Dating Apps

Super som Tinder: allt du behöver veta om den här funktionen

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du är registrerad på Tinder ett tag men du verkar inte få tillräckligt med matchningar för att göra intressanta möten? Så vi kan behöva ta ut det tunga artilleriet: super som från Tinder ! Denna relativt nya funktion i appen kan hjälpa dig att sticka ut från mängden, om du använder det klokt!

Tinder, hur fungerar det?

super som tinder

Tinder är inte särskilt komplicerat. Du har det, du kan se profilerna rulla, och om du gillar en av dem, du svep åt höger eller så trycker du på lite grönt hjärta. Om du inte gillar profilen, då det är till vänster du sveper, eller så trycker du på lilla röda korset. Hittills kan inget vara enklare. Du gillar eller inte de profiler som föreslås för dig.

Om personen «gillar» dig tillbaka, det här är «matchen»! Det är då du måste släppa din fantastiska isbrytare fras som du reserverade för detta fantastiska tillfälle! Allt du behöver göra är att se till konversationen fram till mötet. Inget riktigt raketvetenskap kommer du att berätta för mig.

Men vet du varför den här appen är så framgångsrik? Detta beror utan tvekan på att det inte leder till stora risker. Vi förklarar: snarare än att ta dig rake efter rake, applikationen låter dig bara utbyta med profiler som har gillat dig i gengäld. Så, visserligen betyder det inte alltid att diskussionen kommer att bli bra, men det ger dig en fördel: lite självförtroende. Du gillade varandra, så du har den säkerheten innan du tar steget, och det låter dig lämna mer eller mindre på lika villkor.

Vår åsikt:
Om vissa anklagar Tinder för att ha dödat romantik, skulle vi hellre säga det oönskade uppmaningar är det inte trevligt, varken för avsändaren eller mottagaren ! Men om du fortfarande ångrar risktagandet av att berätta för en främling ditt intresse, har du fortfarande superliknande tinder !

Vad är den superliknande tanden?

Om du svep uppåt, eller så trycker du på liten blå stjärna, du gillade en profil. Det betyder att när din profil visas med damen i fråga kommer det att vara dekorerad med en liten blå stjärna. Hon kommer att veta att du supergillade henne!

Den superliknande låter personen veta det du blinkade på något sätt på hans profil. Signalen kunde inte vara tydligare, du är mer än redo att byta ! I det här fallet blir vi redan lite mer våta: du signalerar personen att du blev kär i dem. Så du tar risken att bli avvisad. Än sen då ? För att få dig märkt självklart !

Enligt Tinder tillåter dig att gilla en profil det multiplicera med tre chanserna att bli gillade i gengäld. Tinder rapporterar också att konversationer handlar om 70% efter ett superspel.

tinder superlike statistik

Rarity skapar värde

Allt detta gör att du vill använda och missbruka det, eller hur? Ja, och det är därför dess användning är begränsad !

Om du använder gratis version av Tinder, då kan du bara skickaen superlik var 12: e timme. Annars måste du byta till versionen Tinder Plus eller Tinder Gold, båda avgiftsbelagda, vilket gör att du kan skicka 5 supergilla per dag. Du kan också köpa förpackningar av flera supergilla!

Super-gillar är därför sällsynta, och det är det som gör dem så värdefulla ! Så om du får en superliknande, vet du att personen verkligen blev kär i dig och berättade för dig.

Varför begränsa dess användning? Tja, för män på Tinder är ganska speciellt. Medan kvinnor tenderar att granska varje profil och filtrera bort män för att maximera sina chanser att slå någon som de verkligen gillar, mände har tendens att svepa åt höger hela tiden ! De hoppas det uppnå så många matcher som möjligt, med risk för att matcha profiler som inte uppfyller deras förväntningar.

Vad du måste komma ihåg:
I slutändan betyder en match inte alltid så mycket för en tjej! Å andra sidan vet de deten superliknande, det är ett verkligt tecken på intresse. Om vi ​​kunde skicka så många som vi ville skulle vissa säkert missbruka det, och det skulle inte längre ha något intresse jämfört med en klassiker som! Det är sällsyntheten i gesten som gör att den sticker ut.

Fördelar och nackdelar med tinder super som

En superliknande kan mycket tydligt gör att du enkelt sticker ut. En tjej som får en superlik kommer det säkert att vara ägna mer uppmärksamhet åt din profil. Det är därför en ytterligare punkt om du vill sticka ut. En superliknande är mycket smickrande att ta emot, så den som tar emot den kommer nödvändigtvis att ägna lite tid åt dig innan han bestämmer sig för att skicka dig till höger eller vänster.

tinder match

Men om du inte har gjort några speciella ansträngningar när det gäller din profil kommer det inte att vara till stor hjälp för dig. Det kommer faktiskt att innebära att du placeras i sökandes position …. Och det handlar om det! Kort sagt kan det göra det möjligt att materialisera en matchning som annars kunde ha glömts bort. Men den superliknande kommer inte att göra allt för dig!

Varning!
När det gäller det enkla, det superliknande är inte reversibelt på den fria versionen av applikationen! Men här är skillnaden att personen får besked om din superliknande tinder. Om du gjorde misstaget och väl … för sent, du är rostad ! För att undvika denna typ av misstag har du bara en lösning: växla till den betalda versionen vilket gör att du kan gå tillbaka om du tror att du har skickat en super oavsiktlig som.

Fel eller inte, skicka en superliknande kommer tillbaka till att vara ganska insisterande på flickan att du längtar efter. Det här kan du sätta en position för att tigga om en match… Det är upp till dig att se om det är en hållning som du accepterar för en tjej som du verkligen gillar, eller om du föredrar att stanna kvar på den klassiska, som gör att du inte riktigt blir blöt!

Slutsats om den superliknande tinder

Tinders superliknande kan verkligen vara intressant om någonsin du blev kär och att du är rädd att sakna flickan i dina drömmar. Men om du tror att denna enkla funktionalitet i appen kan göra skillnad, har du fel!

Det bästa sättet att inte missa ett bra möte är att ta hand om din profil. Fyll i din biografi, välj foton som verkligen visar dig. Så ja, du kanske vill lyckas med att skapa matcher utan att anstränga dig för det, men det kanske inte fungerar så bra …

Så ja, använd superliknande, men lita inte på det för mycket. Det är uppenbart att en sådan funktion kan göra att du sticker ut från mängden, och detta är hela hemligheten med att flirta på tinder: att sticka ut. Om vi ​​inte sticker ut kommer vi ofta ingenstans. I alla fall, utan en bra profil, kommer den super som tinder inte att låta dig omvandla testet.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply