Dating Apps

Tinder får betalt, men vad är fördelarna med att betala för ett abonnemang?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Betalar Tinder nu? Om du har hört talas om Tinder Plus och av Tinder Gold, då ställer du förmodligen dig själv frågan. Svaret är Nej. Sedan 2015 har ansökan verkligen erbjudit en betald version av ansökan. Men det är fortfarande ganska möjligt att använda den fria versionen av Tinder. Det var dock begränsat att ge stolthet åt de betalda versionerna. Så låt oss se vad som är poängen med att prenumerera på en betald Tinder-prenumeration.

Tinder Plus

Tinder Plus är den första betalda versionen av appen, släppt 2015. Har det förändrats mycket? Tja faktiskt, inte riktigt. Visst var det nödvändigt att klippa den fria versionen av vissa alternativ för att motivera prenumerationen på en betald version. Men kärnan i applikationen: svep och chatt, förbli tillgänglig i den gratis versionen av applikationen. Vissa funktioner bör dock göra det möjligt för dig utföra så många matchningar som möjligt genom att sätta oddsen till din fördel. Så låt oss se exakt vad det ändras för att prenumerera på en betald Tinder-prenumeration.

1 boost per månad

betald tinder

Enligt vår åsikt är detta alternativ utan tvekan det mest intressanta av hela Tinder Plus-paketet. Det låter dig, i 30 minuter för att öka din profil. Detta innebär att din profil under dessa 30 minuter kommer att visas i prioritet för tjejerna som är med i ansökan. Din profil är mer synlig, och därför är det mycket mer troligt att du matchar.

Detta är ett alternativ som inte är tillgängligt i den fria versionen. Det finns en verklig fördel för dig, förutsatt att du använder det bra!

Obegränsad swipes

Detta är den viktigaste åtgärden som har vidtagits mot den fria versionen av Tinder: utan betalt abonnemang, du kan bara gilla 50 profiler per dag. Om du prenumererar på det betalda alternativet kan du dock tillbringa dagen med att svepa och gilla så många profiler som du vill.

Detta alternativ är dock inte nödvändigt. 50 likes per dag, det är redan många människor !

Går tillbaka

tinderhastighet

Om du är registrerad på Tinder har detta förmodligen hänt dig: oavsiktlig svepning ! Men i den fria versionen är det för sent att göra något åt ​​det, så snart du har svept, även om du gjorde ett misstag! Om du gillade det av misstag är det okej, du kan alltid ta bort matchningen. Å andra sidan, om det är till vänster som du av misstag svepte, då den här profilen är förlorad ! Och det finns inget mer irriterande med den här appen! Med Tinder Plus har du därför möjlighet att gå tillbaka och korrigera ditt misstag.

5 supergilla per dag

På den fria versionen av Tinder har du rätt att en super som per dag. Med din betalda prenumeration kan du å andra sidan skicka upp till 5 dagligen. Det är därför snarare en bra fördel.

En bra liknande låter den person du vill veta att du har blivit kär i sin profil! Flickan i fråga kommer därför att meddelas och din profil kommer att visas med en liten blå stjärna. Om en superliknande kan tillåtafånga uppmärksamheten hos en tjej du gillade, det räcker inte för att få henne att gilla dig! Men det är ett bra sätt att signalera ditt intresse för att sätta oddsen till din fördel.

Pass att dra runt världen

tinder plus prenumeration

Du vet nog det på Tinder, du kan bara svepa i ditt geografiska område. Med det här alternativet har du inte längre den geografiska begränsningen och du kan se profiler för singlar runt om i världen. För oss är det inte riktigt en stor sak, för ju längre bort människorna är, desto mindre möjlighet kommer du att möta i verkliga livet, så vad är poängen? Å andra sidan, om du planerar en resa, kan du mycket väl vara ett steg före! Om du reser mycket kan passalternativet därför vara mycket användbart för dig att förutse.

Dessa är alla alternativ som är tillgängliga tack vare den betalda versionen av Tinder. Vissa kommer att vara mycket användbara för dig, andra inte så mycket. Det är upp till dig att se om du tror att en eller flera av dem gör det möjligt för dig maximera dina chanser att träffa människor. Å andra sidan kan inget alternativ tillåta dig att göra din profil mer attraktiv. Ta hand om din profil är därför nödvändigtvis det första steget för att maximera dina chanser för en match.

Tinder Gold

Tinder Gold är grödans grädde! Du måste prenumerera på Tinder Plus innan du kan gå vidare till nästa nivå som är Tinder Gold. I verkligheten tillåter det här alternativet dig bara att ha» bara ett ytterligare alternativ: se alla profiler som gillade dig !

Det är lite av en revolution för Tinder. Tidigare kunde bara profiler som gillade varandra komma åt varandra. Nu kan du se listan över alla profiler för tjejer som gillade din, och gör så ditt val bland de som du gillar mest genom att ha garanterat att matcha.

I själva verket kan det här alternativet vara mycket smickrande för ditt ego, men kommer inte att påverka hur många matchningar du kan göra ! Du kan faktiskt se vem du gillar, men du kan inte tvinga någon att gilla din profil!

Bra att veta :
Detta alternativ kan särskilt vara intressant för mäta framgången för din profil. Du kommer att kunna utvärdera vilka beskrivningar som gör att du når maximalt antal likes, vilka bilder som kan göra skillnad etc. och därmed justera din profil efter de saker som fungerar mest för att skapa matchningar.

Måste du ta ett betalt Tinder-abonnemang för att spela matcher?

online dejting

I själva verket inte riktigt. Dessa betalda alternativ kan tillåta dig att ha lite hjälp om du någonsin har svårt att matcha. Men vi anser att du utan tvekan har framsteg när det gäller din profil om du verkligen vill lyckas. Det räcker inte att öka din profil plötsligt göra attraktiva. Om du var nöjd med ett foto utan någon beskrivning kommer du att kunna använda alla möjliga alternativ, chansen är att du inte kommer att matcha mer.

Om ditt problem är att du inte kan förvandla matchningar till möten, kan inget betalt alternativ hjälpa dig! I det här fallet är det snarare nödvändigt arbeta med slagord att skicka till tjejer, eller arbeta med dina konversationsförmågor.

Å andra sidan, om du känner att din profil är högst upp, att du har bemästrat alla aspekter som gör att du kan träffas, men som fortfarande inte fungerar, kan du behöva besluta att ta bort det tunga artilleriet. : maximalt likes, super likes, boosts osv. Men för oss är det snarare ett möjlighet att betraktas som en sista utväg.

Att komma ihåg :
Fångsten här är att tänka att ett betalt Tinder-medlemskap kommer att göra allt för dig. Och det är här du skulle gå fel, dessa alternativ är kryckor, allt är baserat på din profil!

Hur mycket kostar Tinder-prenumerationer

Så förvånande som det kan tyckas är det inte så lätt att svara på den här frågan! Det finns en viss ogenomskinlighet beträffande de priser som Tinder tillämpar. Beroende på din ålder eller din framgång på applikationen tillämpas olika priser. Och operationen är densamma, oavsett om det är Tinder Plus eller Tinder Gold.

För Tinder Plus varierar priserna mellan 1,99 Kr och 19,99 Kr per månad. Dessutom varierar priset beroende på längden på din prenumeration: du kan välja att prenumerera i en, sex eller tolv månader. Ju längre prenumerationen är, desto mer månadsavgiften är låg. Om du är under 30 år och har ett antal matcher under din bälte kommer medlemskapet att vara väldigt billigt.

tinderhastighet

När det gäller Tinder Gold varierar priserna på samma sätt som för Tinder Plus. De är mellan 9,16 Kr och 29,98 Kr per månad. Beroende på din profil kommer ett annat pris att tillämpas.

Vår dom om betald Tinder-prenumeration

Svårt att kontrollera att antalet matchningar verkligen ökar när du registrerar dig för en betald Tinder prenumeration. Om du verkligen vill se att antalet matchningar ökar, då förbättra din profil. Om det fortfarande inte fungerar, då betalda optioner kanske kan hjälpa dig. Men om du inte uppmärksammar din profil, kommer plötsligt inga alternativ att göra dig attraktiv i ögonen på det rättvisare könet!

Kort sagt, kärnan är att betalda alternativ verkligen kan hjälpa dig, men bara om du redan lämnar med en bra grund. Även om du prenumererar på ett betalt alternativ betyder det inte det utan en attraktiv profil, du kan träffa många människor. Använd den om du känner att det är nödvändigt, men tänk först på sätt paketet på din profil !

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply