Dating Apps

Vad är Tinder Gold värt? Åsikter och intryck av denna förförelsestillgång

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Du är utan tvekan bekant med Tinder. Men vet du Tinder Plus liksom Tinder Gold ? Det här är de två betalda versionerna av appen. så här är vår åsikt om Tinder Gold, det ultimata från Tinder.

tinder plus tinder gold

Tinder Plus, det första steget

Tinder Plus är den första betalda versionen av Tinder. Om vi ​​pratar om det i den här artikeln tillägnad vår åsikt om Tinder Gold, beror det på du måste prenumerera på Tinder Plus för att sedan kunna få tillgång till Tinder Gold. Kort sagt är Tinder Gold en förlängning av Tinder Plus.

Vad erbjuder den här versionen dig?

Obegränsad swipes
Ankomsten av den betalda versionen av Tinder hade denna huvudsakliga konsekvens: antalet gillanden är nu begränsat, såvida du inte väljer att prenumerera på den betalda versionen.

Om du föredrar att stanna kvar i den fria versionen av Tinder, då du kan bara gilla 50 profiler per dag. På Tinder Plus kan du svepa hela dagen utan någon gräns ! Var försiktig men bli inte beroende …

Boost-alternativet
Med det här alternativet kan du öka din profil i ditt geografiska område för 30 minuter. Detta är utan tvekan det bästa alternativet om du vill vinna matcher, så länge du använder det klokt.

Så om du förstärker din profil mitt på natten kan användarna missa den!

tinder guld recension

Alternativet Spola tillbaka
Om du redan är Tinder-användare vet du det det oavsiktliga svepproblemet ! Den här profilen som du skickade av misstag lämnade och som nu är förlorad för alltid! Eller så fantastiskt som skickat av misstag till en tjej som du trodde att du inte gillade alls …

Med spolen bakåt kan du nu gå tillbaka och korrigera detta fel!

5 super gillar per dag
Den fria versionen av Tinder ger dig en super som varje dag. Du måste därför välja vem du vill skicka den här berömda lilla blå stjärnan till! Med Tinder Plus, du kan skicka fem varje dag. Insatsen är därför väldigt annorlunda!
Slutet på annonsen
Där kommer det troligtvis inte att förändras mycket till ditt antal matcher. Å andra sidan, din erfarenhet av applikationen kan vara mycket bekvämare.
Passalternativ
Tinder i sin gratisversion låter dig se profiler som ligger högst 160 kilometer från dig. Här kan du dra runt världen ! Så du kan se profilerna för tjejer som finns var som helst på planeten, och de kommer också att se din profil.

Så det gör du inte inga fler geografiska begränsningar. Men faktiska möten kan vara lite mer komplicerade! Med detta sagt, om du planerar att resa så kan du komma lite före spelet!

tinder plus prenumeration

Här är alla tillgängliga alternativ på Tinder Plus. Det är därför ett ganska komplett paket. Låt oss nu se vad Tinder Gold har att erbjuda.

Vad är Tinder Gold?

Tinder Gold är därför en förlängning av Tinder Plus. Den här versionen erbjuder bara ytterligare ett alternativ: se profilerna för tjejerna som gillade dig.

Att prenumerera på Tinder Gold betyder naturligtvis att dra nytta av alla alternativ som finns på Tinder Plus. Men är det verkligen värt extra pengar för bara ett alternativ?

Tinder Gold: fördelarna

gratis tinder

Som du säkert vet, när du är på Tinder, får du ett meddelande om din profil har gillats, och du får i allmänhet en uppskattning av antalet gillar du fått. Men när du växlar mellan profiler, omöjligt att veta vem är flickan som blinkade på dig ! Det är naturligtvis irriterande, för du skulle inte vilja missa en match! Många män kommer därför att ha reflexen av som alla profiler som presenterar sig själva, i hopp om att äntligen hitta deras match.

Bara här, när du har hittat det, är attraktionen inte alltid ömsesidig … Och där är den obekvämt ögonblick garanterat ! Du matchade bara, men du gillar inte riktigt henne. Det kommer därför att vara nödvändigt att förklara för honom att äntligen … ja, det blir nej! Och det är obehagligt för alla (och särskilt irriterande för flickan i fråga!).

Tinder Gold låter dig därför undvika denna typ av olägenheter. Istället går du inte se bara de profiler som gillade dig. Fördelen är därför en betydande tidsbesparing. Du har en stor fördel framför män som slösar bort sin tid på att gilla profiler som redan har avvisat dem. Men det vet de naturligtvis inte.

Kortfattat :
Med tillgång till alla profiler för tjejer som gillade dig, allt du behöver göra är att göra ditt val, du är helt garanterad att matcha! Så du slöser mindre tid. Dessutom måste det sägas att spendera din tid gillande utan att någonsin göra en match är lite nedslående.

Tinder Gold: gränserna

Naturligtvis kan du se vem som gillade dig, men det här alternativet kommer inte att hjälpa dig när det gäller attraktionskraft. Om ingen gillade dig tidigare kommer de inte att gilla dig mer nu när du har alternativet Guld! Du kan faktiskt mäta din önskvärdhetsgrad genom att se om det finns tjejer som gillar din profil. Men om det inte finns någon, att ha Tinder Gold kommer inte att öka ditt matchantal i alla fall.

Kortfattat :
Fördelen med Tinder Gold är vinna tid om du har bråttom att göra matcher. Men det handlar om allt! Så enligt vår mening är Tinder Gold inte riktigt intressant om ditt mål är att öka ditt antal matcher, för det påverkar inte på något sätt din grad av attraktionskraft på applikationen.

Hur mycket kostar ett Tinder Gold-abonnemang?

Vi är inte alla lika när det gäller Tinder-prenumerationen! Och ja, enligt applikationens arlogrithm måste du betala en mer eller billigare prenumeration. Vilka är kriterierna? Svårt att säga, det finns inget officiellt nät. Vad vi kan säga med säkerhet är att du betalar mindre om du är under 30 år ! Och ja, priset på prenumerationen kan variera från enkelt till dubbelt på detta enda kriterium!

Dessutom, din aktivitet och framgång i appen kommer att beaktas för att bestämma ditt pris. För att ge dig en uppfattning om priset är Tinder Plus-prenumerationen din mellan 1,99 och 19,99 per månad. Du kan prenumerera på en, sex eller tolv månader. Ju längre prenumerationen är, desto lägre är månadspriset.

Tinder Gold erbjuds mellan 9,16 Kr och 29,98 Kr per månad. För mindre än 10 Kr är det här alternativet väldigt intressant. Å andra sidan, med nästan 30 Kr per månad, verkar det verkligen överdrivet för oss att veta att du verkligen bara har ett alternativ till.

Tinder à la carte

supergilla

Tinder Plus och Tinder Gold är appens enda två betalda prenumerationer. Å andra sidan kan du också köpa några à la carte-alternativ. Så du kan köpa en lyft, som kommer tillbaka till dig kl 5 Kr boost. Du kan också köpa en supergilla, som kommer tillbaka till dig kl 1 Kr. Du kan också köpa dina supergilla i förpackningar. Så om din prenumeration är för dyr för dig kan du nöja dig med att bara köpa de alternativ som intresserar dig!

Om ditt problem är att du inte matchar tillräckligt är det enda alternativet vad som verkligen kommer att göra skillnad är boost. Om du inte har en mycket attraktiv profil på applikationen, så är din Elo-poäng, eller den nya algoritmen som för närvarande används av Tinder, kan behandla dig lite orättvist genom att inte visa din profil tillräckligt för att göra dig fit. Med boost, din profil är mer synlig för alla användare, och detta i 30 minuter. Det kommer därför att vara nödvändigt att säkerställa välj rätt tid för att använda detta stor fördel jämfört med andra användare.

Resten av alternativen som tillhandahålls av Tinder-prenumerationer är enligt vår åsikt inte särskilt användbara för att öka ditt antal matchningar. Dessa alternativ tillåter dig huvudsakligen vinna tid för att inte spendera dag swiping, men vi har inte sett en riktig spelväxlare när det gäller framgång på ansökan.

Hur kan jag öka mina matchningar?

De bästa sättet att öka antalet matcher är därför inte att prenumerera på en betald prenumeration, det är det förbättra din profil. Ju mer din profil är välkonstruerad och original, desto mer blir den framgångsrik. Du kan skicka alla gillar och supergilla du vill, om din profil inte gör att du vill träffa dig kommer du aldrig att göra några matchningar! En betald prenumeration garanterar dig inte framgång, dock lära sig att bygga en attraktiv profil kan verkligen göra skillnad.

Först, välj dina foton väl. 3 eller 4 borde räcka, men du måste fortfarande välja dem väl! Så ta foton som verkligen visar upp dig och som avslöjar vem du är som person. Undvik också att ta dig själv för allvarligt, tjejer letar efter pojkar som har förmåga till självförsvagning. Så var noga med att hitta en bra balans, gör inte heller dig själv!

Men det som också är viktigt är att fyll i dess beskrivning ! (För många) Tinder-användare bryr sig inte om att fylla i deras beskrivning, och det är en stort misstag. En bra beskrivning kan göra hela skillnaden, så lägg oddsen till din fördel och skriv en beskrivning som träffar märket! Mest ? Självklart humor!

Kortfattat :
Om du vill lägga oddsen på din sida för att göra matcher, förbättra din profil. Sedan, om du vill spara tid och bekvämlighet i appen då Vi rekommenderar att du uppgraderar till Tinder Gold.

Läs också: Registrera dig på Tinder utan att gå igenom ditt Facebook-konto, det är möjligt!

Tinder Gold, vår åsikt

Tinder Gold åsikt

Kortfattat, hemligheten till framgång på Tinder förlitar sig helt på din profil. Du behöver inte vara Ryan Gosling för att matcha på Tinder (det hjälper, vi kommer inte att ljuga för varandra heller …). Det hela är sticker ut från mängden andra Tinder-användare. Så säkert kan alternativet Tinder Gold spara dyrbar tid, men det går inte längre än det.

Beroende på alternativen är fördelarna olika. Vissa alternativ verkar inte riktigt användbara för oss: varför skulle du dra på andra sidan världen? Varför skicka 200 likes per dag? Enligt vår åsikt, det enda riktigt intressanta alternativet med Tinder Gold är boost. Det är detta alternativ som låter dig vara mer synlig för användarna. Men igen, om din profil är oattraktiv, kommer det inte att vara en spelväxlare.

Enligt vår åsikt är Tinder Gold ett abonnemang som kan förbättra din upplevelse på Tinder, när det gäller effektivitet jämfört med den tid som spenderas på applikationen, men kommer inte att göra det ingen inverkan när det gäller framgång.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply