dejting över 50

Ourtime gratis? Tips för att hitta kärlek utan att betala

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ourtime är en av de bästa allvarliga dejtingsajterna för seniorer. De tjänster som erbjuds är av utmärkt kvalitet och ökar dina chanser att hitta kärlek. Men som de flesta dejtingsplattformar, dessa tjänster är inte gratis. Således måste du teckna ett abonnemang för att få tillgång till de olika funktionerna som erbjuds. Du kan därför hitta priserna för Ourtime i vår dedikerade artikel. Men i den här artikeln ger vi dig alla våra tips för att dra nytta av Ourtime gratis!

Låt oss säga Gratis imorgon: är det verkligen möjligt?

 

Låt oss säga att imorgon är en dejtingsajt för singlar över 50 år. Ett dotterbolag till match, den seriösa dejtingsplattformen, har alla egenskaper hos sin storesyster, nämligen ett stort och pålitligt samhälle, övertygande resultat, ett modereringsteam och dynamisk kundservice samt närvaron av många händelser.

Efter ett personlighetstest och skapandet av en gratis profil kommer Ourtime att erbjuda dig flera prenumerationsplaner så att du kan träffa singlar efter affiniteter och därmed söka efter ett varaktigt förhållande. Det är ingen skillnad här, både män och kvinnor måste betala för att få de många tillgängliga funktionerna.

Det är dock möjligt att använda Ourtime utan att betala under en viss tid eller till och med få prenumeration med reducerad ränta! I alla fall, dessa hemligheter bevaras väl… Men kom inte i panik! Vi har bestämt oss för att dela alla våra tips med dig!

Ourtime: det kostnadsfria erbjudandet

Du läste det korrekt, det är möjligt att använda Ourtime utan att betala! Medan det fanns ett 3-dagars kostnadsfritt test erbjudande på match under lång tid, existerade aldrig det 3-dagars gratis erbjudandet på Ourtime. Det andra alternativet är dock gratis registrering.

Faktum är att du kan registrera dig gratis på Ourtime. Med detta alternativ kommer du att kunna:

  • Skapa din profil utan att betala.
  • Se de olika singlarna som finns nära dig.
  • Chatta gratis med premiummedlemmar.
  • Gå till Ourtime-evenemang och fester.

Så precis som på Parship och eDarling kommer du att kunna använda Ourtime gratis. Dina handlingar kommer dock att förbli begränsade och om du vill vara riktigt fri inom denna seriösa dejtingsajt måste du prenumerera. Vi har dock tips om hur man betalar mindre …

En prenumeration till ett reducerat pris på Ourtime, möjligt?

Det är därför möjligt att använda Ourtime utan att betala. Men den här versionen kan visa sig vara lite för begränsad för vissa. Med en prenumeration har du faktiskt tillgång till alla dejtingsajtens funktioner och du kommer att kunna kommunicera med vem du än vill på ett obegränsat sätt. Dessutom har du också tillgång till livechatt och webbkameratjänst!

Det existerar 3 typer av prenumerationer annorlunda på Ourtime:

  • 1 månad för 39,99 Kr
  • 3 månader för 86,97 Kr
  • 6 månader för 119,94 Kr.

Många tenderar att välja den prenumeration som verkar billigast, det vill säga enmånadsplanen. Men vet att du kommer att behöva, i genomsnitt mellan 3 och 6 månader för att träffa den perfekta partnern. Vissa tar till och med längre tid att träffa en själsfrände.

Således, genom att ta en längre prenumeration som 3 månaders erbjudandet, kommer du bara att betala 28,99 Kr per månad. På det här sättet kommer du att göra en besparing på 27% på din månatliga prenumeration!

På samma sätt kommer du endast att betala om du tar 6 månaders erbjudandet 19,99 Kr per månad. Således kommer att ha din prenumeration på -50% jämfört med priset över 1 månad!

Den här tekniken kan vara intressant för både män och kvinnor eftersom alla på Ourtime måste betala för förmånerna. Faktum är att Ourtime gratis erbjudande för kvinnor inte finns!

Låt oss säga gratis imorgon: erbjudanden och kampanjer

Således, om det inte är möjligt att få en gratis 3-dagars provperiod, erbjuder Ourtime fortfarande ett kampanjerbjudande som fortfarande är giltigt. Detta gör att du kan dra nytta av en minskning på 30% på alla närvarande prenumerationer. Således kommer priserna att vara:

  • 27,90 Kr för 1 månad
  • 60,87 Kr för 3 månader eller 20,29 Kr per månad
  • 83,94 Kr för 6 månader eller 13,99 Kr per månad.

Erbjudandet är dock exceptionellt och det är möjligt att det bara tar kort tid. Vi råder dig därför att inte vänta för länge om du vill dra nytta av det!

Du kan också hitta Ourtime-kampanjkoder som ger dig attraktiva rabatter.

Ourtime utan att betala: vår dom

säga i morgon befordran

Låt oss säga Gratis imorgon, det är fullt möjligt! Vi har gett dig vårt gratis registreringstips som redan ger dig massor av funktioner för att träffa rätt person. Faktum är att du kommer att kunna diskutera och lära känna premiummedlemmarna men också gå till festerna organiserade av Ourtime. I dessa evenemang kommer du att träffa många senior singlar och sedan kan du flirta med vem du vill!

Om den fria versionen av Let's Talk Tomorrow verkar för begränsad måste du välja en prenumeration. Kom ihåg att plattformen för närvarande erbjuder erbjudanden som gör att du kan få tjänster från plattformen till ett lågt pris! Annars, tveka inte att ta en längre prenumeration, så kommer månadspriserna att minska och du kommer att göra en affär!

Avslutningsvis hoppas vi att dessa tips och tricks har varit användbara för dig för att få Ourtime gratis eller till ett lägre pris! Du måste bara pröva plattformen själv för att skapa din egen åsikt och välja det alternativ som passar dig bäst!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply