Dating Apps

Tinder-fångstfraser: 6 exempelmeddelanden för att tackla framgångsrikt

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Efter flera månaders celibat har du äntligen bestämt dig för att ta steget. Du installerade Tinder på din bärbara dator och det har gått ett tag sedan, istället för att gå på fester, «sveper» du höger med full hastighet för att maximera dina chanser att träffa den som kommer att dela ditt liv. Det måste sägas att skörden hittills har varit ganska bra: du kantar hjärtan hos de omgivande tjejerna och du får också din dos svep.

Du kan vara stolt, det här Tinder-fotot av dig vid stranden träffar märket och du kommer snart att samla hundra matcher. Det är matcher värdelösa om de inte förvandlas till ett datum: nu handlar det om att vidta åtgärder … och det är där du fastnar: svåra Tinder-slagord är svåra att dra. hitta och det måste sägas att du har lika mycket inspiration som framför ditt exemplar av filosofi på baksidan. Du har provat det traditionella ”Hej”, “Hur mår du?”, “Trevligt att träffa dig” som ditt första Tinder-meddelande men det fungerade inte: 5 meddelanden lämnades obesvarade och bara en konversation med Marie-Louise som bara har roterat runt hans passion för uppstoppade djur. Är det verkligen det du letar efter?

Din bästa vän Jean, som aldrig är snål med goda råd, sa till dig att prova humor och gav dig några skämt som «alltid fungerar»? Lyssnade du på honom? Har du verkligen gjort skämt om kvinnor som måste stanna i köket? Vi slår vad om att du har mer besvärliga stunder än datum på hörnterrassen. Släpp den här lösare Jean, det är ingen slump att det har gått tre år sedan du såg honom med en tjej.

I verkligheten finns det inga mirakelrecept, det är mer subtilt än så. Först och främst kontaktas inte alla profiler på samma sätt. Det finns inga Tinder-slagord som alltid fungerar. Alla smaker är i naturen och detta gäller även i Tinder: .

Vi får dock inte ge upp. Det finns verkligen Tinder-fraser som gör att du kan göra ett bra första intryck (i de allra flesta fall). Det kräver bara lite mer fördjupad analys (arbete som 90% av de män som är registrerade på Tinder inte gör). Vi berättar mer i resten av artikeln och vi hjälper dig att konvertera alla dessa matcher till datum.

Subtil och uppmärksam: det första personliga Tinder-meddelandet

Låt oss inte dölja det längre. Om du undviker det traditionella «hej», «hej», «hur mår du?» och “trevligt att träffa dig”, du sticker redan ut från 80% av massan av pojkar som också har svept på ditt måls profil. Gillar tjejer tråkiga killar? Nej. Så varför fastna i tråkiga samtal? Chat on Tinder är en viktig del av att konvertera dina matcher.

Var inte lat. Du behöver inte skicka samma sak till alla. En tumregel: Tinder-fraserna du skickar ska alltid anpassas. För att kontrollera om så är fallet, ställ dig själv frågan: ”kunde jag ha kopierat / klistrat in den här meningen och skickat den till andra tjejer?”. Om svaret är ja måste du bearbeta det igen. Tänk på de marknadsförings-e-postmeddelanden du får som hamnar direkt i din skräppost: de är desamma.

Varför är detta viktigt? Eftersom det visar att du har gjort en ansträngning, att du har tagit dig tid att läsa Madams profil och att du har uppmärksammat alla detaljer. Kvinnor gillar att känna sig speciella, så visa dem att de är. Här är ett välvägt exempel.

Tinder fångstfras

Var dock försiktig så att du inte är för «läskig». Förvandla inte till en galen utredare och försök att undersöka all möjlig information på nätet innan du ens inleder en konversation, annars får du ett förvirrande svar som nedan.

en läskig tinder krok

Skrattande kvinna: Tinder krokar som får dig att le

Humor kan vara din bästa vän eller din värsta fiende. I alla flörtande spel är det nödvändigt att använda lite humor. Om du lyckas få den du är skrattande, kommer det att orsaka en bölja av endorfiner som kommer att översättas till en känsla av njutning (och därmed en bra tid). Det är dock ett farligt spel: så ta dig tid att tänka innan du kastar det första skämtet som kommer att tänka på dig (det kanske inte har samma humor som din farbror vid familjen middagar.).

Ja, vi kan skratta åt allt. Nej, vi kan inte skratta åt allt med alla. Undvik att kopiera och klistra in skämt som du hittar genom att skriva «de 100 bästa skämt i världen» på Google. Tinder-slagord med skämt är ofta en bra idé. Men återigen måste skämtet vara personligt, lätt och i linje med profilen för den person som du chattar med. Vi ger dig ett exempel.

första larmmeddelandet

Undvik uppenbarligen tunga skämt, sexistisk, rasistisk, tvivelaktig politik eller för svår att förstå (måste vi verkligen förklara för dig varför?). Var lätt och subtil. Målet är inte att hon ska skratta av skratt utan att hon ska le och tänka att du vet hur man använder humor (och, ännu bättre, självhån). Som alltid, ge honom möjlighet att reflektera över din humor. Var inte för aggressiv men visa att du har skicklighet (gränsen är bra).

Medföljd: Tinder-slagord som skapar länkar

Se lika ut, flock tillsammans: du har nog hört det någonstans. Studier har visat att vi vänder oss till partners som har liknande intressen.

Om det inte är möjligt att känna till hela livet för den person som du ska chatta med endast baserat på deras Tinder-profil, är det dock möjligt att samla in lite information genom att noggrant observera varje foto. Detta gäller särskilt om personen har länkat sitt Instagram-konto till sin Tinder-profil: tveka inte att skanna de minsta detaljerna.

Korskolla informationen och hitta gemensamma grunder. Här är ett exempel som hjälper dig.

tinder fraser

Gör en skillnad: öppnarna som fångar uppmärksamheten

Hade du bara en match med en exceptionell plastflicka? Hennes bio visar stort förtroende för henne och tror du att det finns tusentals andra pojkar som rusar runt henne? Du måste sticka ut, du måste slå hårt.

Hon får förmodligen dussintals samtal varje dag: ingen fråga om att du drunknar i den. Vill du ses som en tråkig kille utan karisma? Nej. Så var inte som alla andra. Allt börjar med ett slagord som fungerar. Har du inte märkt något gemensamt? Har hon bara ett foto på sin profil? Har ingen aning om vilken typ av humor hon tycker om? Du har bara ett kort kvar att spela: visa dig själv genom att prata om dig själv. Var försiktig, gör inte det klassiska misstaget som nedan.

ett effektivt första meddelande

Inget behov av att visa hela ditt CV. Alla bryr sig inte så mycket om ditt omnämnande i franska bac. Var kortfattad och prata bara om ovanliga och specifika element: markera tillfället. Framkalla ett slående element som sätter dig i värde (och som sätter dig över resten) och lägger till en touch av självspott, för att kontrastera (om inte, kommer hon verkligen att tro att du har melonen). Här är lite inspiration.

ananas tinder

Radera dig själv: Tinder-slagfraser som markerar varandra

I föregående exempel rekommenderar vi att du pratar om dig själv. Men vi tar en nyans här. Prata bara om dig själv om du verkligen inte har något att säga om personen du vill ha. Alltför många män gör detta misstag: genom att försöka visa upp sig själva pratar de bara om sig själva. Ja, du måste sälja dig själv. Men det måste vara mer subtilt (och det måste vara i din beskrivning Tinder).

Prata om dig själv i timmar utan att lyssna på vad du har att säga? Gör aldrig det. Först och främst är det irriterande för personen framför dig (du är inte Barack Obama, ditt liv är förmodligen inte superhektiskt). Då gör det dig till en självcentrerad och slarvig person. Slutligen riskerar du att ge detaljer som inte lyfter fram dig.

Alla älskar att prata om sig själva, så lämna det roliga till den du vill. Ställ henne frågor, reflektera över dessa svar, visa ett visst intresse för vad hon säger. Den här tjejen måste må bra när hon chattar med dig. Det kommer genom smicker och är intresserad av vad hon har att säga (även om det är tråkigt).

Allt börjar med en tankeväckande fråga (ingen ”WTF?” -Fråga). Ställ en originalfråga (inte «Vad gjorde du idag?», Alla vet att svaret inte riktigt intresserar dig). Undvik indiskreta frågor: du känner inte dig själv (ännu) tillräckligt. Här är en lista med ganska allmänna frågor men som alltid har sin effekt (förbered naturligtvis ett intelligent svar på din sida):

 • Vad är det som alla kan göra som du inte kan göra?
 • Vad är det sexigaste namnet? Ju mindre sexig?
 • Vad är din favorit konspirationsteori?
 • Är en korv en smörgås? Varför ?
 • Vill du hellre … tillbringa en dag med Donald Trump eller spendera en månad utan att ha rätt att tala?
 • Vad är det roligaste skämtet du känna till?
 • Vad tycker du om människor som lägger ananas på sin pizza?
 • Om djuren kunde prata i en minut, vad skulle din hund berätta för dig?
 • Hur många höns skulle det ta för att döda en elefant?
 • Föredrar du … att leva ett liv på 1000 år eller 10 liv på 100 år?
 • Vilken mytisk varelse skulle förbättra världen mest om den fanns?
 • Vem var din värsta lärare? Varför ?
 • Vill du hellre … ha tre armar eller ha tre ben?
 • Om du kunde teleportera tre gånger i ditt liv, vart skulle du gå?
 • Om du kunde äta middag med en känd person?
 • Föredrar du … att slåss mot 100 ankor som är lika stora som ett lejon eller ett lejon som en anka?

Sammanfattningsvis finns det ingen fångstfras som kommer att träffa alla tjejer du har matchat med (du har ingen match? Läs vår guide), nej. Om så var fallet skulle Tinder inte vara Tinder och chatbots skulle redan ha ersatt människor i det stora universella förförelsesspelet. Men ge inte upp: det finns några tekniker och tips som kan få dig över resten av alla de karismatiska män som aldrig har haft annat än tråkiga samtal. Dessa tekniker är inte svåra att genomföra, det räcker bara att göra en extra ansträngning jämfört med massan av alla män som inte tar sig tid att tänka.

Var inte lat, ta dig tid att observera profilen för flickan som får dig att drömma. Hon kan bli kvinnan i ditt liv, du kan spendera 10 minuter på att analysera hennes profil och försöka lista ut vad som tycker henne. Titta på dessa foton, läs hans bio noggrant, tolka de olika signalerna. Ta dig tid att tänka igenom saker och hitta vad hon gillar. Försök att dechiffrera deras typ av humor, deras yrken, samtalen de gillar att ha och … ge det en chans.

Verkar hon som en tuff tjej som inte kommer ut ur ledet? Starta en intellektuell konversation. Verkar hon uttråkad i sitt liv? Få henne att skratta med tankeväckande skämt. Låter hon busig och sarkastisk? Gå in i ett spel med smidigt skämt. Verkar hon vilja resa? Berätta för honom om din sista resa till Tanzanias stäpper. Drömmer hon om att bli sångare? Berätta om din musikerbror. Hur som helst, håll dig lätt och äkta.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply