seriös flirt

Academic Singles åsikt: vår åsikt på denna webbplats tillägnad stilig dejting

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Är du singel och vill träffa din själsfrände? Vill du träffa en seriös person som ser ut som du? Academic Singles är en seriös dejtingsajt som uppfyller sina olika förväntningar med ett enda mål: få dig att falla på den person som kommer att kantra ditt hjärta. För att ta reda på mer, här är vår åsikt om Academic Singles.

Academic Singles: vad är det?

Academic Singles är en webbplats tillägnad allvarliga och varaktiga möten. Via denna plattform kommer du att kunna träffa människor som uppfyller dina förväntningar. Academic Singles-communityn är enorm! Det sistnämnda hos det senare är en ganska hög utbildningsnivå. Därför är Academic Singles positionerad på avancerade singelmöten och majoriteten av herrar som finns på webbplatsen kommer från CSP + -kategorier.

För att underlätta din strävan efter en själsfrände erbjuder Academic Singles dig ett pålitligt personlighetstest för att sätta dig i kontakt med profiler som är kompatibla med dina. Naturligtvis finns andra funktioner tillgängliga för dig att utbyta mellan medlemmar.

 

Här är några kända data om Academic Singles:

 • 1 000 000 medlemmar ungefär
 • Mål: mestadels ensamstående mellan 30 och 50 år
 • Man / kvinna-förhållande: cirka 52% / 48%
 • Vetenskapligt personlighetstest
 • Verifierade profiler och garanterad säkerhet

Vad är målet?

Som sagt är Academic Singles för singlar mellan 30 och 50 år. letar efter ett seriöst förhållande och vill träffa en «high-end» person. Som en påminnelse samlar webbplatsen singlar som tillhör en ganska hög social klass.

Några ord om gränssnittet

Gränssnittet för Academic Singles är intuitiv och enkel att använda. Så oavsett om du är nybörjare eller expert på datorer eller inom dejting online, har du inga problem med att använda och navigera på webbplatsen.

De valda färgerna är neutrala och den allmänna designen gör att du snabbt kan hitta dig runt plattformen.

Hur fungerar webbplatsen Academic Singles?

Det första steget är registrering. Den här är enkelt och gratis. För att registrera dig måste du fylla i lite information (detaljerad nedan) fyll i ett frågeformulär i förhållande till din personlighet och dina förväntningar. Detta är den berömda matchmaking!

Detta steg i frågeformuläret bör inte göras bråttom, för enligt dina svar kommer medlemmar som motsvarar dig mest att föreslås för dig. Så om du slutför det slumpmässigt kommer du att hitta dig själv att interagera med människor som inte uppfyller dina förväntningar.

När frågeformuläret har slutförts kommer du att kunna börja prata med potentiella partners. Du kan hitta dem genom att söka via den interna motorn eller välja dem från en förutbestämd lista.

 

På Academic Singles kontrolleras alla profiler manuellt och bilder utvärderas individuellt. Riskerna med falska profiler och bedrägerier är därför minimala! Dessutom, när det gäller säkerhet, är dina personuppgifter säkra och du har full kontroll över publiceringen av dina foton. Om du vill kan du till och med aktivera många sekretessinställningar.

Din registrering

Liksom de flesta allvarliga dejtingsajter är det gratis att registrera sig hos Academic Singles. När du har fyllt i din personliga information måste du fylla i det berömda frågeformuläret för att möta de profiler som matchar dig mest. Räkna ungefär femton minuter för att slutföra det. Genom detta frågeformulär kommer information om din attityd, dina önskningar, dina förväntningar och dina åsikter att avslöjas. Baserat på dina svar kommer webbplatsen att föreslå intressanta profiler i ditt område. Som en påminnelse, fyll inte i det här frågeformuläret med ett infall: ta dig tid!

Funktionerna som erbjuds

Efter din registrering kommer webbplatsen att erbjuda dig råd för att locka medlemmar. Det finns också praktiska verktyg för att se vem som skannar din profil och tittar på dina foton. Om du vill kan du till och med ställa in en favoritlista.

Med Academic Singles kan du därför få tillgång till intressanta funktioner vilket gör det enkelt för dig att träffa singlar du gillar. Bland de alternativ som erbjuds kan du hitta:

 • Ett meddelandesystem för att skicka och ta emot meddelanden.
 • En chatt att när som helst utbyta med anslutna medlemmar.
 • Favoriter om du vill lägga till någon du gillar till dina favoriter.
 • Fotogallerier
 • De olika alternativen för att ta det första steget

De funktioner som tillhandahålls förblir ganska standard i sig och vi skulle ha velat hitta lite originalitet. Men trots sin klassiska sida är dessa alternativ fortfarande effektiva för att hitta kärlek. Vi uppskattar också den första förföringsguiden.

 

Enligt dina önskemål kan du välja mellan gratis och betald version av Academic Singles. Vi rekommenderar dock att du betalar ett abonnemang för att få tillgång till alla webbplatsens alternativ. Bland de funktioner som är tillgängliga genom att betala kan du särskilt validera och svara på profiler genom att skriva ett privat meddelande som är avsett för dem.

Academic Singles recension: webbplatsens detaljer

Academic Singles kännetecknas av olika intressanta funktioner:

 • Ett vetenskapligt personlighetstest med bevisad effektivitet för att sätta dig i kontakt med medlemmar som är kompatibla med din profil. Den här funktionen garanterar en intressant tidsbesparing eftersom du bara träffar människor som ser ut som du och motsvarar dig.
 • Säkerställa dina personuppgifter : oavsett om det är dina personuppgifter eller din korrespondens, allt detta skyddas! Informationen som du anger avslöjas aldrig och som anges ovan har du kontroll över publiceringen av dina foton.
 • Fri : på Academic Singles är registrering gratis, liksom skapandet av din profil. Utbytet av foton och meddelanden samt chattfunktionen erbjuds för sin del Premium-medlemmar.
 • Kvalitetsmöten : Academic Singles är en webbplats som specialiserar sig på seriös dejting med fokus på intellekt, utbildning och gemensamma intressen. Singlar registrerade på Academic Singles är här för att hitta en partner som ser ut som dem och som de har saker gemensamt med.

Academic Singles: vad är priserna?

Även om det är möjligt att använda Academic Singles gratis, är det en bra lösning att välja en betald prenumeration för att dra full nytta av webbplatsen och dess funktioner. Tre prenumerationer är tillgängliga:

 • Tre månader till 39,90 Kr / månad eller totalt 119,70 Kr per månad
 • Sex månader till 29,90 Kr / månad, dvs. totalt 179,40 Kr
 • Tolv månader till 19,90 Kr / månad, eller totalt 119,40 Kr

Som du kan se är de priser som tillämpas av Academic Singles tillgängliga. Kvaliteten / prisförhållandet på denna webbplats är därför intressant och ännu mer om vi tar hänsyn till dess avancerade sida och de olika verktyg som den erbjuder.

Å andra sidan beklagar vi frånvaron av en månads prenumeration. Förmågan att testa Unlimited Premium Access är dock ett stort plus. Det är det enda sättet att komma i kontakt med singlar via appen, chatt eller meddelanden.

Kortfattat :

Genom att bli Premium-medlem i Academic Singles kommer du att kunna få tillgång till följande fördelar:

 • Skriv och läs obegränsat antal meddelanden.
 • Visa foton av andra medlemmar.
 • Dra nytta av anonymt läge.

Kan vi verkligen träffa människor på webbplatsen Academic Singles?

Svaret är ja. Tack vare det personlighetstest som lämnades in under registreringen och tack vare sitt stora samhälle tillåter Academic Singles sina medlemmar att göra det hitta en person som enkelt matchar dem. Å andra sidan är det viktigt för att maximera dina chanser att träffa människor slutföra din profil och ditt personlighetstest noggrant. Dessa två steg bör inte förbises! Ta dig tid när du gör dem för att se till att bara träffa singlar som uppfyller dina förväntningar!

Den perfekta herren i bruk

Academic Singles erbjuder inte ett stort antal funktioner. Där vissa webbplatser drunknar i ett mycket stort antal alternativ och bonusar av alla slag, har Academic Singles beslutat att hålla det enkelt genom att tillhandahålla praktiska och grundläggande funktioner. Här har du tillgång till en chatt, ett meddelandesystem, dina favoriter. Det finns till exempel inga snabb-dateringsalternativ eller medlemsförslag genom geolokalisering. Handlingsområdet är därför ganska begränsat.

Academic Singles: för- och nackdelar

+ Poäng

 • Stort samhälle: du har därför goda chanser att hitta en partner som motsvarar dig och som du kan leva en vacker och lång kärleksaffär med.
 • High-end möten: profilerna som finns på Academic Singles är mestadels från CSP +.
 • Profiler verifierade vid inträde: genom denna verifiering kommer du garanterat att träffa kvalitetsmedlemmar. Riskerna med bedrägerier är också minimala.
 • Pålitligt och effektivt personlighetstest: Detta är perfekt för att träffa singlar som är rätt för dig och som du är säker på att komma överens med. Chanserna för matchmaking ökas därmed!
 • Intressant applikation på iOS och Android
 • Lätt att använda och lätt att lära sig webbplats: en gång på den har du inga problem att hitta din väg!
 • Prisvärda priser: Academic Singles erbjuder mycket bra valuta för pengarna

Poäng –

 • Utbyte av meddelanden och foton och chattfunktion endast tillgänglig för Premium-prenumerationer
 • Grundläggande funktioner
 • Begränsad gratisversion av webbplatsen: för att dra full nytta av den och få tillgång till alla plattformens funktioner är det enda lösningen att ta ut en betald prenumeration

Användarrecensioner om Academic Singles

Låt oss nu upptäcka åsikter från användare av webbplatsen som ses på den officiella webbplatsen:

Jag hittade mannen jag letade efter Jag ville inte söka efter en man genom att bläddra igenom massor av profiler. På Academic Singles gillade alla män jag träffade mig på sitt eget sätt. Webbplatsen överträffade mina förväntningar. Élodie, 35 år, Nantes
Academic Singles, som fascinerade mig … Jag letade efter en man som jag skulle kunna dela de sporter som jag gillar och som gillar att chatta. Vi utbytte meddelanden online under lång tid. Efter ungefär en månad gick vi på en kaffe. Vi har varit tillsammans sedan dess. Josiette, 50 år, Montélimar
Tillsammans sedan oktober Jag lärde känna min flickvän på Academic Singles i oktober förra året. Vi chattade länge online och har varit tillsammans sedan dess. Vad mer kan jag säga. Tack. Valentin, 37 år, Cannes
För mig är det frågeformuläret som förändrade allt Vi registrerade oss nästan samtidigt. Även om vi båda hade flera personer på vår lista, hans inlägg. Omedelbart rörde mig. Vi chattade i flera dagar och bestämde oss sedan för att träffas personligen. Det är som om vi redan känner varandra. Mireille, 32 år, Orly

Vår åsikt om Academic Singles: elegans framför allt

Om du bestämmer dig för att registrera dig på Academic Singles är det en säker insats att du kommer att vinnas av webbplatsen. Användningen av plattformen är enkel och trevlig och funktionerna är mycket praktiska även om vi anser att de saknar lite originalitet. Förutom chatt, meddelanden, kontaktförslag eller till och med listan över favoriter erbjuds inget annat original eller roligt alternativ.

Trots denna nackdel är Academic Singles fortfarande en intressant webbplats för att träffa seriösa människor. Hans personlighetstest som erbjuds vid registreringen är idealiskt för träffa profiler som är kompatibla med dina. Tack vare detta personlighetstest kommer du att spara mycket tid i din forskning och se till att du hittar en partner som du är säker på att komma överens med!

Academic Singles recensioner

Academic Singles ansluter sig till Elit Singlar lite på grund av dess avancerade sida. Faktum är att Elit Singlar är för krävande singlar som vill göra seriösa möten. På denna webbplats erbjuds också ett personlighetstest för att bestämma kompatibiliteten mellan två personer. En annan webbplats som erbjuder ett personlighetstest: eDarling.

Å andra sidan är Academic Singles mindre känd än match, riktmärket för online dating! Denna generalist dejtingsajt är särskilt avsedd för alla singlar på jakt efter stor kärlek. På match hittar du människor i alla åldrar och från olika och varierade yrken.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply