Dating Apps

Vår åsikt om Bumble: vi testade och här är vad vi tycker

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Bumble är dating app online ser till tävla med Tinder. Om det för tillfället kämpar för att samla många användare i Frankrike, är dess uppgång fortfarande ganska hedervärd. Men är detta ännu en dejtingsapp som inte lägger till något nytt, eller en riktig utmanare för att bli den bästa allvarliga dejtingsappen? Vi berättar allt, här är vår fullständiga recension av Bumble-appen.

Bumble, vad är det?

Bumble recensioner

Bumble ser ut som anti-tinder. Faktum är att dess grundare, Whithney Wolfe Herd är ingen annan än en av grundare av Tinder ! Men varför skapa Tinder och några år senare skapa den app som presenterar sig som sin direkta konkurrent? Tja, Whitney hade sina skäl! Efter att ha lidit av sexuella trakasserier från manliga kollegor på Tinder, Whitney packar för att skapa en dejtingsapp som skulle vara mer respekt för kvinnor. Detta är ursprunget till begreppet Bumble.

Du är förmodligen inte utan att veta det, men Tinder kan vara en ganska hänsynslöst universum för kvinnor ! För det första är kvinnor ofta överväldigade av gillanden och meddelanden på Tinder! Och ja, männen är väldigt många och tenderar ibland att gilla allt för att göra så mycket som möjligt. Lite svårt för en kvinna därför att verkligen utforska var och en av hennes matcher. Speciellt eftersom vissa avvisade friare lätt tenderar att göra det bli stötande eller till och med rent hotande.

Bra att veta :
Det här är de fel som Whitney Wolfe Herd försökte rätta till, i skapade Bumble 2014. Denna applikation kallas ibland » Feministisk Tinder «!

Vad händer om du vill träffa vänner eller företag?

Bumble är i grunden en dejtingsapp. Men applikationen går också bra här genom att erbjuda dig att göra vänliga eller professionella möten.

Så, BFF (Bumble For Friends) låter dig träffa vänner för att bredda din vänkrets. Så att du kan se profiler rulla och ansluta till andra människor för att träffa vänner.

Bumble erbjuder också Bumble Bizz : du får möjlighet att skapa professionella kontakter med människor inom ditt verksamhetsområde. Du kan därför hitta din framtida mentor eller din framtida skyddsledare!

Det är inte riktigt det som intresserar oss här, men det bör ändå noteras. Utbudet av dejtingsmöjligheter är riktigt stort jämfört med liknande applikationer, och enligt vår mening är detta en bra poäng för Bumble.

Bumble bizz

Bumble, hur fungerar det?

Bumble-principen är mycket lik den hos Tinder. Du ser profilerna rulla och » tycka om När du gillar personen. Liksom på Tinder kan ett utbyte bara äga rum om de två personerna matchar.

Bra att veta :
Å andra sidan är skillnaden mellan Bumble att efter en match, endast kvinnor kan ta det första steget. Som man har du inte möjlighet att inleda en konversation. Och det är inte allt! Kvinnor kommer inte att ha bara 24 timmar för att starta en konversation. Annars är matchen förlorad. När kvinnan har inlett samtalet är det din tur till 24 timmar att svara på sitt första meddelande.

Då stannar klockan för gott och du kan (äntligen!) Hantera din konversation som du vill. Enligt vår åsikt har Bumble hittat ett bra sätt att lösa problemet med matchen som förblir inaktiv för alltid!

För att hitta dig där har Bumble skapat en färgkodningssystem vilket gör att du enkelt kan se status för alla dina matcher.

När du får en matchning kommer fotot av flickan du matchade att omges av en gul cirkel. Det betyder att konversationen ännu inte har startat, du kommer att kunna se timräkning att han har lämnat för att skicka sitt första meddelande till dig. Om hon är sen med att kontakta dig, detta cirkeln blir röd : det återstår baraen timme innan matchen är över. Återigen kommer du att ha en nedräkning, men den här gången i minuter.

När cirkeln verkar grön är det en fråga om a Bumble BFF-anslutning, den vänliga sidan av appen som låter dig få vänner.

Ja cirkeln är blåär att du har utökad 24-timmarsanslutning om det inte din match kontaktade dig. Om cirkeln är rosa, det är detsamma, men det betyder det det var flickan som utökade anslutningen.

Läs också: Tinder-recension: vi testade dejtingsappen # 1 i världen och här är vårt vittnesmål

Bumble och «anti-trög» standarder

humla utskrifter

Bumble försöker därför uppmuntra både män och kvinnor att ändra de daterade reglerna för traditionell förförelse. Men det är inte bara genom att låta kvinnor ta det första steget. Det är också i ganska stränga sanktioner mot olämpligt beteende. Bumble är också denna berömda slogan: » Bi trevligt eller gå «: Var snäll eller gå iväg.

Bra att veta :
Förutom att kunna rapportera alla beteenden som verkar olämpliga för dig, var medveten om att algoritmen själv kommer att bestraffa det minsta anstötliga eller olämpliga fotot. Så om du korsar linjen blir du det uteslutna av ansökan.

Som ni vet stöter många kvinnor på problem med vissa användare av dejtingsajter eller appar. Detta problem får kvinnor att var extra försiktig att så snabbt som möjligt upptäcka «slackers» av tjänsten, även de som kan visa sig hota. Här, välvilja är själva grunden för Bumble-konceptet. Detta gör det möjligt för kvinnor att vara mer självsäker, och du behöver inte fördubbla uppfinningsrikedomen till bevisa dina goda avsikter !

match hade skapat ett märke som tillät upptäck herrarna. Här måste alla män vara respektfulla, annars utesluts de. Baren är därför högre, men det borde fungera till din fördel!

Vad är nackdelarna med Bumble?

Bumble var skapades 2014och lanserades i Frankrike 2016. Det är därför en relativt ny app, vilken lider något av sin ungdom. Inför den gigantiska Tinder är det uppenbart att det långt ifrån övertygar så många användare.

Om principen tilltalar dig, förvänta dig dock träffa färre kvinnor, av den enkla anledningen att Bumble räknas färre användare än Tinder. Däremot är det mer sannolikt att appen tilltalar kvinnor än Tinder, där berättelser om trakasserier och olämpligt beteende skrämmer bort många människor. !

Du är uppenbarligen mer benägna att träffa kvinnor som inte är rädda för att ta ledningen. Om du också tycker att principen att bara män ska ta det första steget är tydligt föråldrad och direkt daterad, bör du hitta det du letar efter på Bumble. I själva verket hittar du bara kvinnor som antar att det inte bara är för män att vara proaktiva i ett förhållande.

Å andra sidan, om kvinnor som tar ledningen det är inte din sak, så du kan helt klart gå din väg!

Kort sagt, enligt vår mening är den stora nackdelen med Bumble lider av brist på användare. Ansökan är dock mer och mer känd och kommer till förföra fler och fler kvinnor. Om det ännu inte är på Tinder-nivå, tillväxt i antalet användare är ganska uppmuntrande. Men om du bor i en liten stad kan du fastna i vattnet och inte kunna hitta en Bumble-användare i ditt område.

Bumble, är det gratis?

internet dejting

Det här är den goda nyheten i den här appen, det är helt gratis ! Dessutom har det till och med blivit ett marknadsföringsargument: Bumble är gratis och har ingen avsikt att bli betalt.

Trots dessa fria anspråk erbjuder Bumble fortfarande en betald version ! Var säker, det är absolut inte nödvändigt att köpa en prenumeration för att kunna använda applikationen. Till skillnad från Tinder kan du faktiskt svep och gilla så mycket du vill. Faktum är att på Tinder är antalet gillanden begränsat till 50 per dag (vilket är, låt oss vara ärliga, mer än tillräckligt!)

Bumble Boost

Bumble Boost är den betalda versionen av Bumble. Det ger dig möjligheten, som på Tinder, att se vem gillade dig. Även om det kan vara intressant att bedöma kvaliteten på din profil, eller till och med att ge dig lite «ego-boost», kommer det inte nödvändigtvis att göra det möjligt för dig att matcha mer. Det handlar mer om att studera vad som fungerar och vad som inte fungerar i din profil.

Bumble Boost låter dig också förläng en match. Som vi har sett är en match bara aktiv i 24 timmar. Om kvinnan du letar efter fortfarande inte har skickat ett meddelande till dig kan du förlänga matchen ytterligare 24 timmar i hopp om att hon kontaktar dig. Men du kan också återuppliva en match som redan har gått ut.

Det räcker att säga att den betalda versionen av Bumble inte erbjuder enligt vår åsikt inget särskilt intressant jämfört med den fria versionen. Ingen av dessa funktioner kommer att ge dig mer matchning. I alla fall är det fortfarande den bästa garantin för att träffa människor bilda en konkret profil !

När det gäller prissättning erbjuder Bumble dig flera prenumerationsalternativ:

 • 1 vecka: 8,49 Kr
 • 1 månad: 23,99 Kr
 • 3 månader: 48 Kr
 • 6 månader: 75,96 Kr

Vi uppskattar en veckors formel som, trots sitt höga pris, gör att du kan testfunktioner av den betalda versionen utan att behöva göra ett långsiktigt åtagande. Det är naturligtvis 6-månadersformeln som kommer tillbaka till dig till det billigaste.

Bumble mynt, Super Swipes och Spotlight

Bumble erbjuder dig också att köpa tokens, kallade Bumble-mynt som gör att du kan köpa fantastiska swipes och spotlights.

Om du vet superlik från Tinder, då har du inga problem att gissa vad super svep ! På Bumble kan du bara se människor som gillar dig om du också gillar dem. Så det är bara i händelse av en match som du kan se om personen gillade din profil. Om flickan du gillar inte gillade din profil vet hon inte att du gillade henne. Om du inte skickar honom en super-svepning! Så, hon kommer att få ett meddelande om att du verkligen gillade hennes profil, vilket hjälper dig att verkligen sticka ut från mängden.

De strålkastare, honom, låter dig öka synligheten för din profil i 30 minuter. Detta ger dig därför större synlighet bland profilerna och därför har du större chans att matcha.

Med spotlight erbjuder Bumble enligt vår mening a intressant alternativ, eftersom din profil kan döljas bland alla andra användare. Så kvinnor kommer inte ens att se din profil, vilket naturligtvis kostar dig ett visst antal matcher.

Bra att veta :
Å andra sidan, var försiktig, om din profil inte är attraktiv räcker det inte bara att sätta den under «spotlight» för att matcha hela vägen! Kom ihåg, hemligheten att multiplicera dina matcher, vare sig det är på Tinder, Bumble eller annat, är fortfarande att ta hand om din profil : ett användarnamn som träffar, foton som markerar dig och en originalbeskrivning är det bästa sättet att multiplicera mötena.

När det gäller priset erbjuder Bumble dig att köpa förpackningar:

 • 5 stumpmynt: 7,99 Kr
 • 15 humlor: 20,99 Kr
 • 30 Bumble-mynt: 34,99 Kr

Bumbles priser är enligt vår uppfattning lite överdrivet för funktioner som till slut inte kommer att förändra spelet drastiskt när det gäller matchningar.

online dating webbplats recensioner

Hur registrerar jag mig på Bumble?

Att registrera sig på Bumble, ingen överraskning, allt fungerar som på Tinder! Du kan registrera dig via Facebook. I det här fallet överförs dina foton och en del av din information automatiskt till din Bumble-profil.

Om du föredrar att hålla ditt Facebook-konto åtskilt från ditt Bumble-konto måste du göra det registrera dig med ditt telefonnummer. I det här fallet måste du fylla i all din information och lägga till alla dina foton i din profil manuellt.

Ladda ner på google play Ladda ner på App Store

För- och nackdelarna med Bumble

+ Poäng

 • Ingen åldersgräns: till skillnad från Facebook som är begränsad till 50 år och +, på Bumble sträcker sig kategorierna till 80 år och +! Och ja, kärleken har ingen ålder.
 • Applikationen är intuitiv, mycket enkel att använda
 • Stränga efterlevnadsstandarder försäkrar användare som plötsligt är bekvämare
 • Romantiska, vänliga och professionella möten, allt i ett.

Poäng –

 • Tidsgränsen driver dig att snabbt starta en konversation
 • Fortfarande få användare, särskilt i små städer
 • En betald version som ger väldigt få fördelar

Bumble användarrecensioner

I App Store får Bumble 4,2 / 5 och på Google Play 3,5 / 5. The recensioner på Bumble är generellt positiva, trots några rapporterade buggar. Applikationen är relativt ung, uppdateringar är vanliga för att rätta till några brister.

Det främsta problemet som tas upp är brist på synliga profiler i vissa städer. Och ja, Bumble tar slut slut på användare och du kan hitta dig själv ett tag utan några nya profiler, vilket snabbt kan bli frustrerande.

Här är några recensioner från Bumble-användare:

» Det har gått ett tag sedan jag använde Bumble. Jag har bara haft goda erfarenheter av det !!! Systemet för det första meddelandet som skickas av kvinnorna, matchen raderas om inget första meddelande inom 24 timmar efter matchen, möjliggör sortering mycket effektivt. Jag kunde träffa flera människor i verkligheten. »Mathieu
» Mycket trevlig app, det är en förändring från Tinder som är helt mättad. Där behöver vi inte bläddra igenom 200 profiler för att ha matchningar, och tjejerna deltar verkligen i konversation. «Roman
» Bra koncept, utan tvekan den bästa dejtingsappen, synd att det inte finns så många: /. «Pierre
» Bra, men det finns få kandidater. Jag älskar tanken på att bli besvarad snabbt eller inte utan att vänta för länge! Bravo för konceptet 😉 «. Gift

Åsikterna är därför ganska lika, bortsett från några applikationsfel, det största problemet som uppstår är antal användare. För att uppskatta Bumble måste du ibland vara lite tålmodig!

Vår åsikt om Bumble

Humla. enligt vår åsikt är det ganska bra överraskning ! Trots det relativt låga antalet användare är vi fortfarande övertygade om konceptet.

När det gäller användning, när man jämför Tinder och Bumble finns det inget foto, du kommer att ha mycket mindre matchningar på Bumble. Men tänk på det, eller hur? bättre att spela på kvalitet snarare än kvantitet? Även om du har ett stort antal matcher på Tinder blir de inte automatiskt ett datum i verkliga livet!

Vi uppskattar särskilt begreppet Bumble som tillåter framhäva respekt för kvinnor. Så de är mer självsäker och du kommer att lyckas bryta isen mycket lättare. Faktum är att Tinder snabbt kan visa sig vara direkt hänsynslös för kvinnor, som därför måste var extra försiktig att undvika de stora tunga! Här känner de sig mer bekväma, och att låta dem ta ledningen kan hjälpa återställa balansen jämfört med en mer traditionell förförelserapport.

Vår åsikt om Bumble i korthet:

Om du vill samla matcher och datum, Bumble kanske inte är appen för dig. På samma sätt, om kvinnor som tar ledningen när det gäller dejting gör dig obekväm, gå då din väg, för Bumble och den typ av kvinnor du sannolikt kommer att träffa där är inte något för dig! Å andra sidan, om du letar efter omsorgsfulla interaktioner med kvinnor som inte är rädda för att ta det första steget, så kanske du bara hakar i bikupan!

Dessutom, om att skapa det första inlägget på en dejtingsajt tröttnar du bara på att tänka på det, ge sedan Bumble en Prova!

 

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply