av året! Känner någon några bra vegetariska platser där? Också intresserad av andliga retreater och förfädernas yoga retreater.

Läsaren av denna profil (förmodligen en blondin med blå ögon) har nu flera krokar för att starta en konversation. Den här kvinnan kan:

 • Ställ frågor om min resa till Mongoliet
 • Berätta för mig att hon älskar labradorer och att hennes vän också har en
 • Lämna en kommentar till min veganska diet
 • Diskutera ett roligt yogarelaterat äventyr eller en personlig idé för min nästa resa
 • Berätta för mig att hon också älskar förfädernas yoga

En hel del bonuspoäng för bara ett litet stycke, eller hur? Men det stannar inte där.

Dessa två meningar avslöjar också att jag älskar att resa, att jag är öppensinnad, att jag har en väldigt cool Labrador, att jag har en passion för natur och djurliv … och att jag tränar yogas. Det lönar sig att skriva din beskrivning väl.

Bonustips: Bilder kan också användas som bra bete! Kom igen, ta ut det här fotot av dig på toppen av Kilimanjaro!

original dejtingsajt profil

En originalprofil? Ja! Men inte gräns!

Det är fantastiskt att vilja skapa en originalprofil, vi uppmuntrar dig att göra det. När allt kommer omkring, kvinnor ser hundratals och hundratals killar på sin dator eller telefonskärmar, du måste sticka ut.

Ja, tråkiga pojkar utan originalitet lockar ingen. Detta betyder dock inte att konstiga har alla tjejer vid sina fötter. Att vilja göra för mycket för att sticka ut är ofta en annan fallgrop som också placerar dig i kategorin förlorare.

Så, ja, var original, men inte gränslinje. Vi ger dig exempel för att se tydligare.

 • Tråkig version: «Jag älskar film»
 • Originalversion: «Passionerad om film, entusiastisk fan av drama med Morgan Freeman och thrillers av Tarantino.» «
 • Weirdo-version: ”Jag älskar tortyrfilmer där du kan se blodet spruta. «
 • Tråkig version: «Att resa är viktigt»
 • Originalversion: ”Himalaya förra sommaren, Sydafrika för våren och New York för vintern. Vem kommer med mig? «
 • Weirdo-version: «» Jag är inte emot sexturism «
 • Tråkig version: «Läsning är min favorit tidsfördriv»
 • Originalversion: «Du kommer säkert att hitta mig på en bänk på Jardin du Luxembourg … slukar den sista Prix Goncourt»
 • Weirdo-version: «Stor älskare av japansk erotisk litteratur från slutet av 90-talet.»

Ser du vart vi ska med det här?

exempel på bra annonser

Vill du vara original? Så inte kopiera / klistra in

«Jag ska göra den ursprungliga killen och komma med en beskrivning som dödar.» För det kommer jag att leta efter ett exempel på Google ”. Medge att du sa det till dig själv?

Du har nog sett några fantastiska, dumma och flirtiga beskrivningar. Vi kan inte motsäga det. Vad vi kan säga är dock att det förmodligen finns hundratals killar före dig som har sett samma beskrivningar och som du har klickat på «kopiera och klistra in».

Så du är inte längre original.

Original dejtingsajt profil: Profilnamn exempel som får uppmärksamhet

Det kan tyckas som en liten detalj för dig – men ditt användarnamn kan vara en spelväxlare på en dejtingsajt (för dem som behöver ett profilnamn). Ett bra profilnamn får henne att vilja veta mer om dig, medan ett dåligt genomtänkt profilnamn direkt kan skrämma bort alla kvinnor som stöter på din profil.

Ditt användarnamn är det första intrycket du ger. Du vill att detta ska vara en förhandsgranskning av resten av din profil.

När ditt meddelande visas i hennes inkorg är det det lilla tricket som får henne att vilja läsa det (eller klassificera det direkt i skräppost).

Tricket är att välja ett användarnamn som lyfter fram ett attraktivt drag. På de flesta dejtingsajter är ditt användarnamn en av de första sakerna hon ser, och det är då hon bestämmer sig för om hon vill kontakta dig positivt eller inte. Det första meddelandet är också viktigt.

Forskning har visat att de bästa användarnamnen för män som söker kvinnor antyder intelligens eller kultur. Här är några exempel:

 • DartagnanParis
 • Galen matematiker
 • HugoVictor
 • DalaïMandela
 • NelsonObama

De bästa användarnamnen väcker också nyfikenhet. När hon vill veta mer om dig svarar hon mycket mer på ditt inlägg:

 • Äventyrare ensam
 • SheriffdelaVille
 • Månfotografer
 • Iroquois_en_odyssey

Lita också på humor. Om hon ler när hon läser ditt användarnamn eller annons, svarar hon antagligen:

 • Dina föräldrar kommer att älska
 • SmallPea Eater
 • jag är alltid hungrig

Sarkastisk humor: ett tveeggat svärd!

Okej så om dejtingsajter är för förlorare, varför är du med på det? En annan extremt irriterande sak när det gäller profilbeskrivning är sluten, cynisk och helt enkelt negativ.

Tror inte att attityden «Jag är för cool för det här» är tilltalande. Kvinnor gillar killar som är självsäkra men hatar arroganta killar. Dessa kvinnor är också på dejtingsajter. Så kränk dem inte eller se till att du ser ner på alla.

Som Jules, föredrar lätt humor.

dejtingsajt profil

Hur ska man inte vara original? Läs inte igen

Det finns mycket att justera när det gäller att skapa en originalprofil för en dejtingsajt. Tyvärr, med all tävling där ute, kan ett litet misstag som går obemärkt av misstag sabotera hela operationen.

Det kan vara något så enkelt som en mening som av misstag verkar hopplös eller behövande, ett mycket allvarligt grammatikfel, ett dåligt språkval, en felaktig bild, negativ energi, en sexuell anspelning som skulle gå fel … listan fortsätter.

Vet du vad ? Kvinnor är bra på att upptäcka dessa signaler.

Kontrollera alltid din profil, läs den igen och igen, låt din bästa kompis, din syster, din mamma och även din kusin läsa den. Alla måste godkänna det!

… Och var aldrig rädd för att göra lite själsundersökning om du inte får svar.

Att skriva en originalprofil kan ibland verka som en skrämmande uppgift, men sanningen är att det är lättare än du kanske tror.

Vad du måste komma ihåg:
Det tar lite extra tid och ansträngning, men du kan skapa en profil som hjälper dig att sticka ut och träffa den typ av människor du är intresserad av. Om du läser om dig själv kommer du att passera alla latare som inte har läsa om. Det är så enkelt.

Original dejtingsajt profil: I en värld av desperata killar, andas positivitet

Istället för att skriva något som, «Om du inte är en stark kvinna, och du inte har förtroende för dig själv, och du inte är super smart, skicka inte ett meddelande till mig och skicka ditt meddelande. Väg !! «(Vilken fet tik mening) «skriv istället» Letar du efter någon jag kan lita på, som jag kunde ha långa debatter med och långa intellektuella diskussioner med! «».

Låter bättre, eller hur?

Fokusera aldrig på vad som stänger av dig vid online-dejting eller vad du inte vill ha i en partner. Negativ energi leder alltid till mer negativ energi. När någon kommer till din profil ska de utstråla optimism, lycka och skildra någon som är glada över framtiden.

Det finns massor av desperata killar på dejtingsajter. Dessa killar kan göra en clown deprimerad. Var inte som dem.

Slutligen, glöm aldrig att djävulen är i detalj!

Kvinnor märker allt, absolut allt.

De är mycket bättre än vi män i det här lilla spelet. Om du träffar en träff på den lokala restaurangen och tillbringar kvällen med en trevlig tjej, är det troligt att du inte kommer ihåg färgen på hennes skor alls efter två dagar. När det gäller henne kommer hon ihåg exakt mönstret på din skjorta, storleken på din klocka, din frisyr, fraserna du sa och till och med om du tippade (eller inte) servitören (och det finns till och med chanser att hon kommer ihåg outfit av den senare).

Du vet, varje gång din mamma, din syster eller din kusin berättar om din outfit, frisyr eller personlig hygien och du säger «åh men det spelar ingen roll det»? Vi har dåliga nyheter: det är viktigt.

Kvinnor letar efter ledtrådar i varje artikel du lägger upp i din profil. Om du gör ett stavfel ser de det. Om du har huggtänder på ett foto kommer de att märka det. Om du har en bit sallad nära hunden på det tredje fotot, kommer de att märka det. Om du har en dåligt klippt Decathlon-t-shirt på det sista fotot kommer de att märka det.

Vad du måste komma ihåg:
Lämna inte något åt ​​slumpen! Läs hela din profil igen (foton, beskrivning, sociodemografiska indikatorer) och leta efter eventuella detaljer som kan vara fel. När du är klar, ha någon korrekturläsning åt dig.

Slutligen, att skapa en originalprofil på en dejtingsajt accepterar framför allt att spendera lite mer tid där än de genomsnittliga män som umgås på dejtingsidor. De lata människorna är de stora förlorarna i det här spelet: de väljer sina bilder slumpmässigt, kopierar / klistrar in beskrivningar och gör stavfel.

Om du undviker alla dessa fallgropar (det är inte svårt), kommer du redan att vara över massan för alla dem som gör dem, och det finns goda chanser att det räcker för att vara original. Glöm inte att arbeta med dina slagfraser också.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply