Dating Apps

Premiumkonto på Happn: fördelarna med prenumerationen

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Hur hittar jag den bästa appen för dejting? För detta är den bästa lösningen ofta att prova de olika alternativen som finns tillgängliga för dig! Det är dock inte alltid lätt att pröva dem alla av pengar eller tid. Vem har råd att spendera sina dagar på att testa dejtingsappar? Inte många människor! Det är därför vi fokuserar våra ansträngningar på att ge dig våra recensioner så att du kan använda det bästa för att dejta singlar. För detta ändamål presenterar vi idag Happn premium. Känner du den här dejtingsappen?

Happn utvecklades av fransmännen. Det är en applikation med en snygg design som kan förföra dig. Användningen är relativt enkel och det kan ta några minuter för dig att komma igång med det. Vår åsikt om Happn är därför mycket positiv, men vi kommer att berätta mer om detta senare. När du registrerar dig för Happn har du två alternativ. Du har möjlighet att använda Happn gratis eller ta premium Happn-alternativet. Vi kommer att förklara för dig vilka fördelar du får genom att välja det andra erbjudandet. Du kommer att se, den här applikationen kan förändra ditt dagliga liv!

Happn premiumkonto.

Hur kan jag välja ett premiumkonto?

För att välja ditt premiumkonto på Happn måste du först ladda ner datingappen på din mobiltelefon. Detta är faktiskt inte en dejtingsajt, endast tillgängligt på internet från din dator. Principen för Happn är att du kan ta med dig applikationen överallt så att du kan använda den när du har ledig tid. Detta gör det också möjligt för dig att inte missa några meddelanden så att du aldrig missar meddelanden från andra medlemmar eller mötesförslag.

Du hittar nedladdningslänken för applikationen mycket enkelt, och allt du behöver göra är att starta installationen, som borde vara mycket snabb. När installationen är klar kommer du att kunna komma åt Happn direkt. Applikationen erbjuder dig att autentisera eller skapa ett nytt konto. För att skapa ditt konto kommer du att bli ombedd att tillhandahålla viss information, eller så kan du välja att slutföra installationen genom att gå via Facebook, som tar hand om att fylla i denna information. Om du väljer det manuella alternativet, glöm inte att beskriva dig själv så mycket som möjligt: ​​dina passioner, din forskning, dina förväntningar … Ett profilfoto som lyfter fram dig är också ett viktigt inslag i att hitta kärlek!

Nu när du har skapat ditt konto kommer du att kunna använda applikationen fritt utan att behöva välja ett betalt läge. Men du kommer snabbt att inse att ett premiumkonto kommer att krävas om du vill komma åt vissa funktioner. För att göra detta måste du helt enkelt välja den prenumeration du väljer, för att fortsätta använda dejtingsapplikationen. Ditt betalda Happn-konto öppnar dörrarna för nya möten. Du kan snabbt ansluta till andra singlar och till och med bestämma dig för att träffas om en profil intresserar dig!

Vad kommer du att kunna göra genom att välja ett premium Happn-konto?

Som vi just har sagt har varje konto sina särdrag. Om du vill kunna använda det största antalet alternativ är det här typen av premiumkonto som du ska välja. Med det senare kommer du att kunna:

  • Ta bort annonser. På ett gratis Happn-konto rullar många annonser kontinuerligt. Detta kan komma i vägen, och du kan av misstag klicka på en länk som du inte vill följa. Happn premium är annonsfritt!
  • Vet vem som gillar din profil. Detta är endast möjligt med ett betalt konto. På det här sättet kommer du att kunna se vem som tittar på din profil och vem som vill träffa dig. Om du gillar en profil i gengäld kan du välja att kontakta den.

Köp Happn premium.

  • Tjäna hej. På Happn, när du gillar någons profil, skickar du dem en förälskelse. När den här personen ser din profil i tur och ordning kan de också välja att skicka tillbaka en förälskelse eller välja att avvisa din profil. I händelse av att hon skickar dig en förälskelse kommer du att kontaktas. För att få den personens uppmärksamhet snabbare kan du skicka en hej till dem. Var dock försiktig, en begränsad mängd hej är tillgänglig. Om du väljer ett premiumkonto kommer du att kunna dra nytta av ett större antal hej att skicka till dina favoriter.
  • Dölj information. När vi registrerar dig, som vi har förklarat, kommer viss information att begäras från dig. De måste skapa ditt konto. Men om du vill kan du dölja en del av denna information med din premiumprenumeration. Du kan till exempel ta bort din ålder eller all information som stör dig om dig själv.
  • Byt till osynligt läge. En av de viktigaste funktionerna i Happn är att kunna spåra användare i realtid, på en karta. Således är det möjligt att se den minsta av deras rörelser för att träffa singlarna som använder Happn i verkliga livet. Men inte alla vill bli följda så här! Om så är fallet kan du dölja dina rörelser genom att göra din profil osynlig. Det här alternativet kan aktiveras när du vill. När du är till exempel på jobbet och när du inte vill bli störd. Detta är en viktig fördel som den betalda applikationen erbjuder!

Vad är priset på en sådan Happn-prenumeration?

Är du intresserad och vill i sin tur uppgradera till ett premiumkonto? Happn är en ung och dynamisk applikation som erbjuder mycket attraktiva priser för alla. Så om du vill kan du uppgradera till ett betalt konto utan att bryta banken. Ju längre prenumerationsperioden desto mer sparar du. Om du väljer en 6-månaders prenumeration kostar det 39,96 €. För tre månaders prenumeration, räkna 27 €. Slutligen, om du bara vill använda Happn i en månad, måste du dela upp summan på 10,99 €. Även om du inte riktigt gillar Happn, för det beloppet, kan du fortfarande testa det för dejting singlar utan att slösa mycket pengar. Får det dig att vilja?

Upptäck den här artikeln: Upptäck Happn: vad är principen om en charm i dejtingsappen?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply