plocka upp kvinnor

Tredje mötet och fortfarande ingenting: hur kan du påskynda ditt närmande?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Ditt tredje datum har precis avslutats och har inget hänt mellan er två än? Detta kan oroa dig, och du kan till och med börja tappa tålamod om du är säker på din charm och tycker att saker tar längre tid än vad du ursprungligen hoppades på.

Om detta är ditt problem hjälper vi dig att ta reda på hur du kan påskynda din berättelse. Vi kommer också att ge dig några råd om din attityd, så att du kan ta hänsyn till det om du vill!

Tredje dagen och fortfarande inget: lär dig att ta dig tid

Om allt inte går som du vill ha det, medan du är på tredje dejten, kom inte i panik, alla relationer händer inte i ett möte! Ibland, även om du blev kär i den personen och tror att samma sak gäller dem, kan det ta längre tid än du trodde.

Du måste lära dig att ta dig tid. Om du tror på den här historien och vill gå längre med den här tjejen måste du göra ditt bästa för att vara tålamod.

Hon kan behöva lära känna dig mer

Kanske kommer den här tjejen att behöva många datum för att lära känna dig bättre? Även om hon kan lockas till dig, kanske det inte räcker för att få henne att gå efter dig.

Dessutom, om dina möten varar bara en timme och de är mycket fördelade … Det är normalt att ingenting händer! Se till att fortsätta försoningen per meddelande och erbjuda honom olika datum under längre perioder. På så sätt kan du upptäcka dig själv mer detaljerat och lite efter lite kunde hon släppa taget med dig. Det borde inte vara för komplicerat!

Det kanske inte är rätt tid för henne

Kanske om allt inte går så fort som du vill, beror det på att det inte är rätt tid för henne nu. Hon har tagits upp av andra tankar, eller av frågor som upptar hennes sinne just nu, vilket hindrar henne från att fokusera på din berättelse i början. Som ett resultat är hon faktiskt inte där under dina datum, och försoning sker inte.

Om så är fallet, se till att du förstår vad som kan hända honom. Kolla in med henne och se till att allt är bra med henne. Om du är närvarande under den här svåra tiden för henne kan din historia fortfarande gå på rätt spår! Du kommer närmare, och hon kan äntligen ge dig din fulla uppmärksamhet. Och om inte, lär dig att känna igen en kvinnas tecken på ointresse.

Det tredje datumet.

Tredje dagen och fortfarande ingenting: var uppriktig om dina förväntningar

Tycker du att saker inte går tillräckligt snabbt för dig? Men vad förväntar du dig verkligen av detta förhållande? Om du bara letar efter en bra idé och vill bara lägga den i din säng … Hon kanske inte letar efter samma sak som du!

Om hon vill vara i ett seriöst förhållande med dig behöver hon mer tid än du, om du bara vill njuta av en flyktig historia! I det här fallet är det bättre att tydligt berätta för honom vad dina förväntningar är. På det här sättet, om du inte har samma förväntningar, kan du avsluta din relation och undvika att slösa bort din tid tillsammans. Det är upp till dig att vara uppriktig!

Alla bra saker tar tid!

Hur som helst, kom ihåg att alla bra saker tar tid. Det händer inte alltid så snabbt som du kanske vill ha det. Av olika skäl, som det inte alltid är möjligt att veta, kan ditt förhållande ta längre tid att ta fart. Detta borde inte oroa dig mer!

Tvärtom, ta dig tid och njut av dessa stunder. Se till att du lägger lite flört i din berättelse, och saker och ting kan börja bli mer allvarliga. Men inte allt kommer att hända över natten, och andra möten kan vara nödvändiga för att skapa en konkret tillnärmning mellan er två!

Tredje dagen och fortfarande ingenting: vad gjorde du fel och vad kunde du göra bättre?

Om försoningen inte händer och du börjar hitta tiden lång trots dina datum kan det vara relaterat till något du har gjort eller något du kan förbättra för att närma dig.

Med lite ansträngning kan din berättelse börja om och äntligen börja som du vill! Det kommer inte nödvändigtvis att ta dig mycket ansträngning, och kanske har du inte tänkt på dessa punkter specifikt än. Om så är fallet, här är de punkter du kan ta hänsyn till för att komma närmare henne och komma ut ur celibatet:

Utnämning.

Erbjud honom ett originalt möte

Kanske är dina datum inte ovanliga nog! För att komma ännu närmare och upptäcka en ny sida av er två, se till att du erbjuder henne ett originaldatum. Det kan till exempel vara en ny aktivitet för er båda. Be henne att komma och upptäcka en utställning som intresserar dig med dig, eller till och med föreslå att hon tar en resa i några dagar.

Denna resa kan låta dig skapa minnen tillsammans, och en tillnärmning kan till och med äga rum under din resa! Även om det bara är några dagar kommer du att njuta av en stund utan tid, borta från alla dina problem och allt du vet. Ni blir bara ni två, och allt blir då möjligt mellan er.

Tredje dagen och fortfarande ingenting: låt henne veta vad dina känslor är

Om det fortfarande inte händer något mellan er två, kan det också bero på att den här tjejen inte vet hur du känner för henne. Så inget går riktigt framåt, och kanske är det precis vad hon väntar på att komma närmare dig också! Ibland kan lite förändra allt.

Om du gillar henne och känner för att gå längre med henne, ska du inte tveka att berätta för henne. På så sätt kan hon komma tillbaka till dig och svara på ett positivt sätt om hon vill. Det är upp till dig att ta detta första steg!

Du är inte tillräckligt intresserad av henne

Om inget händer med datumen kan det också bero på att du inte är intresserad av henne. Du kanske inte inser det, men du pratar mycket om dig själv, och det är mest hon som ställer frågor! Å andra sidan frågar du inte mycket om honom, och han kanske missar det.

Den här tjejen måste känna att du är intresserad av henne för att kunna komma närmare dig! Och det går igenom det faktum att han ställde frågor om hans önskningar och hans vardag.

Tredje dagen och fortfarande ingenting: hon litar inte på dig tillräckligt

Hur beter du dig när du befinner dig med henne? Om du inte uttrycker dina känslor, försök inte svårare att lära känna henne och titta på andra tjejer … Det är okej att inget händer! Hon måste verkligen bli lugnad för att få självförtroende.

Kanske är ditt rykte som en hård flört före dig också! Om så är fallet, och du är äkta med henne, visa henne att hon kan lita på dig. Låt honom förstå att för dig är det bara det som räknas. Det är med henne du vill spendera mer tid! Du kan också lära dig att läsa en kvinnas textmeddelanden för att ta reda på vad hon tänker.

Tredje mötet och fortfarande ingenting: vad man ska göra.

Gör honom lycklig med känslig uppmärksamhet

Om hon inte gillar dig är det säkert att en gåva inte kan ändra allt till din fördel. Tvärtom, om han gillar dig, kan denna känsliga lilla uppmärksamhet göra honom väldigt glad. På det här sättet kan du visa henne att hon intresserar dig och att du vill att det ska bli mer allvarligt mellan er två.

Gör honom nöjd med något du pratade om, som en bok du gillar, eller till och med hans favoritchoklad. Välj en gåva som kommer att påminna henne om dig, och som verkligen kommer att göra henne väldigt glad. Hon kommer utan tvekan att förstå att dina avsikter är uppriktiga.

Tvinga inte saker om hon inte känner sig redo

Slutligen, även om du tycker att det är lång tid och om du undrar varför din försoning inte går snabbare, är det ingen mening att sätta press på den. Om hon inte vill ska du inte tvinga henne, tvärtom!

Om du verkligen är intresserad av henne kommer du att vara villig att anstränga dig och vänta på att hon kommer till dig. Alla behöver sin egen takt för att gå framåt, och rusande saker får dig ingenstans, tvärtom. Genom att vilja gå för fort kan du hoppa över viktiga steg för henne.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply