Dating Apps

Vi testade Badoo: vår detaljerade åsikt och åsikt

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Badoo, omöjligt att missa. Lanserades 2006 i Storbritannien det är fortfarande idag en av bästa seriösa webbplatsertack vare ett imponerande antal användare. Men sedan hela tiden har många andra dejtingsappar dykt upp. Så, vad är vår åsikt om Badoo ? Är den här webbplatsen fortfarande intressant? Låt oss gå igenom alla funktioner i Badoo, dess fördelar och oundvikliga nackdelar.

Vår åsikt om Badoo i korthet

Medlemmar & gemenskap

Gränssnitt och funktioner

Priser

Mycket bra

Han är en av ledarna inom internetdating med ett stort samhälle. Med Badoo kan du rikta in dig på profiler som är specifika för dina förväntningar, beroende på din släktskap och din plats.


Recensioner:
3.6
( 1 röster)Badoo, vad är det?

Badoo recensioner

Badoo är en dejtingsajt som presenterar sig som en socialt nätverk Facebook-typ. Det tillåter naturligtvis träffa människor för ett förhållande, men du kan också välja att göra vänliga möten. Så det är ett socialt nätverk, det är upp till dig att använda det som du vill. Uppenbarligen letar de flesta på plattformen efter en partner.

Badoo i antal:

Om du inte känner till Badoo, vet du att detta sociala nätverk för närvarande har nära till 450 miljoner registrerade över hela världen ! Och ja, på Badoo, 350 miljoner meddelanden utbyts varje dagoch 300 000 personer registrerar sig dagligen på plattformen! Något som gör dig yr! Det är verkligen den mest använda online dejting ansökan i världen, är närvarande i 190 länder och finns på nästan 50 språk !

Hur det fungerar ?

Så snart du registrerar dig kan du ange att du letar efter romantiska partners, personer att chatta med eller helt enkelt vänskap.

Nära dig

I fliken » nära dig », Du kommer att ha tillgång till personer som är anslutna till Badoo i ditt geografiska område. Du kommer att kunna bläddra igenom profilerna och eventuellt chatta med de personer du gillar.

Så det här är ett bra sätt att träffa människor nära hemmet, antingen för en vänskap eller mer om affinitet. Eftersom Badoo är en internationell plattform kommer du därför att ha tillgång till profiler från människor från hela världen!

Bra att veta :
Observera att de mest populära profilerna endast är tillgängliga om du har ett betalt konto! Enligt vår åsikt är detta en dålig punkt för Badoo, som ändå spelar på gratistjänsten!

Vet att det är möjligt att se vilka profiler som har sett dina. Om du hittar någon du gillar bland dessa profiler kommer du att kunna ta kontakt och chatta.

Träffa

Men som sagt, Badoo är internationellt! Om det verkligen är ett av målen med dina Badoo-manövrar att träffa människor i verkliga livet, kan du definitivt upptäcka profilerna för människor från andra sidan världen.

För detta kommer du att använda affinitetssökningsfunktionen på plattformen. Du kan faktiskt också söka efter profiler tack vare några kriterier som du har angett i sökmotorn. Således kommer du att kunna hitta människor med liknande intressen till din och lämna dem ett meddelande. Detta är enligt vår mening en av de stora fördelarna med Badoo, du kommer att kunna träffa människor från hela världen.

Så att du kan träffa människor, antingen genom ömsesidiga affiniteter eller per sektor.

Fungerar det verkligen?

Tja, ja och nej. Problemet med Badoo är att det finns många användare. Tror du att det är mer av en fördel? Tänk igen! Visst kommer det att finnas fler användare, men du kommer också att träffas mycket mer konkurrens än på applikationer som Bumble till exempel.

Så att din profil inte hittas drunknade bland tusentals andra användare av ditt geografiska område måste du antagligen gå igenom ett betalkonto.

Å andra sidan, om din profil är väldigt välbyggd och du upplever snabbt mycket framgång, då blir din profil snabbt populär och visas i prioritet hos andra användare.

Badoo kan därför användas gratis, men det kommer att vara nödvändigt spendera lite tid på att förfina din profil att verkligen kunna träffa många människor. Annars måste du förmodligen gå igenom några betalda alternativ så att din profil inte glöms snabbt!

Vilka är fördelarna med Badoo?

Badoo-utskriftstest

Den stora fördelen med Badoo är uppenbarligen antal användare ! Det finns så många registranter att du säkert kommer att ansluta. Faktum är att vissa välbyggda plattformar ofta lider av brist på användare (och särskilt kvinnliga användare!), Vilket kan vara frustrerande mycket snabbt. Här har Badoo denna fördel att vara mycket populäroch har varit det länge.

Denna fördel kan dock snabbt bli en stor nackdel!

Vilka är nackdelarna med Badoo?

Nackdelen med Badoo är också det stora antalet användare! Om det finns fler användare att upptäcka finns det också många fler användare som representerar din tävling ! Det betyder inte att det inte fungerar för dig, du behöver bara göra det rätt!

Faktum är att hela målet med ditt tillvägagångssätt är att sticker ut från tävlingen. Så för att göra det måste du ta dig tid att ta hand om din profil : smeknamn, beskrivning, foton, allt måste väljas med försiktighet!

Med en original och välbyggd profil, bör du fånga många damer, och detta gör att du kan nå en nivå av popularitet som gör din profil lättare synlig för användarna. Så det är naturligtvis möjligt att lyckas på Badoo, men det kan ta lite mer tid att förbereda din profil ordentligt och göra den, varför inte, helt oemotståndlig i det rättvisare köns ögon!

Var också uppmärksam på några falska profiler som ses på plattformen. Badoo är inget undantag från detta problem som tyvärr finns på alla dejtingsajter, särskilt om de är gratis. Så vi är mycket vaksamma för att undvika bedrägerier! Det är för att lyfta fram det du kan rapportera profiler som du tycker är tveksamma. Vissa standarder finns för att tillåta Badoo att lösa detta problem, men vissa smarta barn lyckas fortfarande glida genom sprickorna!

Kortfattat

+ Poäng

  • Du kan använda Badoo gratis
  • Webbplatsen är väldigt lätt att använda
  • Vi gillar att blanda sökningar efter affinitet och sektor
  • Det stora antalet registranter gör det enkelt att träffa människor
Poäng –

  • Tävlingen är tuff på Badoo!
  • Vissa falska profiler är skenande på plattformen
  • Inte allt är gratis på Badoo, och för att lyckas måste du ibland lägga handen i fickan

Badoo, är det gratis?

Ja och nej. Detta är webbplatsens princip » Freemium «, Sammandragning av orden» gratis «(fri) och premium! Grundläggande användning av Badoo är helt gratis, och du kan använda huvudfunktionerna i denna applikation utan att spendera en krona.

I alla fall, vissa funktioner kommer att debiteras, och gör att du kan sticka ut och bli mer framgångsrik på plattformen.

Poängen

Med Badoo Credits kan du köpa vissa funktioner utan att prenumerera på en prenumeration som binder dig. Du kommer att kunna testa varje funktion innan du så småningom väljer en betald prenumeration.

Tveka inte om du tycker att det här alternativet är för dyrt vänta på erbjudanden som är vanliga av webbplatsen. Du kommer att kunna dra nytta av fördelaktiga minskningar och undvik att spendera för mycket på funktioner du inte känner till ännu.

Nu återstår det att veta vad dina krediter används för!

Vad ska jag göra med hans poäng?

Dessa tillåter dig särskilt att markera din profil. Som vi har sett, om du börjar på Badoo, har din profil verkligen inte haft tid att bli populär, och det är troligt att den kommer att drunkna bland tusentals av andra profiler utan att sticka ut. .

För 100 poäng, du kan göra det så att din profil visas högst upp i resultaten när en användare utför en sökning. Detta ger dig mycket synlighet och du kommer att kunna träffa människor mycket lättare.

Krediter kan också tillåta dig att låt dina meddelanden läsas först till personen du skickade dem till. Om du längtar efter en tjej är det verkligen en chans att hon kommer att få många meddelanden från män. Din, så väl som det kan vara, kommer utan tvekan att hamna drunknad i floden av otaliga mottagna meddelanden. Denna funktion gör det därför möjligt för dig attvisa ditt meddelande först.

Den senaste betydande fördelen med Badoo-krediter kan du chatta med populära människor på plattformen. Om du inte har motsvarande popularitet får du faktiskt inte chatta med människor som är mycket framgångsrika på plattformen. Genom att köpa krediter kommer du att kunna handla med vem du vill!

Superkrafter

Supermakter, i korthet, är lite som krediter, bara bättre! Det här handlar om prenumerationsformler som gör att du kan låsa upp många funktioner på webbplatsen.

Du kommer att ha alla de funktioner som krediterna tillåter, med dessutom möjligheten tillhar namnet på alla registranter som konsulterar din profil. Du kommer också att kunna visa profilen för alla användare du vill utan att de vet.

Du kommer också att ha möjlighet att ändra en omröstning på en profil (du «gillar» eller inte de profiler som ska läggas i relation) och för att se vem som har registrerat din profil i sina «favoriter».

Ju mer du förbinder dig på lång sikt, desto mindre kostar Super Powers dig!

Super badoo-krafter

Hur får jag poäng eller superkrafter?

När du registrerar dig på Badoo erbjuder webbplatsen dig att upptäcka alla dessa alternativ och låter dig därför göra detanvänd supermakter ett tag. Detta gör att du kan upptäcka de olika funktionerna som tillåts av dessa befogenheter och därför bestämma med fullständig kunskap om fakta att köpa krediter eller superkrafter eller att hålla dig till den fria versionen av webbplatsen. Enligt vår åsikt är detta ett mycket bra sätt för Badoo att presentera alla sina tjänster.

Bra att veta :
Observera också att det är mycket vanliga kampanjer för att köpa krediter och Super Power till ett lägre pris. Om du är lite tålmodig, vänta sedan till nästa kampanj för att fylla på krediter! Enligt vår åsikt är detta det bästa sättet att njuta av Badoo till ett lågt pris.

Bli VIP-medlem

Det finns fortfarande en tredje nivå av privilegium på Badoo, vilket ger dig ännu fler funktioner än Credits och Superpowers. Detta är den högsta nivån av Badoo, och du kommer att kunna med ett VIP-medlemskap dra nytta av alla webbplatsens funktioner.

Genom att vara VIP, du kommer alltid högst upp i sökningarna genom samhörighet och sektor, permanent. Du kan också chatta fritt med de mest populära medlemmarna på webbplatsen.

Å andra sidan betalas denna prenumeration varje månad och till ett fast pris. Oavsett hur länge du vill åta dig kommer du att betala priset på 99 Kr !

Hur man skall registrera ?

Det är väldigt enkelt att registrera sig på Badoo.

Det snabbaste alternativet är att registrera dig via ditt Facebook-konto. Registreringen är supersnabb och dina foton laddas automatiskt upp på Badoo-plattformen. Men du är inte på något sätt skyldig att gå igenom Facebook om du föredrar att hålla dessa två konton åtskilda.

För att registrera dig manuellt är allt du behöver göra fyll i lite information : ditt namn, födelsedatum, kön och stad. Du kommer också att behöva ange vilken typ av möte du vill göra på webbplatsen: amorös eller vänlig. Efter det är det klart, du kan börja bläddra bland de profiler som intresserar dig!

För att bli populär, du måste utöka din profil mycket mer och lägg till några foton (minst 3). Om din profil lämnas nästan tom så har du mycket liten chans att fånga kvinnors öga, det säger sig självt!

Badoo användarrecensioner

Totala recensioner från Badoo-användare är positiva. På Google Play vinner applikationen betyget 4.3 / 5, vilket verkligen är väldigt bra. Beträffande App Store är betyget 4.6 / 5. Låt oss se några kommentarer från Badoo-användare:

» Badoo är bättre än de flesta andra dejtingsappar. Administratörer är mycket proaktiva när det gäller falska profiler, grova bilder och missbruk. 90% av profilerna är verifierade! Om män skickar dig oönskade bilder blir de sparkade ut! Jag älskar ! Badoo respekterar verkligen sina användare, inte som andra webbplatser … Den enda nackdelen med mig är att det inte finns många användare i mitt område. Priserna verkar rättvisa för mig.”Fiona.

» Jag gillar den här webbplatsen. Du kan faktiskt chatta med människor, gratis! Du kan enkelt navigera mellan profilerna i ditt geografiska område. Jag hade verkligen inga problem med att använda Badoo. Du kan till och med se om människor är online eller inte, det är väldigt enkelt att använda. Chris.

”Det är bättre än några dejtingsappar som jag hittills använt. Jag bestämde mig till och med att ta bort alla andra appar och bara behålla den här. Du behöver inte betala för att se vem du matchade eller lägga till ytterligare information i din profil. Jag hoppas att det kommer att förbli så här ! ”Gabriel.

» Det är en riktigt lättanvänd webbplats. Å andra sidan finns det inte många för äldre! »Claude.

online dating erfarenhet

Vår åsikt om Badoo

Badoo är # 1 socialt nätverk i världen. Vi förstår därför vad dess intresse är. Medan många webbplatser lider av brist på användare (och särskilt kvinnliga användare, låt oss vara ärliga!), Har Badoo inte detta problem. Enligt vår åsikt kommer du säkert att hitta massor av människor på Badoo att chatta med, och varför inte träffas personligen.

Men den viktigaste negativa punkten i Badoo är att För att njuta av en viss synlighet måste du antagligen gå igenom betalda alternativ. Om du stannar kvar på ett helt gratis konto kanske din profil kanske inte visas för användarna mycket, och om de är populära får du inte prata med dem! Å andra sidan, enligt vår åsikt, övar Badoo mycket rimliga priser.

Eftersom Badoo är en Freemium-plattformdet vill säga det är helt gratis, men du kan lägga till betalda alternativ till det. Om webbplatsen är helt gratis att använda är du fortfarande ganska begränsad.

Det faktum att antalet personer som använder webbplatsen är så stort är därför både en fördel och en nackdel, för att undvika att drunkna bland massan av profiler, av vilka några har prenumererat på betalda optioner, är det nödvändigt fördubbla dina ansträngningar att sticka ut ! Eller ta ett betalt abonnemang …

Senaste varning, se upp för bedrägliga profiler. Det är tyvärr mycket av alla gratis dejtingsajter. Om plattformen är relativt lyhörd för ta bort tvivelaktiga profiler, det finns alltid några som glider genom sprickorna. Så var extra vaksam för att undvika obehagliga överraskningar.

Men Badoo förblir utan tvekan den ledare inom internet dating, med lite vaksamhet, satsar vi på att du kommer att göra stora möten!

Läs också: Tinder-recension: vi testade dejtingsappen # 1 i världen och här är vårt vittnesmål

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply