plocka upp kvinnor

Tinder, pris och kostnad för prenumerationen för en framgångsrik förförelse?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

2015 tog Tinder en 180 ° sväng och lade till sitt namn i listan över Freemium. Från det ögonblicket finns Tinder i flera betalda versioner. Detta är utseendet på Tinder Plus och Tinder Gold och en Tinder-tariff. En förändring som inte nödvändigtvis är enhällig bland dem som är skickliga i swimpe, särskilt bland unga användare som kämpar för att få slut på mötena.

Tinder hastighet

Tinder håller en gratis version

Liksom många appar för internetdating matchar Tinder användarnas profiler efter ålder, kön och plats. Men med Tinder är allt enklare och snabbare. Registreringen görs faktiskt på några sekunder, se med ett klick om du gör det via ditt Facebook-konto. Inga frågeformulär, inga långa beskrivningar, en fin profilbild och du är klar. I själva verket på Tinder vi antar helt att de flesta möten baseras mer på fysisk attraktion än på en delad favoriträtt.

100% gratis registrering

Oavsett om du väljer en prenumeration eller inte, registreringen på Tinder kvarstår helt gratis. Faktum är att inget betalningsmedel kommer att begäras. Ladda bara ner appen, fyll i din ålder, stad och välj en Tinder-profilbild. Efter bara några klick, du kan börja simma singlar som bor nära dig. Tinder-gränssnittet förblir därför detsamma och du kommer att ha tillgång till de klassiska funktionerna.

Använd traditionella funktioner

Du kommer att kunna anpassa din profil genom att välja flera bilder som markerar dig, skriva en första Tinder-fångstfras eller till och med visa dina Instagram-foton. Å andra sidan kommer du naturligtvis att kunna inleda en konversation och ta en dialog med din match. På Tinder börjar dialogen när de två användarna har gillat varandra.

Begränsade simmar

Tinder skiljer sitt erbjudande mellan gratis och prenumeration i begränsa antalet simma. Om du är en av de tvångsmässiga simmare måste du uppgradera till den betalda versionen. Om du inte prenumererar på en prenumeration då dina simtoppar är begränsade till 50 och förnyas var 12: e timme.

Vilka är de nya betalda alternativen?

funktioner för Tinder Plus och Tinder Gold

Tinder Plus

Som vi har sett kan Tinder mycket väl användas gratis. Om du bor i en liten stad, eller om du inte är beroende av swimpes, räcker det 50 gånger om dagen. Det är då vi undrar vad Tinder Plus erbjuder det bästa. Tja bortsett från en obegränsad användning, 4 nya funktioner är tillgängliga för dig.

Ångra-alternativet

Vem förväxlar inte hans vänster och höger då och då? Du kanske redan har tappat bort möjligheten till en match genom att svänga åt vänster snarare än till höger. Och som du säkert vet är sannolikheten att denna profil kommer att erbjudas dig igen liten. Denna frustration hör nu till det förflutna. Med Ångra-alternativet för Tinder Plus, om du trasslar, kan du gå tillbaka och korrigera dragningen.

Pass

Du vet, Tinder erbjuder dig singelprofiler inom en radie 160 km bort. Det är praktiskt att göra möten verklighet utan att spendera mycket pengar på en tågbiljett, det är mindre när du flyttar ofta eller när du reser. Med Tinder Plus är det inte längre ett problem. Med betalt alternativ kan du nu konfigurera flera platser och träffa singlar från hela världen.

Super som

För att sticka ut och visa att du verkligen är intresserad har du nu möjligheten att supergilla. Med det här alternativet kan du inte gå obemärkt förbi mitt i de andra svepningarna. Således uppmuntrar du ditt mål att konsultera din profil och det är en lösning för att maximera dina chanser att matcha. Dessa supergilla är naturligtvis begränsade – annars är det inte meningsfullt – till antalet 5 dagar.

Boostern

Med det här alternativet – tillgängligt en gång i månaden – visas din profil i listans chef under en period av 30 minuter. Detta maximerar dina chanser att matcha singlar nära dig.
Tinder guld och tinder plus pris

Tinder Gold

För att kunna prenumerera på Tinder Gold måste du redan vara registrerad hos Tinder Plus. Du får alla alternativ jag just nämnde, med en till som ändrar spelreglerna på Tinder: favoritalternativet. Med det här alternativet kan du konsultera listan över medlemmar som gillade dig.
Så om du blir trött på att simma kan du kolla in den här listan och inleda en konversation med vem du vill, hur som helst, du vet redan att han gillar dig.

Tinder rate: priser enligt ålder

I allmänhet varierar priset på prenumerationer på dejtingsidor beroende på antalet alternativ eller efter kön. Tinder bestämmer sig för att göra det byt form och skapade den första variabla tariffen. Det finns faktiskt ingen fast Tinder-hastighet, det beror på landet du befinner dig i, men också på din ålder eller din popularitet på Tinder.
Tinder är mycket populär bland under 30-talet. För detta ändamål visar Tinder förmånliga priser för sina unga användare. Generellt, ju äldre du är, desto mer betalar du. Priset sjunker beroende på ålder. Eftersom detta är en algoritm som också tar hänsyn till ditt antal matchningar är det svårt att hitta det exakta priset enligt åldern. Det finns dock uppskattade priser.

Tinder Plus

Priset tillämpas på under 30-talet

 • För en månads prenumeration: 9,99 Kr
 • Om du åtar dig i 6 månader: 5,99 Kr / månad eller totalt 35,94 Kr.
 • Vid ett årsabonnemang: 4,58 Kr / månad eller 74,94 Kr totalt.

Pris för över 30-talet

 • Under en månad betalar du: 19,99 Kr
 • Vid ett halvårsabonnemang: 12,49 Kr / månad eller 74,94 Kr totalt.
 • Om du väljer ett års åtagande: 8,33 Kr / månad, dvs totalt 99,96 Kr.

hur mycket kostar tinder

Tinder Gold

Pris om du är under 30 år

 • För en månads åtagande betalar du 14,99 Kr
 • Om du väljer att registrera dig under en period av 6 månader kommer priset att vara 9,17 Kr / månad eller totalt 54,96 Kr.
 • Slutligen, om du förbinder dig i 1 år, kommer du att betala 7,09 Kr / månad, dvs. totalt 84,96 Kr.

Pris för trettioårsåldern

 • En månads prenumeration kostar dig: 29,98 Kr
 • I 6 månader: 18,32 Kr / månad totalt 109,92 Kr
 • Vid ett års prenumeration: 14,16 Kr / månad, dvs. 169,92 Kr

Tinder tariff: omtvistade priser?

Som du kan se, Tinder tariff varierar mycket beroende på din ålder. Denna praxis har en viss logik: de under 30 har i allmänhet lägre köpkraft. Dessutom är det just denna åldersgrupp som huvudsakligen använder applikationen.
Om vi ​​jämför dessa priser med andra Freemiums priser är Tinder-priset bland det billigaste på marknaden. Detta, om du är under 30 år förstås. Om du är över 30 är Tinder-avgiften mycket högre, med en prisskillnad på upp till Kr 70. En skillnad anses ofta vara överdriven och för diskriminerande.

Dessutom tycker många användare att de betalda funktionerna är väldigt lite användning och besluta att behålla den begränsade men gratis versionen. Även om användbarheten av passalternativet och superliknande är tveksamt, revolutionerar alternativet som Tinder Gold erbjuder användningen av applikationen. Och sedan, utan extra kostnad, kan du också njuta av PC-versionen av Tinder.
Så, Tinder-tariffen, sveper du åt höger eller vänster?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply