flirta på nätet

«Vad gör du i livet?» Hur man svarar på den här frågan på en dejtingsajt

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

När du börjar leta efter kärlek på en dejtingsida måste du vara redo att svara på alla typer av frågor om dig själv. Även om din profil ger viss information till singlar, kommer de att försöka lära känna dig genom dina utbyten. Vad gör du i livet ? Det här är en av frågorna vi kan ställa dig!

I resten av den här artikeln hjälper vi dig att hitta det perfekta svaret på den här frågan.

Vad gör du för att försörja dig: vad vi kan lära av din profil

För att hjälpa singlar att veta hur du arbetar och ta reda på mer om dig är det bäst att ta med så mycket information som möjligt om dig i din beskrivning. Tack vare denna information kommer de att kunna lära känna dig och få en första uppfattning om vem du är.

De kan till och med få svaret på deras fråga, nämligen vad gör du för att försörja dig! För att beskriva dig själv fritt finns det en idealisk plats: din beskrivning.

En detaljerad beskrivning

I din beskrivning kan du prata om vad du vill. Detta är ett utrymme reserverat för dig, så att du fritt kan presentera dig för andra singlar. Du måste därför göra allt för att säkerställa att denna beskrivning får andra medlemmar på webbplatsen att upptäcka dig!

Du kan skriva olika typer av beskrivningar, beroende på vad som fungerar bäst för dig. Om du vill kan du använda humor för att charma singlar, eller hålla det hemligt med en fras som vagt introducerar dig.

Undvik dock att prata för specifikt om dina förväntningar på personen du letar efter. Det kan skrämma bort singlar. Tvärtom, prata mer om dig själv, dina passioner och till och med vad du gör för att försörja varför inte!

Den här ursprungliga beskrivningen ska markera dig och få dig att vilja upptäcka dig mer detaljerat.

Vad gör du ?

Ett profilfoto som representerar dig

Även om du kanske inte ser det så kan din profilbild också säga mycket om dig. Det här fotot är där för att visa upp, naturligtvis, men du är fri att ta den vart du vill, i din favoritdräkt.

Dessa två detaljer kommer redan att ge dig mycket information om dig som kan hjälpa singlar att ta reda på dig. Om de vet hur de ska dechiffrera din profilbild kan de ha ett försprång för att förföra dig!

Hur svarar du på den här frågan: vad gör du för att försörja dig?

När du inleder en konversation med en enskild person på en dejtingsajt byter du vanligtvis frågor i ett försök att ta reda på den andra personen. Någon av dessa frågor kan relatera till vad du gör för att försörja dig.

Hur svarar man på denna typ av frågor? Här är några idéer om vad du kan säga till den enskilda personen som frågar dig:

«Vad gör du i livet?» Jag är inte här för att prata om mitt arbete

På den här frågan kanske vissa människor inte vill svara positivt. Det är ditt val ! Det är sant att du kan vara på en dejtingsajt för att tänka på saker, ta dig tid att träffa andra och inte prata om ditt jobb.

I dessa fall kan du snabbt ändra konversationen eller prata om dina passioner snarare än ditt jobb. «Vad sägs om att vi pratar om vad vi gillar snarare än om arbete?» Kan vara en perfekt responsidé för dig.

Vad detta kommer att säga om dig:

 • Ditt arbete gläder dig inte eller intresserar dig inte. Låt oss gå vidare.
 • Av någon anledning alla dina egna, du vill dölja vad du gör.
 • Du har karaktär och du vet vart du ska. Du är inte där för att öppet svara på alla frågor du får!

«Vad gör du i livet?» Svara med humor

Om du inte riktigt vet hur du ska svara på den här frågan kan det vara bäst att använda humor. Humor kan alltid låta dig presentera dig till din fördel, även om ditt jobb kanske inte får andra singlar att drömma!

Du kan till exempel göra ett hån av ditt jobb för att få den ensamstående som frågar dig att le. Du kan också skicka frågan tillbaka till honom på ett roligt sätt. Genom att svara med humor kommer du att sätta tonen för konversationen!

Vad arbetar du med

Vad detta kommer att säga om dig:

 • Du är en person som inte tar ledningen och som kan skratta åt allt.
 • Du vill inte dröja vid ditt arbete och du föredrar att prata om något annat.
 • Ditt jobb är inte hela ditt liv.
 • Det du gör kanske inte är rätt för dig, men du tar det på den ljusa sidan och får alltid se det positiva i en situation.

Svara kort utan att utöka dina kunskaper

Tvärtom kan du ha ett jobb som intresserar dig särskilt, men du vill inte göra för mycket åt dig själv. Ditt mål med dejting är att lära känna singlar, inte att prata om ditt CV.

Så det bästa sättet för dig att svara på den här frågan kan vara att helt enkelt besvara den kort, utan att sprida dig för mycket och utan att gå in i alltför teknisk ordförråd angående ditt jobb.

«Jag letar efter botemedel mot vissa sjukdomar», eller till och med «jag hjälper människor att utveckla det de drömmer om». Dessa beskrivningar gör att du kan förmedla vad du gör, utan att använda en term som inte alla känner till. Nyckeln är att inte dröja vid denna kunskap om du inte vill.

Vad detta kommer att säga om dig:

 • Du är en intressant person, och ditt jobb borde också vara.
 • Du är ganska ödmjuk och ditt mål är inte att sätta dig själv på andras bekostnad.
 • Det kan också visa att du vet hur man förklarar saker tydligt, med enkla ord, så att alla kan förstå sig själv.
 • Du är inte rädd för att svara på personliga frågor, men det krävs att lära känna dig själv mer intimt för att du ska kunna engagera dig mer.

Läs också: Varför en tjej vägrar ett datum: ska du försöka allt för att förföra henne?

Ett intressant svar som belyser ditt arbete

Kanske hela livet kretsar kring ditt jobb. När allt kommer omkring är det fullt möjligt! Du kanske har studerat länge för att vara där du är idag, och du är stolt över det jobb du har. Du är din egen chef, eller du arbetar för ett företag med en etik som du vill visa upp.

Av alla dessa skäl och många andra kan du välja att svara på den här frågan längre. På det här sättet kan du dela dina passioner så att singlar vill upptäcka dig. Detta gör det också möjligt för dig att specificera vad som är viktigt för dig, och om ditt jobb tar mycket av din tid kan åtminstone singlar förstå varför!

Vad detta kommer att säga om dig:

 • Du brinner för vad du gör.
 • Ditt jobb är en viktig del av ditt liv.
 • Du gillar att dela dina passioner med andra, och du är öppen om detta ämne.

«Vad gör du i livet?» Ett alternativ som gör att du kan spara möblerna

Du gillar inte ditt jobb och vill ändra det? Är du arbetslös just nu? En fråga som denna kan göra dig obekväm. Du kanske tror att du inte har tillräckligt för att svara på en sådan fråga.

Istället för att förstöra dig själv kan det vara lätt att hitta ett svar, bara omfamna situationen utan att säga för mycket om dig själv. Du kan också snabbt vända konversationen till den andra personen och snabbt gå vidare till ett annat ämne.

Vad detta kommer att säga om dig:

 • Du vet hur man antar att allt inte är rosigt för dig utan att klaga över ditt öde.
 • Det här är inte ett ämne som ligger dig nära hjärtat, men du är fortfarande öppen för diskussion.
 • Du vet hur du hoppar tillbaka och byter ämne när konversationen inte passar dig.

Hur vacker är du i livet?

Andra typiska frågor på en dejtingsajt

Även om den här frågan kan vara vanlig på en dejtingsajt, är det inte den enda frågan du borde kunna svara på!

Här är andra frågor som singlar kanske vill ställa dig för att lära känna dig på en dejtingsajt:

Vad är dina passioner ?

Ofta är det lättare att svara på den här frågan än att prata om ditt jobb! Alla har en eller flera passioner. Prata om vad som tilltalar dig, vad du älskar mest, vad som får dig att le i ditt liv.

Tack vare denna fråga kommer andra singlar att kunna lära sig att hitta dig. Du kanske till och med kan hitta en gemensam grund!

Men kom ihåg att inte överdriva det med dina passioner. Om de senare är «nischade» aktiviteter är det bättre att beskriva dem kort än att gå in på ämnet i detalj. Singlar kanske inte följer dig!

Vad är din drömresa?

Att prata om resor gör det enkelt för singlar. Om du får denna fråga kanske du tycker om att svara genom att föreställa dig att du reser till det land du önskar.

Detta kan göra det möjligt för dig att diskutera detta tema, och till och med varför inte planera en resa tillsammans! Det är ett mycket roligt ämne som hjälper dig att diskutera vad du älskar, medan gör att du också vill resa.

Fråga om resan.

Berätta mer om dig !

Denna fråga kan vara svårare att svara än de tidigare! Hur svarar man bäst? Även om du inte vet hur du ska svara kan du ta upp ämnet för dina passioner, ge en kort beskrivning av dig själv och vända ämnet till den andra personen du chattar med.

På så sätt kan du klara dig utan problem! Vanligtvis ger denna fråga dig möjlighet att presentera dig själv. Ange den för att få den enskilda personen att upptäcka dig mer!

Vilka är dina huvudegenskaper och dina fel?

I serien av frågor för att lära känna dig själv kan vi prata med dig om dina egenskaper, liksom dina fel. För den här frågan är det viktigt att prata om de punkter som kan leda dig framåt, men också om några av dina brister.

För detta måste du välja brister som du kan vrida så att de inte ser så dåliga ut i andra singels ögon.

Återigen är detta en fråga som du kan återvända till personen du chattar med, och en som kan lära dig att upptäcka hur de talar för sig själva. Det kan vara intressant!

Upptäck den här artikeln: Hur man förför lätt genom att ha charm?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply