plocka upp kvinnor

Tinder på PC: flörta med din dator tack vare Tinder Online!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Tinder är världens mest populära dejtingsapp. Det låter dig träffa singlarna på din gata med en enkel simma. Faktum är att Tinder bygger på en enkel princip: om den fysiska attraktionen är ömsesidig behöver du inte åka dit på fyra sätt, särskilt om matchen bor nära dig. Idén förför miljontals användare: vi simmar i tunnelbanan, på jobbet och innan vi somnar över hela världen. Formeln är en låda ännu Tinder bestämmer sig plötsligt för att gå tillbaka till det traditionella och starta Tinder på PC.
Vårt samhälle kännetecknas av ökad rörlighet: smartphone, surfplatta eller till och med ansluten klocka, allt är bara ett finger borta. Oavsett om det är att kontrollera saldot på våra konton online eller att köpa en bukett blommor, det finns nödvändigtvis en ansökan om det. Tinder förstod detta från sin skapelse 2012 eftersom det var en av pionjärerna när det gäller ansökan om dejting.
Så är det av nostalgi för 15-tumsformatet som Tinder bestämmer sig för att återvända till datorn?
Tinder på PC

Tinder på PC, hur använder jag den här versionen?

Tinder på din dator

När Tinder skapades 2012 ville flera användare redan ha tillgång till dator. Även om användningen av smartphones populariserades 2010, användningen av applikationer är en reflex som tog längre tid innan de slog sig ner.

År 2013 steg appnedladdningarna med en ökning med 115%.

Men vid den tiden var de mest använda apparna meddelanden och sociala medier. Datingappar var fortfarande helt nya och web singlar var vana vid dejtingsajter snarare än appar. Faktum är att Tinder på PC inte väntade på skapandet av Tinder Online. Det var redan möjligt att använda plattformen på en dator, särskilt genom nedladdning Flamite – som inte längre finns – eller via en Android-emulator som Bluestacks.

Skapande av Tinder Online

Sedan 2017, det är inte längre värt att gå igenom en handledning om du vill använda Tinder på PC. Faktum är att det idag är mycket enklare och snabbare än tack vare Tinder Online. Du har absolut ingenting att ladda ner och oavsett om du använder Microsoft eller Mac kommer du att kunna komma åt Tinder på din dator med ett klick. Allt du behöver göra är att gå till Tinder Online-hemsidan. En gång på webbplatsen ser du att det är väldigt enkelt: antingen logga in med din Facebook-profil eller med ditt telefonnummer.
Om du inte har skapat ett konto ännu kan du göra det inom några minuter. Du behöver bara ange din ålder, din stad, välja en profilbild och skriva en Tinder-beskrivning. Om du redan är medlem i Tinder-communityn, du kommer att återställa all data från ditt konto.

Vad är skillnaden mellan Tinder-appen och Tinder Online?

Tinder online

Mer praktisk

En av de största skillnaderna är uppenbar: det handlar uppenbarligen om skärmstorlek. Även om vissa smartphones ser mer ut som surfplattor än telefoner, kommer skärmstorleken aldrig att vara lika stor som en dator. Med Tinder Online kommer du faktiskt att kunna visualisera profilen för dina mål och granska deras foton mer detaljerat. Detsamma gäller tangentbordet: även om du är en touch-fanatiker, ingenting slår den gamla gamla AZERTY på din dator. Du kan skriva ditt förföriska meddelande för Tinder snabbare och samtidigt undvika SMS-språk.

Svep med musen

Tinder blev känd tack vare dessa berömda sveper. I sin version på PC kommer du inte att kunna skanna profiler med en fingergest och du måste därför använda din pålitlig datormus för det. Men om du är ett fan av swimpes, se den ljusa sidan: du får diskretion. Gesten är faktiskt så känd att du upptäcks långt ifrån med fingret som sveper från höger till vänster. Med PC-versionen kan du simma i lugn och ro. Vem vet att svepningen har utvecklats till musversionen?

Manuell geolokalisering

En av de bästa sakerna med Tinder är att kunna träffa singlarna som är nära dig. Det är det som gör dess framgång: möjligheten att matcha med en person som är i samma tunnelbanebil som du! Som vi kan föreställa oss, om du bestämmer dig för att använda Tinder på en dator, är det inte att gå i tunnelbanan med din dator.
Lokalisering på Tinder Online är klar manuellt. Med Tinder på PC måste du faktiskt konfigurera din stad såväl som sökradien. I denna aspekt använder Tinder på PC principen om traditionella dejtingsajter där plats bara är ett sökkriterium bland andra.

Samma gränssnitt, samma alternativ

Man skulle tro att Tinder skulle ta tillfället i akt ändra gränssnitt och erbjuda ett annat PC-tillvägagångssätt. Tja, nej. Tinder har ett rent, intuitivt gränssnitt som därför är väldigt enkelt att använda. Och detta är inte till missnöje för oss. På samma sätt på Tinder Online kan du välja mellan den fria versionen, Tinder Plus och Tinder Gold. Tinder-priserna på PC är desamma som i applikationen.
Tinder på datorn

Varför återvända till datorn?

Som vi har sett, Tinder på PC har ingen verklig fördel jämfört med ansökan. Bortsett från bekvämligheten med att använda en dator snarare än en telefon, är alternativen i Tinder Online exakt samma som i Tinder för smartphones. Så varför bestämde Tinder sig för att starta en version på PC? Som du förmodligen kan föreställa dig är huvudorsaken ordning Marknadsföring.

En manöver för att förbättra bilden av Tinder

Du borde veta att om Tinder idag är känd för att vara den ultimata heta dejtingsappen, detta var inte exakt grundläggarna för grundarna. Faktum är att Tinder inte utformades som en dejtingsapplikation strängt taget utan snarare som en ett socialt dejtingsnätverk. Du kanske inte ser skillnaden, men mellan en dejtingsapp och ett socialt nätverk finns det miljoner skillnadsanvändare. Det är dock ett faktum att alla Tinder-användare använder appen för dejting.
Tinder blev offentligt och samtidigt upplever många bakslag när det gäller dess struktur: från grundare som sparkas till marknadschefer med långa tänder, mellan 2013 och 2016 går Tinder inte starkt. Och som om det inte vore tillräckligt, utmärks Tinder av den internationella pressen som » en maskin för att organisera möten över natten«.
Det var efter en komplicerad period som Tinder bestämde sig för att starta Tinder Online. Denna version för PC erbjuder inga anmärkningsvärda fördelar för användaren och det är dessutom inte målet med manöveren. Tanken är att håll dig lite mer till bilden av det sociala nätverket snarare än för en het applikation är skapandet av versionen på PC en perfekt lösning. Men något säger oss det Tinder kommer alltid att vara Tinder, till stor chock för dess ledare.

Rikta in ännu fler potentiella användare

Som jag sa er skapades Tinder Online med målet att balansera varumärkesimagen på det sociala nätverkssidan snarare än dejtingsapplikationen. Även om vi tvivlar på resultatet måste vi ändå erkänna att eftersom Tinder också finns på PC har antalet användare ökat betydligt. Om smarttelefoner har invaderat hela planetens fickor, Internetpaket och 4G-anslutningar är inte tillgängliga för alla.
Med Tinder Online kan du använda plattformen från ditt hem, ansluten till Trådlös. Således riktar Tinder sig också till användare som inte har tillgång till internet utanför sitt hem. Och då kommer det säkert att ge dig tillgång till fler bilder, speciellt för din Tinder-profilbild. Men för allt detta kommer onlineversionen inte att vara lösningen att ha fler matchningar om du inte följer rätt föreskrifter.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply