dejting över 50

Vår åsikt om Elit Singlar Senior och användarnas betyg

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Om du är över 50 och vill starta ett nytt romantiskt förhållande, då kan du överväga att registrera dig på en dejtingsplattform. Det är ett utmärkt initiativ: miljontals par har bildats tack vare cupids på nätet, Så varför inte du? Naturligtvis är det ingen fråga om att registrera sig på någon webbplats! I samband med detta yttrande presenterar vi dig en referens i fältet : Elite Senior Dating.

Observera att vid denna tidpunkt, registrering på Elit Singlar Senior är gratis!

Ta personlighetstestet och hitta de perfekta singlarna för dig. Starta din strävan efter kärlek nu!

Du kanske redan känner till Elit Singlar. Det är verkligen från ett av de stora namnen inom området online dating. Men visste du att det finns nu en version speciellt tillägnad krävande singlar över 50?

Denna nyhet är resultatet av en enkel observation: 96% av singlar över 50 säger att de är redo att bli kär och engagera sig i ett seriöst förhållande.

Elit Singlar Senior är nu en av de bästa dejtingsajterna för seniorer. Det här är inte särskilt förvånande, den här plattformen tar verkligen ingredienserna för att lyckas med sin äldre:

 • Gemenskapen för singlar över 50 växer dag för dag med nästan 150 000 nya registranter varje dag!
 • Dess förhållande mellan man och kvinna är mycket balanserat: Elit Singlar Senior är hem för 58% av kvinnorna och 42% män.
 • Du kommer att njuta av bästa matchmaking-systemet på webben tack vare dess personlighetstest utarbetat av ett team av specialister med mer än 280 frågor!
 • Medlemmarnas identitet verifieras noggrant av ett aktivt moderatorteam: ingen falsk profil stör dig.
 • Dessutom besöks Elit Singlar Senior av singlar som har fått en utbildning över genomsnittet.

Kort sagt, du kommer att ha förstått det: om du är singel, bestämde dig för att hitta kärlek och du är över 50 år gammal kan Elit Singlar Senior hjälpa dig att göra seriösa möten.

 

Elit Singlar Senior: profil för registrerade medlemmar

Genom att registrera dig på en dejtingsajt hoppas du vara i fas med andra medlemmars förväntningar. Detta är verkligen ett av de viktigaste kriterierna att ta hänsyn till när du väljer din dejtingsplattform. Du vet nog att vissa dejtingsajter tillgodoser en större publik. lättsinnig medan andra satsar på allvarliga möten.

Ett elitistiskt urval

Elit Singlar Senior heter passande, det är en av de mest elitistiska dejtingsidorna. Denna plattform var faktiskt designad för ambitiösa singlar, i livet som i kärlek. Det är också stolt över medlemmarnas studienivå: 85% av dem tog examen från högre utbildning. Majoriteten av Elit Singlar-seniorerna har därför en framgångsrik karriärplan och ett stabilt liv.

När det gäller kvaliteten på medlemmarna har seniorer från Elit Singlar inget att oroa sig för. Du är inte omedveten om att falska profiler och kränkande beteende växer ut på många dejtingsajter. Det är därför varje ny registrant verifieras manuellt av ett moderatorlag.
Elit Singlar Seniors är en plattform där du kan möta människor i alla lugn. Hon gör allt hon kan för att lugna de mest misstänkta: dess medlemmar är utbildade och deras profil verifierad.

Vad Elite Dating Seniors letar efter

Singlar registrerade på Elit Singlar Seniors letar efter kärlek. Enligt undersökningen utförd av Elit Singlar, 96% av dem vill bli kär igen. I yrkeslivet som kärlek vet dessa krävande singlar vad de vill ha. De har inte tid att slösa bort på ett oseriöst förhållande. Dessa singlar letar efter en partner som de kan dela ögonblicken i sitt liv med.
älskar efter 50

Om du är över 50 år och en romantisk själ, Elit Singlar Seniors är för dig! Du kommer att se det, utbytena sker på ett sätt respektfull : vi försöker lära känna varandra utan att hoppa över steg. Allas förväntningar är tydliga, Elit Singlar Seniors singlar kännetecknas av hög självkännedom.

Elit Singlar Senior: gratis registrering och prenumerationskostnader.

Vi vet att ett av dina urvalskriterier gäller priset på prenumerationer. Det är därför vi inte kommer att vänta till slutet av detta meddelande för att prata om de priser som erbjuds av Elit Singlar Senior. Speciellt eftersom du kommer att se det denna dejtingsajt är inte så elitistisk som det verkar …

Hur testar jag webbplatsen utan att betala?

Som de flesta dejtingsajter är Elit Singlar Senior baserad på på ett freemium-system. Konkret betyder det att du kan testa webbplatsen gratis. Och för att dra nytta av det finns inget enklare:

 1. Gå till den officiella Elit Singlar Senior-sidan.
 2. Fyll i nödvändig information från insatsen » Gratis registrering«.
 3. Ta personlighetstestet och hitta listan över singlar som passar dig.

Som du kan se kommer du inte att bli ombedd att ange dina bankuppgifter när som helst. Detta är normalt, registrering på Elit Singlar Senior är 100% gratis och utan förpliktelse.

Du kommer också att märka att du kommer att bli ombedd att göra det svara på de 280 frågorna i det berömda personlighetstestet. Detta steg kan verka lite långt för dig, det är sant att det tar ungefär tjugo minuter. Men ta dig tid, det är viktigt, för matchmaking-systemet är baserat på ditt resultat att erbjuda dig profiler som är kompatibla med dina. Dessutom är det ett utmärkt tillfälle att göra status över vilken typ av person och förhållande du letar efter!

Vad kostar prenumerationerna?

Som ni kan föreställa er Elit Singlar Senior inte en gratis webbplats! Och testversionen tillåter dig inte att kontakta andra medlemmar på webbplatsen ! Så om du vill förverkliga dina chanser att ha ett bra möte måste du nödvändigtvis välja en prenumeration.

Med ett sådant namn kan man förvänta sig att denna premium dejtingsajt kanske inte är för varje budget. I alla fall, de priser som erbjuds är fortfarande överkomliga, vilket är en trevlig överraskning! Precis som de flesta av sina motsvarigheter erbjuder Elit Singlar Senior dig en minskande takt beroende på din varaktighet. Så:

 • 3 månaders prenumeration kostar 39 Kr / månad.
 • 6 månaders prenumeration kostar dig 29 Kr / månad.
 • Medan en prenumeration för en period av 12 månader faktureras dig endast 20 Kr / månad.

För jämförelse, Attraktiva världsräntor (ett riktmärke för avancerade dejtingsajter) är identiska med Elit Singlar Seniors. När det gäller priserna som erbjuds på eDarling (ett riktmärke för dejting efter affiniteter), dessa är mycket högre. Likaså om vi jämför med Parship, skillnaden är också ganska viktig, mer än 20 Kr.

Slutligen är den enda seriösa dejtingsidan som är billigare än Elit Singlar Senior Ourtime (läs vår recension om Ourtime). Om vi ​​jämför med priset på de prenumerationer som erbjuds på Ourtime, är det fortfarande en skillnad på cirka tio Kr.

Elit Singlar Senior: vår åsikt om deras verktyg

Nu när du känner till priserna för Elit Singlar Senior, låt oss fortsätta vår recension. Vi kommer nu att titta på webbplatsens huvudfunktioner. Men först erbjuder vi dig en kort paus med den här lilla videon som sammanställer mycket väl mekanismen för Elit Singlar Senior.

Utöver detta måste du veta mer om det.

Matchmaking: rikta in din samtalspartner

Efter en viss ålder vill vi inte längre slösa bort tiden och vi söker effektivitet framför allt. Detta har Elit Singlar Seniors förstått. Faktum är att hans system av affinitetsmatchmaking är en av de mest effektiva på marknaden.

För detta fyller alla medlemmar i ett mycket sofistikerat personlighetstest. Detta är ett välkänt test i psykologivärlden eftersom det skapades för vetenskapliga ändamål av ett team av psykologforskare. Detta test av 280 frågor gör det möjligt att med precision belysa 5 huvudsakliga personlighetsdrag. Nämligen: sällskaplighet, flexibilitet, tolerans, känslighet och organisation.

Efter detta test uppmanas du att svara på några ytterligare frågor. Dessa svar gör det möjligt för andra medlemmar att veta mer exakt vilka är dina urvalskriterier. Till exempel om du lägger stor vikt vid din framtida partners utbildningsnivå eller inkomst.

Genom att kombinera svaren på alla sina frågor erbjuder Elit Singlar Senior dig profilerna den mest kompatibla. Till skillnad från andra webbplatser där du spenderar timmar på att välja medlemmar slösar du inte bort tid. Du chattar bara med singlar som har samma önskningar som du. Enligt Internetanvändarnas åsikt om Elit Singlar är de erbjudna profilerna förvånansvärt väl valda.

Vår åsikt om att skapa en profil på Elit Singlar Senior

Som på alla dejtingsajter kan du du skapar en detaljerad profil. Och som med personlighetstestet, rekommenderar vi dig återigen att ta dig tid. För om det finns en liten nackdel med vår åsikt om Elit Singlar Senior: är att det finns mycket konkurrens. Det är just därför din profil är extremt viktig.

Elite Senior Dating recensioner

På de flesta dejtingsajter finns det ett stort antal falska profiler och ofullständiga profiler. För att sticka ut, lägg bara ett foto och en kort beskrivning så är du klar. Men Elite Dating Senior är en seriös dejtingsajt, och det är långt ifrån tillräckligt! Registrerade medlemmar letar alla efter rätt person och de är fast beslutna att hitta honom.

Du kommer inte hitta någon profil som är bråttom och om du inte vill gå längs vägen måste du också ta dig tid att slutföra den. Och sedan måste du komma ihåg att detta är ditt visitkort. Detta är vad andra singlar kommer att använda för att få en känsla för din personlighet. Förresten är det vad kommer att få dem att skriva ett meddelande till dig eller inte !

Att få kontakt med andra singlar

När du väl har slutfört din profil är du redo att verkligen börja din sökning efter kärlek! Och ditt uppdrag börjar med funktionalitet Det är din tur .

Som ni vet går Elit Singlar Seniors credo efter affiniteter. Vi kommer därför att erbjuda dig varje dag cirka tjugo profiler som är kompatibla med dina. Och därifrån är det upp till dig att bedöma om det verkligen finns en affinitet. När du väl är intresserad av en medlems profil, är det upp till dig att ta saken i egna händer för att lära känna varandra. Och möjligen få ditt första datum!

För detta kan du bryta isen genom att skicka en fördefinierad fråga eller ett leende. Eller kontakta dig direkt genom att skicka traditionella meddelanden. På den här sidan erbjuder Elit Singlar Senior inget särskilt originellt.

För att komma i kontakt med de andra medlemmarna på Elit Singlar Senior är det väldigt enkelt, flera möjligheter finns tillgängliga för dig.

 1. I fliken ‘kompatibla profiler‘, hittar du listan över medlemmar som är speciellt utvalda för dig. Dessa resultat kommer att uppdateras dagligen.
 2. Meddelanden låter dig skicka och ta emot meddelanden. Fördelen med detta meddelande är dess läskvitto, du kommer att kunna veta när din samtalspartner har läst ditt meddelande.
 3. I spelet ‘besökare‘du kan se vem som har besökt din profil. Titta då och då, du kan hitta profiler som inte föreslogs för dig.
 4. Slutligen, alternativet ‘Det är din tur‘låter dig visa ditt intresse för en medlem på ett mer originellt sätt än det traditionella meddelandet. Om du besvaras med ett leende är du på rätt väg.

Som du kan se är de funktioner som erbjuds avsedda att vara enkla och effektiva. Vilket är särskilt lämpligt för singlar som ska åka till poängen.

Elit Singlar Senior: åsikter från registrerade användare!

För att du ska kunna bilda dig en objektiv åsikt om Elit Singlar Senior erbjuder vi dig några vittnesmål av registrerade medlemmar.

» Jag registrerade mig på Elit Singlar Senior eftersom jag trots mina två skilsmässor fortfarande tror på stor kärlek! För närvarande erkänner jag att jag fortfarande letar, men jag kunde fortfarande knyta vackra vänskap och lära känna några väldigt intressanta män. »Marie-Rose, 61 år.

» Jag var inte särskilt bekväm med tanken att registrera mig på en dejtingsplattform för seniorer. Men jag måste erkänna att Elit Singlar Senior-systemet är mycket effektivt: Jag har mycket gemensamt med de erbjudna profilerna och jag ångrar inte min registrering. Jag tror att jag kan säga att detta är den bästa dejtingsajten för seniorer. »Georges, 58 år gammal.

» Jag förväntade mig att träffa några handplockade singlar, men i verkligheten tror jag att vem som helst kan registrera sig på den här dejtingsidan! Jag bryr mig inte, jag letar efter ett romantiskt förhållande, inte en anställd, oavsett utbildningsnivå! »Aude, 55 år gammal.

» Det har gått mer än 8 år sedan jag blev frånskild och jag är nu redo att bygga ett romantiskt förhållande. Jag har redan träffat några kvinnor, men jag fortsätter forskningen! »Patrick, 62 år gammal.

Våra tips för att göra fantastiska möten

Oavsett ålder är det inte lätt att träffa människor. Och det är ännu mindre så på en dejtingsajt. Även om du sparar tid tack vare ett kraftfullt matchmaking-system, virtuell dejting är ibland förvirrande. Här är våra 3 tips för dina möten sker naturligt.

Definiera dina kriterier

Innan du börjar en hektisk sökning, ta dig tid att definiera vad du letar efter. Ibland, vi begränsar oss själva att tro att vi letar efter kärlek. Men vi glömmer att det finns flera sätt att överväga ett romantiskt förhållande. Fråga dig själv om du är redo att engagera dig, om du vill investera och i vilken utsträckning.

Föredrar du att börja med ett vänligt förhållande? Eller är du angelägen om att starta ett förförelsespel? Kort sagt handlar det om att definiera kriterier som leder dig mot ett förhållande där du känner dig uppfyllt.

elitpar dejting

Fyll i din profil noggrant

Som jag sa till dig är singlarna registrerade på Elit Singlar Seniors krävande. De vet vad de letar efter och kommer inte att slösa bort sin tid med en slarvig profil. Dessutom, om du inte slutför testerna korrekt kommer matchmaking-systemet att vara det fel.

Du kanske därför inte får förslagen anpassade till dina kriterier. Det är därför du måste ta dig tid att svara på alla frågor uppriktigt och ärligt.

Fäst dig inte i det virtuella

Det är ett fenomen som ofta observeras, online dating har kämpar för att bli verklighet. Detta gäller särskilt när du har varit singel länge.

Bland de över 50 år lägger vi till detta en ökad misstro mot dejtingsajter online. Det skulle dock vara synd att registrera sig på en av de säkraste sajterna på marknaden och fastna i pixelfasen, eller hur?

Elit Singlar Senior: vanliga frågor

Kan jag testa Elit Singlar Senior gratis?

Som alla seriösa dejtingsajter är Elit Singlar Senior en betald webbplats. Men du kan faktiskt testa plattformen gratis. Detta gör att du kan ta personlighetstestet, ta reda på ditt resultat, skapa en profil för dig själv och ta reda på listan över singlar som är kompatibla med din. Du kommer också att kunna skicka leenden och isbrytare, men inget meddelande. Det blir därför svårt att träffa människor i dessa betingelser!

Hur avbryter jag min Elit Singlar Senior-prenumeration?

I enlighet med fransk lag har du 14 dagar på dig att återkalla efter din prenumeration. För att göra detta måste du bara gå till huvudmenyn Mitt medlemskap och slutligen klicka på Att avbryta. Du bör få ett bekräftelsemail.

Hur kontaktar jag kundtjänst?

Du kan kontakta Elit Singlar Senior-teamet från måndag till fredag, 9 till 18 via kontaktformuläret som du hittar längst ner på webbplatsens huvudsida.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply