Dating Apps

Registrering till Tinder utan att gå igenom ditt Facebook-konto är möjligt!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Tinder, du vet förmodligen, och du kan bli frestad av upplevelsen. Men du har utan tvekan hört att det var obligatoriskt att ha ett Facebook-konto för att använda Tinderoch att dessa två konton skulle vara länkas automatiskt. Men saker har förändrats de senaste åren, det är nu möjligtanvänd Tinder utan Facebook. Vi förklarar allt för dig!

Läs också: Är Tinder Free? Och vilka alternativ finns gratis?

Varför länka dina Tinder- och Facebook-konton?

Fram till nyligen var han det obligatoriskt att ha ett Facebook-konto för att kunna öppna ett Tinder-konto. Anledningen ? De bekämpa falska profiler. Enligt Tinder kommer det att finnas färre falska profiler i appen om de två kontona är länkade.

Den ursprungliga förutsättningen var att personer som ville skapa falska profiler på Tinder inte skulle bry sig om att skapa ett falskt Facebook-konto. Så det var tvungen att avskräcka människor från att skapa falska profiler.

skapa ett tinder-konto

Dessutom har Facebooks fotoregler är relativt strikta. När du delar foton på din Tinder-profil som har validerats av Facebook kommer användarna att ha det mindre chans att se oanständiga foton. Eftersom Facebook verifierar dina foton behöver Tinder inte göra det längre!

Det var därför det under de första dagarna av Tinder var obligatoriskt att länka båda kontona. Men för dig som användare kan det också ha betydande fördelar att gå igenom Facebook för att använda Tinder.

Fördelarna med att länka de två kontona

Den största fördelen med denna metod för Tinder är naturligtvis att avskräcka falska profiler att förorena plattformen. Men för dig personligen är fördelen framför allt a tids sparande.

När du bläddrar igenom profilerna kan du dessutom se om du har några gemensamma vänner såväl som gillar gemensamt. Detta gör att du snabbt kan genomföra din lilla undersökning innan du gillar! Det kan vara ett bra sätt att se om du har något gemensamt även innan du gillar personen.

Ett av användarnas största bekymmer är om Tinder kommer att kunna dela viss information på din Facebook-vägg. Var inte rädd för det. Det finns inget sätt att berätta för Facebook att du är registrerad på denna dejtingsajt. Ändå är detta den främsta anledningen till att människor är ovilliga att gå via Facebook.

Faktum är att ett stort antal Tinder-användare inte riktigt antar sin närvaro i applikationen. Men var säker, Tinder kommer aldrig att publicera något på din Facebook-vägg, det är till och med omöjligt att dela någonting av misstag, för Tinder har inget » dela med sig På dess tillämpning.

Kortfattat :
Genom att registrera dig via Facebook har du inte nästan ingenting att göra, Tinder kommer själv att dra från din Facebook-profil Obligatorisk information. Detta lägger automatiskt till ditt namn, ålder och profilfoton i din Tinder-profil. Du har så att säga inget att göra förutom fyll i din beskrivning. Dessutom publicerar Tinder inget på din Facebook-vägg utan din vetskap.

Men det är inte de fördelarna med denna metod, nu ska vi se vad som kan vara nackdelarna med att gå via Facebook för att öppna ett Tinder-konto.

Riskerna med att länka de två kontona

Facebook-integritet

Tinder kan därför dra viss information från din Facebook-profil. Detta är en fördel för vissa, men det är en stort besvär För många personer. Eftersom den sekretessen för dina konton ifrågasätts därför allmänt. Och idag kan vi inte säga att förtroende krävs när det gäller Facebook och deras hantering av våra personuppgifter!

Likaså din kontaktlistor är delad mellan de två plattformarna. Så du kan hitta enkelt någon på Facebook som du träffade på Tinder. Det kan vara en fördel om du snabbt vill hitta dina matchningar. Och det motsatta är lika sant. De frågor om anonymitet och sekretess är därför ganska problematiska, inte alla vill att deras Tinder-matchningar ska hitta dem på Facebook och tvärtom.

Att komma ihåg :
Genom att använda Facebook för att registrera dig för Tinder kan du därför ha mer information om de personer du ser rulla. Men då, du avslöjar automatiskt mer information på dig själv. På samma sätt vill du inte nödvändigtvis dela vissa foton på Tinder som du vill ägna åt dina andra sociala nätverk. När det gäller de två länkade kontona, du har verkligen inget val.

Ett annat stort problem med denna lösning är att människor som inte har ett Facebook-konto har därför inte tillgång till Tinder! Lyckligtvis finns det en lösning: det är fullt möjligt att registrera sig på Tinder utan att ha ett Facebook-konto.

Kan vi använda Tinder utan Facebook?

Lyckligtvis är det ganska möjligt att använda Tinder utan att behöva gå igenom Facebook. När du registrerar dig ger Tinder dig två alternativ:

  • Registrera dig via Facebook: i det här fallet är registreringen nästan automatisk
  • Registrera dig med ditt telefonnummer: här måste du fylla allt själv

Om du bestämmer dig för att registrera dig med ditt telefonnummerfår du helt enkelt en kod med sms, för att bekräfta din registrering. Då tar det fyll i din profil självoch välj foton som ska visas i din profil. Det är därför lite längre, men låt oss vara ärliga, det tar inte timmar heller! Det är därför lika enkelt att registrera sig också.

Läs också: Vad ska jag tänka på Tinder Gold? Åsikter och intryck av denna förförelsestillgång

Å andra sidan, om du är ovillig att dela din information, är chansen att du också är det ovilliga att dela ditt personliga telefonnummer med Tinder. Tyvärr finns det inte riktigt ett tredje alternativ. Du måste verkligen välja den ena eller den andra av dessa lösningar.

Kan jag skapa ett falskt Facebook-konto för att använda Tinder?

För att undvika att lämna ut hans telefonnummer föreslår vissa att man skapar falska Facebook-sidor för att undvika obligatorisk delning av hans personuppgifter. Denna uppenbarligen idealiska lösning är faktiskt mycket svårare att implementera än den verkar. Möjligt, naturligtvis, men framför allt tidskrävande! Problemet ? Tinder verifierar att din Facebook-profil är en riktig profil.

falsk tinderprofil

Hur? ‘Eller vad ? Vi vet inte riktigt detaljerna. Men det är mycket troligt att du måste ha en minsta antal vänner eller a minsta aktivitet på din sida. Så att skapa en Facebook-profil bara för att använda Tinder blir genast mycket mer komplicerat ! Du bör fylla i den här profilen, göra vänförfrågningar osv. Ärligt talat är det fortfarande mycket arbete! För oss är spelet helt klart inte värt ljuset!

Kort sagt kan du lika gärna gå igenom din riktiga Facebook-sida eller genom ditt telefonnummer.

Sammanfattningsvis, det är fullt möjligt att använda Tinder utan att gå igenom Facebook. Ärligt talat är proceduren verkligen lite längre, men skillnaden är verkligen inte så stor. Om du är känslig för skyddet av dina digitala data och din anonymitet på internet kan det vara bättre att gå igenom ditt telefonnummer.

Så du har nu valet att använda Tinder med eller utan Facebook, för lyckligtvis har procedurerna blivit mer flexibla. Och det här är särskilt goda nyheter för dem som inte har ett Facebook-konto och inte vill gå med i plattformen!

Läs också: Tinder får betalt, men vad är fördelarna med att betala för ett abonnemang?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply