Dating Apps

Vår åsikt Be2 – ett bra ställe att träffa folk.

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Med mer än tio års existens har Be2-webbplatsen lyckats skapa ett litet rykte för sig själv genom att erbjuda sina medlemmar kvalitetsmöten efter affinitet. Målet för singlar som besöker denna plattform är mycket tydligt: hitta kärlek, bygga eller rekonstruera en historia som varar.

 

Men fungerar det? Efter en månads användning av den här webbplatsen ger jag dig min åsikt om Be2. Du kommer att se att denna seriösa dejtingsida har några bra idéer för singlar att inte lämnas ensamma!

Yttrande om Be2, hitta en partner enligt dina önskemål

För att komma igång med Be2 måste du efter gratis registrering ta personlighetstestet som gör det möjligt för webbplatsen att skapa ett porträtt av den enda person du är.

Testet kan göras gratis, så tveka inte eftersom resultaten är användbara för att lära känna dig. Vi tror ofta att vi vill ha den här eller den här typen av partner, en viss typ av karaktär, men vi baserar oss generellt på tidigare erfarenheter. Tänk om du i själva verket inte träffade rätt person för att du letade efter fel sak?

Det är på denna grundläggande förutsättning att Be2 är baserad så att du kan hitta sann kärlek. På den här webbplatsen är de dessutom ensamstående i åldrarna 40 till 60 i genomsnitt som kommer för att använda de tjänster som erbjuds. Jag märkte, under mina diskussioner, att många hade haft lång historia och att de nu var skilda, ibland änkor, och att dejting efter affinitet var ett enkelt och praktiskt sätt att veta vilken som kunde vara den rätta. ingen.

 

Personlighetstestet, som är utformat med hjälp av läkare, tar det cirka 30 minuter lekfullt och relativt roligt att göra, och när resultaten har uppnåtts kommer du att kunna ta reda på vad webbplatsen har i beredskap för dig. Och du kommer att se att denna plattform är komplett och enkel att använda!
Låt oss se det i resten av denna recension på Be2!

Be2, en liten dynamisk gemenskap

Dejtingsajten Be 2 utgår från en enkel och logisk princip som utgör sin slogan: A 2 är bättre! Det är svårt att motsäga detta uttalande … Att vara 2 är bra, men att vara två partner med delade önskningar är fortfarande mycket bättre!

För att aktivera detta väljer Be2 länkar genom ett system av tillhörigheter väl skapad. Baserat på dina personlighetstestresultat kommer du att erbjudas medlemsprofiler som väljs speciellt för dig. Vi erbjuder dig flera per dag, med nya förslag varje dag, med varierande kompatibilitetsnivåer men alltid mycket höga.

Du är då fri att kontakta dem du gillar mest. Och valet är ganska stort, med en gemenskap av 5 miljoner registrerade medlemmar bara i Sverige. Du bör veta att Be2-webbplatsen används i mer än 40 länder och därför inte är en nykomling i världen av dejting. En garanti för kvalitet!
Låt oss se i detalj vad denna plattform erbjuder, med min åsikt om Be2!

människor i be2

Be2 recension: en webbplats som tilltalar kvinnor

För att kontakta de olika medlemmarna i Be2 finns det flera alternativ, men de flesta är väldigt klassiska.
Du kan skicka meddelanden, via meddelandenoch notera de som skickats till dig. Det här är också systemet som medlemmar verkar föredra, eftersom det var genom denna meddelande jag hade de mest intressanta kontakterna. Varje dag hade jag nöjet att läsa ett inlägg eller två från singlar som ville lära känna mig lite mer. Det uppskattas.

Livechatt är fortfarande min föredragna metod eftersom jag gillar spontana chattar. Ganska besökta på kvällen kommer den här katten att vara ett tillfälle att träffa människor snabbt. Å andra sidan, och till skillnad från meddelandena där svarsfrekvensen får meddelandena som skickas på chatten inte svar (cirka 50% av dem blir obesvarade). Jag tror att kvinnor är mycket efterfrågade på denna chatt. Av den anledningen har de inte råd att svara på alla.

Gränssnittet är väldigt enkelt, till och med rent grundläggande, men det är inte dåligt eftersom vi går till grunderna här. Jag insisterar på två poäng till förmån för Be2: du har möjlighet att skicka meddelanden gratis, vilket är mycket sällsynt på dejtingsajter, och sajten är gratis för kvinnor.

Detta förklarar kanske varför det finns så många på sajten, med ett förhållande mellan kvinnor och män på 40% / 60%.
Låt oss ta reda på webbplatsens priser innan jag ger dig min åsikt om Be2.

Avis Be2: Priser och prenumerationer

Endast män måste betala för att använda Be2. De erbjudna prenumerationerna visar sig snabbt vara viktiga för om du kan skicka meddelanden gratiskommer du inte att kunna läsa svaren. Dessutom kan du med ett premiumkonto se profilerna i sin helhet och veta vem som har besökt din profil.
En liten negativ punkt när det gäller dessa prenumerationer: det går inte att prenumerera på en enda månad. Erbjudandena är faktiskt följande:

  • 3-månadersabonnemanget kostar 266.3 kr/ månad
  • För 6 månader betalar du 319 kr / månad (dvs. totalt 1914kr).
  • Erbjudandet på ett månad. 999kr

Mycket rimliga priser, särskilt för en dejtingsajt på grund av affinitet av denna kvalitet.

Be2-priser och tariffer

pris be2


Varning: vi påminner dig om att prenumerationerna förlängs automatiskt när de löper ut, utan att nämna det motsatta från din sida.

För- och nackdelar med Be2

Här är en liten lista över styrkor och svagheter som jag skapade under min 1 månad erfarenhet av Be2.

+ Poäng

  • Gemenskapen, liten men motiverad för fantastiska möten
  • Mycket god kvalitet profiler
  • Intressanta priser
  • Gratis för kvinnor som är väldigt många

Poäng –

  • Relativt grundläggande funktioner
  • Ingen prenumeration möjlig under en månad efter en månads provperiod

Min åsikt om Be2: mitt vittnesmål efter en månads test

Under denna första månad av prenumerationen på Be2 fick jag möjlighet att samtala med många kvinnor. Varje dag utbytte jag flera meddelanden med en eller flera singlar och snabbt skapades affiniteterna. Det är trevligt att notera att vi på Be2 kan ha diskussioner om vuxna, trevliga och som leder någonstans.

Jag lät också Matchmaking-systemet göra sitt arbete genom att bara kontakta de profiler som skickades till mig. Resultaten med denna funktion är väldigt intressanta, med 90% av de profiler som matchade min smak! Å andra sidan var jag noga med att alltid svara på meddelanden som skickades till mig av vissa medlemmar (1 eller 2 per dag).

Totalt beräknar jag ungefär 10 intressanta kontakter under denna period, medlemmar i enlighet med mina önskningar. Jag kunde organisera två möten under den här månaden, och med lite mer tillgänglighet kommer jag utan tvekan att behöva träffa ytterligare en eller två personer.
Mina två möten var ganska positiva med en restaurang + bar kväll med Emilie, som jag sedan har sett igen. En mycket bra känsla, som mycket väl kan leda till något mer allvarligt … Vi har redan planerat ett nästa möte. Jag ser fram emot.

Med Cristina, onlinechatten var spännande och optimistiska, men när vi gick ut och drack kaffe kunde vi inte återskapa den atmosfären. Kanske var det inte rätt dag? Faktum kvarstår att det var ett trevligt möte.

Till sist, min åsikt om Be2 är positiv eftersom du kan träffa vackra människor där ganska enkelt. Jag kan skylla honom för bristen på tillgängliga profiler i vissa delar av landet och närvaro som sjunker beroende på vilken tid på dagen och natten jag anslöt mig till.
Men det är en mycket trevlig dejtingsajt för affinitet, som jag rekommenderar till dem som vill kombinera enkelhet och trevliga möten.

Yttrande om Be2, låt dina önskemål styra mötet

För att avsluta detta vittnesbörd på Be2, tycker jag det är helt normalt att sajten har hållit i nästan 15 år nu! Han har lyckats skapa en gemenskap av pålitliga användare, som vet varför de kommer hit.

Utan att sticka ut från tävlingen genom extravagans eller galet originalitet, denna plattform tillhandahåller den tjänst som den används för : hitta någon som du enkelt kan dela goda tider med.
Det är en webbplats som kommer att tillfredsställa de nya på dejtingsajter, med ett extremt enkelt gränssnitt och mycket klassiska funktioner, precis som de som vill komma till saken: dejting.

Här slöser du inte tid på lång och tråkig forskning för att ta reda på vilken profil som passar dig; vi serverar dig på ett fat de människor som passar dig bäst och allt du behöver göra är att komma igång, att starta diskussionen som kan leda dig till en vacker kärlekshistoria.
Som Be2 förespråkar är två bättre, så slösa inte tid!

Bästa dejtingsajt 2022
Om du vill flirta på nätet och inte vill ha några komplikationer rekommenderar vi en dejtingsajt där du garanterat kommer att träffa intressanta människor med samma smak som du. Klicka på knappen nedan. Det är gratis!

Leave a Reply