seriös flirt

Ta bort ditt Elit Singlar-konto: steg för steg-metoden.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Avbryter ofta en prenumeration med oändliga steg. Lyckligtvis är detta inte fallet med Elit Singlar. För att ta bort ditt Elit Singlar-konto behöver du faktiskt bara följa några enkla steg och det tar bara dig några minuter.
ta bort elit dejting konto

Varför ta bort ditt Elit Singlar-konto

Det finns flera orsaker som kan leda till att du vill ta bort ditt Elite Dating-konto. Oftast är det helt enkelt för att du hittade kärleken. Och ja, varför betala för en tjänst du inte längre behöver? Om din partner upptäcker att du behåller ditt dejtingskonto kan det också leda till obehagliga diskussioner. Men du skulle inte vara ett speciellt fall sedan 33% av de franska paren är registrerade på en dejtingsajt.
Den andra anledningen som kan leda till att du tar bort ditt Elite Dating-konto är att du inte är det otillfredsställd av tjänsten. När det gäller Elit Singlar är detta ganska sällsynt. Enligt Internetanvändare är Elit Singlar verkligen en mycket effektiv dejtingsplattform. Och enligt vår uppfattning om Elit Singlar är det en av de allvarligaste dejtingsajterna på marknaden. Men du kanske inte vill fortsätta din sökning på den här webbplatsen av flera skäl som nämns av missnöjda användare:

 • Priset på Elit Singlar-prenumerationer visas för dig för hög
 • Du får inte inget svar till dina meddelanden
 • Medlemmarna visas för dig för elitistisk
 • De presenterade profilerna motsvarar inte dina kriterier

Du har helt rätt att ta bort ditt Elite Dating-konto om du inte får de resultat du vill ha. När allt kommer omkring finns det hundratals andra seriösa dejtingsajter. Men innan du ger upp Elite Dating, se till att problemet inte kommer från din sida. Ibland behöver du bara göra några justeringar. Se till att din profil är korrekt ifylld. Ta dig också tid att skriva ett första meddelande som är original och välkonstruerat.
Kort sagt, innan du tar bort ditt Elit Singlar-konto, granska ditt flirtteknik. Annars riskerar du att göra samma misstag på en annan webbplats.

Innan du tar bort ditt Elit Singlar-konto: avsluta prenumerationen

Om du hade köpt en Elit Singlar-prenumeration är det första du ska göra ta bort automatisk förnyelse. Som du säkert vet fungerar de flesta dejtingsajter på detta sätt. Din prenumeration förnyas automatiskt, om inte annat anges av dig. Med andra ord, om du tar bort ditt konto utan att säga upp din prenumeration kommer du automatiskt att debiteras nästa månad. För att säga upp ditt medlemskap är det väldigt enkelt:

 1. Anslut till Elit Singlar
 2. I insatsen Mitt konto, välj Mitt medlemskap
 3. Klicka på avbokningslänken
 4. Välja Anledningen vilket motiverar denna avbokning
 5. Ange ditt lösenord och klicka på Bekräfta.

 

Som du kan se är det extremt enkel. Var dock försiktig med din brevlåda. I själva verket vet du att uppsägningen är effektiv när du får ett bekräftelsemeddelande. Kom ihåg att att säga upp prenumerationen inte innebär att du tar bort ditt konto. Du kan verkligen använda den gratis versionen av Elit Singlar så mycket du vill. På samma sätt kan du prenumerera om du vill. Med andra ord, avslutande av prenumeration är inte en slutlig process.

Hur du tar bort ditt Elite Dating-konto

När din prenumeration är ordentligt avslutad, kan du ta bort ditt Elite Dating-konto. Var försiktig när du har tagit bort den, all din information raderas och du kommer inte att kunna få tillbaka dem. Var säker på dig själv innan du fortsätter.

Logga först in på ditt konto med dina referenser. En gång på huvudsidan, navigera till Huvudmeny. Detta visas när du klickar på din avatar. Välj fliken inställningar. Innan du fortsätter, se till att din prenumeration är väl och verkligen avslutas. Klicka på Mitt medlemskap. Du bör se en länk som uppmanar dig att köpa en Premium-prenumeration. Det betyder att din prenumeration har korrekt har avbrutits.

Sedan igen på fliken inställningar, Klicka på Mitt konto. Välj längst ned i denna insats Ta bort mitt konto. En text visas och förklarar att dina data kommer att vara raderas permanent och att du inte kommer att kunna gå tillbaka. Acceptera genom att klicka på knappen Här som är i slutet av texten. Du kommer att omdirigeras till en sida där du ombeds att specificera Anledningen som uppmanar dig att ta bort ditt Elite Dating-konto. Bekräfta genom att ange ditt lösenord. Återigen, var uppmärksam på din brevlåda, du borde få ett e-postmeddelande som bekräftar raderingen av ditt konto.

Jag prenumererade på Elit Singlar via applikationen: hur tar jag bort mitt konto?

Liksom många andra dejtingsajter finns även Elite Dating Ansökan. Om du använder mobilversionen av plattformen, är kontot borttagningsprocessen lite annorlunda. I det här fallet måste du faktiskt hantera din prenumeration via iTunes eller Google Play.

 1. För ios : Gå till inställningar, sedan i iTunes Store och Apple Store. Logga in med ditt Apple-ID. Välj sedan längst ned på skärmen Prenumerationer. Välj alternativ Hantera prenumeration i Elite Dating-appen. Klicka sedan på säga upp. Du kommer att få ett bekräftelsemeddelande.
 2. För Android : Öppna appen Google Play Butik. Kontrollera att du är inloggad på motsvarande Google-konto. Gå sedan till avsnittet Prenumerationer och välj Elit Singlar-prenumerationen. Välj sedan Ta bort prenumerationen.

Som du kan se, oavsett om det är på iTunes eller Google Play, går det snabbt och enkelt att radera ditt Elite Dating-konto. För att fortsätta med raderingen av dina data, följ samma steg som beskrivs i föregående stycke.

Jag kan inte ta bort mitt Elit Singlar-konto: hur kontaktar jag kundtjänst?

Det är sällsynt men inte omöjligt: ​​du kan stöta på svårigheter för att ta bort ditt Elite Dating-konto. I det här fallet kan du använda kundsupport. För att göra detta, kontrollera först om svaret på din fråga finns i Vanliga frågor. Detta avsnitt är särskilt rikt på information. För att komma åt den, bläddra ner till botten på valfri sida på Elit Singlar-webbplatsen. I avsnittet Handla om, Välj Kundservice eller Hjälp. Du kommer att omdirigeras till en annan sida. För att använda hjälp, du har flera alternativ :

 1. Använd sökinsatsen. Ange ett nyckelord eller till och med en fråga. Du kommer att omdirigeras till artiklar relaterade till din forskning.
 2. Välj ett av alternativen som erbjuds strax under sökrutan. Du kommer att omdirigeras till motsvarande FAQ.
 3. Välja sektion Mitt konto bland de fyra avsnitt som erbjuds.

Om du inte hittar svaret på dina tvivel kan du också gå till Facebook sida från Elite Meet och kontakta teamet via meddelanden. Även om Elit Singlars vanliga frågor om kundtjänst är mycket omfattande, vi ångrar det finns dock ingen telefonkontakt eller ett livechattfönster. Faktum är att plattformen också erbjuder en version för seniorer, som är mer bekanta med personlig hjälp.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply