Dating Apps

Tinder eller Happn: vilken app att välja att träffa singlar?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du vet inte vilken applikation du ska välja för dejting? Som med allt idag erbjuder internet oss många alternativ, och det är ofta svårt att navigera och att välja det mest rekommenderade alternativet för vår profil. Således utvecklas jämförelser så att du kan spara tid i din forskning. Idag ville vi hjälpa dig att välja mellan Happn eller Tinder för att dejta. Dessa två kända appar har sina egna styrkor, och det kommer definitivt att bero på vad du förväntar dig av denna typ av app. Vad som är säkert är att du kommer att kunna träffa människor på var och en av dem!

Happn är en fransk applikation. Målet för utvecklarna var just att konkurrera med Tinder, standardapplikationen på dejtingsmarknaden. Även om Tinder fortfarande är känt för ett större antal människor, är Happn inte utelämnat tack vare sina många reklamkampanjer. Denna dejtingsapplikation blir allt populärare bland singlar över hela Frankrike. Om du är intresserad föreslår vi att du idag väljer mellan dessa två ansökningar för att se vilka som vinner flest styrkor.

Vad är skillnaderna mellan Happn och Tinder?

För att avgöra vilken som är den bästa appen föreslår vi att du tar reda på vilka fördelar och styrkor är med var och en av de appar vi granskar idag. Du kommer att se att matchen kan verka nära dig!

TInder eller Happn?

Styrkor och svagheter i Tinder

Tinder är välkänd för allmänheten. Dejtingsidan använder roliga reklamkampanjer, som sänds i olika nätverk som är tillgängliga för allmänheten. Du har verkligen sett en av dessa kampanjer tidigare! Här är applikationens höjdpunkter:

 • Ett stort samhälle. Tinder har många följare. På så sätt får du fler val bland användare, vilket gör det lättare för dig att hitta rätt profil för din forskning.
 • Matchens princip. Tinder-applikationen är den första som har utvecklat den berömda matchen. Det är därför på denna dejtingsajt som detta alternativ är det snabbaste. Olika användarprofiler erbjuds dig, och du kan välja att gilla dem eller avvisa dem enligt dina preferenser.
 • Attraktiva priser. Tinders pris är relativt lågt. Således kan du prova applikationen som du vill utan att spendera en galen summa pengar. Det är en riktig tillgång på dejtingsappsmarknaden!

De svaga punkterna i Tinder:

 • Inte seriös forskning. Matchens princip gör ibland svåra möten på Tinder. Prenumeranter är där för att «konsumera» profiler, utan att ens specificera, de avvisar profilerna baserat på den fysiska. Dessa människor letar i allmänhet inte efter kärlek, de vill ha ett snabbt och enkelt möte, helt enkelt fysiskt, med någon med en attraktiv kroppsbyggnad.
 • Massor av falska profiler. Det finns så många profiler att Tinder-moderering inte kan ta bort alla falska profiler. Du måste därför vänja dig vid det om du väljer applikationen för att träffa dina vänner!

Fördelar och nackdelar med Happn

Happn är en nyare app som du kanske inte känner till ännu. Dess princip är densamma som Tinder, träffa människor nära dig. Låt oss först och främst upptäcka dess viktigaste styrkor:

 • Riktad lokalisering. Happn låter dig rikta in platsen för andra singlar så att du kan hitta profiler som bor nära dig. Denna lokalisering är dock mycket exakt i applikationen. Du kommer till och med att kunna se de människor du möter på gatan och följa deras rörelser i realtid! Få applikationer tillåter dessa alternativ.
 • Allvarliga möten. Människor som använder Happn letar främst efter seriös dejting. Det är i den meningen Happn föreslår, som många par redan har bildat.
 • Många alternativ. Happn samlar många fantastiska alternativ, som inte är tillgängliga i alla sådana appar. Du kan till exempel använda nedräkningstimern för att föreslå datum för andra singlar. Dess princip är enkel: välj ett möte, som att ta en drink eller gå en promenad. Nedräkningen börjar ! De andra singlarna har nu 6 timmar på sig att placera sig på ditt förslag.
 • En gratis profil. Även om Happn är högre än Tinder, kan den här appen användas gratis. Faktum är att du inte kommer att ha tillgång till alla funktioner, men du kan ändå dra nytta av ett gratis Happn-konto för att upptäcka applikationens värld och börja dejta.

Happn eller Tinder?

Nackdelarna med Happn:

 • Färre abonnenter. Happn har färre abonnenter än sin huvudkonkurrent, Tinder. Valet av singlar kommer därför att minskas. Detta är dock inte nödvändigtvis en dålig sak. Du kommer att ge större vikt åt andra singlar på detta sätt!
 • Spionera på rörelserna. Förmågan att spionera på prenumerationer kanske inte tilltalar alla, och vissa kan till och med känna sig spionerade. Om detta är ditt fall kan du säga adjö till detta problem genom att välja en Happn premium-prenumeration. För att göra detta är allt du behöver göra att dölja din profil när du vill.

Hur registrerar jag mig på en dejtapplikation?

För båda dejtingsajterna tar registreringen mycket kort tid. Dessutom kan du välja att registrera dig manuellt eller föredra att använda ditt Facebook-konto. Genom att gå igenom Facebook tar applikationen all data som delas på det sociala nätverket för att skapa en profil som passar dig. Du kan sedan fritt ändra denna information så att profilen passar dig bäst.

Happn och Tinder kan användas på din mobiltelefon. För att göra detta behöver du bara ladda ner de applikationer som motsvarar dem. De är väldigt lätta att hitta på internet, det borde inte vara ett problem för dig!

Välj Happn eller Tinder.

Vår slutsats: vad ska man välja mellan Happn och Tinder?

För att veta vilken app du väljer i slutändan måste du veta vilken typ av dejting du vill göra. Detta svar kommer att avgöra dina behov och därför den bästa applikationen för dig.

På Tinder hittar du många fler profiler än på Happn. Men principen för denna ansökan är mer inriktad på snabba möten. Registranter letar främst efter flyktiga berättelser, one night stands, som inte är tänkta att hålla. Om detta är den typ av möte du vill göra är det mot Tinder du måste vända dig. Observera att användarna av denna dejtingsajt huvudsakligen är där för att flirta och letar efter alla slags äventyr.

Genom att välja Happn kommer du däremot att ha färre profiler tillgängliga. Detta betyder dock inte att det kommer att vara möjligt att träffa färre människor där, tvärtom! Det faktum att detta antal profiler är mindre viktigt gör att du kan koncentrera dig mer på de föreslagna profilerna. Du kommer att kunna ta dig tid att chatta med andra singlar, lära känna dem, sätta ett datum … Och det kan leda till en vacker kärlekshistoria! Människor på Happn letar vanligtvis efter kärlek och seriösa historier. Om detta också är fallet bör du inte tveka! Dessutom är Happns recensioner mycket positiva. Du borde prova det själv!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply