plocka upp kvinnor

Varför en tjej vägrar ett datum: ska du försöka allt för att förföra henne?

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Mellan er går allt bra. Du pratar mer och mer, du verkar komma bra överens och du uttrycker önskan att träffas. Men när du bjuder in den personen du vill gå ut med dig tar de tre steg tillbaka. Varför händer det att en tjej avslår ett datum?

Vi kommer att förklara för dig vad som kan ligga bakom hans beteende och hur du får honom att träffa dig.

Varför vägrar en tjej att träffas: vad är hennes skäl?

Det kan finnas olika anledningar till att en tjej inte går med på ditt datum. Kanske känner hon dig inte tillräckligt bra, eller så vill hon bara inte gå längre med dig.

Det är viktigt att du förstår denna anledning, för att försöka vända skalorna. Genom att analysera det kan du göra ditt bästa för att ge dig en chans!

Ni känner inte varandra tillräckligt

Om den här tjejen inte håller med att träffa dig kan det bero på att ni inte har pratat med varandra tillräckligt länge. För att hon vill se dig i verkligheten måste hon ha fullt förtroende för dig. Således råder vi dig inte att erbjuda honom ett datum efter bara några dagars diskussion!

Du bör ta dig tid att lära känna varandra, diskutera under långa veckor om olika ämnen … Du bör visa henne att du är intresserad av att ställa frågor om hennes liv och låta henne se mannen du är. Om hon inte känner dig tillräckligt bra kan hon naturligtvis avvisa en en-mot-en-dag med dig.

Varför vägrar en tjej ett datum med dig?

Varför en tjej vägrar ett datum: hon är verkligen inte tillgänglig

Ibland ställer vi oss själva för många frågor. Om den här tjejen säger att hon inte kan gå ut på ett datum, kanske hon är verkligen uppriktig! Hon kanske inte är tillgänglig den här dagen, hennes schema kan vara mycket upptagen just nu. Du behöver inte alltid tänka att det här betyder att hon inte är intresserad av dig och att hon inte vill träffa dig.

För att ta reda på det kan du föreslå ett datum för honom på ett annat datum. Du kommer snabbt att se om hon undviker dina datum, eller om hon bara inte var tillgänglig den dagen.

Hon gömmer sig bakom en annan profil

Träffades du på en dejtingsajt? Var medveten om att på denna typ av webbplats kan du hantera alla typer av människor. Det är naturligtvis möjligt att träffa fantastiska människor där, men du kan också stöta på oärliga människor eller till och med falska profiler.

Den här tjejen kan vara misstänksam mot din profil, utan att veta om du gömmer din riktiga identitet för henne. Det är av den anledningen att du måste lugna henne.

Dessutom kan den personen du har pratat med under en tid också gömma sig bakom en falsk profil. Hon kanske saknar självförtroende och hon vill inte avslöja sitt riktiga ansikte på sin profil. Således fruktar hon ditt möte och din besvikelse när du får reda på att hon ljög för dig.

Varför en tjej vägrar ett datum: du intresserar henne inte

Den mest uppenbara anledningen som kan komma ihåg när hon vägrar träffa dig är att hon inte är intresserad av dig. Tyvärr kan det vara fallet. Du kommer dock att ha olika sätt att inse detta.

Vad pratar du om när du handlar? Litar hon på dig? Om du är den enda som talar och om hon svarar dig kort, utan att ge någon personlig information om henne, är det verkligen inte du som är intresserad. Hon inleder inte en konversation, hon försöker inte ta reda på mer om dig och kanske inte kommer tillbaka till dig på flera dagar.

Gå din väg! Tyvärr är den tjejen du gillar verkligen inte känslig för din charm. Du hittar dock många andra tjejer som kommer att vara tillgängliga för att träffa dig i verkligheten. Tricket är att hitta rätt!

Hon är blyg och saknar självförtroende

Om personen inte vill träffa dig kan det också vara så att de saknar självförtroende. Naturligtvis betyder det inte att hon gömmer sig under en falsk profil. Men hon kanske inte känner sig bekväm att träffa dig i verkliga livet.

Hon är komplicerad om sin kroppsbyggnad, hon tror att du inte hittar henne attraktiv eller inte intressant. Hon är rädd för att inte veta vad hon ska säga till dig när du träffar henne, och hon vill inte förstöra sina chanser att förföra dig.

Om hon saknar självförtroende beror det på att hon gillar dig tillräckligt för att hon vill sätta sig själv till sin fördel. Det är ett bra tecken angående din berättelse! Men om du vill ha chansen att träffa henne, måste du lugna henne och få henne att förstå att du gillar henne precis som hon är.

Ett datum på stranden.

Det är en kvinna i ett förhållande

I vissa fall kan du också chatta med en tjej som inte är ensamstående. Hon vill fly sitt dagliga liv, hennes man är borta hela dagen och hon söker sällskap med en annan man.

Men det betyder inte att hon inte älskar sin partner. Hon kan bara leta efter någon att gilla, som hon bara vill interagera med. Så den här kvinnan kanske aldrig accepterar dina datum.

Innerst inne är hon inte intresserad och hon letar inte efter kärlek. Du kan bli besviken, men detta är inte att utesluta. För att ta reda på det måste du undersöka det!

Varför en flicka vägrar ett datum: den typ av datum som erbjuds gläder henne inte

I andra fall kan det också vara så att den här tjejen helt enkelt vägrar ditt datum eftersom det inte gläder henne. det är inte så att hon inte är intresserad, utan helt enkelt att hon inte vill åka till den här platsen eller att utöva denna aktivitet.

Föreslår du att hon går till en kinesisk restaurang för middag? Att åka bowling? Det kanske inte är hans grej! Genom att chatta med henne borde du kunna ordna ett datum som ni båda tycker om.

Å andra sidan, om hon vägrar någon typ av datum, kan det finnas en annan anledning bakom hennes brist på önskan.

Du sa något han inte gillade

I ditt samtal, utan att inse det, kanske du också har sagt något som hon inte tyckte om. Du kunde ha skadat henne på något eller gjort en punkt som hon inte gillade.

Gå tillbaka på dina utbyten och var uppmärksam på hur han reagerar på dig. Om hon är mer avlägsen än vanligt beror det verkligen på att något inte gillade henne! Försök att diskutera det med henne, för att förstå vad du kanske har sagt fel.

Varför en tjej vägrar ett datum: hon känner sig pressad

Så snart du pratar tillsammans, uttrycker du din önskan att träffa henne så snart som möjligt? Kan inte låta bli att berätta för henne att du gillar henne, och att du vill, om allt går bra, fortsätta ditt liv med henne? Du kanske bara lägger för mycket press på honom.

Du bör hålla dina känslor hemliga och låta henne komma till dig utan att skynda på henne. Om hon känner sig pressad, tvärtom, kan hon dra tillbaka och ändå vägra dina erbjudanden för att möta henne. Gå med delikatess!

Varför vägrar en tjej att träffas: vad ska man göra för att få henne att komma överens?

Nu när du vet varför den här tjejen kanske inte vill träffa dig med dig, är det dags att göra ditt bästa för att vända på skalan.

Beroende på dessa orsaker kan din attityd vara annorlunda och du kan behöva mer eller mindre uthållighet. Kom dock ihåg att du inte ska skynda henne. Det är viktigt att hon känner sig redo att träffa dig, oavsett situation.

Här är vad du kan göra:

träffa en tjej

Lär dig att upptäcka det mer

Om du bara har pratat i fem minuter är det helt normalt att hon inte accepterar din tidsbegäran! För att hon vill träffa dig måste du därför ta dig tid att lära känna dig. Detta kommer att lugna henne, och det kan därefter uttrycka önskan att upptäcka dig i verkligheten.

För att lära dig att upptäcka dig bör du ställa henne olika frågor om sig själv och hennes liv. Vad gör du i livet ? Vilka är dina intressen, dina passioner? Det är sådana frågor du kan ställa henne för att lära känna henne.

Du bör prata om olika ämnen och låta honom också upptäcka dig. Prata med honom om ditt liv, dina vanor, vad du gillar att göra … Ju mer du lär känna varandra, desto mer sannolikt kommer mötet att lyckas!

Pratar du mer regelbundet

Har ni bara pratat med varandra en kort stund utan verklig entusiasm? Om du avkodar en kvinnas textmeddelanden kan du få veta vad hon verkligen tycker om dig. För att installera mer integritet mellan dig kommer det också att vara nödvändigt att göra dina utbyten mer regelbundna.

Ni bör prata med varandra varje dag, i alla ämnen! Diskutera regnet och glansen, nyheterna, vad du gör … Detta gör att du kan skapa ett starkt band. Du kommer att bli vana att utbyta, och en närhet kan hamna mellan dig.

Den här kvinnan kommer att vilja prata med dig, och dina utbyten kommer att vara en del av hennes dagliga liv. Genom att inte utbyta på detta sätt kan du naturligtvis känna lust att upptäcka dig själv i verkligheten. Det kan dock ta lite tid, den tid som krävs för att denna intimitet ska utvecklas.

Om du pratar med varandra dagligen, om allt och ingenting, kommer tiden verkligen komma till detta efterlängtade möte!

Delta i ett spel av förförelse

Om hon inte accepterar dina dejtförslag kan det också bero på att du inte gör allt för att komma in i ett förförelsespel med den här kvinnan. Detta är dock nödvändigt för att ditt förhållande ska kunna fortsätta utvecklas. Du borde få henne att vilja träffa dig!

Du kanske bara pratar som två vänner, inte egentligen förtroende. Du känner inte spänning i dina meddelanden, du vill bara prata med dig själv.

För att få detta förförelsesspel på plats kommer det att bli nödvändigt att ändra sättet du pratar med honom. Komplimentera henne, få henne att förstå att du inte är där som en vän, men att du vill veta mer om henne på ett annat sätt. Smarta placeringar kan också ha sin effekt!

Varför vägrar en tjej ett datum?

Se till att hon kan förstå vad dina avsikter är

Om den här tjejen vägrar träffa dig kan det också bero på att hon inte känner till dina verkliga avsikter. Hon kan säga till sig själv att ditt mål bara är att få henne till sängs vid första dejten, att du inte letar efter ett seriöst förhållande. I så fall är det normalt för henne att vara misstänksam!

Du bör därför låta honom veta att du letar efter ett seriöst förhållande. Om du vill träffa henne beror det på att du gillar henne och därför vill gå vidare i förhållandet. Allt detta i sin egen takt, med respekt för hans önskningar och behov.

Ge henne förtroende för henne

Du har också fel! Gör det klart för honom. Du bör lugna henne och berätta för henne om dina tvivel och rädslor. Förklara för henne att det här mötet stör dig också och att du är rädd för att veta vad hon kommer att tänka på dig när hon ser dig på riktigt.

Detta borde göra henne lugn och låta henne veta att hon kan vara säker. Ge henne olika komplimanger, berätta för henne att du gillar henne och att du är säker på att du kommer att gilla henne ännu mer efter detta första möte. Detta gör att hon kan återfå sitt självförtroende.

Visa honom att du är en seriös person

Om du chattar från en dejtingsajt kan den här tjejen föreställa sig att det här inte är din första gång. Hon kanske tror att du gör detta varje dag, att du slår samman tjejer och att det inte spelar någon roll för dig längre.

Om det är första gången ska du prata med henne om det. Tvärtom, om du har träffat andra tjejer tidigare, men det har inte gått bra, kanske du vill diskutera det humoristiskt. Visa henne att ditt mål är att hitta kärlek, och att hon måste ge dig chansen. Hon kommer att se mycket snabbt att du är en seriös person.

Erbjud ett datum utan romantiska konnotationer, på en offentlig plats

Om hon är ovillig att träffa dig kan det bero på att du sätter för mycket förväntningar på det här första dejten. En middag med levande ljus kommer säkert att sätta press på honom, medan en promenad i en park hjälper honom att känna sig mer fri i sina handlingar. Det kommer alltså att ha en nödutgång om allt inte går som planerat mellan er.

Om detta är ditt första datum rekommenderar vi dig att se till att du erbjuder att träffa dig på en neutral plats, där du inte kommer att vara ansikte mot ansikte. Detta möte blir mycket mindre formellt och det kan göra det lättare för dig att släppa taget.

Ett möte i skogen.

Upptäck dig själv i videosamtal

Är den här tjejen rädd för att du gömmer dig under en falsk profil? Om du har chattat länge med ett meddelande men aldrig sett varandra kan det vara bra att kontakta varandra via videosamtal. Dessa samtal gör att du kan se varandra, och du kommer att kunna utbyta i verkligheten genom att upptäcka dig själv på dina respektive skärmar.

Det här kan vara vad hon behöver för att lugna sig själv. Detta gör att hon kan se att du är ärlig, och övergången till verkligheten kommer att bli mycket mer naturlig mellan er två. Detta är ofta ett viktigt steg innan du träffar dig.

Vänta tills det är hon som föreslår mötet

Slutligen, för att se till att hon accepterar, varför inte vänta tills det är hon som erbjuder dig ett datum? Du kommer att vara säker på att den kommer att finnas på detta sätt!

Om ni har pratat med varandra länge är det ett förförelsespel på plats och hon ser att strömmen går bra mellan er, denna önskan att träffas kan komma från henne. Hon kommer att erbjuda att träffa dig på en plats som passar henne, på det datum som passar henne bäst.

Om hon gillar dig, vill hon verkligen träffa dig för att gå vidare i ditt förhållande.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply