seriös flirt

Parship-meddelande: 30 dagars dejting efter affiniteter

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Om du vill träffa den perfekta partnern för dig, men du behöver inte nödvändigtvis ha timmar att ägna dig åt denna uppdrag, du kanske kommer att vinna över av Parships koncept med affinitetsdating. Tack vare resultaten från ett exakt personlighetstest skickar webbplatsen de profiler som passar dig bäst. Och han fokuserar framför allt på kvalitet. Gör vi enkelt vackra möten tack vare det?
Efter 30 dagars sökning efter rätt partner, Jag ger dig min åsikt om den seriösa dejtingsidan Parship !

Parship, kvalitet snarare än kvantitet?

Parship är en affinitets dejtingsajt som nu är över 15 år gammal. I Sverige kom det fram 2005 och det besöks fortfarande av ett litet samhälle av singlar på jakt efter kärlek.
Parship-användare kan kategoriseras enligt följande:

 • Minst trettio
 • Kultiverade människor
 • En bra professionell situation
 • Människor som kommer till Parship för att hitta singlar med mer eller mindre likvärdig social status.

För om Parship inte lyser med en stor grupp av medlemmar är de vi hittar här bra egenskaper. Ett sätt att prioritera kvalitet framför kvantitet? I vilket fall som helst är det vad webbplatsen skryter med, som är beroende av ett system av Matchning effektivt att ansluta singlar med höga krav.

Att vara ganska krispig själv när det gäller en romantisk partner och inte har så mycket tid att ägna sig åt denna strävan, trodde jag att Parship kanske passade bäst för mig. Efter en månads testning, låt mig ge dig min åsikt om Parship.

 

Parship recension, ett originellt personlighetstest

För att starta din kärleksuppdrag på Parship är allt du behöver göra att registrera dig gratis. Det tar bara ett ögonblick och du kommer att möta ett personlighetstest att slutföra.

Det är en övning som jag inte särskilt uppskattar, i allmänhet, eftersom den ofta är alldeles för lång. Men på Parship, personlighetstestet är bra gjort och ganska kul. Du måste svara på många olika och ibland ganska roliga frågor, vilket tar en halvtimme.

Jag gillade frågorna situation ; det här är frågor om vardagliga situationer som en av dina samtalsparter kan ställa dig. Svaren på dessa frågor gör det ofta möjligt för dig att få en mer exakt bild av personen du pratar med. Exempel: Kväll på restaurangen under ett första datum; Det är dags att betala. Vad är din första reaktion?

Det är ingen mening att ljuga, för det är alla dina svar som kommer att analyseras och som gör att vi kan måla porträttet av den enda person du är. Min var förvånansvärt rättvis.
När testresultaten har uppnåtts kommer du att kunna använda webbplatsen och notera de profiler som erbjuds dig. Låt oss se det i resten av denna Parship-recension.

Vill du göra din egen åsikt om Parship?

Just nu kan du registrera dig FRI på Parship och njut av många fördelar för att träffa lokala medlemmar som matchar dig:

➜ Registrera dig gratis på Parship!

Parship Recensioner: Dating enkelt?

Jag märkte snabbt att webbplatsen är avsedd att vara väldigt klassisk och att dess gränssnitt är så användbart som möjligt. Utan att nödvändigtvis vara en defekt kan vi inte säga att Parship försöker vara original.
På hemsidan ser du de profiler som valts speciellt för dig enligt dina testresultat, du kommer att kunna konsultera din statistik och navigera genom de olika profilerna.

För att kontakta en medlem finns det flera mycket klassiska lösningar: du kan skicka ett meddelande via meddelanden, du kan skicka en blinkning för att uttrycka ditt intresse utan att skriva ett meddelande eller till och med använd skämtfunktionen som jag gillar särskilt.

Det handlar om att skicka fyra frågor till en medlem för att se hur han skulle reagera i vissa situationer. Du kan till exempel fråga:

Du är vegetarian, jag valde en restaurang där kött är specialitet. Vad gör du ? Eller Vi träffar min ex-flickvän medan vi går tyst hand i hand. Hon slutar för att prata med mig. Hur vill du att jag ska reagera?

Den här funktionen möjliggör, beroende på svaren som ges och de du förväntar dig, att snabbt upptäcka gemensamma anknytningar mellan medlemmarna. Så här fick jag mitt bästa möte på Parship, som jag förklarar för dig nedan.

Svarsfrekvensen för meddelanden är mycket hög, vilket visar användarnas motivation att hitta kärlek. Synd att valet inte är större eftersom vi ibland stöter på samma förslag flera gånger. Men eftersom kvaliteten är på mötetkommer det inte nödvändigtvis att finnas ett behov av att söka under mycket lång tid.

Innan jag ger dig min åsikt om Parship och de resultat jag fick under denna månad, här är webbplatsens priser.

 

Parshippriser och prenumerationer

Det är viktigt att prenumerera, att kunna använd webbplatsen 100% Medan personlighetstestet är gratis – och jag råder dig att göra det – att skicka meddelanden, läsa de du får och visa hela profilerna kräver ett abonnemang.

Webbplatsen erbjuder bara ganska långa prenumerationer, vilket är synd, men erbjuder ofta kampanjpriser som jag förklarar för dig här.
Här är de vanliga prenumerationsalternativen för Parship:

 • 6 månaders prenumeration på 44,90 Kr / månad
 • 12 månaders abonnemang till 29,90 Kr / månad
 • 24 månaders abonnemang för 19,90 Kr / månad

Kampanjer kan variera, men erbjudandena för nykomlingar i Parship är följande just nu:

 • Ett erbjudande till 32,44 Kr / månad (för 3 månader), sedan 44,90 Kr / månad för de följande 3 månaderna (för 6-månaders prenumeration).
 • Ett årsprenumeration på 19,44 Kr / månad för de första 3 månaderna och sedan 29,90 Kr / månad
 • För 24-månadersabonnemanget blir det 12,94 Kr / månad i 3 månader och sedan 19,90 Kr för de återstående månaderna med 2-års Comfort-prenumeration

Med dessa priser Parship visar sig vara ganska konkurrenskraftigt. Synd att vi inte kan välja ett erbjudande på 1 månad som erbjuds av många andra webbplatser.

Fördelar och nackdelar med Parship

Parship är en intressant plattform som erbjuder bra och dåliga, som jag förklarar för dig här:

+ Poäng

 • Få medlemmar men hög kvalitet på profilerna
 • Det framgångsrika personlighetstestet och mycket trevligt att göra (gratis)
 • Det mycket praktiska skämtsystemet för att lära känna en medlem
 • Effektiv matchmaking

Poäng –

 • Endast långa prenumerationer
 • Ganska klassiskt

Min åsikt om Parship: bedömning efter 1 månad på denna plattform

Min åsikt om Parship, efter denna månads användning, är ganska positiv, även om webbplatsen skulle kunna dra nytta av att förbättra vissa punkter.

Jag upptäckte att profilerna som webbplatsen föreslog för mig var verkligen i enlighet med min smak, och de flesta diskussioner jag har haft med medlemmar som kontaktats via detta system har varit mycket trevliga. Användarna är artiga och de vet vad de letar efter när de kommer hit. Inga dåliga överraskningar och användare verifierade av webbplatsen, vilket gör att du kan navigera lugnt.

Detta är en utmärkt punkt som inte låter slösa tid. Det är genom att använda den här funktionen och systemet för Frågor (skämten) att jag snabbt kunde träffa en ganska ung kvinna på 29 år som heter Laetitia. Det föreslogs för mig i de första profilerna som webbplatsen skickade till mig och Jag blev snabbt kär, från våra första utbyten.

Som ett resultat, och även om jag fortsatte att utbyta med många användare, träffade jag henne bara under denna månad. Det är emellertid inte kontakterna som missar mellan de mottagna meddelandena (cirka 7 eller 8 per vecka) och de intressanta profilerna som föreslogs för mig, men det är nödvändigt att veta hur man gör val.
Och det är en vacker historia som började …

Kortfattat :

Jag är därför nöjd med min erfarenhet av Parship, men jag är fortfarande medveten om att webbplatsen skulle dra nytta av modernisering (gränssnittet är föråldrat) och att en större grupp av användare skulle vara till nytta.

Parship recension, för singlar med hög standard

För att avsluta denna recension om Parship är det verkligen en effektiv dejtingsajt för affinitet som vi har där.

Jag rekommenderar dock att du gör en undersökning för att ta reda på vilka profiler som finns nära dig, eftersom det kan vara på grund av dess fortfarande en liten liten grupp av medlemmar, att vissa områden har mindre profiler än andra.

Passa på att ta det kostnadsfria personlighetstestet, som låter dig veta vilken singel du verkligen är!

Genom att använda Parship kan du snabbt komma i kontakt med singlar med hög standard och som därför också har en viss ställning. Det är verkligen märkbart att kunna diskutera med utbildade, respektfulla medlemmar, som får dig att vilja ge Kärlek ännu en chans!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply