dejting över 50

Singlar50 recensioner och åsikter från de som har testat den här webbplatsen

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Drömmer du om bara en sak: att hitta personen som du ska leva med en vacker och lång kärleksaffär med? För att hjälpa dig i din strävan efter en själsfrände finns det Singles50, en webbplats som är baserad på dejting efter affiniteter.

Singles50 är därför en av de bästa äldre dejtingsajterna som förbinder män och kvinnor med gemensamma passioner och intressen. Men är den här webbplatsen verkligen effektiv? Tillåter det verkligen människor över 50 att hitta kärlek? För att ta reda på, här är vår åsikt om Singles50.

Singlar50 översikt

Singles50 är en dejtingsajt hanteras av det berömda företaget Be2, löfte om allvar. Till skillnad från Be2, Singles50 för singlar över 50 som söker kärlek. Det sticker ut från sina konkurrenter tack vare sitt personlighetstest som gör det möjligt för hitta en enda person som är kompatibel med din profil. Detta system är enkelt och praktiskt, eftersom du kommer till saken! Och när du är över 50 har du inte tid att slösa bort!

Singlar50 har mycket god popularitet och antalet registranter ökar dag för dag. På dejtingsajtsmarknaden i över 50 år intar därför Singles50 en intressant plats.

Viktigt: profiler är verifierade för att garantera utbyte med riktiga människor, även efter andra hälften.

 

Singlar50 anspråk nästan en miljon användare. Förhållandet mellan män och kvinnor är intressant: det finns cirka 57% män för 43% kvinnor. Detta gör det möjligt för män att inte vara i ökad konkurrens och kvinnor inte bli överväldigade av massor av meddelanden.

Via dess slogan » Stunder av kärlek till de över 50 år ”, Singles50 försöker främja romantik. I den här Singles50-recensionen hittar du de funktioner, fördelar och priser som ställts in av webbplatsen för att uppnå detta.

Webbplatsens specialfunktioner

Singles50 är en dejtingsajt som integreras systemet som heter «matchande» gör det möjligt att få förslag från partner. Om du vill kan du blockera medlemmar som du inte vill kontakta.

Sidofunktioner, dessa är intressanta. Men i vår Singles50-recension är det omöjligt att filtrera sökningar och se vem som är online. Å andra sidan har du det möjligheten att konsultera bilderna.

På samhällssidan

Singles50 är för över 50 vill träffa seriösa människor. En närmare analys av de registrerade profilerna visar att åldersgruppen är mer än 60 år gammal.

Medlemmarna som är närvarande på Singles50 är olika. Medan vissa är arbetare är andra aktiva och dynamiska pensionärer. Alla profiler är verifierade, vilket undviker att falla på falska konton. Och tack till handelsmoderationssystem, artighet är i ordning, vilket är mycket trevligt.

Några ord om webbplatsgränssnittet

Singles50 erbjudanden ett tydligt, enkelt och intuitivt gränssnitt. Huvudinformationen är väl markerad och de valda färgerna garanterar en trevlig navigering. Från hemsidan kan du antingen logga in genom att klicka på motsvarande ikon eller registrera dig direkt i insatsen som tillhandahålls för detta ändamål. Sidans styrkor framhävs också, liksom vittnesmål från användare, glada över att ha använt Singles50.

 

Hur fungerar Singles50?

För att starta ditt Singles50-äventyr måste du börja med din registrering. Som på de flesta dejtingsajter är detta steg fri.

När din registrering är klar är det dags att skapandet av din profil. Ta inte detta steg lätt: ta dig tid, för på en dejtingsajt är profilen av yttersta vikt! Det är han som får andra medlemmar att vilja (eller inte) att upptäcka dig!

Kommer nästa personlighetstestet som ska slutföras. Detta bör inte fyllas i slumpmässigt heller: var uppriktig i alla dina svar! Detta är viktigt för att interagera med singlar som matchar dig och uppfyller dina förväntningar.

Då har du alternativet lägg till en eller flera foton. Du kan antingen visa dem för alla medlemmar eller för dem som sannolikt kommer att matcha dig, med andra ord för dem som webbplatsen har ansett vara kompatibla med din profil.

Från dessa olika steg kan du börja använda de olika funktionerna på webbplatsen. Bland de tillgängliga alternativen finns det särskilt den som kan se vem som har sett din profil och den som ska skicka meddelanden.

Fokusera på personlighetstestet Singles50

Så på Singles50 måste du slutföra ett personlighetstest. Svara uppriktigt på de olika frågor som ställs för att vara säker hitta singlar som uppfyller dina förväntningar ! De föreslagna frågorna gäller ditt yrke, ditt utseende, din vision om gift liv, dina vanor, ditt fysiska utseende … När all information har fyllts i, skicka dina resultat. Beroende på dina svar kommer kontaktförslag att föreslås för dig. Medlemmar uppdateras regelbundet.

Funktionerna implementerade

För att förenkla online dating erbjuder Singles50 enkla och klassiska funktioner. Bland dem kan du hitta:

 • En sida för att hantera din profil.
 • Ett sökalternativ som låter dig specificera de kriterier du vill hitta i din framtida partner.
 • Ett meddelandesystem för att skicka, ta emot och läsa dina meddelanden.
 • En Premium-prenumeration som ger tillgång till intressanta funktioner som obegränsad mottagning och läsning av meddelanden och synligheten för profiler som har sett din profil.
 • Utökad sökning: Om du vill kan du göra en utökad sökning och se andra profiler i ditt område.
 • Kundtjänst: teamet är seriöst och lyhört för meddelanden.

Funktionerna är därför ganska grundläggande och lite originalitet skulle inte ha varit obehagligt.

Bra att veta
Singles50 bygger på två huvudkriterier: säkerhet och tillförlitlighet. Faktum är att Singles50 är tillägnad människor som letar efter ett seriöst förhållande och när du använder webbplatsen är alla dina personuppgifter säkra.

Singles50: ökat dataskydd!

På Singles50, din personuppgifter och din korrespondens är skyddad mot obehörig åtkomst från tredje part. Du bestämmer också vem som kan se dina foton.

Gratis registrering[/su_button

Vad kostar Singles50?

Som många dejtingsajter är det gratis att registrera sig på Singles50. Detta är perfekt för testa webbplatsen utan att betala ett öre ! Med den kostnadsfria versionen av Singles50 kommer du att kunna:

 • Prenumerera
 • Skapa din profil
 • Slutföra personlighetstestet
 • Lägg till bilder
 • Se singlarnas profiler (notera att deras foto är suddigt och för att skicka ett meddelande till en medlem du gillar måste du teckna ett abonnemang)
 • Sök efter profiler

Efter att ha testat webbplatsen gratis måste du betala ett abonnemang för att komma i kontakt med en enda person som intresserar dig.

För att dra nytta av alla funktionerna på webbplatsen måste du därför prenumerera på ett Premium-erbjudande. Detta ger tillgång till följande fördelar:

 • Tydliga och synliga foton
 • Översikt över vem som tittade på profilen
 • Obegränsad sändning och mottagning av meddelanden
 • Lägga till kontakter till favoriter

Priserna som tillämpas av Singles50 är följande:

 • Tre månaders prenumeration kostar 39,90 Kr per månad eller totalt 119,70 Kr
 • Sex månaders prenumeration motsvarar 29,90 Kr per månad eller totalt 179,40 Kr
 • Tolv månaders prenumeration är värda 19,90 Kr per månad, eller totalt 238,80 Kr

Om du har råd med det är sex månaders medlemskap det bästa (om du inte är säker på att du kommer att träffa din själsfrände om tre månader)!

Gratis registrering[/su_button

Singles50 recension 2019: hur lätt är det att hitta den perfekta matchningen?

Singles50 är en fantastisk senior dejtingsajt. Allvarligt och perfekt för de över 50 som söker sann kärlek, det gör att varje medlem kan hitta enkelt en partner som matchar dem. Det avancerade personlighetstestet är faktiskt mycket praktiskt för att komma i kontakt med medlemmar som uppfyller dina sökkriterier. Med singlar50, så att du inte slösar bort tid, eftersom de föreslagna profilerna är kompatibla med dina!

 

Det är därför möjligt att hitta den perfekta partnern med Singles50. Webbplatsen har också god popularitet och antalet prenumeranter fortsätter att öka dag för dag. På Singles50 kommer du därför att njutaen stor användarbas för att säkert kunna träffa rätt person.

Å andra sidan, glöm inte: att optimera dina chanser att träffa människor är det viktigt att slutföra din profil och personlighetstest noggrant. Dessa två element är avgörande: din profil måste vara attraktiv för att uppmuntra andra medlemmar att upptäcka dig och personlighetstestet är viktigt för att interagera med singlar du gillar.

För- och nackdelar med Singles50

Singles50 är en intressant och populär plattform. I denna Singles50-recension har vi funnit det viktigt att lyfta fram fördelarna och nackdelarna med denna dejtingsajt i över 50 år.

+ Poäng

 • Effektivt vetenskapligt personlighetstest
 • Verifierade profiler: detta är en garanti för säkerhet
 • Populär webbplats och stort samhälle. Antalet registranter ökar dag för dag.
 • Enkel och trevlig webbplats att använda
 • Garanterad säkerhet: dina personuppgifter är säkra.

Poäng –

 • Webbplats endast lämplig för över 50-talet
 • En månads prenumeration erbjuds inte
 • Ganska klassiska funktioner: till exempel erbjuder webbplatsen inte videosamtal och chatt

Singles50 recensioner: feedback från användare

För att ge dig en detaljerad och fullständig åsikt om Singles50 är det viktigt att känna till åsikterna från personer som har använt webbplatsen för dejting. För att spara dig gång på gång, här är några recensioner som ses på den officiella Singles50-webbplatsen.

På andra webbplatser visade de mig förslag som inte passade mig. Singles50 är annorlunda: äntligen förslag som verkligen är värda det! Patrick, 45 år gammal

Även om vi inte bor i närheten, har vi beslutat att fördjupa vårt förhållande och det är en framgång! Sann kärlek känner inga gränser. Marc, 50 och Carol, 48.

 

Vår åsikt om Singles50: en trevlig och effektiv webbplats för dejting efter affinitet?

Singles50 är en intressant dejtingsajt. Vi uppskattar det stora samhället som ökar deras chanser att hitta sin perfekta partner, men också det personlighetstest som gör det möjligt för dem spara mycket tid i sin strävan efter en själsfrände. Genom att fylla i det korrekt och med uppriktighet kommer de profiler som kommer att föreslås för dig att vara kompatibla med dina och kommer perfekt att uppfylla dina förväntningar. Har du upptäckt några singlar du gillar? Kontakta dem via de olika funktioner som görs tillgängliga. Trots deras brist på originalitet är dessa alternativ mycket praktiska och tillåter komma enkelt i kontakt med alla medlemmar du gillar.

När det gäller användning är Singles50 väldigt enkel och trevlig att använda. Registreringen går snabbt och fyller i din profil (låt ca 5-10 minuter). Snabbt kommer du att vara nedsänkt i Singles50-världen och kunna börja göra vackra seriösa möten!

Kvinnor eller män över 50, om du har bestämt dig för att hitta sann kärlek, registrera dig snabbt på Singles50! Denna webbplats kommer att uppfylla dina förväntningar när det gäller kärlek.

 

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis! Bästa dejtingsajt sverige 2022. Gratis!
[/su_box]
Gratis registrering[/su_buttonhär för att gå med i Singles50!

Leave a Reply